שאלונת....

Black Angel2002

New member
שאלונת....../images/Emo53.gif

אוקי למי שקרא וזוכר על זה שסיפרתי שדודה של אבא שלי וגיסתה הן מכשפותת "רעות" אז היתי רוצה לדעת אם יש איזה כישוף שאני יכולה לעשות או יכולים לעשות עלי (כמו חברה שלי שגם מתעסקת במאגיה וכישוף) נגד עין הרע מהן ואם הן ישלחו אנרגיות שליליות אז אם יש דרך הגנה חוץ מהמנהג של הסבתא לשים שוב וצמיד אדום.....

adam_a

New member
מה כבר עשית להן?../images/Emo6.gif

השתמשת בסיר הגדול שלהן למרק?
הדרך הכי טובה היא פשוט ללכת ולהגיד להן: "בבקשה אל תהפכו אותי לעז...
" אבל אם את מפחדת שברגע שתראי את פנייך שם העז תבוא... אז את יכולה לנסות להשתמש בחפצים שאמורים לספק הגנה: רונות, צמחים או לחשי הגנה מסוגים שונים (לא חייב להיות משהו ספציפי) ועוד ועוד... אך כאמור... אם אכן הבאת על עצמך את חמת הדודות פשוט לכי ודברי איתן. זה תמיד עוזר
אדם

זה ממש נשמע כמו

מכושפות! יותר מדי סטריוטיפים. "הדודות המכשפות הרעות" - זה ממש נשמע כמו איזה סרט! ואם בכל זאת זה נכון, כישוף הגנה, ענידת פנטאקל ורונות הגנה בהחלט יעזרו לך. למרות שלדעתי אפילו מכשפה רעה לא תפגע במשפחה שלה. זה כבר יותר מדי רוע. אם תמשיכי בחייך ותעשי כישופים טובים - אני מאמין שהן לא יוכלו לפגוע בך.

מכשפופה

New member
shame on u!

נו שני באמת! אפילו אני כבר יודעת את זה! תחפשי למעלה במאמרים יש שם! תתבישי לך!!! סתם טוב לאב יו! ביי

adam_a

New member
ואם ממש ממש קשה...

הראש עייף והגוף עצל.... אז וואלה! (במבטא צרפתי כבר ביותר)
אדם

Black Angel2002

New member
אוווווו

וכמה שהראש עיףףףףףףףף אני שונאת היסטוריה!!! טוב אבל זה לא קשור אבל בכל זאת תודה לכם :)

למעלה