שאלונייי

MK respect

New member
=]

1 איך קוראים לכם? מירי=] 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני רוצה לקרוא בשם יותר יאפה אבל אנלא חושבת שמתאים לי שם אחר.. 3 בת/בן כמה את/ה?14 4 התאהבת פעם?כע.. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה ומכנס.. 6 החלום שלך?כל מיני.. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:רק בעז"ה!! 8 מעשן/ת סיגריות?עישנתי..פעם.. 9 פעם חשבת להתאבד?כע ואני עדיין חושבת.. 10 החברים הכי טובים?6 או אפילו 7 11 הקול האחרון ששמעת?מרב 12 המקום האחרון שהיית בו?אצל מרב.. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חרות 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?אני מתארת לעצמי אבל אני פשוט עוד לא יודעת מזה.. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בעז"ה התנחלות בגולן או בשטחים.. 17 למה דווקא שם?כי ככה באלי!! 18 קר לך או חם לך?חם לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:לאידעת.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?אנא עראף..כשיהיה מישו מספיק טוב..אבל בערך בגיל 22 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?כל מיני.. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אממ...לאיעדתתת...דביר נראלי.. 23 השיר האחרון ששמעת:סיגפו 24 השיר שנדבק לך:לחבק אותך של סינרגיה 25 שיקרת פעם?רק פעם אחת? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?יש הרבהה.. 27 מסנג'ר:[email protected] 28 אייסיקיו:335554431 29 מילה שעולה לך בראש:תכלסססססס 30 התאהבת בידיד?יש מצב..לא זוכרת כבר..חח.. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:אממ...למה לא? 32 אם כן קרה לך?:לאידעת..יכולהיות.. 33 הסרט האחרון שראית:'הדיוקס קורעים את האזרד' נראלי.. 34 היה יפה?כעע.. 35 בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע.. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כע 37 מי האיש האחרון שראיתם?מרב 38 מאמינ/ה באלוהים?כעעע...טאטע אוהבים אותךך!! 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אמאאא...לא רוצה לחשוב על זהה.. 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?הרבה 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כע 44 היית פעם בחו"ל?לא 45 הרביצו לך?כע 46 הרבצת למישו?כע 47 איך היה הסקר?סבבה 48 מה אוהב/ת לאכול:פוווול כל עוד זה חלבי זה מעולה 49 מה אוהב/ת לשתות:מים,מנגו,תפוחים.. 50 צבע עיניים:חום דבש 51 צבע שיער:חום בהיר 52 סמיילי אהוב:=] 53 הדבר הכי מגעיל:אנא עראף.. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:הרבהה..לא זוכרת.. 55 כמה זמן על המחשב:בממוצע בערך שעה וחצי ביום.. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אנא עראף.. 57 פתגם שעושה לכם את זה:אנא עראף.. 58 אוהבים את החיים או לא:לא 59 כמה אחים: 5 60 השם הכי יפה לילד:אריאל,עומר,רועי,דביר 61 השם הכי יפה לילדה:טל,אריאל,יובל.. 62 איפה אתם גרים:חיפה 63 סמיילי הכי מעצבן:אנא עראף.. 64 הפורום הכי שווה:אנא עראף.. 65 יש לכם פורום?:לא.. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:סקרים ושאלונים.. 67 את מי אתם מעריצים:את טאטע בורא עולם אבא שבשמייםם.. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:בממוצע 1 וחצי בלילה.. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:mk,mf,מרים,פרוטי,מירו,מיר וכו'.. 70 הכינוי הכי אהוב:פרוטי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?נראלי.. 72 מסר לחיים:להתעצבן זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים, אושר זה לא להשיג את מה שאתה רוצה אלא לרצות את מה שכבר יש לך.. אל תגיד לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך אלא תגיד לצרות שלך כמה גדול הקב"ה!!

PUZMAK J

New member
בלה בלה

איך קוראים לכם? ירון 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רוני 3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? שרוואל וחולצה קצרה 6 החלום שלך? להיות מפקד חיל אוויר 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אולי... 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? כן 10 החברים הכי טובים? מאיה ואורי. 11 הקול האחרון ששמעת? באפי שרה 12 המקום האחרון שהיית בו? בית ספר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ננו 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? איכס. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? חיפה או הרצליה 17 למה דווקא שם? כי אני אוהב את הערים הללו 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: ההתמסרות שלי. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 24 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? מאיה 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מאיה 23 השיר האחרון ששמעת:Let My Rest Im Peace 24 השיר שנדבק לך: כנ"ל 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? תחרות גיגולים על הכביש. 27 מסנג'ר: מה? כתובת? [email protected] 28 אייסיקיו: 284789161, מה תעשו עם המידע הזה? 29 מילה שעולה לך בראש: חלב 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: שמש נצחית בראש צלול 34 היה יפה? ככה... 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? נעמה 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הופכים לרוחות, או ישנים לנצח. 40 עשית פעם סיאנס? כן 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אמ... לפעמים. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חוסר טקט 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? ככה 48 מה אוהב/ת לאכול: קציצות בשר 49 מה אוהב/ת לשתות: מים 50 צבע עיניים: אפור 51 צבע שיער: שחור 52 סמיילי אהוב:
,
,
53 הדבר הכי מגעיל: מקקים חיים עם חשופיות ברוטב בצל, בחתונה של דוד שלך. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: יש הרבה 55 כמה זמן על המחשב: חצי שעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא.. 57 פתגם שעושה לכם את זה: היום זה רק אתמול של המחר 58 אוהבים את החיים או לא: לפעמים 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: רוני, אורי 61 השם הכי יפה לילדה: יעל, רוני, שחר 62 איפה אתם גרים: חיפה, יונה אנגל 9 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: ג'אגלינג וחד אופן, מזג-אוויר 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: ג'אגלינג וחד אופן 67 את מי אתם מעריצים: אבי קושניר, ריו יאבה 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 10... 69 הכינויים שיש לשם שלכם: ירוני, רוני, פזומק 70 הכינוי הכי אהוב: פוזמק 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? נטע, נטע ונטע 72 מסר לחיים: בסוף תגיעו.

