שאלונים

../images/Emo90.gifמשעמם לי רצח ואין בצפר אז

אני עונה =] 1.גיל? 17 וחודש ו3 ימים בדיוק =] 2.אתה בטוח? אמרתי שבדיוק!!! 3.מה המצב? קצת מעוצבנת שבאתי לבצפר ואז הלכתי...אבל בככיף =] 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי מה לומר! 5.ב-3: אני ילדה חברותית 6.ב-2: אוהבת פיות 7.ב-1: מתוקה 8.ב-0: ******* 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? הם פסדר 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? רגע.. אני אחשוב על זה ואחזור אליכם... 11.באמת? נשבעת לכם! 12.בא לך למות? לא ממש ולכם? 13.למה? סתם ככה.. נעים לי פה בעולם... 14.אתה מפחד מהמוות?כן ולא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? איך שבא לכם.. לא אכפת לי 16.אתה מכוער? אההה... אין לי מושג.. אנשים טוענים שלא... 17.מאוד? אמרתי שטוענים שלאאאאאא 18.אתה שקרן? לא!!! 19.בן כמה היית רוצה להיות? טוב לי עם מה שיש 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין תיכון 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? בטח... אבל סבבה לי גם עכשיו 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? בטח 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? ראשון 25.איפה היית רוצה לגור? לא אכפת לי 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? אני אחזוב על זה כשאני אגיע לזה 27.איזה מכונית תהיה לך? מה שיהיה יהיה 28.מה המוטו שלך? דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? גובה, בטן, ביישונות יתר 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? קולות אכילה, מאנייקים... 31.במה אתה חושב שאתה טוב? בהמון דברים 32.אתה נפגע מהר? כן ולא תלוי במצב ותלוי ממי 33.אתה שונא בני אדם? לא ממש 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? במצב שהיא נמצאת עכשיו אז לא ממש.. אבל אני אוהבת את הארץ! ואני רוצה לשנוצת אותה לטובה.. להפוך אותה למקום ממש טוב לחיות בו 36.תתאר את מקום החלומות שלך: שלום, אחוות עמים וסוציאליזם =] 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? למה לי להתחלף עם מישו.. טוב לי גם ככה! 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? ממש לא!!!!! 39.החיים קשים? בדכ 40.למה? ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? כי אני אוהבת לחיות. דיברנו על זה לא?? 42.צפרדע או קרפדה? צפרדע.. קרפדות הן רוצחות! 43.קרפדה או חזיר? חזיר.. הם חמודים =] 44.חזיר או פרה? פרה 45.פרה או עגל? פרה 46.עגל או חמור? חמור 47.חמור או סוס? סוס 48.סוס או חתול? סוס 49.חתול או כלב? חתול 50.כלב או בני אדם? בני אדם 51.בני אדם או חיזרים? בני אדם 52.חיזרים או בתים? בתים 53.בית או וילה? וילה 54.וילה לבנה או וילה אדומה? וילה לבנה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? סגול כהה וחום 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? כן 57.מה התאריך היום? אההה... 08.06.05 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? נראה לי שכן 59.מה מספר המזל שלך? אין לי 60.נגמר לי השאלות? חחחחח 61.יש לך אייסיקיו? כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? אווי.. כמו תמיד 63.למה דווקא את המצב הזה? כי זה הכי טוב 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? לא!! איכסה.. אני עובדת שם.. מספיק לי 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? אין לי מסיבת סיום 66.להקה אהובה? Dream Theater 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? muse - plug in baby 69.מוזיקה אהובה? מטאל בעיקר 70.הגענו ל-70? נדמה לי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? האחרון?? עומריקושש 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? מכובה 74.אתה ראה את זה? היא מכובה אמרתי 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? מטבח 76.מה הדבר האחרון שקנית? מסטיקים 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? מוציא לשון =] 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? חמוד, סבבה, בכייף 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 1 80.סקרים/שאלונים?שאלונים 81.וילון/שטיח? וילון 82.מכונית/אופנוע? אופנוע 3> 83.לימוזינה/יגואר? לימוזינה 84.ארון/מגירה? ארון 85.עציץ/פסל? עציץ 86.איטליה/צרפת? צרפת 87.בלגיה/הולנד? בלגיה 88.לונה פארק/סופרלנד? לונה פארק 89.מנורה/פנס? מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? טיול שנתי 91.כפכפים/נעליים? נעליים 92.לא/כן? כן 93.שיער חלק/שיער מטולטל? חלק 94.סרט לשיער/שרשרת? איכסה 95.שעון/צמיד? צמיד 96.עכשיו/עוד נעט? עכשיו 97.איזה שיער יש לך? חלק 98.איזה פלאפון יש לך? נוקייה 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? בלוגים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? רינה

