שאלונים

גנבתי בשבילכם שאלון..תהנו../images/Emo90.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") הביעו את דעתכם על חוטיני הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... המילה האהובה עליכם: יש לכם התקפות של רעידות ביד? איך מריחים התחתונים שלכם? מה הכי סקסי בגבר? מה הכי סקסי באישה? תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) אתם רגישים? עד מתי מצצתם מוצץ? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) האם אתם יודעים מה זה מלטונין? אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? השם הכי מוזר ששמעתם עליו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? האם אתם מקיאים בנסיעות? כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... תנו דוגמא לשאלה רטורית. תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה.

פעם ראשונה שאני פותחת שירשור...

חח אני מתרגשת כבר הרבה זמן רציתי לעשות את זה ופשוט לא היה לי מה לכתוב, מם עכשיו אין לי אבל לא היה מזמן שאלון אז קבלו אותו שם: מין: גיל: מיקום: סטרייט\גיי\דו מיני: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה אתם לובשים עכשיו: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: ניסיתם פעם דיאטה: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: לישון או להתעורר: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:

../images/Emo90.gifאני הענה אליו גם =]../images/Emo111.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: סבבה לי אם מה שיש יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? שנה שעברה היה נעים? אההה... לא יודעת.. הייתי דיי שיכורה... איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים")כחול כזה הביעו את דעתכם על חוטיני: איכסההההההההה הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? איכסההההההההה תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה: אני מעדיפה שלא המילה האהובה עליכם: חמוד יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא ממש איך מריחים התחתונים שלכם? אפעם לא הרחתי אותם מה הכי סקסי בגבר? עיניים מה הכי סקסי באישה? אהה... לא יודעת.. אני לא לסבית.. P= תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: אין לי מושג מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) לפעמים סרטים, ספרים, כל מיני... אתם רגישים? דיי עד מתי מצצתם מוצץ? אני לא יודעת.. רגע אני אשאל את אמא... האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אההה... בערך אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה.. חופשי... תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אין לי מושג.. או שבעצם... ליפול בטעות על איזה מישו...=]...(שמו לא חשוב עכשיו!) אתם יודעים מה אתם רוצים? אני חושבת שכן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת)ממש הצעה?... האם אתם יודעים מה זה מלטונין? ממש לא אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) השומר הצעיר איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? העכבר סבבה לגמרי!! בא לכם לדפוק את הראש בקיר? לפעמים.. האמת היא שעכיו קצת מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? פעם ראשונה שלי השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אכזבה...פשוט עצוב המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) לאכול חרקיםםם טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? אהה.. לא טעמתי.. אבל אני בטוחה שהדבר האמיתי יותר טעים מהביסלי =] האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון? לא.. היום רציתי.. אבל לא עשיתי את זה.. למי יש זמן?? תנו דוגמא לשאלה רטורית! P= תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה! אך אני יכולה לעודד את עצמי??? לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה! מה ראו הילדים בשואה---------- רכבת ההפתעות מה ראו בני הנוער בשואה?------ עיניין של זמן ומה ראו המבוגרים בשואה------- זהו זהו! הייה מצחיק??

אני גם עונה.

שם:מלי מין:נ גיל:17 עוד מעט מיקום:עפולה/נצרת עילית סטרייט\גיי\דו מיני:לצערי סטרייט טובים בלימודים: משתדלת אוהבים לאכול:תלוי מה שמנים\רזים:תלוי מי אומר מה אתם לובשים עכשיו:מכנס וגופיה מה התחביב שלכם:לישון מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים:כשמשעמם (כל הזמן) יש לכם חיה בבית:כה חתלתולה ניסיתם פעם דיאטה:כה האם הייתם מאוהבים פעם:אמ...כה אני חושבת מאמינים באהבה ממבט ראשון:לא אתם חושבים שאתם נריאים טוב:אמ..לא מגיבה האם פעם התחילו איתכם:כה האם הייתם בטלויזיה:כה פגשתם סלבריטאי:כה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:יש ויש מאמינים באלוהים:---- מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כה מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כה מי החבר הכי קרוב שלכם:אין מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אמ...אילנה יש לכם סודות:לא מי החבר הכי חתיך שלכם:חחח לא דעת החבר הכי חכם:דיאנה ותום (גאונים שלי) הכי יוזם:אפרת האם אתם מעשנים:לא על סמים:חוקיים בתולים:---- התנשקתם צרפתית:כה התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:כה האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כה תכונה רעה שלכם:עצלנות תכונה טובה:פסיכולוגית טובה (זאת תכונה?) איבר אהוב בגוף:האף איבר שנוא:אצבעות בידיים יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:משעמים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:החיים ע"פ מלי סרט ממש לא מומלץ. ים או בריכה:גם וגם לישון או להתעורר:לישון לנצח אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:תלוי בסיטואציה עונה מועדפת בשנה:קיץ טיול בארץ או בחו"ל:גם וגם טלפון או פלאפון:פלא ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כדי לא ללמוד לספרות ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:ינסה ללכת ללמוד לספרות