SexyhiLa

New member
שלי

1 איך קוראים לכם? הילה 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מישל 3 בת/בן כמה את/ה? עוד מעט 14 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס שחור וגופיה שחורה 6 החלום שלך? להיות מאוהבת ומאושרת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: הלוואי, בעזרת ה' 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא משהו רציני, גיל ההתבגרות, טירופים 10 החברים הכי טובים? הדר 11 הקול האחרון ששמעת? אחותי 12 המקום האחרון שהיית בו? הביצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? נראה לי... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? הוואי 17 למה דווקא שם? פנטזיות, פנטזיות 18 קר לך או חם לך? נחמד לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: מה, בגוף? שומנים עודפים 20 באיזה גיל תתחתנ/י? כשיגיע הזמן 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? לא מגלה 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לא מגלה 23 השיר האחרון ששמעת: בוא כבר 24 השיר שנדבק לך: everytime we touch 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? שאני אגלה? 27 מסנג'ר: למה נראה לכם? חח 28 אייסיקיו: לא.... 29 מילה שעולה לך בראש: פיצה, חחחח 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: הנערים שרים 34 היה יפה? כן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך 42 תכונה שאתם שונאים בעצמכם? נחמדה מדי 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? לא 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? לאחותי, חיחי 47 איך היה הסקר? כיף 48 מה אוהב/ת לאכול: ספגטי 49 מה אוהב/ת לשתות: קפוצ'ינו 50 צבע עיניים: חומות עם קצת ירוק 51 צבע שיער: חום בהיר 52 סמיילי אהוב: :p 53 הדבר הכי מגעיל: שקרנים וסוטים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת, היו הרבה כאלה 55 כמה זמן על המחשב: המון 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שבא לי 57 פתגם שעושה לכם את זה: חשבתם שאני אגיד מה שלא בא במוח בא בכוח? אז לא.... 58 אוהבים את החיים או לא: כן, ברוך ה' 59 כמה אחים: אחות אחת 60 השם הכי יפה לילד: פלג 61 השם הכי יפה לילדה: לא יודעת 62 איפה אתם גרים: איזור ירושלים 63 סמיילי הכי מעצבן: =\ 64 הפורום הכי שווה: לא יודעתתתת 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אין 67 את מי אתם מעריצים: כריסטינה אגילרה, מריה קארי 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 23 ומשהו 69 הכינויים שיש לשם שלכם: הילוש, ללי, לולוש, לולי, היללוש, הילהל'ה 70 הכינוי הכי אהוב: הילוש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא יודעת 72 מסר לחיים: תנצלו את החיים כל עוד אתם יכולים

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאני

1 איך קוראים לכם? עדן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אורנית 3 בת/בן כמה את/ה? 20 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חליפת פליז שחורה 6 החלום שלך? שהחיים שלי יסתדרו 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן, אחרי הצבא אני אעבוד על זה 8 מעשן/ת סיגריות? כן 9 פעם חשבת להתאבד? לא 10 החברים הכי טובים? עינב, דיקלה, יוליאן, מורן, רננה 11 הקול האחרון ששמעת? מוסיקה 12 המקום האחרון שהיית בו? באר שבע 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עינב 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? באשדוד כנראה 17 למה דווקא שם? כי קשה לי לעזוב את העיר שגדלתי בה 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: גובה 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת.... גג 25 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את יוליאן ואת עירית 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? יוליאן 23 השיר האחרון ששמעת: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes 24 השיר שנדבק לך: אותו שיר 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת... 27 מסנג'ר: מעדיפה לא לכתוב 28 אייסיקיו: כנ"ל 29 מילה שעולה לך בראש: לכו כוס אמק 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: קיל ביל 2 34 היה יפה? כן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טי.וי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? עירית 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גן עדן וגיהנום 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות יתר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? סבבה 48 מה אוהב/ת לאכול: ספגטי בולונז 49 מה אוהב/ת לשתות: קוקה קולה 50 צבע עיניים: חומות 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: לא יודעת.... יש כמה 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: עיניים עצומות לרווחה 55 כמה זמן על המחשב: 5 שעות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שמשעמם לי 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא יודעת 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 6 60 השם הכי יפה לילד: יאיר 61 השם הכי יפה לילדה: דניאל 62 איפה אתם גרים: אשדוד 63 סמיילי הכי מעצבן: כל האלה של החורף 64 הפורום הכי שווה: סדירים 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: סדירים 67 את מי אתם מעריצים: אותי חחחח 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מאוחר 69 הכינויים שיש לשם שלכם: עדנו'ש 70 הכינוי הכי אהוב: עדנו'ש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: חיה ותן לחיות