זה מה שאני עושה במקום ללמוד לבגרות

1.גיל? כמעט 17 2.אתה בטוח?100% 3.מה המצב?יהיה טופ 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים:אוי זה ממש קשה. 5.ב-3:מאד מאד קשה 6.ב-2:מאד קשה 7.ב-1:קשה 8.ב-0:---- 9.מה אתה חושב על ההורים שלך?משתדלים 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם?אני 11.באמת?כה 12.בא לך למות?בכייף 13.למה?למה לא? 14.אתה מפחד מהמוות?לא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון?מאד 16.אתה מכוער?או שכן או שלא מה שבטוח אולי וגם זה בספק. 17.מאוד?מאד מאד מאד 18.אתה שקרן?אני? חס וחסה! 19.בן כמה היית רוצה להיות? דקה לפני 18 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?תיכון 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?מאאאאאד 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?מתחילה להתמכר 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
,
(ניבחרו כרגע) 24.איפה אתה גר?בבית 25.איפה היית רוצה לגור?ברחוב 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?בחו"ל 27.איזה מכונית תהיה לך?לא דעת (לא מבינה במכוניות 28.מה המוטו שלך?אקונה מטטה 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?המון דברים 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)?אחותי, אכזבות, שלא מסיימים משפט. 31.במה אתה חושב שאתה טוב?כלום 32.אתה נפגע מהר?מאד 33.אתה שונא בני אדם?לא 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?איציק 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?לא 36.תתאר את מקום החלומות שלך:מקום שקט 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים?אלוהים (אם יש דבר כזה) 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?לא 39.החיים קשים?מאד 40.למה?ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד?לא ניפתח על זה דיון עכשיו 42.צפרדע או קרפדה?לא זה ולא זה 43.קרפדה או חזיר?כנ"ל 44.חזיר או פרה?כנ"ל 45.פרה או עגל?כנ"ל 46.עגל או חמור?כנ"ל 47.חמור או סוס?סוס 48.סוס או חתול?חתול 49.חתול או כלב?חתול 50.כלב או בני אדם?חתול 51.בני אדם או חיזרים?בני אדם 52.חיזרים או בתים?בתים 53.בית או וילה?בית 54.וילה לבנה או וילה אדומה? לבן 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?שחור 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב?כה ו...? 57.מה התאריך היום?שניה אני אבדוק....ה-8 ליוני. 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות?כה 59.מה מספר המזל שלך?8 60.נגמר לי השאלות?לא 61.יש לך אייסיקיו?יאפ 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?לא זמין 63.למה דווקא את המצב הזה?כי אני אמורה ללמוד 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים?יש מצב 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום?אין לנו מסיבת סיום השנה 66.להקה אהובה?היהודים 67.זמר אהוב?אביב גפן ויוני בלוך 68.שיר אהוב?יש הרבה 69.מוזיקה אהובה?רוק ישראלי 70.הגענו ל-70?יופי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?פמלה 72.מה המילה האחרונה שאמרת?ביי 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?היא לא דלוקה 74.אתה ראה את זה?לא 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?למיטה 76.מה הדבר האחרון שקנית?שתי גופיות 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב?לא דעת 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך?אהבה, שלום וביי 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז?1 (אני פה רק כמה חודשים) 80.סקרים/שאלונים?גם וגם 81.וילון/שטיח?וילון 82.מכונית/אופנוע?אופנוע 83.לימוזינה/יגואר?יאגואר 84.ארון/מגירה?ארון 85.עציץ/פסל?פסל 86.איטליה/צרפת?צרפת 87.בלגיה/הולנד?הולנד 88.לונה פארק/סופרלנד?לונה פארק 89.מנורה/פנס?מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים?שנתי 91.כפכפים/נעליים?נעליים 92.לא/כן?לא 93.שיער חלק/שיער מטולטל?מטולטל <יש לי חלק:(> 94.סרט לשיער/שרשרת?שרשרת 95.שעון/צמיד?צמיד 96.עכשיו/עוד נעט?עוד מעט 97.איזה שיער יש לך?ארוך חלק 98.איזה פלאפון יש לך? סלקום 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?מלי