תיקון טעות

כתבתי לא היה מזמן שאלון ולא שמתי לב שכרגע פתחו שאלון מתחתי...אני מקווה שאתם סולחים לי

../images/Emo90.gifאני הענה גם...../images/Emo111.gif

שם: רינה מין: נקבה גיל: 17 וחודש ויום מיקום: ראשון לציון סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית טובים בלימודים: אהה... תלוי במקצוע.. אבל דוגרי אני בסבבה עם הלימודים אוהבים לאכול: כן =] שמנים\רזים: אהההה.... אל תשאלו אותי.. תגידו לי אתם... P= מה אתם לובשים עכשיו: את המכנס האדום האהוב עלי וחולצת בצפר שחורה מה התחביב שלכם: יש לי המון.. אבל נגיד שלכתוב מילה אהובה בת 4 אותיות: חמוד אוהבים שאלונים: עוזר להעביר את הזמן יש לכם חיה בבית: כן! 2 חתולים =] ניסיתם פעם דיאטה: כה האם הייתם מאוהבים פעם: ברור מאמינים באהבה ממבט ראשון: מאוד אתם חושבים שאתם נריאים טוב: אההה??? תגידו לי אתם.... P= האם פעם התחילו איתכם: דיי המון פעמים האם הייתם בטלויזיה: אההה.. כן! הייתי פעם בפרסומת לסופרלנד =] פגשתם סלבריטאי: כן! פגשתי את ירמי קפלן ואת המתופף של שייג'צ האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם.. למה אותי.. אני לא קוראת מחשבות! מאמינים באלוהים: לא! מאמינים בקסם:כן =] מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לאאא מאמינים בסנטה קלאוס:אני נראית לכם נוצריה?? יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:בערך מי החבר הכי קרוב שלכם:לא יכולה לבחור אחד.. אנחנו חבורה אחת מגובשת! מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה:אההההה... נראה לי שצילי יש לכם סודות: לכל אחד יש מי החבר הכי חתיך שלכם:לא אוהבת את המילה הזאת אבל עומרי... החבר הכי חכם:אני חייבת לומר שוב שעומרי =] הכי יוזם:אההה... טל... האם אתם מעשנים:לא!!! איכסההההההההההה על סמים:לא... איכסההההההההההההה בתולים:עיניינכם??? התנשקתם צרפתית: כה...ו... התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם:לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס:כן... למה לא? תכונה רעה שלכם:ביישנית מידי (לדעתי זה רע!) תכונה טובה:אופטימית איבר אהוב בגוף:שער איבר שנוא: בטן ומותניים! יש פירסינג:לא..אבל רוצה P= קעקוע:לא אבל רוצה.... חושבים שאתם מעניינים או משעממים:לפעמים ולפעמים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:אופטימיות ובלאגן! ים או בריכה:תלוי במצב רוח.. לישון או להתעורר:ברור שלישון! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:תלוי במצב רוח.. עונה מועדפת בשנה: סתיו (וזה גם שם יפה.. לא?) טיול בארץ או בחו"ל:גם וגם.. טלפון או פלאפון:פאלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אין לי שום דבר אחר לעשות.. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אמשיך לעשות כלום...