leeseg

New member
עונה

1 איך קוראים לכם? לי 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת 3 בת/בן כמה את/ה? בת 15 4 התאהבת פעם? נדלקתי, לא התאהבתי.. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס כתום וחולצה אדומה 6 החלום שלך? להתנשק עם אביר חלומותיי... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:לא 8 מעשן/ת סיגריות? לא, איו!! 9 פעם חשבת להתאבד? לא, אני אוהבת את חיי 10 החברים הכי טובים? לציין שמות? 11 הקול האחרון ששמעת? אמא ושירי מימון במערכת 12 המקום האחרון שהיית בו? בית ספר? בית? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ערבי שטעה במספר XD!! 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? יש כמה חשדות.. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא יודעת... כנראה לא בארץ 17 למה דווקא שם? - 18 קר לך או חם לך? נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אף 20 באיזה גיל תתחתנ/י? כנראה 30-35 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? מילקי! 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אביר חלומותיי.. 23 השיר האחרון ששמעת: אותך- שירי מיימון 24 השיר שנדבק לך: swear it again-backstreet boys 25 שיקרת פעם? נראה לי שכן, אבל אני משתדלת שלא לשקר 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת, אני לא חושבת שאני מטורפת 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 260264479 29 מילה שעולה לך בראש: yeah baby! 30 התאהבת בידיד? לא.. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: לא חושבת 33 הסרט האחרון שראית: האחים גרים למבוגרים- מצוין!! 34 היה יפה? היה מדהים! 35 בקולנוע או בטלוויזיה ?בקולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן, כמובן! 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא 38 מאמינ/ה באלוהים? אני מאמינה שיש כוח עליון שמכתיב לנו את דרכנו, כמו גורל, אבל לא אלוהים שאליו צריך להתפלל ולהשתעבד 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עוברים לגלגול הבא, הנשמה ממשיכה לחיות 40 עשית פעם סיאנס? כן, אזהרה בשבילכם- לא לעשות!! 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? תוכנה או תכונה? תכונה- אני הרבה פעמים סנובית... תוכנה- אין 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן, אמא 44 היית פעם בחו"ל? כן, נולדתי בשיקאגו ואחרי שלוש שנים עליתי לארץ 45 הרביצו לך? לא, אני הרבצתי 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? נחמד 48 מה אוהב/ת לאכול: פיצה וצ'יפס 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה 50 צבע עיניים: ירוק-כחול (ללי יש כלורופיל XD) 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב: O_O 53 הדבר הכי מגעיל: מקק מחוץ, אנשים שקרנים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת.. אולי גבר-גבר? 55 כמה זמן על המחשב: שעה... אני צריכה ללכת להתכונן למבחן ואין לי כוח!!! 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא הרבה... פעם בשבוע 57 פתגם שעושה לכם את זה: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: כנרת 61 השם הכי יפה לילדה: קייט 62 איפה אתם גרים: ביישוב ליד עפולה 63 סמיילי הכי מעצבן: P: 64 הפורום הכי שווה: הארי פוטר! 65 יש לכם פורום?:לא, בלוג 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: הארי פוטר 67 את מי אתם מעריצים: אמה ווטסון! 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תשע וחצי ביום רגיל, 2 ומעלה בחופש 69 הכינויים שיש לשם שלכם: לילו, לילוש, ליקוש 70 הכינוי הכי אהוב: לי וזהו, לא אוהבת כינויים 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: לא להסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

coullette

New member
בבבבבבבברהנהכעיכבה נבמה נ

1 איך קוראים לכם? דפנה 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נטאשה 3 בת/בן כמה את/ה? 21 4 התאהבת פעם? לא נראה לי 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים 6 החלום שלך? לעזוב את הביתתתת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: מקווה שכן
8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא ברצינות 10 החברים הכי טובים? טניה,יוכי,אמיליה,צבי 11 הקול האחרון ששמעת? שיר 12 המקום האחרון שהיית בו? בית מרקחת 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? איזה בחורה אחת שרוצה שאני אתן לה חומר של שנה א' 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? הממ אפשר לומר 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לונדון 17 למה דווקא שם? ככה 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:נוחיות תמורת חירות 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 28 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את עצמי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אף אחד 23 השיר האחרון ששמעת useless id-state of fear 24 השיר שנדבק לך: אין 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? שיקרתי 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: אין 29 מילה שעולה לך בראש: סעמק 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: לא יודעת 34 היה יפה? לא זוכרת 35 בקולנוע או בטלוויזיה? לא זוכרת 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא 38 מאמינ/ה באלוהים? אולי 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אוכלים אותך תולעים 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא ממש 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? לא אסרטיבית מספיק 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? עעע 48 מה אוהב/ת לאכול: פסטה 49 מה אוהב/ת לשתות: פטל 50 צבע עיניים: ירוק 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: חצילים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: כל סרטי ה"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ודומיהן 55 כמה זמן על המחשב: לא הרבה. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא קבוע 57 פתגם שעושה לכם את זה: אם אין אני לי-מי לי? 58 אוהבים את החיים או לא: כן... 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: אלכס 61 השם הכי יפה לילדה: איזבל 62 איפה אתם גרים: באי בודד 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: אין 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אין 67 את מי אתם מעריצים: את עצמי 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מאוחר 69 הכינויים שיש לשם שלכם: דפי דק,דפנוש,דפנולקה,בובולינה 70 הכינוי הכי אהוב: דפנוש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: פשוט תחיו כוס עמו!

...

1 איך קוראים לכם? תם 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?המלכה תומפיצוקה! סתם נו 3 בת/בן כמה את/ה?16 וחצי 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה שחורה וג'ינס 6 החלום שלך? להיות גדולה 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:מקווה 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד?בחיים לא רציני 10 החברים הכי טובים? מה איתם? 11 הקול האחרון ששמעת?אחותי שרה 12 המקום האחרון שהיית בו?קניון סביונים 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?דנה חברה שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?נראה לי שלא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בישראל 17 למה דווקא שם?כי אני אוהבת את הארץ שלנו 18 קר לך או חם לך? נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:כלום 20 באיזה גיל תתחתנ/י?בגיל שיהיה לי טוב 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את האנשים שאוהבים אותי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?איתך 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:חרם..זה איזה סרט אחד בשיעור היסטוריה היום שראיתי 34 היה יפה? כן 35 בקולנוע או בטלוויזיה?2 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? יעל נורי 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אצטרך לברר את זה לבד 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?אין 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר?נחמד 48 מה אוהב/ת לאכול:אוכל טעים 49 מה אוהב/ת לשתות:מים 50 צבע עיניים: חום קקה 51 צבע שיער:שחור חום כהה 52 סמיילי אהוב:(= 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:אחי איפה האוטו 55 כמה זמן על המחשב:לא הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:לא יודעת 57 פתגם שעושה לכם את זה:פתגם סיני עתיק 58 אוהבים את החיים או לא:כן 59 כמה אחים: מספיק 60 השם הכי יפה לילד:/: 61 השם הכי יפה לילדה:/: 62 איפה אתם גרים: פה 63 סמיילי הכי מעצבן:/: 64 הפורום הכי שווה: /: 65 יש לכם פורום?:/: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:/: 67 את מי אתם מעריצים:/: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:/: 69 הכינויים שיש לשם שלכם:/" 70 הכינוי הכי אהוב:/" 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?/" 72 מסר לחיים:/" 1

