Bray And Lex Ruls
New member
../images/Emo90.gifמשעמם לי רצח ואין בצפר אז
אני עונה =] 1.גיל? 17 וחודש ו3 ימים בדיוק =] 2.אתה בטוח? אמרתי שבדיוק!!! 3.מה המצב? קצת מעוצבנת שבאתי לבצפר ואז הלכתי...אבל בככיף =] 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי מה לומר! 5.ב-3: אני ילדה חברותית 6.ב-2: אוהבת פיות 7.ב-1: מתוקה 8.ב-0: ******* 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? הם פסדר 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? רגע.. אני אחשוב על זה ואחזור אליכם... 11.באמת? נשבעת לכם! 12.בא לך למות? לא ממש ולכם? 13.למה? סתם ככה.. נעים לי פה בעולם... 14.אתה מפחד מהמוות?כן ולא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? איך שבא לכם.. לא אכפת לי 16.אתה מכוער? אההה... אין לי מושג.. אנשים טוענים שלא... 17.מאוד? אמרתי שטוענים שלאאאאאא 18.אתה שקרן? לא!!! 19.בן כמה היית רוצה להיות? טוב לי עם מה שיש 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין תיכון 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? בטח... אבל סבבה לי גם עכשיו 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? בטח 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?
24.איפה אתה גר? ראשון 25.איפה היית רוצה לגור? לא אכפת לי 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול? אני אחזוב על זה כשאני אגיע לזה 27.איזה מכונית תהיה לך? מה שיהיה יהיה 28.מה המוטו שלך? דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך? גובה, בטן, ביישונות יתר 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? קולות אכילה, מאנייקים... 31.במה אתה חושב שאתה טוב? בהמון דברים 32.אתה נפגע מהר? כן ולא תלוי במצב ותלוי ממי 33.אתה שונא בני אדם? לא ממש 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו? במצב שהיא נמצאת עכשיו אז לא ממש.. אבל אני אוהבת את הארץ! ואני רוצה לשנוצת אותה לטובה.. להפוך אותה למקום ממש טוב לחיות בו 36.תתאר את מקום החלומות שלך: שלום, אחוות עמים וסוציאליזם =] 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? למה לי להתחלף עם מישו.. טוב לי גם ככה! 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'? ממש לא!!!!! 39.החיים קשים? בדכ 40.למה? ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד? כי אני אוהבת לחיות. דיברנו על זה לא?? 42.צפרדע או קרפדה? צפרדע.. קרפדות הן רוצחות! 43.קרפדה או חזיר? חזיר.. הם חמודים =] 44.חזיר או פרה? פרה 45.פרה או עגל? פרה 46.עגל או חמור? חמור 47.חמור או סוס? סוס 48.סוס או חתול? סוס 49.חתול או כלב? חתול 50.כלב או בני אדם? בני אדם 51.בני אדם או חיזרים? בני אדם 52.חיזרים או בתים? בתים 53.בית או וילה? וילה 54.וילה לבנה או וילה אדומה? וילה לבנה 55.איזה צבע אתה הכי אוהב? סגול כהה וחום 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? כן 57.מה התאריך היום? אההה... 08.06.05 58.אתה חושב שאני יצליח לעשות את כל המאה שאלות? נראה לי שכן 59.מה מספר המזל שלך? אין לי 60.נגמר לי השאלות? חחחחח 61.יש לך אייסיקיו? כן 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו? אווי.. כמו תמיד 63.למה דווקא את המצב הזה? כי זה הכי טוב 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים? לא!! איכסה.. אני עובדת שם.. מספיק לי 65.מה התפקיד שלך במסיבת הסיום? אין לי מסיבת סיום 66.להקה אהובה? Dream Theater 67.זמר אהוב? 68.שיר אהוב? muse - plug in baby 69.מוזיקה אהובה? מטאל בעיקר 70.הגענו ל-70? נדמה לי 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? האחרון?? עומריקושש 72.מה המילה האחרונה שאמרת? 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו? מכובה 74.אתה ראה את זה? היא מכובה אמרתי 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו? מטבח 76.מה הדבר האחרון שקנית? מסטיקים 77.מהם הסמיילים (לא של תפוז) שאתה הכי אוהב? מוציא לשון =] 78.מהם שלושת המילים האהובות עליך? חמוד, סבבה, בכייף 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לתפוז? 1 80.סקרים/שאלונים?שאלונים 81.וילון/שטיח? וילון 82.מכונית/אופנוע? אופנוע 3> 83.לימוזינה/יגואר? לימוזינה 84.ארון/מגירה? ארון 85.עציץ/פסל? עציץ 86.איטליה/צרפת? צרפת 87.בלגיה/הולנד? בלגיה 88.לונה פארק/סופרלנד? לונה פארק 89.מנורה/פנס? מנורה 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים? טיול שנתי 91.כפכפים/נעליים? נעליים 92.לא/כן? כן 93.שיער חלק/שיער מטולטל? חלק 94.סרט לשיער/שרשרת? איכסה 95.שעון/צמיד? צמיד 96.עכשיו/עוד נעט? עכשיו 97.איזה שיער יש לך? חלק 98.איזה פלאפון יש לך? נוקייה 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות? בלוגים 100.ושאלת השאלות------איך קוראים לך? רינה
אני עונה =] 1.גיל? 17 וחודש ו3 ימים בדיוק =] 2.אתה בטוח? אמרתי שבדיוק!!! 3.מה המצב? קצת מעוצבנת שבאתי לבצפר ואז הלכתי...אבל בככיף =] 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: אין לי מה לומר! 5.ב-3: אני ילדה חברותית 6.ב-2: אוהבת פיות 7.ב-1: מתוקה 8.ב-0: ******* 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? הם פסדר 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם? רגע.. אני אחשוב על זה ואחזור אליכם... 11.באמת? נשבעת לכם! 12.בא לך למות? לא ממש ולכם? 13.למה? סתם ככה.. נעים לי פה בעולם... 14.אתה מפחד מהמוות?כן ולא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? איך שבא לכם.. לא אכפת לי 16.אתה מכוער? אההה... אין לי מושג.. אנשים טוענים שלא... 17.מאוד? אמרתי שטוענים שלאאאאאא 18.אתה שקרן? לא!!! 19.בן כמה היית רוצה להיות? טוב לי עם מה שיש 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת? עדיין תיכון 21.אם לא, אתה רוצה לגמור? בטח... אבל סבבה לי גם עכשיו 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני? בטח 23.מה הם שלושת הסמיילים של תפוז האהובים עליך?