שאלונת

enya

New member
גם לי יש ת´קטע הזה....

זה מ-ה-מ-ם ! ויעל- את יכולה להוריד להוריד מפה פשוט כנסי לקטעי וידאו ותראי תמונה של ג´סטין(הפשוש!) רוקד ... enjoy

yuli15

New member
שאלונת../images/Emo168.gif

אני רק מקווה שלא שאלו את זה קודם... והשאלה היא: מה אתם חושבים על איך שהבנים שלנו (מהכי גאים שיש כמובן) רוקדים?? זאת שאלה מתבקשת בעיקר בגלל העובדה שהם רוקדים בערך פעם ביום (בהגזמה כמובן..) אז הנה התשובה שלי:
בריאן- ריקוד אדיש משהו, אבל עדיין- סקסי... אהבתי
ג´סטין- עכשיו ראו אותו רוקד הרבה, ולמען האמת, אני לא חושבת שהוא רוקד משהו בכלל. פשוט יש לו הרבה ביטחון עצמי- בגלל זה קיבלו אותו לעבודה מלכתחילה (ופיטרו בגלל סיבה אחרת לגמרי..) מייקל- לא יודעת, סורי... אמט- חמוד! איך שהוא רוקד זה הכי בולט לדעתי, כנראה בגלל התנועות ידיים והכל...
טד- לא זוכרת כל כך... לא נורא. מל, לינדז, ויק, בן- לא זוכרת שראיתי אי פעם... אם שכחתי מישהו- אז תוסיפו כמובן. That´s all folks!

rAnDuSh

New member
../images/Emo124.gifטוב תקשיבו

אז ככה.. כולם יודעים שהומואים רוקדים הכי טוב (וגם נראים הכי טוב-כמעט תמיד) אז אמט רוקד מהמם ג´סטין רוקד מהמם ו......כמה שאני מתה על בריאן.....הוא רוקד פשוט זועתי מזה התנועות האלו?? במיוחד ב-103 כשהוא רוקד עם שני הבנים (שאגב הבן הלבן נראה מדהים לטעמי) ממש עקום....סורי אבל מייקי באמת מייקי זה השיא!! מזה הפרצופים האלה?!?!?! כאילו מה הבעיה שלו-נכון שאמרתי שהומואים רוקדים יותר טוב-אבל באמת סטרייטים כן יודעים לרקוד.....והם לא!!!! טד-זוועתי בן-חמוד

maayan15

New member
את לא אוהבת את הריקוד של בריאן??

טוב..אל טעם וריח אין להתווכח (גם אם הוא לגמריי שגוי ודורש בדיקה רפואית)... ולהזכירך...אמרת שהומואים נראים כמעט תמיד הכי טוב...אהמ..גייל מורגן הארולד השלישי אהמ...(אהמ אמור להיות שיעול...)

rAnDuSh

New member
כן אבל

נכון שגייל הוא יוצא דופן ביופי אבל הוא פשוט לא יודע לרקוד מתוקות שלי זה רק בגלל שאתן אוהבות אותו-הוא רוקד יפה ואני מתה על בריאן והוא פשוט לא רוקד משו בכלל

lolly1

New member
יההההההה

בנשף זה היה ממש מזעזע...
ליאור-אייסיקיו..אהמ..אהמ...

מה היה מזעזע?

בריאן או ג´סטין? ובשביל אירית -בריי או ג´יי? ואירית-אני שונאת את האיי סי קיו... ואני הולכת עכשיו. עוד מעט אני באה

lolly1

New member
גסטין!!!!!!!!!

כמה פעמים אני אצטרך לחזור על זה?? (טריטון-בת הים הקטנה) בריאן-מושלם!!!!!!! גסטין בנשף התכוונתי שרקד נוראאאאאא מוזר עם הראש והידיים כזה..אייטיז מוזר שכזה.... וליאור-תחזרי מהר כי אז כבר יימאס כי ריקפה..!!

lolly1

New member
עד שאחי חוזר...

הרבה... לפחות שעה שעה וחצי.. אייסי? צאט? בחרי..

1Shir

New member
יעל חמודה...

"הומואים רוקדים יותר יפה ובד"כ נראים יותר טוב"?! שוב התחלת עם הסטיגמות?...
בכל אופן, לגוף השאלה. יעל, אני דווקא כן חושבת שבריאן רוקד יפה, ולא בגלל שאני אוהבת אותו. לדעתי הוא באמת רוקד יפה! לראיה-אני, שבכלל לא מתה על מייקי, נראה לי אולי היחידה בפורום שחושבת שהוא דווקא רוקד בצורה חמודה... לא סקסית, כי הוא עצמו לא סקסי, אבל יש לו אופי חמוד, וככה הוא גם רוקד... בכלל לא מזעזע. אבל כמובן שגם ג´סטין ואמט רוקדים יפה, יותר יפה ממייקי, כל אחד והסגנון שלו. אמט בצורה יותר שמחה כזאת, ג´סטין די פרוע וסקסי, ובריאן-סקסי ומחושב... כל אחד, כאמור, באמת בהתאם לאופיו... גם בן רוקד בסדר נראה לי. את טד לא זכור לי כל כך, ואני מניחה שטוב שכך... זהו לבינתיים. מתי "נזכה" לראות את אית´ן?...

אמממ...

בריאן-אני נורא אוהבת איך שהוא רוקד, לא באדישות כ"כ גדולה אבל גם לא בהתלהבות... ג´סטין-אני גם לא מתה על איך שהוא רוקד... מייקל-הוא רוקד בצורה מצחיקה טד-לא ממש זז אמט-הוא רוקד בולט כמו שאמרת אבל יפה... וכל השאר-גם אני לא חושבת שראו אותם

Lolly p0p3

New member
טופפ... אז

בריאן- למרות שהוא מאוד אדיש... הוא מממש ממש סקסייי! ג´סטין- אני חושבת שהוא רוקד ממש יפה! מייקל- אמממ... נחמד... אמט- הוא רוקד גם יפה! והוא מתבלט כזה.... =] טד- בחיים לא ראיתי... וגם את כל השאר.. אה.. ובן רוקד יפה...

למגמגמות למיניהן...

מייקל רוקד כמו ברווז. מעיין זה לא אישי הוא באמת רוקד בצורה מצחיקה...

רינת4

New member
אז ככה:

בריאן-הרבה זמן לא ראיתי אותו ממש רוקד,אבל הוא רוקד בצורה של... כמו שהחמור אמר בפרק הראשון:אתה איתי,ויש לך מזל... רוקד עם הרבה ביטחון. החמור-כמו טמבל. ממש רוקד מצחיק! אני כל הזמן מתה מצחוק כשהוא רוקד.יש לו כאלה הבעות פנים... אמט-רוקד בצורה מתוקה,בדיוק כמו שהוא. טד-לא ממש זוכרת...לא נראה לי שאי פעם הראו אותו רוקד. בעצם,רק פעם אחת-בפרק של מצעד הגאווה.הוא רקד בסדר,אני יודעת... בן-רוקד טוב.כלומר,הוא נחמד,לא ריקוד מרשים,אבל בהחלט ראוי לציון. ג´סטין-רוקד בצורה נערית ושובבה.הוא קופץ הרבה ודווקא רוקד די טוב! וזהו,אני חושבת.

למעלה