pompii

New member
אני עונה

1 איך קוראים לכם? לנו? או לי?.. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני אוהבת את השם שלי 3 בת/בן כמה את/ה?21 בקרוב 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס וחולצה שחורה וחשופה=] 6 החלום שלך?להקים משפחה עם מי שאני אוהבת, לטייל איתו בעולם ולעשות הרבה כסף 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:מקווה שכן 8 מעשן/ת סיגריות?לא 9 פעם חשבת להתאבד?לא 10 החברים הכי טובים?מורן ומור 11 הקול האחרון ששמעת?אמא שלי 12 המקום האחרון שהיית בו?במטבח 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מור 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?כן אבל לא קרובים ממש 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בארץ 17 למה דווקא שם?טוב שם לא? 18 קר לך או חם לך?נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:הביישנות שלי 20 באיזה גיל תתחתנ/י?בתקווה שבגיל 27 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?אין כזה דבר 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם מישהו... 23 השיר האחרון ששמעת:של מדונה החדש 24 השיר שנדבק לך:לא זוכרת 25 שיקרת פעם?כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?לא משנה 27 מסנג'ר:אין 28 אייסיקיו:יש 29 מילה שעולה לך בראש:אפצ'י 30 התאהבת בידיד?לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:יש מצב שכן 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:"עד כאן" 34 היה יפה?נחמד 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלווזייה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם?אמא 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?הנשמה עוברת לגלגול אחר כמובן 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?פחות או יותר 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?חוסר ביטחון לפעמים 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך?כן 46 הרבצת למישו?כן 47 איך היה הסקר?איזה? 48 מה אוהב/ת לאכול:שוקולד 49 מה אוהב/ת לשתות:קולה,שוקו 50 צבע עיניים:ירוק 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:רגל קרושה 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:יש הרבה 55 כמה זמן על המחשב:שעה וחצי 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:בערב בדרך כלל 57 פתגם שעושה לכם את זה:אין 58 אוהבים את החיים או לא:למה לא 59 כמה אחים:2 60 השם הכי יפה לילד:ליאור 61 השם הכי יפה לילדה:נועה 62 איפה אתם גרים:ראשון 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:אין לי מושג 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:לא יודעת 67 את מי אתם מעריצים:אף אחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:4 בבוקר 69 הכינויים שיש לשם שלכם:כל מיני 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן 72 מסר לחיים:אין לי משו טוב כרגע

עונהה יפיםםם שייליי

1 איך קוראים לכם?מלודי=>השם אומר ה-כ-ל
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מאיה
3 בת/בן כמה את/ה?11 וחצי 4 התאהבת פעם?כע.. ואני גם עכשיו מאוהבת
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס וחולצה אדומה..
6 החלום שלך?להיות דוגמנית..
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:מקווה
8 מעשן/ת סיגריות?לא
9 פעם חשבת להתאבד?לאאא
10 החברים הכי טובים?רוני המווושלמת!!,דיקלהה היפיופה,ספיר הנסיכה,מורלי הפרינססה,נוי הבת שיילי
ועוד מלא..
11 הקול האחרון ששמעת?מאיה בוסקילה "רק אותך רוצה"
12 המקום האחרון שהיית בו?קניון
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נוי
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כע..ברור!!
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?אממ.. הוא לא מודע לזה שהוא הומו אבל אני החלט חושבת שיש לו נטייה הומאית
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?רמת אביב
17 למה דווקא שם?כי זה מקום יפיפה.. ואני רוצה לחזור לשם..<ההיתי גרה שם>
18 קר לך או חם לך?נעים לי
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:העגיל באף..
20 באיזה גיל תתחתנ/י?21
21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את המשפחה שלי!!
ואת הכלב שלי!!
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם חבר שלי...
23 השיר האחרון ששמעת:תנו לו צאנס
24 השיר שנדבק לך:הוא רוצה לאמאאא מהלבב חחחח...
25 שיקרת פעם?יאפ
26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?זרקתי כיסא על המורה באנגלית!?
27 מסנג'ר:כע 28 אייסיקיו:כע 29 מילה שעולה לך בראש:מה אתה חש!?
30 התאהבת בידיד?אמ כע... ועכשיו הוא חבר שלי.. לפני זה ההינו ידידים.. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:יאפ!!
32 אם כן קרה לך?:כע....
33 הסרט האחרון שראית:אנ'לא זוכרת ת'שם שלו ממש
34 היה יפה?מאוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כע 37 מי האיש האחרון שראיתם?הכלב שלי.. סתם.. אמא'שלי
38 מאמינ/ה באלוהים?תמיד!!
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא רוצהה להיכנס לזה..!
40 עשית פעם סיאנס?לא
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כע
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?רגישה,בוכה בקלות,ביישנית,
ועוד ועוד 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן..
44 היית פעם בחו"ל?יאפפ
45 הרביצו לך?אממ כע.. 46 הרבצת למישו?אין ספור.. כל יום אני מרביצה לילדים..
47 איך היה הסקר?מהנהה
48 מה אוהב/ת לאכול:טוסט,סלט כרוב,פיצה,קוסקוס,ועוד כל מיני
49 מה אוהב/ת לשתות:קולה,מים,מנגו,תפוזים,אייס קפה,שוקו
50 צבע עיניים:ירוקות 51 צבע שיער:שטני.. 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:שיורקים.. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:מדגסקר.. 55 כמה זמן על המחשב:חמש שעות+
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אחד עד שתיים בצהריים.. ו11 עד 2 בלילה משו כזה
57 פתגם שעושה לכם את זה:מה אתה חש!?
58 אוהבים את החיים או לא:אוהבים
59 כמה אחים:4
60 השם הכי יפה לילד:גיא 61 השם הכי יפה לילדה:מאיה 62 איפה אתם גרים:תל-אביב
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:הזה.. ומאיה בוסקילה
65 יש לכם פורום?:לאא
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:מאיה בוסקילההה
וזהה 67 את מי אתם מעריצים:מ=א=י=ה ב=ו=ס=ק=י=ל=ה =!!!
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: שלוש בבוקר.. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מלודוש,מודלה,מלודע,מלוש,מלודושיקית,בננה, 70 הכינוי הכי אהוב:מודלה ומלודוששש
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כע!! את חבר שלי!! כפרעליוו חיימשליי
72 מסר לחיים:"תחייכו אל תתיאשו"
איזה מסר עקום הפלצתיי

