שאלוניניניני. |כוכב|

שאלוניניניני. |כוכב|

ממ אני מקווה שאנשים יענו כי אני משקיעה. :( שעת התחלה: שם: גיל: כיתה: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? מאמין באלוהים? בשטן? בפיות? בעל טבעי? בגלגולי נשמות? מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? ואת זאת השנואה? מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? לבכות- טוב או רע? שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? עיתוני נוער או ספרים? חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? איזה שיעורים כדאי להוסיף? ואיזה להוריד? מעשן? איזה סיגריות? זה לא בריא... שותה אלכוהול? אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? מעשן נרגילה? זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? קראת את מישהו לרוץ איתו? מה אתה חושב על הספר? ואת ימי שלישי עם מורי? ואת הנסיך הקטן? ומה דעתכם עליהם? מה הספר האהוב עלייך? יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? שומע הרבה מוזיקה? איזה סגנונות? שומע אביב גפן? עברי לידר? מוניקה סקס? מי הזמר האהוב עלייך? מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? אוהב לבכות? זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כל כמה זמן בערך אתה בוכה? בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? איפה? אוהב את איך שאתה כותב? יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? בא לך אולי לשתף אותנו? אתה שומר את מה שאתה כותב? זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- גיא לואל- לק שחור- שנטי- בדידות- מוזיקה- חום- שעת סיום: שיהיה יום טוב. ערב טוב. המשך שבוע טוב. ובאמת רק טוב. P:

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

שעת התחלה:17:58 שם:עירית גיל:13 כיתה:ז' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? אני חוקרת את זה
מאמין באלוהים?לא בשטן?לא בפיות?לא בעל טבעי?כן בגלגולי נשמות?כן מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? ג'רארד החציךךך
{מילה אישית שלי ושל זקנוניX:} ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)?אינלי אייסי. מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?זאתי של המסן? אני^^ ואת זאת השנואה?אהא? מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?לא ולא><" לא ראיתי ולא קראתי><" לבכות- טוב או רע?משחרר. שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? שקרים לבנים וכנות אבל לא בדבים שבאמת פוגעים. מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?שירים עצובים. עיתוני נוער או ספרים? גם וגם. חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?ממש לא. אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?להוריד את המקצועות המיותרים ולהשקיע בחשוב><" איזה שיעורים כדאי להוסיף?עוד מתמטיקה, לשון ואנגלית. ואיזה להוריד?תנ"ך, ספרות, ערבית[כי אנחנו לומדים ספרותית, וזה לא באמת יכול לעזור לנו.] מעשן?לא איזה סיגריות? אני לא מעשנת!
זה לא בריא... אני יודעת. איכס! שותה אלכוהול?לא אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן?.....?! משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי?לאא~ מעשן נרגילה?לא! זה אותם סיכונים כמו סיגריות!אני יודעת! קורא ספרים?כן קראת את מישהו לרוץ איתו? לא מה אתה חושב על הספר?.. ואת ימי שלישי עם מורי?גם לא><" ואת הנסיך הקטן?שונאתשונאתשונאת. זה משעמםםS: ומה דעתכם עליהם? .. מה הספר האהוב עלייך?הארי פוטר
יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?לאXD שומע הרבה מוזיקה?יותר מידיXD איזה סגנונות?רוק, מטאל, אלקטרוני, פעם ב...פופ. שומע אביב גפן? ממש לא. עברי לידר?לא. מוניקה סקס?כולם מדברים עליהם ורק אני לא יודעת מי הם
מי הזמר האהוב עלייך? ג'רארד?
מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? There's another world inside of me That you may never see, מהשיר when i'm gone של 3 doors down. אוהב לבכות? לפעמים, זה משחרר. זה חשוב...כן מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? דברים שפוגעים בי. כל כמה זמן בערך אתה בוכה?כל פעם שנאי נפגעת.. וביממה האחרונה זה קרה הרבה:-\ בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?כבר לא מתביישת בזה, אבל מנסה עם עצמי. בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?בגלל שאני מרגישה רע ופגעו בי, ואני לא מצליחה לעצור את הדמעות. שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?כן=\ כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?כן איפה?בלוג,דף. אוהב את איך שאתה כותב?לפעמים. יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?כן בא לך אולי לשתף אותנו? נופ. אתה שומר את מה שאתה כותב?כן. זה חשוב לשמור!אכן. שוקולד- יאמייייייייי~
גיא לואל-WTF?! לק שחור-פריקי. שנטי- בנטי. בדידות-היום:-\ מוזיקה-החייים~
חום-כאב. שעת סיום:18:07.

רגע,עכשיו אני קולטת :O ../images/Emo219.gif

גם אני רוצה כזה!!!!!!!!!!!!!!1111111.11 לא נורא,לי יש 2 חולצות של MCR

../images/Emo98.gif../images/Emo219.gif

אני עוד סוגדת לבת דודה שלי,היא קנתה לי בחו"ל ב2 הופעות שלהם
זונה.

I am IRiTooSH

New member
|OFF|../images/Emo17.gif

הייתי בעזריאילי עם חברות
[מפגש ישרא><] ואז אני ויסמין, חברה שלי[שפגשתי פעם ראשונה, הכרנו מהאינטרנט^^] שגם מאודמאוד מעריצה את MCR, ראינו ילדה שעוברת שיש לה חולצה של MCR!!!11 עצרתי אותה, ביקשתי לצלם והיא הסכימה
יסמין צעקה שהיא רואה את התיליון של ג'רארד, איזו פאניקהה. גם צילמתי
[תוך כדי שנאי רועדת><"] ואז.. שלאתי אם יש לה עוד חולצה, והיא אמרה שכן. ובלי חוצפה אני אומרת "את יכולה להוריד עוד שכבה?!" XD זה נשמע כלכך רע. אבל היא הורידהP: אני מוסיפה את הקבצים

חולצה כמו שיש לי!!!!!1 ../images/Emo2.gif ../images/Emo219.gif

נכון שהחולצה הזו סקס?!
ועוד חולצה מרידינג. לא יצא לי בקושי לראות אותה אפילו XD.

