שאלונים וכו'...

גונזלס3

New member
אשמח לעזרה אנשים יקרים ...

היי לכולם ,

אני סטודנט באונ בן גוריון .. לומד קורס הנקרא " חברה ותרבות בסין המודרנית " המרצה בקורס הוא ד"ר עודד אבט המלמד באונ' ת"א בחוג ללימודי מזרח אסיה.
אני יודע שהקורס מועבר באותה מתכונת כמו אצלנו גם באונ' ת"א וכולל את אותו החומר בדיוק.

אני אשמח לדעת איך אוכל להשיג את החומר של הקורס? כיוון שאינני סטודנט של אונ ת"א, אין לי גישה למאגרי מידע של האונ'.

אם למישהו\י יש את החומר של הקורס אשמח אם תשלחו לי. [email protected]

ממש צריך את עזרתכם ...

תודה ענקית מראש!!!

likalove

New member
נואשת לעזרה

שלום,

במסגרת עבודה לתואר ראשון חסרים לי משתתפים למילוי שאלון, אודה לכם מקרב לב על הקדשת דקות בודדות למילוי שלו:(תלחצו על הלינק למטה)

https://docs.google.com/forms/d/1nme2lNrHMrUlNDcsEvvnJJNmNG4WOwrhDRuKfCz7T6s/viewform

תודה לכל מי שיעזור

shirashira3

New member
מילוי סקר קצר והשתתפות בהגרלה

מרוויחים פעמיים:

גם סקר מעניין וגם השתתפות בהגרלה!

הסקר בנושא סוגיות בריאותיות שמעניינות סטודנטים!

מלא סקר מקוון קצר שלוקח 4-5 דקות לענות עליו, והשתתף בהגרלה של עכבר אל-חוטי יוקרתי למחשב!

הסקר אנונימי, אך אנא השאר כתובת מייל עדכנית ו/או טלפון בסעיף הערות על מנת להשתתף בהגרלה.

כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על הקישור שמופיע כאן, למלא את הסקר, לשלוח, וזהו! אתם משתתפים בהגרלה!

https://docs.google.com/forms/d/1UDZN6Whr4eDDMxo4DY6ztUWtlRQC_gixeDAZoYv6mfE/edit#

innocence

New member
בתור תלמידת מזרח אסיה,

אני לא מכירה קורס שנקרא ככה בכלל...
בת"א הוא מלמד את אבות ושדים.
את קורס המבוא לסין מלמד אסף גולדשמידט

גונזלס3

New member
מוזר ...

מוזר, כנראה או שהמרצה לא הסביר את עצמו נכון או אני לא הבנתי נכון את המרצה.

אגב מצאתי עכשיו סיכום קורס של אסף גולדשמיט במבוא לסין, והחומר תואם כמעט לגמרי לנלמד בכיתה .
(זה כנאה לגמרי אותו קורס רק עם שם אחר ... בטח גם בקורס של אסף יש בוחן על מושגים כמו שיש אצלנו)

הבעיה שמצאתי סיכום של רק מחצית א' והקורס הוא שנתי לכן חסר לי מחצית ב'.

אני אשמח אם יש אפשרות כזו לשלוח לי סיכום מלא של הקורס, כמובן אם זה לא קשה ויש לך.

בכל אופן תודה רבה על התגובה , זה עזר המון.

יום מקסים!

גונזלס3

New member
אני אשמח ..

זה יעזור לי מאוד.

אני בעצמי מצאתי סיכום של 2009 , אז אם זה סיכום של לפני שנתיים אפילו עוד יותר טוב לי.

[email protected]

המון המון תודה !!

למעלה