לא מצליחה להירדם..עונה!

1 איך קוראים לכם? חנית 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אין לי שמץ..אבל, בטח לא חנית 3 בת/בן כמה את/ה?19.6 4 התאהבת פעם?עכשיו, לפני שלושה חודשיים כמעט 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?טרנינג 6 החלום שלך?להיות משהו 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אני מאמינה שכן 8 מעשן/ת סיגריות? לשמחתי,לא 9 פעם חשבת להתאבד? פעם, עבר לי 10 החברים הכי טובים? שושית,מאור,מעיין וליאור ז"ל 11 הקול האחרון ששמעת?ונילה 12 המקום האחרון שהיית בו?אוניברסיטה 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?שושית 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?רחוק מהעיר..אולי באיזה כפר נידח בצפון או בדרום הארץ 17 למה דווקא שם?קצת שקט..ורוגע נפשי 18 קר לך או חם לך? קר לי תמיד 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:חוצפה ופה ג'אורה רק גורם לי לצרות 20 באיזה גיל תתחתנ/י?מקווה שבעוד שנתיים 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? שושית 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?איתו 23 השיר האחרון ששמעת:LOVIN U 24 השיר שנדבק לך: STATE OF LOVE AND TRUST-PEARL JAM 25 שיקרת פעם? כן-שקר לבן , לא יותר מפעמיים 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?היו הרבה, לרוב כל דבר שעושה הוא מטורף 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: אין 29 מילה שעולה לך בראש:כן 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:הקשר הנוכחי כזה אז כן 32 אם כן קרה לך?:כן עכשיו 33 הסרט האחרון שראית: הטיסה 34 היה יפה? נחמד 35 בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא הלכה לישון 38 מאמינ/ה באלוהים?אין ספק 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?מגעים לעולם יותר טוב 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?ממש לא! הייתי משנה הכל מכף רגל עד ראש! 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חוצפה ופה ג'אורה 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לונילה 44 היית פעם בחו"ל?כן, אפריקה 45 הרביצו לך? לא..כפה נחשבת? 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר?סקר? לא שאלון? 48 מה אוהב/ת לאכול:הכל חוצ מדגים 49 מה אוהב/ת לשתות:מים ושוקו 50 צבע עיניים: שחור 51 צבע שיער:חום שחור 52 סמיילי אהוב: ;) 53 הדבר הכי מגעיל:סושי 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:טריינספוטיינג 55 כמה זמן על המחשב:שעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:לפעמים 57 פתגם שעושה לכם את זה: WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY 58 אוהבים את החיים או לא:לפעמים 59 כמה אחים: אחות ושני אחים 60 השם הכי יפה לילד: יונתן 61 השם הכי יפה לילדה:תמר 62 איפה אתם גרים: יפו העתיקה 63 סמיילי הכי מעצבן: :p 64 הפורום הכי שווה: אין כזה 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:שיחות עם אלוקים 67 את מי אתם מעריצים:לא מעריצה אף אחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:תלוי 69 הכינויים שיש לשם שלכם:הרבה 70 הכינוי הכי אהוב:אין 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן..שושית 72 מסר לחיים:קחו אותם בערבון מוגבל