I am IRiTooSH

New member
יאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo17.gif

גמאני רוצה#@%^$^ ובדקנו באינטרנט. ועולה 19 דולר לקנות אותם מהאינטרנט. |: ווף. @@

sweet shir

New member
$%#@%$% השרשרת. 33>

השיער שלו פעם היה כל כך יפה. למה הוא צבע, למה?!?!
הוא שינה בחזרה? O:

sweet shir

New member
ידעתי שראיתי תמונה עדכנית שלו עם

כהה!!!
פשוט חשבתי שהיא ישנה או משהו.. oO; הארוך בהחלט הכי יפה! 'איכ. למה.' - על מה?
~כע, אני קשת קליטה.
~

../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

בגלל שקצר לא יפה לו ושחור קצר זה בכלל לא כ"כ יפה P:. אבל הוא עדיין נוש D::.
הוא כזה:"אני לא שומע אותך מאייקי!!!!1 לאלא!!!1"

אם כבר שיער שחורP:../images/Emo219.gif

ראית את הקליפ לIDLY? זה כ"כ מגעיל שיער שחורקצר P::. וגם הפרצופים היותרמדידרמטיים האלו. והאישה הזאת מפחידה אותי :$ הלינק לשיר
|לינק|http://youtube.com/watch?v=SO9Lj0T93Xk|סלינק| תמונה חשובה מהשיר
[הידP:]

I am IRiTooSH

New member
אני ראיתי את הקליפ.. ../images/Emo99.gif

דווקא הוא הרבה יותר חתיך שמהD: שיער שחור קצר מתאים לו כלכךךך@#&^#%&%Q#W@Q~ והקליפ בכלל מדהיםD: והשיר נסגד^^

עונה D::: ../images/Emo219.gif

שעת התחלה:18:49 שם:לוטן גיל:11.5 כיתה:ו' מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? כלום. מתים,וזהו. לקבר
מאמין באלוהים?לא בשטן?לא בפיות?לא בעל טבעי?לא בגלגולי נשמות?לא מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)?אין לי מסנג'ר ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)?
D: [לא אני עשיתי,מישהי מפורום 1402] מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב?אין לי תמונות שאני אוהבת P: ואת זאת השנואה?אמא/מעוז/חברות מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)?הסרט,כי לא קראתי את הספר לבכות- טוב או רע?טוב,מרגיע
שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת?כנות מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך?שירים עצובים עיתוני נוער או ספרים?ספרים חושב שמערכת החינוך בארץ טובה?לא אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות?השביתות הן רק לתיכוניסטים,אני דורשת גם ליסודי וחטיבה!
איזה שיעורים כדאי להוסיף?לא כדאי ואיזה להוריד?הכל D: מעשן?לא [גיליתי שילדים מהכיתה שלי כן >.>] איזה סיגריות?-- זה לא בריא... ?תספרי את זה לילדים מהכיתה שלי שותה אלכוהול?לא אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? -- משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי?לא הבנתי
מעשן נרגילה?לא זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים?כן קראת את מישהו לרוץ איתו? לא מה אתה חושב על הספר?-- ואת ימי שלישי עם מורי?לא ואת הנסיך הקטן?כן XD ומה דעתכם עליהם? לא זוכרת,זה היה ממזמן P: מה הספר האהוב עלייך?"הארי פוטר","החברה שלי אלין" יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם?לפי מה שאני זוכרת- "הוא נישק אותי!" -"איפה הוא נישק אותך?!" *נוגעת בפה*"פה" ["החברה שלי אלין"] שומע הרבה מוזיקה?כן איזה סגנונות?רוק שומע אביב גפן? כן,לפעמים עברי לידר?כנ"ל מוניקה סקס?לא מי הזמר האהוב עלייך?אין לי זמן אהוב,אבל אם זמר-אביב גפן מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? Naver Coming Home,Never Coming Home." Should I"-Ghost Of You
[קפץ לי לראש
] אוהב לבכות? כן זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? שצועקים עליי סתם,שמתווכחים איתי על שטויות ואז אנשים ברוגז איתי [לא שזה אכפת לי >.>,סתם מעצבן שאנשים רבים על דברים מפגרים ועוד חושבים שזה חכם אח"כ לא להיות חבר של מישהו,כשבכלל לא אכפת לבנאדם הזה אם הוא יהיה חבר שלא או לא] כל כמה זמן בערך אתה בוכה?בזמן האחרון כל יום/ יומיים P: בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך?רק כשאני לא מרגישה טוב בכיתה אני בוכה בכיתה,בד"כ עם עצמי בחדר בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות?מרגישה כ"כ רע בד"כ. במקרים אחרים זה התרגזות על ההורים שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות?אין שירים שגורמים לי לבכות,גורמים לי רק להתרגש כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)?כן איפה?יומן אוהב את איך שאתה כותב?לפעמים יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו?אהא בא לך אולי לשתף אותנו? לא
אתה שומר את מה שאתה כותב?כן זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- פרה גיא לואל-יונה [ב"האלופה",כשהכניסו אותו לבית משוגעים,הוא כל הזמן עשה קול של יונה
] לק שחור-ניטים [?!] שנטי- בנטי בדידות-חדר מוזיקה-שלט חום-קור שעת סיום:19:02

למעלה