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

1.גיל? 17 2.אתה בטוח? בטח 3.מה המצב? גרוע כתמיד 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אי אפשר לתאר אותי 5.ב-3: אפילו במאה מילים 6.ב-2: אז דיי 7.ב-1: כבר 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? מעצבנים ביותר 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? הם 11.באמת? כה 12.בא לך למות? כה 13.למה? כי החיים חרא 14.אתה מפחד מהמוות? כה 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? כה 16.אתה מכוער? כה 17.מאוד? כה 18.אתה שקרן? לא 19.בן כמה היית רוצה להיות? 17 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? סיימתי 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? לא 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? כה 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? רחובות 25.איפה היית רוצה לגור? בקנדה לייד האגם של **** 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? כנ"ל 27.איזה מכונית תהיה לך? מכונית כמו הג`נרל לי מהרפתקאות בהזארד 28.מה המוטו שלך? קשה באימונים, מתים בקרב! 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? את הפנים 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? צבא, בירוקרטיה ואלימות 31.במה אתה חושב שאתה טוב? כתיבה 32.אתה נפגע מהר? כה 33.אתה שונא בני אדם? חוץ מכמה 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? איציק 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? לא 36.תתאר את מקום החלומות שלך: ע"ע שאלה 25 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? ידידה שלי 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? כה 39.החיים קשים? כה 40.למה? כי ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? רוצים שאני יתאבד¿ 42.צפרדע או קרפדה? זה 2 יצורים חיים, אי אפשר לבחור ביניהם 43.קרפדה או חזיר? ע"ע שאלה 42 44.חזיר או פרה? ע"ע שאלה 42 45.פרה או עגל? ע"ע שאלה 42 46.עגל או חמור? ע"ע שאלה 42 47.חמור או סוס? ע"ע שאלה 42 48.סוס או חתול? ע"ע שאלה 42 49.חתול או כלב? ע"ע שאלה 42 50.כלב או בני אדם? כלב 51.בני אדם או חיזרים? אני לא מכיר חייזרים 52.חיזרים או בתים? חייזרים 53.בית או וילה? לא משנה 54.וילה לבנה או וילה אדומה? לבנה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? שחור 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? לא 57.מה התאריך היום? 8.6.05 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? אני בטוח 59.מה מספר המזל שלך? 17 60.נגמר לי השאלות? לא 61.יש לך אייסיקיו? כה 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? אינוויזי 63.למה דווקא את המצב הזה? כי אני תמיד ככה 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? אין לי לימודים 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? שרתי, שיחקתי זקן, תלמיד, תלמיד במגמת אומנות, ותלמיד עם נטיות התאבדות 66.להקה אהובה? אלג`יר 67.זמר אהוב? אביב גפן 68.שיר אהוב? תחזור \ משינה (אבל זה כול הזמן משתנה) 69.מוזיקה אהובה? רוק 70.הגענו ל-70? איזה מין שאלה זאת¿ 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אפרת 72.מה המילה האחרונה שאמרת? מעצבנ`תי 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 2 74.אתה ראה את זה? לא 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? תל השומר 76.מה הדבר האחרון שקנית? ביסלי המבורגר 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? של ICQ3 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? עוגייה, נו באמת, משעמם לי 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? קטרפי, מייק וזובסקי, ואת השלישי אני לא מגלה 80.סקרים/שאלונים? הנה אחד מעצבן 81.וילון/שטיח? לא משנה 82.מכונית/אופנוע? אופנוע 83.לימוזינה/יגואר? יגואר 84.ארון/מגירה? ארון 85.עציץ/פסל? עציץ 86.איטליה/צרפת? איטליה 87.בלגיה/הולנד? הולנד 88.לונה פארק/סופרלנד? שניהם 89.מנורה/פנס? מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? בטח ששנתי!!!! 91.כפכפים/נעליים? נעלי בית 92.לא/כן? לא 93.שיער חלק/שיער מטולטל? חלק 94.סרט לשיער/שרשרת? שתיהם 95.שעון/צמיד? שעון 96.עכשיו/עוד נעט? עוד מעט 97.איזה שיער יש לך? אין לי =[ 98.איזה פלאפון יש לך? ספיריט 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה מ.א. 7702842

../images/Emo90.gifמצאתי אותו אפשהו והוא נראה מד

שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: שנה מהיום? שנתיים ממחר? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? להקה אהובה:ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים):

TziMHoNoa

New member
בונא כמה >< ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שם המורה בכיתה א': חגית הזיכרון הראשון שלך: לוזוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? טיפה.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לע המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? פעם אחת, באותה עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מאגניבה השיר האחרון ששרת: היא לא אומרת כלום הדבר האחרון שצחקת בגללו: מור בטח הפעם האחרונה שבכית: כמעט אתמול.. לוזוכרת מתי כן.. האדם האחרון שראית: לירז הדבר האחרון שאמרת: "ליאור למטה" הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ג'ינס השיר האחרון ששממעת: לוזר של 3 דורס דאון הדיסק האחרון שקנית: מזמן לא קניתי.. לוזוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שני או ראשון או משו. הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג? הווה: שיער נוכחי: פיכו בגדים נוכחיים: חולצת בצפר ומכנס 3'תרבע תכשיטים נוכחיים: צמידים חוטיים ו3 שרשראות.. לפרט? תמונת דסקטופ נוכחית: הכלבים שלי חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? כאבי בטן את מי היית רוצה להרוג? >< הכי פחות מהנה? לילה עתיד: שנה מהיום? שנתיים ממחר? תיכון? חושב הרבה על העתיד? לא כ"כ מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לודעת איפה אתה הולך לגור? מושב כמה ילדים אתה רוצה? לודעת באיזה סוג של מכונית תנהג? אופניים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? לודעת להקה אהובה: אוונסנס ספר אהוב: שני ירחים, של שרון קריץ', אלכס לרנר, דפי ואני של גילה אלמגור והמלך מתיא הראשון של יאנוש קורצ'אק סופר(ים) אהוב(ים): יאנוש קורצ'אק וגילה אלמגור