קטרפי

New member
ייאיי עוד שאלון ../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה מ.א. 7702842 מין: ז גיל: 17 מיקום: בבית שלי סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: אין יותר לימודים אוהבים לאכול: כה שמנים\רזים: רזים מה אתם לובשים עכשיו: חולצה ושרוואל שחורים מה התחביב שלכם: למלא שאלונים מטומטמים מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה אוהבים שאלונים: ע"ע 2 שאלות למעלה יש לכם חיה בבית: הדגים של אח שלי ניסיתם פעם דיאטה: כה האם הייתם מאוהבים פעם: כה מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא חושב אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כה האם הייתם בטלויזיה: כה פגשתם סלבריטאי: כה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא ניראה לי מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: אולי מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כה מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: לא שאני יודע מי החבר הכי קרוב שלכם: **** מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: **** יש לכם סודות: כה מי החבר הכי חתיך שלכם: אני לא יגיד כי היא נימצאת פה בפורום החבר הכי חכם: לאדע הכי יוזם: לאדע האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: לא תכונה רעה שלכם: אני עצלן תכונה טובה: אין לי תכונות טובות איבר אהוב בגוף: השיער שלי עכשיו הוא לא איבר בגוף אלא בארון, אבל אני לא אוהב כלום חוץ ממנו איבר שנוא: אף יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעמם בטירוף אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: הביזבוז הגדול ים או בריכה: איכסה ופיכסה לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבי עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: שתיהם טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: יראה אם יש פה במקרה עוד שאלונים טיפשיים ונחמדים כאלה

TziMHoNoa

New member
אנע../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שם: נועה מין: נקבה גיל: 14 ומשו מיקום: ראשון. סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייטית. טובים בלימודים: כבר לא. אוהבים לאכול: תלוי מה שמנים\רזים: שמנע דבע. מה אתם לובשים עכשיו: פיג'מה
מה התחביב שלכם: לכתוב, לקרוא, לנגן, להיות בקן..
מילה אהובה בת 4 אותיות: לודעת. אוהבים שאלונים: כע יש לכם חיה בבית: שלוש ניסיתם פעם דיאטה: באופן קבוע
האם הייתם מאוהבים פעם: בערך. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לודעת. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כע האם הייתם בטלויזיה: בערך
פגשתם סלבריטאי: כע האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לודעת
מאמינים באלוהים: כע מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא בדיוק. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לודעת. מאמינים בגן עדן וגיהנום: בערך.. מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: כע מי החבר הכי קרוב שלכם: אני לא סגורה על זה >< מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אפ'חד..
יש לכם סודות: כע מי החבר הכי חתיך שלכם: אמ. זה תלוי אם הוא נחשב ידיד :| החבר הכי חכם: לודעת. הכי יוזם: חן. האם אתם מעשנים: לא. פיכ. על סמים: ^ בתולים: כע התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: בלחי
האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: לוזוכרת תכונה רעה שלכם: המוון >< תכונה טובה: נמ. הגונה? איבר אהוב בגוף: עיניים. איבר שנוא: כפות רגליים >< יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי בזמן. בטח משעממת >< אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "נועה" ים או בריכה: יםםם לישון או להתעורר: להיות ערים. אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבים עונה מועדפת בשנה: אביב. כמה בנאלי. טיול בארץ או בחו"ל: בארץ. טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: סתם. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לאכול ארוחת בוקר...

slallum

New member
WAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

כן כן, אני קשוח P: שם: עופר מין: ז גיל: 17 מיקום: מזכרת בתיה סטרייט\גיי\דו מיני: סטרייט טובים בלימודים: חלק כן חלק לא אוהבים לאכול: מאוד :) שמנים\רזים: שמן!!!
מה אתם לובשים עכשיו: חולצה ומכנסיים, במקרה מה התחביב שלכם: לוידע מילה אהובה בת 4 אותיות: שירן
אוהבים שאלונים: לא יודע, נחמדים יש לכם חיה בבית: דיאנה =] ניסיתם פעם דיאטה: חה!
האם הייתם מאוהבים פעם: אכן =] מאמינים באהבה ממבט ראשון: ממ לוידע אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: נראה לי האם הייתם בטלויזיה: לא נראה לי פגשתם סלבריטאי: אהא האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא מכיר הרבה כאלה מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: תגדירו מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: חברה
יש לך חברים הומאים לסביות: מממ יש לי ידידה דו מינית מי החבר הכי קרוב שלכם: גיא נראה לי מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: גיא נראה לי יש לכם סודות: מממ לא במיוחד, אבל תחשבו שניה, אם יש לי סודות ואני לא רוצה לגלות אותם, אז אני אגיד שאין לי, לא? =] מי החבר הכי חתיך שלכם: לוידע, תשאלו את שירן
החבר הכי חכם: גיא הכי יוזם: מתן או גיא האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: איכס האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: כן תכונה רעה שלכם: אדיוט חסר טאקט תכונה טובה: אין לי שמץ איבר אהוב בגוף: עיניים איבר שנוא: כל השאר יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: לא מיוחדים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: הבטטה ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: לישון =] אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבי ביותר =] עונה מועדפת בשנה: קיץ
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל, אבל עם שירן =] טלפון או פלאפון: טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי יש לי קצת זמן ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: נשחק CS, אין לי מתכונת בהיסטוריה@!#)!&$)&!#

