שאלונת

נטלי ב

New member
שאלונת ../images/Emo13.gif

כן כן יש לי עוד שאלה.....: האם אתם חושבים ש"היכולות" האלה שבאים מתוך עיסוק במקשוף יכולים לבוא בעוד דרכים חוץ מכמובן להתאמן ולעסוק בהם? כלומר האם ייתכן מצב (למשל) כמו שיש בסדרה "מכושפות" בערוץ 3 , שהכוחות איכשהו באות ממן "ירושה" והם חלק ממנה, ושיש משפחות שלבני המשפחה יש כוחות שהם בעצם באים רק כתוצאה מהשתייכות אל אותה משפחה? טוב, בעצם השאלה העיקרית היא: האם הכוחות האלו יכולים להיות דבר מולד? דבר טבעי שבא לבד, משהו שהאדם בכלל לא התכוון אליו? האם קיימים אנשים כאלו? או שבעצם כל אלה הם רק עלילות לסדרות......?
אשמח אם תענו לי ברצינות תודה נטלי

סקסית...

New member
לדעתי ה"כוח" טמון בכולנו..

החלק החשוב הוא לקבל אותו לפתח ולתפח אותו וזה לא בידיוק כמו בT.V

resputin

New member
כן..

או בתרגום פשוט יותר - אל תנסי להעיף דברים באוויר בזמן הקרוב...

אל תנסי?!?!!?

שתנסה?! תנסי עוד ועוד ועוד! ייתכן והיא תצליח בקרוב מאוד! לא צריך להרוס לה את התקווה זה גם חשוב

The Wraith

New member
יכולות..

"אני מפקפק בכל הדברים" -ספר השטן, התנ"ך השטני. יש לקחת את המשפט הזה ולהשתמש בו כאשר צופים בסדרה "מכושפות", הסדרה היא טיפשית לחלוטין. לאליסטר קרואלי היתה תיאוריה שכל פעולה רצונית היא פעולה מאגית (הנווד לא מסכים עם תיאוריה זו, אני עוד חוקר אותה), בכל מקרה אני אנחש שאת מדברת על דברים כמו קליירוויאנס (ראייה על-חושית) ובכן, הדבר *אינו* נחלתם של מדיומים או בעלי יכולות מיוחדות. במשפחה שלי יש כמה אנשים עם "יכולת" זו (בעיקר הנשים) אני אנחש שגם ילדיי (או נכדיי) יזכו לחלומות נבואניים מדי פעם כמו שלי, אבל אפשר לפתח את הכישרון הזה, אני ממליץ כמו תמיד על הספר "גם לך יש תפיסה על-חושית" מאת פיט א. סנדרס, הספר מסביר על תפיסה על-חושית (מן הסתם..) מביא תרגילים שונים לפיתוח ויש אפילו פרק על מסע אסטרלי. מומלץ בחום.

כוחות "על טבעיים"

כל הדברים שאנשים אוהבים לקרוא להם "כוחות על טבעיים" הם בעצם כוחות טבעיים ביותר. זה כמו שפעם האדם הקדמון ידע איך לצוד ממוטה, והיום אם תצאי ליער ותנסי לצוד בעצמך, לא תגיעי רחוק... אז אותו דבר לגביי היכולות הטבעיות שלנו - האנושות נולדה עם כל הכוחות האלה, אבל בגלל הפחד של אנשים מהלא נודע, הם הדחיקו את היכולות הטבעיות שלהםוכביכול "שכחו" איך חולמים חלומות נבואיים, איך מתקשרים וכו´. בעצם כל אדם מקבל ב"ירושה" את היכולות האלה, וזה בערך כמו כישרון באומנות מסוימת. כבר נתתי את הדוגמא הזאת פעם, והיא די טובה אז אני אשתמש בה שוב - אם נולדתי עם הכישרון לצייר, ואני מפתחת את הכישרון הזה - יופי טופי לי. אם נולדתי עם הכישרון לצייר אבל לא פיתחתי אותו, לא ציירתי שום דבר וכו´, אני "אשכח" איך מציירים. כנ"ל במאגיה - כל אחד נולד עם כישרון כלשהו במאגיה, אם הוא יפתחאת הכישרון הטבעי שלו, הוא יכול להגיע לתוצאות נפלאות. אם הוא לא יפתח את הכישרון שלו, זה יהיה סתם ביזבוז. נ.ב - ברור שהסידרה מכושפות היא סתם בדיונית.

aviv36

New member
היה לך יותר קל

אם תחשבי במושגים של זרימה וזליגה

למעלה