קטרפי

New member
גמני רוצה ../images/Emo110.gif

שם המורה בכיתה א': זהבה איליה הזיכרון הראשון שלך: דינוזאורים האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? לא, אבל הייתי מסתובב עם בנות ובגיל הזה כול אחד שנא את המין השני אז זה היה דיי מוזר האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? זה כבר הדירה החמישית שלי =\ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? הייתי מופרע השיר האחרון ששרת: תחזור \ משינה הדבר האחרון שצחקת בגללו: ראיתי חברים הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אימא שלי הדבר האחרון שאמרת: שאבא שלי יפנה לי תמחשב הדבר האחרון שאכלת: עוגיות הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: פיצה השיר האחרון ששממעת: אתה תותח (אני לא אשם, היה ברדיו =[) הדיסק האחרון שקנית: נאמנות ותשוקה \ אלג`יר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: לאדע הווה: שיער נוכחי: קצר מדיי =[ בגדים נוכחיים: חולצה ושרוואל שחורים תכשיטים נוכחיים: השרשרת של הדולפינים שכבר התחילה להתפרק תמונת דסקטופ נוכחית: לקס חבר\ה? אין =[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: **** האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה האם אתה עייף? רעב? עייף (כול הזמן) את מי אתה הכי רוצה לחבק? מי שבא ברוך הבא ממה הכי נמאס לך? מהצבא את מי היית רוצה להרוג? למה להרוג¿ הכי פחות מהנה? צבא עתיד: שנה מהיום? שנתיים ממחר? עדיין מושבז בצבא חושב הרבה על העתיד? כה מפחד ממנו? כה =\ וקצת בכללי: מה הקריירה שלך הולכת להיות? כתיבה איפה אתה הולך לגור? באגם של **** כמה ילדים אתה רוצה? אחת באיזה סוג של מכונית תנהג? ג`נרל לי (למרות שזה לא סוג) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? עם **** במיטה להקה אהובה: אלג`יר ספר אהוב: איקרוס \ ראסל אנדרוס, הזרוע הארוכה של גיל המילטון \ לארי ניבן סופר(ים) אהוב(ים): לארי ניבן

ייאי עוד אחד../images/Emo6.gif

שם המורה בכיתה א': אמי הזיכרון הראשון שלך:זיכרון? אני סנילית האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?לא אבל הייתי תמיד רק עם בנים האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: כימיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כימיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(?כה מנצרת עילית לעפולה (לפני 4 חודשים) פעם יחידה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?ילדותית השיר האחרון ששרת: תשחק אותה-היהודים הדבר האחרון שצחקת בגללו: המופע של אסי וגורי היה אתמול בטלויזיה הפעם האחרונה שבכית: השבוע האדם האחרון שראית: אחותי כרגע ניכנסה לי לחדר הדבר האחרון שאמרת: עופי מפה!! הדבר האחרון שאכלת: עוד לא אכלתי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שני גופיות השיר האחרון ששממעת: תשחק אותה-היהודים הדיסק האחרון שקנית: לוזוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:חח לפני שנים הדבר הכי מטורף שעשית: אמ...לא דעת הווה: שיער נוכחי: יפה:) בגדים נוכחיים:גופיה ומכנס קצר תכשיטים נוכחיים: השרשרת שלי והצמיד שלי תמונת דסקטופ נוכחית: ---- חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אייל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?אייל ממה הכי נמאס לך? מהחיים את מי היית רוצה להרוג? להרוג? חס וחסה הכי פחות מהנה? שאחותי באה אליינו עתיד: שנה מהיום? שנתיים ממחר? --- חושב הרבה על העתיד? משתדלת שלא מפחד ממנו? כה וקצת בכללי: מה הקריירה שלך הולכת להיות?לודעת איפה אתה הולך לגור? לודעת כמה ילדים אתה רוצה?0 באיזה סוג של מכונית תנהג?לודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?לודעת להקה אהובה:היהודים, שייגעצ, אינפקציה ועוד המונים (זה מה שעולה לי לראש עכשיו) ספר אהוב:מלאך או שטן של שרה אנג'ל סופר(ים) אהוב(ים):איטו אבירם כשהייתי יותר קטנה ורם אורן (קראתי את כול הספרים שלו יש לו אחלה ספרים) 19 יום בלי בגריות!!! תסבלו אותי פה הרבה.