DARk lies

New member
../images/Emo11.gif

שם: צ'אקי מין: נקבה גיל: 14 מיקום: נתניה סטרייט\גיי\דו מיני:
טובים בלימודים: משתדלים.. אוהבים לאכול: מאודדדדדדדד! שמנים\רזים: שמנההה :] מה אתם לובשים עכשיו: חולצת ביתספר[חזרתי לא מזמן] וג'ינס. מה התחביב שלכם: מוזיקה. זהו. מילה אהובה בת 4 אותיות: מוות. חהחה. סתם לא. אוהבים שאלונים: בדר"כ יש לכם חיה בבית:לא
ניסיתם פעם דיאטה: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: תלוי אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא
האם פעם התחילו איתכם: לא זכור לי. אבל פעם אחת ערס בא אליי עם משפט כ"כ מפגר
האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: כן. הרבה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: אין לי מושג מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע): כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: קצת מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: לא יש לך חברים הומאים לסביות: ואם כן, אז?
מי החבר הכי קרוב שלכם: כאילו שזה שינה לכם..
מי החבר שיודע אליכם הכי הרבה: בושה. עליכם עם א'
יש לכם סודות: לא יודעת..*מגלגלעיניים* מי החבר הכי חתיך שלכם:|: החבר הכי חכם:|: הכי יוזם:|: האם אתם מעשנים: ממש לא. איכס איכס איכס. על סמים: חס ושלום. בתולים: עדיין כן. התנשקתם צרפתית: לא התנשקתם אם אנשים מאותו מין שאתם: לא האם ישנתם אם אדם מהמין השני בלי סקס: לא תכונה רעה שלכם: ביישנית, קצת קנאית. תכונה טובה: לא יודעת אם יש איבר אהוב בגוף:אין איבר שנוא:יד שמאל יש פירסינג:לא. רק עגילים. קעקוע: אין, ולא יהיה. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים למדי. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:לא היו עושים סרט על החיים שלי.. ים או בריכה:גם וגם לישון או להתעורר:לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה:סתיו טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:טלפון ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:לעזור לאבא

עדיף מללמוד לספרות

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:נופר יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה?לא זוכרת היה נעים?כנ"ל איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים"):חסרי טעם. הביעו את דעתכם על חוטיני:מעולה!!נוחות בטרוף!! הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא?לי זה נוח. תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה...נגד אלימות אבל לאחותי. המילה האהובה עליכם:אהבה יש לכם התקפות של רעידות ביד?לא אבל ברגל יש. איך מריחים התחתונים שלכם?לא בדקתי מה הכי סקסי בגבר?המבט מה הכי סקסי באישה?השער תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: קשה לי לאפיין את עצמי. מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) מוזיקה אתם רגישים?מאאאאאד עד מתי מצצתם מוצץ?חחח 6 בערך האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?חוץ מציוני בצפר כה אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד... תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים)חחח לא דעת אתם יודעים מה אתם רוצים?בד"כ לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) בגן חחח היינו חברים 3 שנים (הקשר הכי ארוך שלי) האם אתם יודעים מה זה מלטונין?נישמע כמו משהו בביולוגיה. אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו)מוזיקה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?לא בא לכם לדפוק את הראש בקיר?כה מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?לפני שניה בערך השם הכי מוזר ששמעתם עליו: בניינין זאב הרצר (ושם משפחה), יצחק רבין (שם משפה), ואכזבה זה הכי עצוב. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו)גמבה עם קוטג' (אפרת מה עובר עלייך??) טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים?לא וגם לא נישמע משהו. האם אתם מקיאים בנסיעות?לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...לא אני לא יכולה לישון צהריים. פשוט לא נירדמת תנו דוגמא לשאלה רטורית.אני יפה? חח סתאאאם תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.גם לי (צרת רבים חצי נחמה) לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה אוי אני גרועה בלספר בדיחות עדיף שתסלחו לי על זה שאני לא יספר.

