עונה. ../images/Emo9.gif
שעת התחלה: 20:11 שם: שיר. גיל: 14. כיתה: ט'. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? מעדיפה לא לחשוב על זה, למען האמת.
מאמין באלוהים? בערך. בשטן? נופ. בפיות? לא. בעל טבעי? לא. בגלגולי נשמות? לא. מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? ממ הארי ג'אד ודאגי פויינטר. ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? דאגי פויינטר.
מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? מממ אני מניחה שאמא/אבא/סבא.
ואת זאת השנואה? בטח מישהו בכיתה שלי, שלא הייתי מודעת שהוא מצלם אותי. מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? ממ התחלתי לראות את הסרט, חשבתי שהוא ממש יפה ולא ראיתי את החלק השני כי לא רציתי להרוס לעצמי שאני אקרא את הספר. לקחו לי את הספר מאמצע הקריאה (
) ככה שאני צריכה להשלים את שניהם. הגעתי לקטע שתמר הגיעה למעון של פסח! לבכות- טוב או רע? תלוי.. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? זה ממש תלוי במצב. מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? גם וגם, תלוי מה המצב הנפשי שלי. ^^; עיתוני נוער או ספרים? גם וגם. חחחחחחחח חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? בהחלט, וללא כל ספק,
לא! אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? זה שינויים שלהם צריך כסף, ככה שאני לא חושבת שאפשר לשנות.. אלא אם הממשלה תנהל את הכספים שלה בצורה יותר טובה, או נקבל תרומה ענקית. X: איזה שיעורים כדאי להוסיף? לודעת מה להוסיף, אבל בהחלט יש כמה מיותרים. ואיזה להוריד? ערבית. $#@$#@%$% מעשן? לא. איזה סיגריות?
זה לא בריא... לעעעעעע זה למה אני לא מעשנת, אני לא רוצה שיהיה לי פחם בריאות.
שותה אלכוהול? ממ לא ממש, אבל אני רוצה. פשוט לא הכי יצא לי.
אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן?
משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? לא ממש קרה, אבל אם יקרה, אז בטח. מעשן נרגילה? לא. זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? כן. קראת את מישהו לרוץ איתו? התחלתי.
מה אתה חושב על הספר? יפה, ממש. ואת ימי שלישי עם מורי? לא, אבל ילד בכיתה שלי עשה על זה הרצאה היום וכמעט נרדמתי. אולי זה בגלל שזה הילד הכי משעמם בעולם. הממ כן. ואת הנסיך הקטן? לא. ~מרגישה בורה.. אני תולעת ספרים!!1~ ומה דעתכם עליהם? ... >: מה הספר האהוב עלייך? ה"פ. ^^; יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? 'מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.' אימצתי מה"פ 4. שומע הרבה מוזיקה? כע. איזה סגנונות? רוק, פאנק, פופ. ^^ שומע אביב גפן? לא. עברי לידר? לא. מוניקה סקס? לא. ~ אני לא שומעת בעברית
בכלל. מי הזמר האהוב עלייך? אין... אני שומעת בעיקר להקות. XD מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? מממ ישלי רק ציטוטים שצריך לשמוע את כל השיר כדי להבין 'תם.
אוהב לבכות? לא. זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כל דבר קטן.
כל כמה זמן בערך אתה בוכה? תדירות יחסית גבוהה.
בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? גם וגם. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? לא, אני אפעם לא סוגרת דבירם בפנים. אני בנאדם שלא מסוגל לעצור דמעות. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כן. >: כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? לעיתים רחוקות, אבל כן. איפה? במחשב וביומן. אוהב את איך שאתה כותב? ממ אפעם לא הייתי מאוהבת בכתיבה שלי, אבל לא מזמן אמרו לי שאני כותבת ממש יפה.
יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? כן. בא לך אולי לשתף אותנו? לא.
התחלתי פאנפיק ופרשתי באמצע. מאוד אהבתי ת'דיאלוגים שלי. ^^ אתה שומר את מה שאתה כותב? לפעמים. זה חשוב לשמור! אוקע.
XDDDD ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- חלב. גיא לואל- המלך. חחחח אין לי מושג מי זה!!!!!1 XDD אבל השם ממש מוכר לי. אעעעע זה קייזרמן?! כי אם כן, גיא לואל = סגידה נצחית. 33>
לק שחור- פריקים. למרות שכל פקאצה שניה שמה את זה עכשיו. -___-" ~ואני ממש אוהבת לק שחור. טחח~ שנטי- בנטי. XD בדידות- דיכאון. מוזיקה- חיים. חום- לבן. שעת סיום: 20:23 שיועו, לקח מלא זמן..
ממש אהבתי אבל ת'שאלון. ^_^