M a r s h m a l l o
New member
שאלוניניניני. |כוכב|
ממ אני מקווה שאנשים יענו כי אני משקיעה.
שעת התחלה: שם: גיל: כיתה: מה אתה חושב שקורה אחרי שאנחנו מתים? מאמין באלוהים? בשטן? בפיות? בעל טבעי? בגלגולי נשמות? מה התמונת תצוגה שלך במסנג'ר (לצרף!)? ובאיסיקיו (לא לצרף, מספיק פעם אחת!)? מי צילם את התמונה שלך שאתה הכי אוהב? ואת זאת השנואה? מישהו לרוץ איתו- הספר או הסרט (וחסר לכם שלא ראיתם וקראתם את שניהם!)? לבכות- טוב או רע? שקרים או כנות, גם אם היא פוגעת? מוזיקה עם מילים שטויות ומנגינה קצבית כזאת, שעושה מצברוח טוב, או שירים יותר עצובים, שגורמים לך להסתגר בעצמך? עיתוני נוער או ספרים? חושב שמערכת החינוך בארץ טובה? אם לא, אז איזה שינויים לדעתך צריך לשנות? איזה שיעורים כדאי להוסיף? ואיזה להוריד? מעשן? איזה סיגריות? זה לא בריא... שותה אלכוהול? אם כן, באיזה כמות? פעם בכמה זמן? משנה את ההתנהגות במסיבות- נגיד מעשן או שותה, אבל רק במסיבות ולא באופן פרטי? מעשן נרגילה? זה אותם סיכונים כמו סיגריות! קורא ספרים? קראת את מישהו לרוץ איתו? מה אתה חושב על הספר? ואת ימי שלישי עם מורי? ואת הנסיך הקטן? ומה דעתכם עליהם? מה הספר האהוב עלייך? יש לך ציטוטים אהובים מספר טוב שקראת, שבא לך לשתף אותנו בהם? שומע הרבה מוזיקה? איזה סגנונות? שומע אביב גפן? עברי לידר? מוניקה סקס? מי הזמר האהוב עלייך? מה הציטוט הכי טוב שעולה לך לראש כרגע משיר כלשהו, ומאיזה שיר הוא? אוהב לבכות? זה חשוב... מה גורם לך למחנק כזה בגרון, שאתה עוד שנייה מתחיל לבכות? כל כמה זמן בערך אתה בוכה? בוכה ליד אנשים או רק עם עצמך? בוכה בגלל דברים כמו מכה או התרגזות, או גם באמת כי אתה מרגיש כל כך רע שאתה לא מצליח כבר לעצור את הדמעות? שירים מסוימים גורמים לך להתחיל לבכות? כותב לפעמים את מה שאתה מרגיש (בבלוג, ביומן, סתם על דף...)? איפה? אוהב את איך שאתה כותב? יש קטע שכתבת שאתה ממש מרוצה ממנו? בא לך אולי לשתף אותנו? אתה שומר את מה שאתה כותב? זה חשוב לשמור! ממ יצא שאלון קצת אחר ממה שרציתי אבל לא נורא. :] אז ממ לסיום נעשה משחקון אסוטיאציות (ממ נראלי כתבתי את המילה נכון) קטן: שוקולד- גיא לואל- לק שחור- שנטי- בדידות- מוזיקה- חום- שעת סיום: שיהיה יום טוב. ערב טוב. המשך שבוע טוב. ובאמת רק טוב. P:
ממ אני מקווה שאנשים יענו כי אני משקיעה.