../images/Emo90.gifהגיע הזמן שאני הענה!../images/Emo111.gif

שם המורה בכיתה א': איריס משהו.. היא הייתה מה זה חמודה =] הזיכרון הראשון שלך: אני יושבת על עדן החלון האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? לא נראה לי.. תמיד הייתי נשית האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אההה... חול... המקצוע הראשון שנכשלת בו: לשון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים(? 4 פעמים ככה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה השיר האחרון ששרת: השיר הזה של יום ירושליים.. שעולים ברגל ורכב ירושללים את הדגל... הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא של חברה שלי שכח לאסוף את אחיה הקטן מהגן הפעם האחרונה שבכית: ממזמן האדם האחרון שראית: טל הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: טוסט טעים =] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: טוסט השיר האחרון ששממעת: שיר יפה כזה שאין לי מושג מה השם שלו הדיסק האחרון שקנית: דרים ת'יאטר.. דיסק כפול הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: ארוך שטני וחלק בגדים נוכחיים: מכנס דייגים וחולצה כתומה כזאת תכשיטים נוכחיים: צמידים שהכנתי תמונת דסקטופ נוכחית: ירח כזה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אההה.... עומרי? לא.. כן? לא..אולי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק? עומרי... הוא התקבל לעבודה =] ממה הכי נמאס לך? אחי את מי היית רוצה להרוג? אחי הכי פחות מהנה? אההה עתיד: שנה מהיום? שנתיים ממחר? לא אכפת לי... אבל עוד שנתיים אני בשנת שרות =] חושב הרבה על העתיד? ככה ככה.. מעדיפה לחיות בהווה מפחד ממנו? לא.. להמ? וקצת בכללי: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רופאה? מחנכת? פסיכולוגית? עובדת בהנהגה של השוהצ? איפה אתה הולך לגור? אין לי מושג.. השאלה הזאת לא אמורה להיות בעתיד? כמה ילדים אתה רוצה? לא אכפת לי באיזה סוג של מכונית תנהג? לא משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? לא אכפת.. להקה אהובה: דרימ ת'יאטר ספר אהוב: אהבה בדלתיים סגורות סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן, ג'ון גרישם

קטרפי

New member
טוב אז גמני ../images/Emo110.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה?

קטרפי

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור\בלונדי\ג`ינג`י העיקר שזה טבעי מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? שיער בהיר לאנשים שזה לא מתאים לעור שלהם מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק לגמריי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד התחת מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? תלוי למי מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? איך שהוא עכשיו, ממש לא מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אורך אתם בעד לצבוע את השיער? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ורוד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! לאדע האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? לא לכולם זה מתאים עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול-אפור ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? קצת מה צבע העיניים שכובש אתכם? ע"ע שאלה 1 עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כה האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לאדע מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? השאלות פה חוזרות על עצמם אתם יודעים לכבוש עם העיניים? לא אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? בלי איפור אתם מדברים עם העיניים? לפעמים יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? לאדע רזות או שמנמנות? לאדע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? רגילות מרוצים מהם? לא מה הייתם משנים בהם? את האף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לאדע יש לכם בלוטה באף? לא יש לכם אף סולד או להפך? להפך מרוצים מהאף שלכם? לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לאדע מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לאדע הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) ממש לא מצח גבוה או נמוך? גבוה יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לאדע יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לאדע יש לכם חיוך יפה? לא מה החיוך הכי יפה שראיתם? לאדע יש לכם שפתיים יפות? לא למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? ידידה שלי איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? של **** מרוצים מהשפתיים שלכם? לא הן מתקלפות? כשהמזג אוויר משתגע אתם שמים שפתון? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא הרבה אתם מורטים גבות? לא גוף: אתם גבוהים? כה יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? לאדע יש לכם רגליים ארוכות? כה יש לכם מתניים? כה מה צבע העור שלכם? כהה כזה מרוצים ממנו? לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן לגמריי יש לכם תחת גדול או קטן? קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? לא הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לא מרוצים מהגוף שלכם? לא ממש לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים אתם שעירים? תלוי איפה איפה כבר הורדתם שיערות? בפנים בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? חולצות עם קשקושים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? השרוואל שלי עם הפרחים יש לכם הרבה בגדים? לא ממש לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? גופיות ומכנסיים לא צמודים \ חצאיות לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? הכול רק לא מדים אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לא מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) זרוק (שאני לא במדים) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים שממש אין לי כלום מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? שמלת מלמלה בצבע ורוד בהיר עם פרחים בשיער ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? לא היסטריים לגבי המראה? לא ממש אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? גרוע מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) אין לי כוח לכתוב, במהלך כול השאלון כתבתי מה אני אוהב, תקראו שוב ותבינו (אפשר לחשוב מי כבר קורא את זה....) הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? בזמן האחרון התחילו מסיבה לא ברורה מרגישים טוב עם עצמכם? לא מה הכי חשוב לכם במראה? שיהיה יותר טוב משלי