קטרפי

New member
עכשיו אנע ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נבוכדנאצר יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? בליל הסדר בכיתה ג` היה נעים? ממש לא איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם של מים. דווקא! הביעו את דעתכם על חוטיני לא עושה לי את זה הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? אני מניח תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... מי שהחליט שאני צריך להתגייס המילה האהובה עליכם: עוגייה יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא, רק ברגל איך מריחים התחתונים שלכם? גאד, לא מה הכי סקסי בגבר? לאדע מה הכי סקסי באישה? זה שהיא נמוכה תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם מיוחד. מאוד מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) סרטים עם קטעים מרגשים (אבל לא קיטשיים) אתם רגישים? אולי, אחרי אתמול אני כבר ממש לא בטוח עד מתי מצצתם מוצץ? זה היה מצחיק, הייתי בן איזה 3 ושמעתי בבוקר את ההורים שלי מדברים על זה שעוד מעט אני יצטרך להפסיק עם זה, אז קמתי מהמיטה וזרקתי את המוצץ לזבל ופתאום הם ראו אותי בלעדיו ושאלו אותי איפה המוצץ אז אמרתי שזרקתי אותו לפח, ומאז יותר לא נגעתי בזה. אני ילד מוזר האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? מטריאלית כן, רוחנית לא ממש אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) לקלל מישהו שעומד מאחוריי אתם יודעים מה אתם רוצים? כה. ולא עושה כלום עם זה לצערי מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לא קרה האם אתם יודעים מה זה מלטונין? הורמון כזה אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? לא מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) אהבה איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? בבית לא, בצבא אין לכם מושג בא לכם לדפוק את הראש בקיר? מאוד מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? שנה שעברה שהיה לי עבודת סיכום בסוציולוגיה השם הכי מוזר ששמעתם עליו אוחזת ענף השקד המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) לאכול חלקי גופות של בעלי חיים טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? כה, זה בדיוק כמו גריל רק עם עגבניות האם אתם מקיאים בנסיעות? לא כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?... אין לי בצפר תנו דוגמא לשאלה רטורית. למה אתם חושבים שבא לי לתת דוגמה לשאלה רטורית¿ תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. לי יש מפקד מגעיל וחברה מגעילים בשלישות. הרבה יותר גרוע תאמין לי לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. ישראלי רוסי ואמריקאי נוסעים במטוס, בא הטייס אומר דיי נימאס ממכם כבר!

TziMHoNoa

New member
חזרתי מהטקסיום. ><../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נועה
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? בטח מזמן ממש.. היה נעים?
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם מצוין. הביעו את דעתכם על חוטיני - פיכ >< הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? כע תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה.. לא כרגע. זה רגע מצוין מדי
. המילה האהובה עליכם: אעאע לודעת יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא.. איך מריחים התחתונים שלכם? לא בדקתי >< מה הכי סקסי בגבר? שהוא ***
מה הכי סקסי באישה? אעאע לודעת. אממ. נו שרירים ברגליים
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם: נועה? >< מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה) יותר מדי דברים >< ילדה רגשנית וסתומה >< אתם רגישים? כע נו עד מתי מצצתם מוצץ? אינלי שמצ..
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? משתדלת.. אין בעד מה או יש בעד מה? אינבעדמה תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים): אעאע לודעת. אתם יודעים מה אתם רוצים? אופניים! מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) כיתה ח'. בערך
האם אתם יודעים מה זה מלטונין? לא >< אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים? התנדבתי... מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) שוקולדדדדדד איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות? לא. טפו טפו טפו. בא לכם לדפוק את הראש בקיר? באלי לישון >< מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום? אע. השם הכי מוזר ששמעתם עליו: אכזבה? אע. או משו. היו עוד >< המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו): בצל עם תפוז. טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא לא. האם אתם מקיאים בנסיעות? לא מקיאה בכלל >< כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון? תלוי עד כמה אני עייפה, אם יש משו לעשות, ואם יש זמן לישון בלילה.. תנו דוגמא לשאלה רטורית. אע "*** מושלם?" תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה. *** מושלם. לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה. *** לא מושלם
><

