שאלונת...

שאלונת...../images/Emo185.gif

אמממ שאלונת קטנטונת או האמת היא שכמה שאלות(קטנטנות) *בנדאז'ים בתחרויות דרסאז'- חייבים להיות לבנים?.. *שמיכה בתחרות דרסאז' חייבת להיות לבנה?..(גם אם הסוס לבן?...) אמממ מה עוד? אה כן! *האם יש איזה שהוא איסור על מתג בטעמים שונים?זאת אומרת -מתג בטעם תפוח או משהו כזה,מותר להתחרות איתו?. *מה לגביי נעליי רכיבה? אפשר לרכב עם מגף גומי פשוט? *ושאלה אחרונה אם המתחרה מעל גיל 18 חייבים לרכב עם קסדה?.או שחייבים לרכב עם כובע דרסאז'? איך זה הולך?... תודה :)

alon oak

New member
וול יש במלא טעמים-אבל מה קשור????

מתג בטעם תפוח-? מאיפה עלית על השאלה הזאת-למה תפוח ?
מתג בטעפ פיצה?....מותר או לא מותר?

חה ....|שוקו|

אממ גבי רוצה להתחרות בדרסאז' והיו לה כמה שאלות אז אמרתי שאני יכולה לברר לה. והיא הזמינה לקמלוט מתג בטעם תפוח מהולנד!איזה מגניב הא!? ואל תזלזל.

MorH

New member
../images/Emo174.gifתשובות

*בנדאז'ים בתחרויות דרסאז'- חייבים להיות לבנים?.. לא שמים בנדז'ים בתחרויות דרסאז' זה אסור *שמיכה בתחרות דרסאז' חייבת להיות לבנה?..(גם אם הסוס לבן?...) לדעתי כן פוסלים אם זה לא לבן אבל אני לא בטוחה *האם יש איזה שהוא איסור על מתג בטעמים שונים?זאת אומרת -מתג בטעם תפוח או משהו כזה,מותר להתחרות איתו?. =P *מה לגביי נעליי רכיבה? אפשר לרכב עם מגף גומי פשוט? כן *ושאלה אחרונה אם המתחרה מעל גיל 18 חייבים לרכב עם קסדה?.או שחייבים לרכב עם כובע דרסאז'? איך זה הולך?... אין לי מושג

OHIO

New member
גם חובה קסדה

עד רמה ד' חייבים לרכב עם קסדה. מרמה ד' אפשר לרכב עם צילינדר, אבל סביר להניח שגם זה רק למי שמעל גיל 18. מעל רמה ד' זה כבר חובה לרכב עם צילינדר ולגבי בנדז'ים לבנים - בתחרות אסור עם בנדז'ים. מותר בחימום, וזה באמת לא משנה באיזה צבע. אני באתי לתחרות ביגור (בפורים) עם בנדז'ים כל רגל בצבע אחר (חבל שאין לי תמונה של זה... מי שראה יכול להגיד כמה מגניב זה היה! וגם זיי היה עם גומיות צבעוניות זוהרות...חחחחחח טירוף)

Blue Eyessss

New member
אוקי דוקי../images/Emo47.gif

בנדז'ים מותר רק בחימום במקצה עצמו אסור בבנדז'ים-הסוס והרוכב יפסלו שמיכה בתחרות דרסז' חייבת להיות לבנה ובקשר למתג המתג חייב להיות מתג פשוט שבור עד רמה ג' או ד' נראה לי שזה חובה...אני לא בטוחה בקשר לטעמים צריך לבדוק בספר חוקים או לשאול את ההתאחדות מותר להתחרות עם מגפיים לא משנה אם זה גומי או עור ונראה לי שהכובעים זה מרמה מסוימת...נראה לי ג' ומעלה

ענו לך על הרוב אבל

כובעים חייבים מרמה ד'! בג' עוד אפשר להתחרות עם קסדה רגילה וזה לא משנה בת כמה את ...

OHIO

New member
לא.... בד' זה רשות.

ב-ד' רוב הדברים הם בגדר רשות... כמו המתג, את יכולה להמשיך לרכב עם רגיל או עם מתג כפול מעל ד' זה הופך להיות חובה עם כפול... אותו דבר עם כובע. ב-ג' קסדה זה ח-ו-ב-ה כמו בכל שאר הרמות.

alon oak

New member
מוזר , תמיד אמרו לי שמותר בנדג'ים..

סורי על ההטעייה מעיין...עכשיו מיד שלחי לי לאייסי מדוע את רוצה לדעת את כל זה!!!!!!?????????!~?!!!!

מותר בדרסז' להתחמם עם בנדז'ים/מגנים

אבל להיכנס למבחן אסור..פוסלים על זה השופט/ת צריך לראות את הרגליים של הסוס, אם אין צליעה או שהסוס הולך לא שווה או משו כזה..

OHIO

New member
הייייי זה אני וזיילי!!!

נכון הפלאפי חתיכיייי?! חמודון

OHIO

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif

אויש אבל זיילי למה אתה לא עוצר מרובעעע?!? |=

arieledaho

New member
בדרסז' חייבים לרכב גם עם ז'קט

שמיכה לבנה כפפות לבנות!! הכל יפה....חחחח אבל בדרסז' אפשר להתחמם עם בנדז'ים בכל הצבעים... אני ראיתי לפני שנה בנצר סוס עם בנדז'ים צבעוניים ופרחים ודברים כאלה חחח אבל הייתה לו יומולדת.....חחחח

למעלה