../images/Emo90.gifקצת משעמם לפני יציאה אז אני

עונה.. שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שטני בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? לא יודעת... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) אהההה... חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? ארוך! מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? ארוךךךךךךךך! מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? מאוד.. אבל אני רוצה יותר עבה מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) כלום!!! אתם בעד לצבוע את השיער? לא.. ממש נגד זה!!!!!!!!!!!!!!!!! לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? לא הייתי צובעת נקודה! מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! השער של חבה שלי צילי =].. הוא ארוך, חלק, עבה וזהו האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? איכסססס.. ולא יפה להגיד כושי!! צריך להגיד אתיופי.. מה זה ההפליות האלה? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק אפור כזה עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? דבש ירקרק מרוצים ממנו? בטח ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? דיי כבר עם הכושי!! אפליות זורמות פה!!!! אבל בדגרי לא ממש מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול כזה מאוד בהיר... אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן!.. זה נקרא לפתות אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? איכסה איפור!! נגד איפור!!!! אתם מדברים עם העיניים? כן... יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? לפי הפרופורציות.. אבל בדוגרי קצרות רזות או שמנמנות? תלוי במבנה... מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? עגלגלות, עיניים בנוניות.. מה עוד להגיד?? מרוצים מהם? בטח מה הייתם משנים בהם? קצ את האף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) אההה.... אההה... תום! יבטניק אחד מהבצפר שלי.. יאווו הוא כזה מהמם... יש לו אף קטן עגול כזה ושער ארוך שחור והוא פשוט..אההההה יש לכם בלוטה באף? אהה?? יש לכם אף סולד או להפך? אההה??? מרוצים מהאף שלכם? דייי מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? של תום! ושל עומרי מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אין לי מושג הייתם עושים ניתוח אף? לא!! נגד ניתוחים פלסטים האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) איכס! מצח גבוה או נמוך? נמוך =] יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? אני נגד איפוררררררררר מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) עומרי.. אין תיאור!!! יש לכם קמטים? לכל אחד יש מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? שחכתי תשם שלו יש לכם חיוך יפה? אין לי מושג.. טוענים שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? טוענים שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? עזבו אותי.. באמאשלכם!!! איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מה???? מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? מה?<<< אתם שמים שפתון? אני נגד איפור??!!!!!! מה עעוד לא הבנתם??? יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? כמו לכל מתבגר אתם מורטים גבות? חברה שלי עושה לי.. והתחלתי רק השנה גוף: אתם גבוהים? ההפך הוא הנכון יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? אם זה לפי החברות שלי אז בדיוק כמו שלהן.. אז זה רגיל... לבנים: יש לכם ___ גדול? איכסססססססס... יותר מידי מידעעע!!!! יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? בטח.. מה אני חייזר?? מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו? למה לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שלי יש לכם תחת גדול או קטן? קטן יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? מה????????? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מהההההההההה<?????????????? מרוצים מהגוף שלכם? אהה.. לא ממש לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לא.. אני הולכת בלי!! מה רנאה לכם??? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? יותר מידי מידעעעעעעע אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגלים ושחי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מכנס אדום כזה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? חולצה של דרימ! יש לכם הרבה בגדים? דייי (אי בת בכל זאת..) לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אההה???? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? דייייייייייייייייי אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) תלוי במצב.. בדרכ זרוק כזה אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לפעמים.. ותלוי במצב מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? משו ורוד!!!!!!! או זוהר!!!!!!! ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כבר אמרתי שלא! היסטריים לגבי המראה? דיי כן אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? למה שאני אגיד.. שמישו אחר יגיד..... מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) עזבו אותי.. באמא שלכם! הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא סיכמנו כבר שאני נגד זה???!!! נותנים לכם מחמאות על המראה? לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם? לפעמים מה הכי חשוב לכם במראה? לא יודעת!!!!!!

מישהו קורא את זה בכלל?