Tinkerblack

New member
אני../images/Emo79.gif../images/Emo111.gif

השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מייגן אך אם תרצו אין זו אגדה
יפה, מתי הקאתם בפעם האחרונה? אממ יוו לפני המון זמן, אבל אתמול ראיתי ידיד מקיא, אם זה עוזר למישהו
היה נעים? היה מגעיל
איזה טעם יש למים? (אסור לענות "טעם של מים") טעם ממלא
הביעו את דעתכם על חוטיני אמממ דבר טוב ונחמד כל עוד חצי ממנו לא נמצא בחוץ- פקצה
הוא סתם נכנס לחריץ של התחת לא? הוא גם סתם יפה לא
תנו מישהו שכל כך בא לכם לתת לו כאפה... אוי שיר ורשימותיה הארוכות , טוב אממ אז... אחותי
המילה האהובה עליכם:
Naughty
יש לכם התקפות של רעידות ביד? לא, אבל נראה לי שאתמול חברה שלי היה - מוזר
איך מריחים התחתונים שלכם? לא יודעת, בואו ותריחו
מה הכי סקסי בגבר? שיערות ברגליים
מה הכי סקסי באישה? חזה
תנו מילה אחת שמאפיינת אתכם אמממ סקס קיטן
מה מרגש אתכם? (לדוגמא מוסיקה שאתם מזדהים איתה, או אהבה ראשונה)משהו מ
אל
אתם רגישים?הכי שבעולם
עד מתי מצצתם מוצץ?אף פעם לא רציתי להכניס את הדבר הזה לפה שלי
תמיד העדפתי אצבע
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לרוב
לא
אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מי
תנו פאדיחה שהייתם רוצים שתקרה לכם (לדוגמא הייתם רוצים שמי שאתם אוהבים יראה אתכם עם תחתונים) אוי זה פאדיחה ממש טוב הייתי רוצה בטעות לזרוק את מארק לים....
אתם יודעים מה אתם רוצים?לרוב...
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות (גם סתם הצעה טפשית בכתה א' נחשבת) לפני איזה חודשיים משהו כזה...
האם אתם יודעים מה זה מלטונין? מלודיה של תנין
אתם מתנדבים בכיתת אוטיסטים?לא שאני מודעת לזה...
מה הסם שלכם? (דבר שאתם לא יכולים בלעדיו) חברות\ אהבה
וכתיבה
איך העכבר שלכם במחשב? עושה בעיות?כבר לא
בא לכם לדפוק את הראש בקיר?לא, לא כרגע
מתי בפעם האחרונה עשיתם סקר בפורום?יום רביעי שעבר, יום רביעי הזה אני אעשה עוד אחד :p
השם הכי מוזר ששמעתם עליו דנא אולי
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו (לדוגמא פיתה עם קרמבו) ביסלי עם צ'יפס ולחם
טעמתם כבר ביסלי המבורגר? אם כן, טעים? אם לא... נשמע טעים? לא טעמתי, ולא נשמע טעים
האם אתם מקיאים בנסיעות? NOPE
כשאתם מתים מעייפות בבי"ס ורוצים לישון, אחרי הבית ספר, אתם באמת הולכים לישון?...חחח לא
תנו דוגמא לשאלה רטורית.האם השאלון הזה יכנס לטאגליינס
תעודדו אותי. יש לי כתה מגעילה.יש לי יותר
לסיום... ספרו בדיחה. נסלח לכם אם היא תהיה גרועה איש הלך הלך הלך ונפל לבור יצא החוצה והביא סולם

