שאלוניניניני. |כוכב|

גם לי עלה בנטי:0 ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

רק שלא רשמתי את זה

B A W

New member
עונהנהנה

ממ אני מקווה שאנשים יענו כי אני משקיעה. :( שעת התחלה: 19:00 שם:-- גיל: 16 ותשעה חודשים כיתה: יא מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אנחנו פשוט מתים. מאמין באלוהים? לא סגורה על זה. בשטן? לא בפיות? לא בעל טבעי? לא בגלגולי נשמות? -- מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? -- ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? חציל חמדמד. מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? אני לא אוהבת את התמונות שלי. בכלל. ואת זאת השנואה? כל מי שצילם אותי אי פעם. מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? הספר (לא ראיתי) לבכות- טוב או רע? טוב, במידה. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? כנות, אבל עם טאקט. מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? גם וגם עיתוני נוער או ספרים? ספרים חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? חחחח, לא (!) אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? צריך לעשות פאקינג רפורמה בחינוך P: איזה שיעורים כדאי להוסיף? כלום. צריך קודם ללמוד להסתדר ולשלוט בקיים. אף אחד לא צריך עוד צרות על הראש. ואיזה להוריד? ספרות (פשוט כי אני שונאת. אני מתה על ספרים, אבל כל הניתוחים מביאים לי בחילה) מעשן? לא איזה סיגריות?-- זה לא בריא... שותה אלכוהול? אני בתהליכי גמילה... גם זה לא בריא. אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? פעם בכמה חודשים, ובכמויות ממש קטנות. משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? לא. מעשן נרגילה? לא זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים?כן קראת את מישהו לרוץ איתו? כן מה אתה חושב על הספר? ספר נחמד, יותר מדי רוח וצלצולים סביבו. ואת ימי שלישי עם מורי? לא ואת הנסיך הקטן? כן ומה דעתכם עליהם? הנסיך הקטן- תהרגו אותי, אני קוראת אותו כל פעם מחדש, ולא מתחברת. גאד דמאט. מה הספר האהוב עלייך? דור הפרוזק ספר טוב, וגם אמממ מר ורטיגו, ספר מצויין לטעמי. יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? לא... שומע הרבה מוזיקה? כן איזה סגנונות? רוק בעיקר. שומע אביב גפן? נהגתי, כבר לא. עברי לידר? פה ושם. מוניקה סקס? לא. מי הזמר האהוב עלייך? אין מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא?-- אוהב לבכות? לא. זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? עצבים. אני מסוגלת למות. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? פעם בשבוע מינימום זה הרבה? בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? מה שיוצא... בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? גם וגם. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כן כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? יאפ איפה? בכל מקום זמין אוהב את איך שאתה כותב? לא יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? כן בא לך אולי לשתף אותנו? לא ממש... אתה שומר את מה שאתה כותב? כן זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- תשוקה. אוווווווווח כמה שזה טעים. ס'עמקקק גיא לואל- האלופה. לק שחור- לק אדום. כמה שאני מתגעגעת לסקסי הזה. שנטי- באנטי בדידות- שפיות מוזיקה- חייים חום- קוווווווווור שעת סיום: לא יודעת... שיהיה יום טוב. ערב טוב. המשך שבוע טוב. ובאמת רק טוב. P: אמן ואמן

"ספר נחמד, יותר מדי רוח וצלצולים"

(מישהו לרוץ איתו) מה?!?!1?!1111 זה הספר הכי יפה שיש. :O

באמת יותר מדי רוח וצלצולים

שקראתי אותו ממש ממש אהבתי, וקראתי אותו בערך 3 פעמים ברצף מאז שהוא ממש התפרסם, עשו סרט, ואין אדם שלא קרא אותו קצת ירדה לי ההתלהבות.. עשו מזה סיפור יותר מדי גדול, כבר קראתי טובים יותר