לא!!אבל למי איכפת? חחח גם ככה משעמם שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?בלונד מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)תלתלים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?ארוך ברור מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?אמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?כה בד"כ מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...)מה שרציתי לשנות כבר שיניתי אתם בעד לצבוע את השיער?כה (אני צובעת) לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?בלונד מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט!שער שחור עם פסים כחולים
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?לא עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?ירוק צהב ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?ירוק צהב עיניים גדולות או קטנות?גדולות מה צבע העיניים שלכם?דבש וירוק באור מרוצים ממנו?כה ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?כה האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?יכול להיות נחמד מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?לא היה כבר? אתם יודעים לכבוש עם העיניים?חחחח כה אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?פס שחור אתם מדברים עם העיניים?אמ...בערך יש לכם משקפיים?לא עדשות?כה פנים פנים מאורכות או קצרות?תלוי למי רזות או שמנמנות?עגולות מה לדעתכם הכי יפה בפנים:עניים איך נראות הפנים שלכם?נחמדות (אני מקווה) מרוצים מהם?בערך מה הייתם משנים בהם?חסוי מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)אגם רודברג, הכול קטן כזה. יש לכם בלוטה באף?לא יש לי אף יפייפה יש לכם אף סולד או להפך?סולד בערך מרוצים מהאף שלכם?כה!!! מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?של פמלה יאווווו יש לה אף מושלם! מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)אף גדול כזה...לא אוהבת הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)ממש לא!! מצח גבוה או נמוך?נמוך יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?מידי פעם מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)חמוד? יש לכם קמטים?קימטי הבעה כמו לכולם מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?לודעת יש לכם חיוך יפה?לא מה החיוך הכי יפה שראיתם?של רועי יש לכם שפתיים יפות?חחחח אנלא יגיב למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לוידעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?של אייל חחח מרוצים מהשפתיים שלכם?כה הן מתקלפות?כשיש מזג אויר קצוני אתם שמים שפתון?לפעמים יש לכם אזניים בולטות?לא יש לכם חצ'קונים?לא (נישבעת!!) אתם מורטים גבות?כה גוף: אתם גבוהים?ככה ככה יש לכם משקל עודף?קצת(לדעתי) לבנות: יש לכן חזה גדול?נורמלי לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות?לא ממש יש לכם מתניים?מין הסתם מה צבע העור שלכם?בהיר מרוצים ממנו?לא מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?שחום מוקה כזה יש לכם תחת גדול או קטן?נורמלי יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי?חחחח נגיד הרבה נותנים לכם מכות בתחת?חחחח אילנה... מרוצים מהגוף שלכם?לא לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזייה ברור לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים?לא ממש איפה כבר הורדתם שיערות?בכל מקום שנחוץ בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?גינס וגופיה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?כנ"ל יש לכם הרבה בגדים?יש הרבה אבל תמיד חסר לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?גינס וגופיה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?גינס וחולצה דמודה אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לפעמים חחח אתם לובשים צבעים תואמים?כה מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)תלוי לאן הולכים בד"כ סתם כזה אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?כה מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?משהו שלא נוח לי איתו ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?בערך היסטריים לגבי המראה?כה אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? סביר מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)מישהו ככה עם בגד בהיר הייתם עושים ניתוח פלסטי?אולי נותנים לכם מחמאות על המראה?לפעמים מרגישים טוב עם עצמכם?בד"כ כה מה הכי חשוב לכם במראה?לודעת

../images/Emo90.gifחע!! הנה עוד אחד =]

בא לך... לצעוק משהו? לאכול משהו? לשיר משהו? לכתוב משהו? ליהיות על משהו? לחבק משהו? לקפוץ על משהו? ללחוץ על משהו? לנתח משהו ?? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ולאבא? ולאחים והאחיות? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה?

DARk lies

New member
חע מגניב../images/Emo9.gif

בא לך... לצעוק משהו? כן. מאוד. לאכול משהו?לא ממש. לשיר משהו?אני שרה עכשיו
לכתוב משהו?לא ליהיות על משהו?אני יושבת על כסא, אם זאת הכוונה
לחבק משהו? כן. לקפוץ על משהו? לא. ללחוץ על משהו? לא. לנתח משהו ??ממש לא. האדם הכי... שנוא:כן ואני אגיד גם. אהוב:זה משנה? חסר תקט:קורל מעצבן:המון רגיש:דניאל אוהב אותך:לא בטוחה בנוגע לזה. שונא אותך:מקווה שאין. למדן:שמוליק!!
שקרן:לא יודעת. פטפטן:יש כמה. אם היית... חיה מה היית?כנראה חתול. חפץ מה היית?איזה שאלות מטומטמותXD מאכל מה היית?אוי ואבוי
ספר לימוד מה היית?די נו. מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?לא מצאתי אחד כזה. הצרוף הכי יפה?לא יודעת. והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?}-[ ולאבא?
ולאחים והאחיות?אח-
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
האם אתה.. יפה?לא חמוד?לא חביב?משתדלת נדבק?לא מפטפט?לא מעצבן?מקווה שלא מתווכח?כן מאוהב?לא חושב על העתיד?מפחדת. ועל העבר?לפעמים ועל ההווה?לא