TziMHoNoa

New member
יאללה עוד אחד ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מפורום שאלונים וסקרים.. <אני לא אחראית לשאלות :|> 1.גיל? 2.אתה בטוח? 3.מה המצב? 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? 11.באמת? 12.בא לך למות? 13.למה? 14.אתה מפחד מהמוות? 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? 16.אתה מכוער? 17.מאוד? 18.אתה שקרן? 19.בן כמה היית רוצה להיות? 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך? 24.איפה אתה גר? 25.איפה היית רוצה לגור? 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? 27.איזה מכונית תהיה לך? 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 31.במה אתה חושב שאתה טוב? 32.אתה נפגע מהר? 33.אתה שונא בני אדם? 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? 39.החיים קשים? 40.למה? 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום? 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? 59.מה מספר המזל שלך? 60.נגמר לי השאלות? 61.יש לך אייסיקיו? 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? 63.למה דווקא את המצב הזה? 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? 66.להקה אהובה? 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? 69.מוזיקה אהובה? 70.הגענו ל-70? 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? 74.אתה ראה את זה? 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? 76.מה הדבר האחרון שקנית? 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 80.סקרים/שאלונים? 81.וילון/שטיח? 82.מכונית/אופנוע? 83.לימוזינה/יגואר? 84.ארון/מגירה? 85.עציץ/פסל? 86.איטליה/צרפת? 87.בלגיה/הולנד? 88.לונה פארק/סופרלנד? 89.מנורה/פנס? 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? 91.כפכפים/נעליים? 92.לא/כן? 93.שיער חלק/שיער מטולטל? 94.סרט לשיער/שרשרת? 95.שעון/צמיד? 96.עכשיו/עוד נעט? 97.איזה שיער יש לך? 98.איזה פלאפון יש לך? 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך?

TziMHoNoa

New member
אוקיי זה שאלון מעצבן. ממש. ><

1.גיל? 14 ומשו 2.אתה בטוח? כע 3.מה המצב? בסדר. 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אע >< 5.ב-3: >< 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? כפרעליהם 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? אני 11.באמת? כע 12.בא לך למות? לא 13.למה? ככה 14.אתה מפחד מהמוות? כע 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? כע 16.אתה מכוער? כע 17.מאוד? מקווה שלא 18.אתה שקרן? לא 19.בן כמה היית רוצה להיות? 14 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עולה שנה הבאה 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? לא 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? כע 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
|אש| 24.איפה אתה גר? ראשון 25.איפה היית רוצה לגור? קיבוץ\מושב 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? ^ 27.איזה מכונית תהיה לך? לא תהיה לי. יהיו לי אופניים
28.מה המוטו שלך? יש המון. האקונה מטטה, חיה ותן לחיות, מחשבה יוצרת מציאות קיימת, הכל כתוב והרשות נתונה... 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? המון 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? אנשים צבועים, מרושעים, ששופטים לפי מראה חיצוני... 31.במה אתה חושב שאתה טוב? בלהציק >< 32.אתה נפגע מהר? לא 33.אתה שונא בני אדם? לא 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? לודעת. 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? כע 36.תתאר את מקום החלומות שלך: אוי אינלי כוח 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? מישי אחת. 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? כע 39.החיים קשים? לא כ"כ 40.למה? ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? 42.צפרדע או קרפדה? מזה משנה >< 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? 49.חתול או כלב? 50.כלב או בני אדם? תלוי בבנאדם ובכלב
51.בני אדם או חיזרים? לא פגשתי חייזרים
52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? כתום, כחול, בורדו 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? לא, לא שמתי לב
57.מה התאריך היום? 8.6 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? אצליח* 59.מה מספר המזל שלך? 56 60.נגמר לי השאלות? >< 61.יש לך אייסיקיו? כע 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? אופ 63.למה דווקא את המצב הזה? ככה 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? הלכתי לימית. 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? קריינית >< 66.להקה אהובה? אוונסנס 67.זמר אהוב? לודעת 68.שיר אהוב? הרבה 69.מוזיקה אהובה? ישראלית, כרגע. 70.הגענו ל-70? לא. >< 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא 72.מה המילה האחרונה שאמרת? "טוב" 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? מכובה 74.אתה ראה את זה? ^ 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? הקן
76.מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? :], ><, :| 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? נעורים, ולודעת 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? זה השלישי, אבל אחד לא נחשב 80.סקרים/שאלונים? מה איתם? 81.וילון/שטיח? וילון 82.מכונית/אופנוע? אופניים
83.לימוזינה/יגואר? 84.ארון/מגירה? מזה משנה >< 85.עציץ/פסל? עציץ 86.איטליה/צרפת? ישראל 87.בלגיה/הולנד? הולנד 88.לונה פארק/סופרלנד? לונה פארק 89.מנורה/פנס? שמש 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? עם ההורים 91.כפכפים/נעליים? נעליים 92.לא/כן? תלוי מה 93.שיער חלק/שיער מטולטל? מתולתל* 94.סרט לשיער/שרשרת? שרשרת 95.שעון/צמיד? צמיד 96.עכשיו/עוד מעט? אחכך 97.איזה שיער יש לך? פיכו 98.איזה פלאפון יש לך? נוקיה משו 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? פורומים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? נועה.

למעלה