Gizmo16

New member
תשובותתתת../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

1 איך קוראים לכם? קסם 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דניאל 3 בת/בן כמה את/ה? 17 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה 6 החלום שלך? להיות רזה
7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? כן 10 החברים הכי טובים? הממ. אלון, נופר, יעלה, קרן, אופיר... זה בערך הכי קרובים כרגע. 11 הקול האחרון ששמעת? מוזיקה
12 המקום האחרון שהיית בו? בית קפה עם חברות. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברות, כשהן אמרו שהן יוצאות לאסוף אותי לבית קפה
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן, התנשקתי עם בת פעם אחת. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? די הרבה
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? שוהם
17 למה דווקא שם? מקום נחמד
18 קר לך או חם לך? חם לי. תמיד. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הבטן שלי
20 באיזה גיל תתחתנ/י? מקווה ש-24. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחי הקטן החמוד. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ידיד שלי, הוא היחיד שער בשעה כזאת, ויהיה נחמד לדבר איתו פנים מול פנים ולא רק באייסיקיו. 23 השיר האחרון ששמעת: הנך יפה
24 השיר שנדבק לך: לא זוכרת. הרבה זמן לא נדבק לי שיר. 25 שיקרת פעם? רק פעם אחת
26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? להסתובב ברחובות תלאביב כל הלילה
27 מסנג'ר: יש לי
28 אייסיקיו: יש לי
רוצים
חפשו בכרטיסישי 29 מילה שעולה לך בראש: זין 30 התאהבת בידיד? כן. המון. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כבר לא 32 אם כן קרה לך?: כן. 33 הסרט האחרון שראית: אורה הכפולה בעיבוד לסרט. 34 היה יפה? לא, היה זוועה. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בטלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? חברות בבית קפה. 38 מאמינ/ה באלוהים? בערך. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות. 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בכללי כן, לא רע
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? פולניות
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? לא 46 הרבצת למישו? לא 47 איך היה הסקר? לא משהו
48 מה אוהב/ת לאכול: שוקולד
49 מה אוהב/ת לשתות: לימונדה
50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: חום כהה 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: לאכול תולעים חיות
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: פרויקט המכשפה מבלייר 55 כמה זמן על המחשב: המון המון המון. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: שעות לילה שכאלה בערך. 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא יכולה לחשוב על אחד כרגע 58 אוהבים את החיים או לא: לא משהו 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: בן 61 השם הכי יפה לילדה: דניאל 62 איפה אתם גרים: לא אגיד
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: פורום 666
65 יש לכם פורום? מה זה יש לכם
אני נמצאת בפורום
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 666
67 את מי אתם מעריצים:לא מאמינה בהערצה. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: בערך 2-3 בלילה. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: קיסם, קסמית, קס, קסקס, קייסי, קיסמו, קיסמי. 70 הכינוי הכי אהוב: כרגע- קס
71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא. 72 מסר לחיים: אין לי כלום

שמאל שולט

1 איך קוראים לכם? שקד 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נגב/איה 3 בת/בן כמה את/ה? 16 ו-8 4 התאהבת פעם? כן
...ועדיין....באל!!
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס, חולצת בי"ס לבנה וסווטשירט בי"ס אפור 6 החלום שלך? להיות מוכרת בסופר 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: :| 8 מעשן/ת סיגריות? לא.. 9 פעם חשבת להתאבד? כן.. 10 החברים הכי טובים? חסוי 11 הקול האחרון ששמעת? ברגע זה- השיר "לילה" של שלום חנוך 12 המקום האחרון שהיית בו? הממ...באוטו 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אל
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? אכן. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בניו ג'רזי 17 למה דווקא שם? כי שם נולדתי ולשם אחזור 18 קר לך או חם לך? כרגע? נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: חסוי... 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת.. נראה מה יהיה 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אל ואת אמא... ואת גיל
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אל 23 השיר האחרון ששמעת: don't stop me now של קווין 24 השיר שנדבק לך: אותו השיר 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? התפשטתי חלקית במסיבת פורים 27 מסנג'ר: חחח 28 אייסיקיו: עוד יותר חחח 29 מילה שעולה לך בראש: קקי 30 התאהבת בידיד? לא... 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: כן...
33 הסרט האחרון שראית: לא זוכרת..בטח איזה משהו ב"יס 1,2,3" וכו'.. 34 היה יפה? :| 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אבא...בזווית העין..
38 מאמינ/ה באלוהים? לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אין לי שמץ 40 עשית פעם סיאנס? לא.. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני פחדנית 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כל יום בשנתיים וחצי האחרונות 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? חביב 48 מה אוהב/ת לאכול: כמעט הכל...חוץ מבשר, דגים, ביצים... 49 מה אוהב/ת לשתות: וויטמינצ'יק ענבים או פטל ומיץ תפוחים 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: יש הרבה 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: קווין ופרי קורעים את איביזה 55 כמה זמן על המחשב: לא יודעת...די הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: :| 57 פתגם שעושה לכם את זה: בשר זה רצח, לכבוש את השלום ולא את השטחים! 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: שניים 60 השם הכי יפה לילד: גיל 61 השם הכי יפה לילדה: כנרת 62 איפה אתם גרים: ליד הכנרת 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: תסמונת טוראט חברתי(רולז) 65 יש לכם פורום?: יענו אם אני מנהלת? לא.. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: תסמונת טוראט חברתי 67 את מי אתם מעריצים: את עצמי 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: מתי שיוצא...מתכננת מוקדם- יוצא מאוחר 69 הכינויים שיש לשם שלכם: טושה, שאק, שק אשכים, פות, שקודי, שקודינון 70 הכינוי הכי אהוב: מאמצ'קה (של החבר..) 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: "Don't do drugs!"

עונההה

1 איך קוראים לכם? יהודית 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3 בת/בן כמה את/ה? 13 4 התאהבת פעם? ברור 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה: חולצה אוכה שחוה ומכנס ארוך חם שחור 6 החלום שלך? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: לא (אני יודעת שלא כתבתי מה החלום, אבל שום חלום שלי לא הולך להתגשם) 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? כן 10 החברים הכי טובים? דנה, שריי, סופה, סיון, דינה 11 הקול האחרון ששמעת? של הטכנאי כביסה שבא לפני רבע שעה 12 המקום האחרון שהיית בו? חוץ מאיפה שאני עכשיו? באוטו. וחוץ מזה? בבצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דנה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא חושבת (ואם כן אז אני לא יודעת חח) 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? חיפה או תל אביב 17 למה דווקא שם? הכי שווה 18 קר לך או חם לך? קר לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הרבה... 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני רוצה בגיל 25.. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? כן.... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: 283846627 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: כן 33 הסרט האחרון שראית: אבא מארס 34 היה יפה? כןןן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות 40 עשית פעם סיאנס? בערך.. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לאא!!! 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? הרבה 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? לא 45 הרביצו לך? בערך.. נו ככה בצחוק עם חברות. 46 הרבצת למישו? נו עם חברות בצחוק.. 47 איך היה הסקר? סבבה 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: כחול-ירוק 51 צבע שיער: שטני-בלונד 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: לא 59 כמה אחים: 2 (חוץ ממני) 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: עפולה 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: יוד יוד, יודל'ה, יודית (כי בעצם קוראים לי יהודית), דוש דוש, דוש, גמדה 70 הכינוי הכי אהוב: יודית לא נחשב ממש כינוי... יוד יוד או יודל'ה... 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