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שעת התחלה:19:10 שם:מעיין גיל:13 כיתה:ח מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?לא סגורה על זה מאמין באלוהים?כה בשטן?לא בפיות?לא בעל טבעי?לא ממש בגלגולי נשמות?לא מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)?אין לי מסנג'ר ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)?לא זוכרתXD מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?לא זוכרת ואת זאת השנואה?כנ"ל מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?הסרט כי לא קראתי לבכות- טוב או רע?טוב שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?כנות כי שקרים בסוף מתגלים מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?תלוי מתי עיתוני נוער או ספרים?שניהם:p חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?לא אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?הרבה איזה שיעורים כדאי להוסיף?כלוםXD ואיזה להוריד?ש"לח:[ מעשן?לא איזה סיגריות?לא זה לא בריא... שותה אלכוהול?לא אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? נו משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי?לא עושה את זה מעשן נרגילה?לא זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים?כה קראת את מישהו לרוץ איתו? לא אבל אני מבינה שאת כן:D מה אתה חושב על הספר? ואת ימי שלישי עם מורי?לא ואת הנסיך הקטן?לא ומה דעתכם עליהם? מה הספר האהוב עלייך?האיר פוטר יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?לא שומע הרבה מוזיקה?כה איזה סגנונות?הרבה אבל רוק בעיקר שומע אביב גפן? כה עברי לידר?כה מוניקה סקס?לא מי הזמר האהוב עלייך?עברי מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא?של עברי יש מלא אוהב לבכות? כה זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? הרבה כל כמה זמן בערך אתה בוכה?השנה הרבה בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?עצמי בעיקר בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?תלוי שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?לא כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?לא איפה? אוהב את איך שאתה כותב?לא כותבת יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?לא בא לך אולי לשתף אותנו? לא אתה שומר את מה שאתה כותב?לא זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- מריר גיא לואל-בע"מ.. לק שחור-ציפורניים שנטי- נרגילה בדידות-ים
מוזיקה-רמקולים חום-קור שעת סיום: 19:14:]

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה.

שעת התחלה: 19:37 שם: שרית. גיל: 13.4. כיתה: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? גן עדן וגהנום, גלגול נשמת.. עוד לא סגורה על זה. מאמין באלוהים? כן. בשטן? בערך. בפיות? לא. בעל טבעי? כן. בגלגולי נשמות? כן. מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)?
ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? אותה אחת. מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? אני P: ואת זאת השנואה? אני? XDDDD מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? לא ראיתי ולא קראתי D: לבכות- טוב או רע? טוב. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? כנות, תמיד. מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? גם וגם, תלוי במצב רוח. עיתוני נוער או ספרים? עיתונים. חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? אין לי דעה. נראהלי שכן. אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? איזה שיעורים כדאי להוסיף? שיעורים חופשיים D: ואיזה להוריד? מתמטיקה. סתם, המ. אין, הכל חשוב האמת. מעשן? לא. איזה סיגריות? זה לא בריא...
שותה אלכוהול? לא. אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? לא מעשנת ולא שותה אף פעם. מעשן נרגילה? לא. זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? לא, זה לא טוב~! קראת את מישהו לרוץ איתו? לא. מה אתה חושב על הספר? ואת ימי שלישי עם מורי? לא. ואת הנסיך הקטן? לא. ומה דעתכם עליהם? פאדיחה, לא קראתי שומדבר XD מה הספר האהוב עלייך? 8. יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? לא חח. D: שומע הרבה מוזיקה? כן. איזה סגנונות? רוק בעיקר. שומע אביב גפן? לפעמים. עברי לידר? כן. מוניקה סקס? כן. מי הזמר האהוב עלייך? ג'רארד ווא, ג'ון לנון. מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? 'ואני ביקשתי את ליבך לקטוף' - 'השיר שלנו' אביב גפן. אוהב לבכות? לפעמים, זה משחרר. זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? פגיעה, כשמעליבים אותי. כל כמה זמן בערך אתה בוכה? לא יודעת D: בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? לרוב עם עצמי. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? דברים כמו מילים פוגעות, לא מכות.. למרות שגם אבל לא כלכך. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כן. כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? כן. איפה? בלוג, יומן אישי. אוהב את איך שאתה כותב? כן. נראה לי. יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? המ.. לא זוכרת XD בא לך אולי לשתף אותנו? אתה שומר את מה שאתה כותב? כן. זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- קליק. גיא לואל- שחקן טוב. לק שחור- ניטים. שנטי- הודו. בדידות- עצב. מוזיקה- תוים. חום- מזגן. שעת סיום: 7:43.

פראנקיקושקוש!!!!!1 ../images/Emo219.gif

P: אני יודעת שהעיניים בפוטושופ אבל- אמג העיניים שלו כ"כ נוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111.111 [בפוטושופ הזה-העיניים של בוב הכי בנות פרוצות]

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif אר כן!!11

יש לפראנקקקקקקקקקקי עייני חתול D:

יו!יו!יו!התחפשתי לחתול הזה השנה ^.^

שעת התחלה:19:35 שם:הדס גיל:15.5 כיתה:י' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?גלגול נשמות מאמין באלוהים?מאוד[: בשטן?לא בפיות?כן בעל טבעי?בוודאי בגלגולי נשמות?כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)?:) ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)?אין לי. תודה לאל P: מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? ואת זאת השנואה? OO מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?סרט מעפן נוראנוראנורא. ספר מצויין. לבכות- טוב או רע? שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?הכל מהכל- כל מה שעושה לי טוב[: עיתוני נוער או ספרים?ספרים חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?לא? אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?אעע. איזה שיעורים כדאי להוסיף?אומנות. הרבה. ומקצועות מדעיים ואיזה להוריד? הומ. הרבה שעות קודש מבוזבזות. מעשן?לא איזה סיגריות? זה לא בריא... שותה אלכוהול?קצת אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? פעם-פעמיים בשבוע. משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? רק שותה. לא מעשנת. מעשן נרגילה?לא זה אותם סיכונים כמו סיגריות! למעשה זה הרבה יותר מסיגריה. אין לזה פילטר. קורא ספרים?וודאי קראת את מישהו לרוץ איתו? כן D: מה אתה חושב על הספר?מצויין, כאמור. ואת ימי שלישי עם מורי?זה ספר כאילו? ואת הנסיך הקטן?לא ומה דעתכם עליהם? מה הספר האהוב עלייך?הומ. ה"פ. ואליס בארץ הפלאות. ומכשפה, קונץ-פונץ', שוקולד... יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? יש בעולם שלי ציטוט מאליס. שומע הרבה מוזיקה?יאפ איזה סגנונות?רוק, בעיקר. שומע אביב גפן? לא! עברי לידר?לא!!! מוניקה סקס?כן1!! מי הזמר האהוב עלייך?המון. אריק ברמן, עמיר בניון, אביתר בנאי,שילה פרבר... ... .... מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? "יפה בלי סיבה, שותתת בלי דם"- רקוויאם לבלונדינית, של מוניקה. שיר מצויין. נתקע לי היום בראש. אוהב לבכות? לא זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות?קורה לי לעיתים רחוקות מאוד. כל כמה זמן בערך אתה בוכה?פעם בשבוע בערך. בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?פעם הייתי מתביישת לבכות ליד אנשים- היום כבר ממש לא. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?רק כשאני במצברוח רע בלאו הכי. כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?המון. בבלוג בעיקר. דברים אישיים יותר אני כותבת לעצמי. איפה? אוהב את איך שאתה כותב?לפעמים. יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?לא ממש. הם עצובים, ולא מובנים. בא לך אולי לשתף אותנו? אתה שומר את מה שאתה כותב?ברור זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- קדרה גיא לואל-זמר? לק שחור-נדוש שנטי- השמיים בנגב [טיוש:)] בדידות-התכווצות. מוזיקה-אומנות חום-חיים שעת סיום:19:50

hilonet14

New member
עונהההההההה

שעת התחלה: 20:02 שם: הילה גיל: 14.5 כיתה: ט' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? עולים לשמיים מאמין באלוהים? כן בשטן? לא בפיות? לא בעל טבעי? כן בגלגולי נשמות? כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? אממ אין XD ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? אממ תמונה שלי מפורים מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? חברה שלי נראה לי ואת זאת השנואה? תמונות שנואות אני מוחקת מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? אממ לא לבכות- טוב או רע? טוב מהיתרגשות שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?לפעמים צריך שקר לבן מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? מווזיקה טובה... עיתוני נוער או ספרים? גם וגם חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? אמממ אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? אממ איזה שיעורים כדאי להוסיף? שיעור אירובי ואיזה להוריד? ערבית מעשן? לא איזה סיגריות? זה לא בריא... שותה אלכוהול? לפעמיים אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? פעם בחודש חודשיים ככה לא משו רציני וגם מעט משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? לא מעשן נרגילה? לא זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? כן קראת את מישהו לרוץ איתו?לא מה אתה חושב על הספר? ואת ימי שלישי עם מורי? אמממממממ ואת הנסיך הקטן?אמממממממממממממממממממ ומה דעתכם עליהם? אממממ מה הספר האהוב עלייך? הספר שאני קוראת עכשיו יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? אממ לא.. XD שומע הרבה מוזיקה? כן איזה סגנונות? הכל שומע אביב גפן? לא עברי לידר? לא מוניקה סקס? לא מי הזמר האהוב עלייך? רוביי וויליאמס!! 3> מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא?אממ אוהב לבכות? לא זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? הרבה דברים כל כמה זמן בערך אתה בוכה? פעם בכמה חודשים נראה לי בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? לפעמים ככה ולפעמים ככה בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? אני מרגישה כל כך רע שאני לא יכולה לעצור את הדמעות שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? להתרגשות רבה כן לבכות לא כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? כן איפה? יומן אוהב את איך שאתה כותב? נחמד יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? כן בא לך אולי לשתף אותנו? לא תודה אתה שומר את מה שאתה כותב? כן זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- ממתקים גיא לואל- מי זה? לק שחור- לק אדום שנטי- חצאית בדידות- עדן מוזיקה- רובי וויליאמס חום- קיץ שעת סיום: 20:11 (היה לי שיחת טלפון באמצע)

