שאלונלון בנושא שפותתת

English Muffin

New member
עונהה

שאלון בנושא שפות דיבור... מהי שפת האם שלך?עיברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?עכשיו כן כמה שפות את\ה יודע\ת?3 איזה?עיברית,אנגלית וקצת צרפתית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי?כן יש לי מבטא קצת אנגלי אזיה שפה הכי יפה לדעתך?איטלקית איזו הכי רומנטית?הונגרית והכי מוזרה?יפנית זהו, מקווה שאהבתם :)

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

שאלון בנושא שפות דיבור... מהי שפת האם שלך? רוסית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? לא כמה שפות את\ה יודע\ת? 4 , שתיים שוטף ושתיים לא. איזה? עברית, אנגלית, רוסית וגרמנית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי? תלוי באיזו שפה. אזיה שפה הכי יפה לדעתך? גרמנית איזו הכי רומנטית? צרפתית והכי מוזרה? הודית זהו, מקווה שאהבתם :)

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif

שאלון בנושא שפות דיבור... מהי שפת האם שלך?רוסית
זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?לא..
כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה? עברית,רוסית ואנגלית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?לא ממש...
יש לך מבטא של ארץ כלשהי?כן..עברית
[כשאני מדברת ברוסית
] אזיה שפה הכי יפה לדעתך?אנגלית
איזו הכי רומנטית?כנ"ל
והכי מוזרה?צרפתית.. זהו, מקווה שאהבתם :)

../images/Emo85.gif יפה../images/Emo3.gif

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? יודעת 3, ולומדת עוד 1 אבל אני לא יודעת אותה כי אני לא מקשיבה
ואני גם לא רוצה לדעת אותה
מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? סבתא שלי! היא יודעת את כל השפות שבעולם נראה לי
יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא... אזיה שפה הכי יפה לדעתך? עברית
איזו הכי רומנטית? אנגלית! והכי מוזרה? רוסית, גרמנית

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

מהי שפת האם שלך? עברית [?] זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?
כמה שפות את\ה יודע\ת? 2 איזה? עברית ואנגלית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? צצצ.. כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי?
אזיה שפה הכי יפה לדעתך? צרפתית איזו הכי רומנטית? ספרדית והכי מוזרה? גרמנית

Carcano

New member
אני גם אענה

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה? עברית, אנגלית והולנדית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן, סבא יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא, ישראלי לגמרי אזיה שפה הכי יפה לדעתך? קרואטית, נורבגית וסלובנית איזו הכי רומנטית? אין, לכל שפה יש את המושגים שלה לאהבה והכי מוזרה? פינית

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo170.gif

מהי שפת האם שלך? עיברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? עיברית כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה? עיברית אנגלית וספרדית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי? מבטא ישראלי?! אזיה שפה הכי יפה לדעתך? אנגלית איזו הכי רומנטית? צרפתית והכי מוזרה? פורטוגזית

../images/Emo125.gif

מהי שפת האם שלך?
עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?
כן כמה שפות את\ה יודע\ת?
2 איזה?
אנגלית ועברית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?
כן נראה לי.. יש לך מבטא של ארץ כלשהי?
ישראל?
אזיה שפה הכי יפה לדעתך?
אנגלית איזו הכי רומנטית?
לוידעת, ספרדית? והכי מוזרה?
לא יודעת...

עונה.

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? 2 שוטף ועוד שתיים לא איזה? עברית ואנגלית שוטף, ספרדית ואיטלקית רק מבינה מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? סבא יש לך מבטא של ארץ כלשהי? חוץ מישראלי? לפעמים אמרו לי שיש לי צרפתי, רוסי ואמריקאי אבל אני לא חושבת שיש לי. אזיה שפה הכי יפה לדעתך? איטלקית איזו הכי רומנטית? כנל והכי מוזרה? לא יודעת הכי מגעילה: גרמנית

coullette

New member
OUI

מהי שפת האם שלך?עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?כן כמה שפות את\ה יודע\ת? עברית אנגלית וספרדית,טיפת פורטוגזית,טיפה איטלקית,וטיפה צרפתית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן! דוד של אבא שלי! הוא מדבר כ-20 שפות! יש לך מבטא של ארץ כלשהי? של ארץ ישראל
אזיה שפה הכי יפה לדעתך? צרפתית איזו הכי רומנטית? איטלקית והכי מוזרה? אמהרית

אהלן דידי

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? 2 איזה? עברית ואנגלית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? לא יש לך מבטא של ארץ כלשהי? כן ישראל אזיה שפה הכי יפה לדעתך? יש הרבה איזו הכי רומנטית? לאדעת והכי מוזרה? אינדונזית

למעלה