אנייייי:

1 איך קוראים לכם?מאי/ה 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?ספיר/שחר 3 בת/בן כמה את/ה?14 4 התאהבת פעם?כה.בפירוש אני יכולה להגיד שכן. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?סתם טרנינג.. 6 החלום שלך?להיות מאושרת... [איזה מקורי!?] 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:כה..זה לא כ"כ תלוי בי... 8 מעשן/ת סיגריות?לע...חושבת להתחיל
9 פעם חשבת להתאבד?כה 10 החברים הכי טובים?הילה בר ירדן... 11 הקול האחרון ששמעת?תמיר גל [שומעת שיריםם..] 12 המקום האחרון שהיית בו?בבית
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?הילה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לעע.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?משו ליד הים...כנראה בעיר "שלי"-ראשון.. 17 למה דווקא שם?למה לא?אחלה מקום..סביבה מצויינת ואיזור מעולה. 18 קר לך או חם לך? רגיל.. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:צבע העור שלי.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?סביבות גיל ה21 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? סבא
הכי חשוב ויקר לי בעולם 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?איתו :'( 23 השיר האחרון ששמעת:תמיר גל-אל תבכי... 24 השיר שנדבק לך: מבין ת'טעויות 25 שיקרת פעם? ישקר מי שעונה כאן "לא".משמע ש..
כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?פשששיי..אי אפשר לספור כבר.מלא. 27 מסנג'ר:[email protected] 28 אייסיקיו: 311183444 =תוסיפו=>תהנו
29 מילה שעולה לך בראש:אהבה :'( 30 התאהבת בידיד?כה.. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:מאמינה בתשוקה/משיכה ממבט ראשון.. 32 אם כן קרה לך?:קרה שנמשכתי והשתוקקתי למישהו ממבט ראשון.כן. 33 הסרט האחרון שראית:אהבה בתשלומים 34 היה יפה? כה מאוד 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טייויייי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כה.ג'ניב נסימי ה=מ=ל=ך
37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי הקטנה 38 מאמינ/ה באלוהים?ברור 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?וואלה לא יודעת..שאלה שמעסיקה אותי רבות. 40 עשית פעם סיאנס?לא,וגם לא אעשה. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן,אבל יש מקום לשיפור.[ברור!] 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לא יודעת איך להגדיר/לבטא אותה.. מן דחף כזה לדבר דווקא כשצריך לשתוק..מכירים? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן.המון. 44 היית פעם בחו"ל?לע 45 הרביצו לך? כה 46 הרבצת למישו? כה 47 איך היה הסקר?פצצותתתתתתת
48 מה אוהב/ת לאכול:פיצה,מלוואח,צ'יפס,ספגטי...חח כל הזבלללל 49 מה אוהב/ת לשתות:מים
קולה,פאנטה משו כזה... 50 צבע עיניים:חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:
(הכוונה היא אליו
) 53 הדבר הכי מגעיל:ג'וקים!? 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:לאד'עתת.. 55 כמה זמן על המחשב:שעה פלוס מינוס 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:שמשעמם...אין קביעות.. 57 פתגם שעושה לכם את זה:"יופי בעיני המתבונן..","אוהבת מהלב שונאת מהכאב.." יש יםםםםםםםםםםם כאלו.. 58 אוהבים את החיים או לא:כה.. 59 כמה אחים:אני אח ואחות... 60 השם הכי יפה לילד:אבישי/אלירן 61 השם הכי יפה לילדה:ספיר/שחר 62 איפה אתם גרים: ראשון לציון 63 סמיילי הכי מעצבן: לאדעתתתתתתתת
<לא הוא..> 64 הפורום הכי שווה:אהבה בגיל ההתבגרות
מילה שמומלץ בחום
65 יש לכם פורום?:לעעעעעעע 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:אהבה בגיל ההתבגרות
67 את מי אתם מעריצים:מעריכה/מעריצה את יהודה לוי... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:12[!?] בבצפר...3 בערך בחופשש.. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מאיוש,מאיויו,מאיקונה,מאי,מעיין,מאימונה,ועוד הרבה.. 70 הכינוי הכי אהוב:מאיויו,מאיקונה.. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כה... 72 מסר לחיים:חייך
זה הדבר השני הכי נפלא שאפשר לעשות עם השפתיים..:p חיוך
קו עקום שמיישר הכל. היההה סאטלוותת..!!!