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 20:11 שם: שיר. גיל: 14. כיתה: ט'. מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? מעדיפה לא לחשוב על זה, למען האמת.
מאמין באלוהים? בערך. בשטן? נופ. בפיות? לא. בעל טבעי? לא. בגלגולי נשמות? לא. מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? ממ הארי ג'אד ודאגי פויינטר. ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? דאגי פויינטר.
מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? מממ אני מניחה שאמא/אבא/סבא.
ואת זאת השנואה? בטח מישהו בכיתה שלי, שלא הייתי מודעת שהוא מצלם אותי. מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? ממ התחלתי לראות את הסרט, חשבתי שהוא ממש יפה ולא ראיתי את החלק השני כי לא רציתי להרוס לעצמי שאני אקרא את הספר. לקחו לי את הספר מאמצע הקריאה (
) ככה שאני צריכה להשלים את שניהם. הגעתי לקטע שתמר הגיעה למעון של פסח! לבכות- טוב או רע? תלוי.. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? זה ממש תלוי במצב. מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? גם וגם, תלוי מה המצב הנפשי שלי. ^^; עיתוני נוער או ספרים? גם וגם. חחחחחחחח חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? בהחלט, וללא כל ספק, לא! אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? זה שינויים שלהם צריך כסף, ככה שאני לא חושבת שאפשר לשנות.. אלא אם הממשלה תנהל את הכספים שלה בצורה יותר טובה, או נקבל תרומה ענקית. X: איזה שיעורים כדאי להוסיף? לודעת מה להוסיף, אבל בהחלט יש כמה מיותרים. ואיזה להוריד? ערבית. $#@$#@%$% מעשן? לא. איזה סיגריות?
זה לא בריא... לעעעעעע זה למה אני לא מעשנת, אני לא רוצה שיהיה לי פחם בריאות.
שותה אלכוהול? ממ לא ממש, אבל אני רוצה. פשוט לא הכי יצא לי.
אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן?
משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? לא ממש קרה, אבל אם יקרה, אז בטח. מעשן נרגילה? לא. זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? כן. קראת את מישהו לרוץ איתו? התחלתי.
מה אתה חושב על הספר? יפה, ממש. ואת ימי שלישי עם מורי? לא, אבל ילד בכיתה שלי עשה על זה הרצאה היום וכמעט נרדמתי. אולי זה בגלל שזה הילד הכי משעמם בעולם. הממ כן. ואת הנסיך הקטן? לא. ~מרגישה בורה.. אני תולעת ספרים!!1~ ומה דעתכם עליהם? ... >: מה הספר האהוב עלייך? ה"פ. ^^; יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? 'מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.' אימצתי מה"פ 4. שומע הרבה מוזיקה? כע. איזה סגנונות? רוק, פאנק, פופ. ^^ שומע אביב גפן? לא. עברי לידר? לא. מוניקה סקס? לא. ~ אני לא שומעת בעברית בכלל. מי הזמר האהוב עלייך? אין... אני שומעת בעיקר להקות. XD מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? מממ ישלי רק ציטוטים שצריך לשמוע את כל השיר כדי להבין 'תם.
אוהב לבכות? לא. זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כל דבר קטן.
כל כמה זמן בערך אתה בוכה? תדירות יחסית גבוהה.
בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? גם וגם. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? לא, אני אפעם לא סוגרת דבירם בפנים. אני בנאדם שלא מסוגל לעצור דמעות. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כן. >: כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? לעיתים רחוקות, אבל כן. איפה? במחשב וביומן. אוהב את איך שאתה כותב? ממ אפעם לא הייתי מאוהבת בכתיבה שלי, אבל לא מזמן אמרו לי שאני כותבת ממש יפה.
יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? כן. בא לך אולי לשתף אותנו? לא.
התחלתי פאנפיק ופרשתי באמצע. מאוד אהבתי ת'דיאלוגים שלי. ^^ אתה שומר את מה שאתה כותב? לפעמים. זה חשוב לשמור! אוקע.
XDDDD ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- חלב. גיא לואל- המלך. חחחח אין לי מושג מי זה!!!!!1 XDD אבל השם ממש מוכר לי. אעעעע זה קייזרמן?! כי אם כן, גיא לואל = סגידה נצחית. 33>
לק שחור- פריקים. למרות שכל פקאצה שניה שמה את זה עכשיו. -___-" ~ואני ממש אוהבת לק שחור. טחח~ שנטי- בנטי. XD בדידות- דיכאון. מוזיקה- חיים. חום- לבן. שעת סיום: 20:23 שיועו, לקח מלא זמן..
ממש אהבתי אבל ת'שאלון. ^_^

