שאלונלון בנושא שפותתת

D o o S h a

New member
שאלונלון בנושא שפותתת

שאלון בנושא שפות דיבור... מהי שפת האם שלך? זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כמה שפות את\ה יודע\ת? איזה? מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? יש לך מבטא של ארץ כלשהי? אזיה שפה הכי יפה לדעתך? איזו הכי רומנטית? והכי מוזרה? זהו, מקווה שאהבתם :)

D o o S h a

New member
עונה לעצמי, למרות שאני לא נוהגת...

מהי שפת האם שלך? עבריתוש זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כעע כמה שפות את\ה יודע\ת? 4 איזה? עברית, אנגלית, ערבית וספרדית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? יאפפ, מישהי מהמשפחה שלי יודעת 9 שפות! יש לך מבטא של ארץ כלשהי? נופ אזיה שפה הכי יפה לדעתך? ספרדית של ארגנטינה (יש הבדלים קטנים בכל הארצות הלטיניות) איזו הכי רומנטית? ספרדית והכי מוזרה? רוסית

G i N g N i T

New member
עונה.. ../images/Emo110.gif

*מנסה עוד ניסיון עם ההדגשות..* מהי שפת האם שלך?|סהדגש| עיברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?|סהדגש| אממ.. עיברית? כמה שפות את\ה יודע\ת? |סהדגש| 3 וחצי בערך איזה?|סהדגש| עיברית, אנגלית ספרדית (בערך) וטיפה צרפתית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?|סהדגש| ממ.. לא... יש לך מבטא של ארץ כלשהי?|סהדגש| לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך?|סהדגש| אנגלית איזו הכי רומנטית?|סהדגש| נמנמ לא יודעת |הדגשוהכי מוזרה?|סהדגש| יפנית

G i N g N i T

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo110.gif

תפוז מתעלל בי.. אוקי, מישהו מוכן להגיד לי איך סוגרים הדגש? כאילו, אם עשיתי הדגש, איך לסיים אותו??

moshit1

New member
תראי...

להתחיל הדגשה הרי את כותבת |-הדגש-| ולסים את כותבת |-סדגש-| סמקום |-סהדגש-| מבינה?

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif עברית יפה שפה קשה!

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? לא הרבה איזה? עברית, קצת אנגלית, וזהו? מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך? אנגלית איזו הכי רומנטית? צרפתית? והכי מוזרה? סינית!

NiKi†a

New member
12345

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? 2 איזה? אנגלית\עברית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? יכוליות יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא Oo אזיה שפה הכי יפה לדעתך? אנגלית איזו הכי רומנטית? איטלקית והכי מוזרה? סינית? P:

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מהי שפת האם שלך? עברית~! זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? אכן כמה שפות את\ה יודע\ת? שתיים איזה? אנגלית, עברית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן. סבא. יש לך מבטא של ארץ כלשהי? ישראלי P: אזיה שפה הכי יפה לדעתך? הממ,. עיברית. איזו הכי רומנטית? זה הכל תלוי במה שאומרים. והכי מוזרה? אני בהחלט מסכימה עם יפנית.

אניי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

מהי שפת האם שלך
אמממ עברית אבל שהייתי ממש קטנה בגיל שנה בערך הייתי בחו"ל שנתיים ודיברתי אנגלית רק זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב
עברית כע כמה שפות את\ה יודע\ת
3
עברית אנגלית ערבית.. וצרפתית איזה 20 מילים
איזה
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות
אממממ כע מורה אחת אצלנו יש לך מבטא של ארץ כלשהי
לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך
ספרדית או עברית לאדעת
איזו הכי רומנטית
ספרדית
או צרפתית חחחח והכי מוזרה
יש מלא

Big Joni1

New member
שפותי../images/Emo9.gif

מהי שפת האם שלך? עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? רק עברית וקצת אנגלית קצת ערבית קצת ספרדית הרבה ג'יבריש מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך? אנגלית, אבל במבטא בריטי כבד... איזו הכי רומנטית? צרפתית והכי מוזרה? ערבית

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo106.gif

מהי שפת האם שלך
עברית
זאת השפה שאת מדברת הכי טוב
כן
כמה שפות את יודעת
3
עברית, אנגלית וקצת ספרדית (
)
מכירה מישהו שיודע יותר מחמש שפות
לא
יש לך מבטא של ארץ כלשהי
לא נראה לי, אבל משום מה היו כמה שאמרו לי שיש לי מבטא צרפתי
איזה שפה הכי יפה לדעתך
ספרדית ואנגלית
איזו הכי רומנטית
צרפתית
והכי מוזרה
רוסית
או גרמנית

teenager2

New member
שלי

מהי שפת האם שלך? אנגלית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? עברית\אנגלית כמה שפות את\ה יודע\ת? 2 איזה? אנגלית+עברית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? אני מכיר מישהי בת 45 בערך 5 שפות שוטף, ועוד אחד קצת... יש לך מבטא של ארץ כלשהי?
אזיה שפה הכי יפה לדעתך?עברית\אנגלית איזו הכי רומנטית?צרפתית והכי מוזרה?ערבית

noni2222

New member
הנה

מהי שפת האם שלך? עברית/אנגלית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כן כמה שפות את\ה יודע\ת? אמ.. טוב - 3 וככה-ככה 3.. איזה? טוב - עברית אנגלית וספרדית. ככה-ככה - פלמית הולנדית וערבית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן. יש לך מבטא של ארץ כלשהי? הולנד ובלגיה כי גדלתי שם אזיה שפה הכי יפה לדעתך? פלמית/הולנדית איזו הכי רומנטית? ספרדית והכי מוזרה? יפנית.

אני=]

מהי שפת האם שלך? עברית
זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? עברית... כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה? עברית, אנגלית וצרפתית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? לא.. יש לך מבטא של ארץ כלשהי? ישראל
איזו שפה הכי יפה לדעתך? צרפתית,ספרדית, איטלקית.. איזו הכי רומנטית? צרפתית
והכי מוזרה? לא יודעת.. אולי גרמנית?

תגובה

שפת אם :עיברית לא ממש 3 עיברית אנגילית וגרמנית לא יש לי מבטא בכל ה -3 הכי רומנטית גרמנית

Emily P

New member
...

מהי שפת האם שלך? אנגלית\עברית. זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? עברית. כמה שפות את\ה יודע\ת? 4. איזה? עברית, אנגלית, רוסית ואיטלקית. מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? כן. יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא. אזיה שפה הכי יפה לדעתך? אממ, איטלקית. איזו הכי רומנטית? צרפתית כנראה. והכי מוזרה? יפנית!

ady18

Well-known member
תשובות

מהי שפת האם שלך?עברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?עברית כמה שפות את\ה יודע\ת? שתים איזה?עברית ואנגלית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות?אמממ לא יש לך מבטא של ארץ כלשהי?לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך?צרפתית איזו הכי רומנטית?איטלקית והכי מוזרה? רוסית ואתיופית

למעלה