../images/Emo90.gifיאללה אני הענה../images/Emo111.gif

בא לך... לצעוק משהו? לא ממש לאכול משהו? אההה... לא לשיר משהו? בטח לכתוב משהו? תמיד! ליהיות על משהו? על? אוקיי לחבק משהו? בכייף לקפוץ על משהו? משהו? לא מישהו?? עדיף מישהו! ללחוץ על משהו? אהה??? לנתח משהו ?? לא כלכך האדם הכי... שנוא: לא שונאת אפחד! אהוב: לא בוחרת אחד! תבעו אותי... חסר תקט: ברור שאבירם =] (אבל הכל מאהבה =]) מעצבן: יש המון רגיש: אני? אוהב אותך: תשאלו אותם מאיפה לי מי הכי אוהב אותי??? שונא אותך: מקווה ממש שאין כאלה למדן: מירית ומור שקרן: לא מכירה הרבה כאלה פטפטן: אם היית... חיה מה היית? חתול! חפץ מה היית? מיטה מאכל מה היית? שניצל תירס ספר לימוד מה היית? כשום דבר!!! מפורסם איזה היית? ---- מכונית איזה היית? מה אני מבינה בזה??? והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער? הכי חמוד?
הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער? ?? ???? והכי מצחיק???? והכי מתאים????? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? אהההה איזה אייקון מתאים לאמא שלך? ?????????????????? ולאבא? ????????????????????????????! ולאחים והאחיות? ??????????????????? האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
האם אתה.. יפה? שמישו אחר יגיד! חמוד? כן חביב? כן נדבק? אהה??? מפטפט? לפעמים מעצבן? אה? מתווכח? כן מאוהב? עכשיו לא חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? כן ועל ההוה? ברור

קטרפי

New member
ייאיי ../images/Emo110.gif

בא לך... לצעוק משהו? כה לאכול משהו? כה לשיר משהו? כה לכתוב משהו? תמיד ליהיות על משהו? כה לחבק משהו? תמיד לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? לא לנתח משהו ?? תמיד האדם הכי... שנוא: הסמל הגמד אהוב: **** חסר תקט: אני לאורן מעצבן: אני רגיש: לאדע אוהב אותך: אפחד שונא אותך: כולם למדן: רז ו**** שקרן: לאדע פטפטן: אח שלי אם היית... חיה מה היית? שיבוטה חפץ מה היית? ספר אוטוביוגרפי של עצמי מאכל מה היית? שזי"ף חצוף ספר לימוד מה היית? משו של פסיכולוגיה מפורסם איזה היית? אלוויס פרסלי מכונית איזה היית? ג`נרל לי והאייקונים... אהוב?
לא כל כך אהוב?
הכי יפה?
הכי מכוער?
הכי חמוד?
הכי מצחיק?
הצרוף הכי יפה?
והכי מכוער?
והכי מצחיק?
והכי מתאים?
אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?
איזה אייקון מתאים לאמא שלך?
ולאבא?
ולאחים והאחיות?
האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? |ברית והכי מכוער?
מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה?
והכי מכוער?
האם אתה.. יפה? לא חמוד? משום מה אומרים שכן חביב? לאדע נדבק? כה מפטפט? לפעמים מעצבן? כה מתווכח? כה מאוהב? כה חושב על העתיד? כה ועל העבר? כה ועל ההוה? כה

slallum

New member
לא רוצה תנך :S

לצעוק משהו? לוידע לאכול משהו? בייטח =] לשיר משהו? לוידע לכתוב משהו? לא ליהיות על משהו? אהא לחבק משהו? אהא לקפוץ על משהו? לא ללחוץ על משהו? אהא לנתח משהו ?? אה? האדם הכי... שנוא: לוידע אהוב: שירן חסר תקט: אני
מעצבן: אחותי רגיש: לוידע אוהב אותך: שירן? =] שונא אותך: לוידע למדן: איתי שקרן: לוידע פטפטן: תמוז אם היית... חיה מה היית? לוידע חפץ מה היית? כורסא מאכל מה היית? בטטה ספר לימוד מה היית? לוידע מפורסם איזה היית? לוידע מכונית איזה היית? לוידע והאייקונים... אהוב? לוידע לא כל כך אהוב? לוידע הכי יפה? לוידע הכי מכוער? לוידע הכי חמוד? לוידע הכי מצחיק? לוידע הצרוף הכי יפה? אה? והכי מכוער? אה? והכי מצחיק? הה.. והכי מתאים? הה.. אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? הה..? איזה אייקון מתאים לאמא שלך? lol? ולאבא? lol XD ולאחים והאחיות? נו :S האיקון לחיה הכי יפה? מה זה זה? והכי לא? מה זה זה? מקטגוריית שבועות: מה הכי יפה? טוב לא עונים. והכי מכוער? מקטגוריית קיץ: מה הכי יפה? והכי מכוער? האם אתה.. יפה? לא חמוד? לא חביב? בייטח =] נדבק? לפעמים P: מפטפט? לפעמים P: מעצבן? אהא מתווכח? מדי פעם מאוהב? אהא
חושב על העתיד? לוידע ועל העבר? לא כל כך ועל ההווה? אהא

למעלה