שאלונת

lolly1

New member
הערה מיוחדת על ריקוד...

זוכרים בפרק 22 שהראו את גסטין ודפני בנשף? איך הם רקדו!!!! שמישהו יעזור להם!! זה היה ממש מפחיד..
ובקשר לשאר אני מסכימה עם מה שנכתב מעלי..
ועוד משהו...בריאן..בפרק 1 עונה 1 רקד ממש סקסי! עם הבעות פנים...! וואו! ואכן החמור רוקד כמו דביל.. מה שנכון נכון..

Lolly p0p3

New member
אוף אוף אוף!!

לא ראיתי את הפרק הראשוןןןןןןןןןןן! =[[[ מישהו יכול לשלוח לי באייסיק?......

yuli15

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי

שראיתי את זה!!! מה זה היה אמור להביע???? בואו נרקוד יותר בהגזמה כדי שאף אחד לא יחשוב בטעות שאנחנו לא רוקדים באמת...

maayan15

New member
אוקיי....

בריאן רוקד בצורה סקסית ביותר...אבל אני לא חושבת שהוא מסוגל להיראות אחרת... מייקל- לא משהו טד- מזעזע אמט- מתוק הברווז- לא ממש מתה על הריקוד שלו... מעיין (אני רציתי לרשום ג´סטין...כי בגלל שהכרזנו כאן על הפסקת אש אני לא קוראת לו ברווז...אבל כולכן קוראות למייקל חמור אז אני אקרא לג´סטין ברווז..)

אני עפה...

באתי לרבע שעה בערך כדי להדפיס מאמר על סמים לספרות(משום מה).. לילה גייל!!!!

mor 5

New member
רינת סליחה על הבורות אבל..

החמור.. מי זה אמור להיות? מייקל? ואם כן... למה חמור??

maayan15

New member
כן החמור זה מייקל....

למה חמור?...נישגב מבינתי...שטויות של ליאור בגלל שאני קוראת לג´סטין ברווז (הוא נראה כמו ברווז!) או משהו כזה... וליאור- כן...הודתי ש"החמור" לא רוקד משהו....אני כבר אמרתי אלפי פעמים...אני מביעה דעות אובייקטיביות.....אני לא מתה על איך שמייקי רוקד...

את לא תמיד מביעה דעות אקטיביות!

בחלק מהפרקים שהוא מעצבן אומרת שהוא חמוד ולא מעצבן בכלל, והוא בדיוק ההפך! כמו למשל הפרק שהוא גילה שבריאן שכב עם בן... ולענייננו, אני קוראת לו חמור כי מעיין קוראת לו ברווז... הוא לא דומה לחמור, האמת היא שהוא מזכיר קצת ברווז במראה אבל זה כבר תפוס...

maayan15

New member
איזה שטויות!

הריי זה שהוא מעצבן זה ממש עיניין של דיעה...ושהוא מעצבן אני אומרת את זה...פשוט לפעמים מה שאת חושבת שהוא מעצבן זה לא אומר שכולם חושבים ככה...ובפרק המדובר אני אמרתי שמייקל היה קצת מעצבן...אבל אהבתי את זה בגלל ההשלכות שהיו לתגובה שלו... ואני הפסקתי לקרוא לג´סטין ברווז....בשבילכן!....אבל אני מוכנה להמשיך עם זה...

CarolineKinney

New member
אני אישית

הכי אוהבת את בריאן כמו שכולם יודעים אבל..... לדעתי אמט רוקד הכי הכי הכי יפה הוא פשוט מקסים והריקוד שלו כנ"ל יש בריקוד שלו הרבה פלפל שמבליט את רוח הסדרה ואת הנושא הראשי שלה שהוא גאים וגאות ואני חושבת שזה ממש יפה

סילביא

New member
דעתי!

את טד ראיתי רק פעם אחת רוקד ואני מעדיפה לוותר על החוויה , תודה רבה. אמט" מקסים! רוקד נהדר, מתפרע , המון עינתוזים..חמוד! מייקי ( מעיין- שימי לב שקראתי לו מייקי) קופצני משהו,ואין לו מי יודע מה חוש קצב, רואים שהוא לא מת על ריקודים. בראיין: ואווווווו מה שאני הייתי עושה לו תוך כדי ריקוד, נוטף ממנו סקס אפיל כשהוא רוקד כי הוא עושה תנועות והבעות פנים שחבל"ז פשושון ( ג´סטין): רוקד חמוד לאללה, מאוד קופצני, צעיר, נכון הוא לא רקדן מי יודע מה אבל יש משהו ממש מדליק בדרך שבה הוא זז...פשושון שלי

שפיצית 2

New member
תגובה...

אני חולה על בריאן, ואיך שהוא רוקד. הוא פשוט סקסי מחרמן, ובמיוחד כשהוא רוקד עם עוד איזה כוסון, או שניים, והוא באמצע! כל השאר לא משהו.זהו

HiLaloSh

New member
אז ככה..../images/Emo25.gif

בראין- רוקד סקסי ג´סטין- רוקד כמוני! יש לו עינטוזים של בת בטירוף! וגם המבטים שהוא דופק לבריאן שהוא רוקד אני חולה על זה! אמט כפרה עליו- רוקד הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 LOve HILa

למעלה