דאגי נראה כזה-../images/Emo219.gif

זה שלידו [אנ'לא יודעת ת'שם P:]-"הבית שלי ריק" דאגי:"תקנה רהיטים,גחגחגחגחעעחעעחע XDDDD"
[גם אני גונבת בדיחות מיאיר לפיד D:]

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

אני חשבתי על משהו יותר.. ממ גס..
אבל אני אשמור את זה לעצמי. XDD ~BTW, הזה שלידו הוא הארי.
~

לאו14

New member
עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

שעת התחלה:20:19 שם:ליאור גיל:15
כיתה:ט' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים?מתאבלים עלינו בעיקר..אני מקווה..מה קורה איתנו..לא יודעת.. מאמין באלוהים?כן בשטן?מקווה שלא.. בפיות?לא יודעת.. בעל טבעי?אני מאמינה שיש אנשים שיש להם כישורים מוזרים.. בגלגולי נשמות?כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)?... ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)?... מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?אממ..אין תמונה מסויימת..אבל בעיקר חברות.. ואת זאת השנואה?גם חברות חח מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?ראיתי רק ת'סרט..אבל אני מתה לקרוא ת'ספר!! לבכות- טוב או רע?טוב..אבל במידה.. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?כנות!! מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?קצבית!!שמתחרפניםםם עיתוני נוער או ספרים?תלוי.. חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?לאא!!! אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?אממ..לא יודעת..להביא מורים נורמלים!??חח איזה שיעורים כדאי להוסיף?אממ... ואיזה להוריד?ערבית!!!!! מעשן?לא איזה סיגריות?לא מעשנת..[בינתיים!!חח סתם] זה לא בריא... -זה מה שאני אומרת לחברים שלי..=/ שותה אלכוהול?לא..רק XL אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן?אלכוהול אנ'לא שותה..XL פעם בשבועיים ככה.. משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי?כשיש מסיבה ויש XL אז אני שותה קצת..חוץ מזה כלום.. מעשן נרגילה?לא..אבל עישנתי זה אותם סיכונים כמו סיגריות!-תאמינו לי שלא!! קורא ספרים?בזמן האחרון לא..אין לי זמן לצערי קראת את מישהו לרוץ איתו? לא..אבל אני מתה לקרוא..אמרתי לאמא שלי התקנה!! מה אתה חושב על הספר?לא קראתי ואת ימי שלישי עם מורי?לא... ואת הנסיך הקטן?כן.. ומה דעתכם עליהם?הנסיך הקטן..נחמד מה הספר האהוב עלייך?עוד הזדמנות אחת ודי יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?אממ... שומע הרבה מוזיקה?המוןןן איזה סגנונות?הכלל מהכל!! שומע אביב גפן? כן עברי לידר?כןןןןןןןן מוניקה סקס?תלוי איזה שירים!! מי הזמר האהוב עלייך?הראל סקעת מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא?"כשהלב בוכה,רק אלהים שומע" אוהב לבכות? לא מתה על זה.. זה חשוב...-כן..אבל לא חייבים לאהוב את זה..גם לימודים זה חשוב.. מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? סרטים,סיפורים על השואה,שחברים שלי מספרים לי משו רע שקרה להם.. כל כמה זמן בערך אתה בוכה?אנ'לא בוכה הרבה.. בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?אנ'לא אוהבת לבכות ליד אנשים..כי אז מרחמים עלי..אז?..מעדיפה לבד.. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?ממכות אנ'לא בוכה..וגם מעצבים לא.. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?כן!!! כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?לא.. איפה?... אוהב את איך שאתה כותב?... יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?בספרות וכאלה..כן... בא לך אולי לשתף אותנו? חחח לא.. אתה שומר את מה שאתה כותב?אמממ..במחברת.. זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- לבן עם עוגיות גיא לואל-מלךךך לק שחור-לא מתה על זה.. שנטי- לא מתה על זה.. בדידות-שיר יפה מוזיקה-הדבר הכי טובב שיששש חום-קיץץץ[מתגעגעתת] שעת סיום:20:28

למעלה