R i n R a n

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

1 איך קוראים לכם?קארין
(החלפתי מקרן-לקארין
) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?קארין,כבר החלפתי
3 בת/בן כמה את/ה?15 4 התאהבת פעם?ברור
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה שחורה שכתוב עליה love באנגלית
,מכנס שחור וזהו זה
6 החלום שלך?להיות כוכבת
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:כן,מקווה..... 8 מעשן/ת סיגריות?לא אוהבת
9 פעם חשבת להתאבד?כן,לפעמים.. 10 החברים הכי טובים?הכלבה היפה שלי
*כפרעליה*,והחברות שלי כמובן
11 הקול האחרון ששמעת?את אח שלי מבקש את אימא
... 12 המקום האחרון שהיית בו?*מטבח
* 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברות..חברות.. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?כרגע לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?כלכך בא לי באילת
,אבל לפעמים די נמאס
..גרתי שם לפני 3 שנים והיה ממש קשה
17 למה דווקא שם?בגלל שכיף וכאלה,אבל לפעמים זה ממש נמאס
.. 18 קר לך או חם לך?פושר
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:לעשן
20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 מקווה... 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את סבתא שלי
,שתחיה אמן עד 120 130 140 וכו'.....
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם החבר.. 23 השיר האחרון ששמעת:סיגפו
24 השיר שנדבק לך:"תמיד אוהב תמיד ניפגע"
25 שיקרת פעם? מלאאא
.. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?ירקתי למורה שלי על הלוח וכמעט זה פגע לה בפרצוף
(חבל שלא
..) 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: ח-ס-ו-י 29 מילה שעולה לך בראש:אהבה
30 התאהבת בידיד? לא
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: ברור
32 אם כן קרה לך?: אמממ.......................
33 הסרט האחרון שראית:"10 דברים שאני שונאת אצלך" 34 היה יפה? האהא 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה נו ברור
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?ברור 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים?ברור 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?עולים לגן עדן
40 עשית פעם סיאנס?לאא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?ממ כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?לפעמים יש לי כאלה יציאות מעצבנות
..... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?בטחח
44 היית פעם בחו"ל?ברור אלף פעם 45 הרביצו לך? עוד לא 46 הרבצת למישו? אמ אמ .. 47 איך היה הסקר? נחמד 48 מה אוהב/ת לאכול: הכלל
49 מה אוהב/ת לשתות:מוגז 50 צבע עיניים: כחול 51 צבע שיער: שחור סיני 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: קיא
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:"שליחות קטלנית"
55 כמה זמן על המחשב:ממ שעה ו15 דקות
.. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:כל השעות 57 פתגם שעושה לכם את זה:"אל תסתכל על הקנקן אלה על מה שבתוכו" 58 אוהבים את החיים או לא:כן
59 כמה אחים: 4 איתי 60 השם הכי יפה לילד: אופיר (גם לבת) 61 השם הכי יפה לילדה: לירון,לין,דנה,וכו'.. 62 איפה אתם גרים: ת"א 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: של איגי וקסמן
65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:איגי
ופה.. 67 את מי אתם מעריצים:את סבתא שלי
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:מתי שמתחשק ועייפים..
69 הכינויים שיש לשם שלכם:קארינוש,קארי,קאריני... 70 הכינוי הכי אהוב:קארי=] 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן
72 מסר לחיים:תהיו אופטימים

shemesh16

New member
פנאןןן :]

1 איך קוראים לכם? עדי 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עמית.. שם מדהייייים! 3 בת/בן כמה את/ה? 16 4 התאהבת פעם? יאפ 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וסווצ'רט.. 6 החלום שלך? :0 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אולי 8 מעשן/ת סיגריות? לא.. 9 פעם חשבת להתאבד? כן.. 10 החברים הכי טובים? יש הרבה:] 11 הקול האחרון ששמעת? של השיר :] 12 המקום האחרון שהיית בו? בבצפר בעע 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא איכס 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא..לא שידוע לי לפחות חח 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? מאיפה לי 17 למה דווקא שם? לא יודעת 18 קר לך או חם לך? נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לאדעת 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 23 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? תמשפחה שלי :] 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? זה חסוי חח 23 השיר האחרון ששמעת: שירי מימון-כמה פעמים 24 השיר שנדבק לך: פנאןןןן של שוטי הנבואה 25 שיקרת פעם? יאפ 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? יש הרבה חח 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: ברור שיש 29 מילה שעולה לך בראש: פנאאאן 30 התאהבת בידיד? כה 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: הממ כה 32 אם כן קרה לך?: לא.. 33 הסרט האחרון שראית: לא זוכרת 34 היה יפה? לא יודעת 35 בקולנוע או בטלוויזיה? לא ראיתייי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן.. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אח שלי 38 מאמינ/ה באלוהים? כה! :] 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? מגיעים לגן עדן/גיהנום.. 40 עשית פעם סיאנס? לאאאאאאא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים.. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני ממש ממש ביישנית.. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כה 44 היית פעם בחו"ל? כה 45 הרביצו לך? כה 46 הרבצת למישו? כה..לאח שלי נחשב? 47 איך היה הסקר? היה פנאן :) 48 מה אוהב/ת לאכול: פיצה 49 מה אוהב/ת לשתות: קווולה 50 צבע עיניים: חום.. :/ 51 צבע שיער: גם חום 52 סמיילי אהוב: :) 53 הדבר הכי מגעיל: חזיר או כל משו לא כשר 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: יש ההמממוון 55 כמה זמן על המחשב: הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פעם ב.. 57 פתגם שעושה לכם את זה: אין 58 אוהבים את החיים או לא: לפעמים..לרוב כן 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: ע-מ-י-ת 61 השם הכי יפה לילדה: ע-מ-י-ת :) 62 איפה אתם גרים: בהרצליה 63 סמיילי הכי מעצבן: אין 64 הפורום הכי שווה: לאדעת 65 יש לכם פורום?: לא.. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: פה נראלי 67 את מי אתם מעריצים: את הפועל ת"א (כדורגל) 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: כשיש בצפר 11,12 וכשיש חופש-מתי שבא לי:) 69 הכינויים שיש לשם שלכם: עדידוש 70 הכינוי הכי אהוב: די 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? בערך.. 72 מסר לחיים: אלללללללללללל תפסיקו לחייך.. =]

adidoosh16

New member
=]

1 איך קוראים לכם? עדי 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ לא דעת.. 3 בת/בן כמה את/ה? 16 וחצי 4 התאהבת פעם? אפשר להגיד 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס שחור וחולצה טורקיז(חולצת בצפר..) 6 החלום שלך? להצליח בחיים 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן 8 מעשן/ת סיגריות? איכס לא 9 פעם חשבת להתאבד? חס וחסה 10 החברים הכי טובים? יש כמה..... 11 הקול האחרון ששמעת? אח שלי 12 המקום האחרון שהיית בו? בצפר..? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לירוש 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא:( 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בארץ איפשהו 17 למה דווקא שם? כן אין לי ארץ אחרת 18 קר לך או חם לך? נעיםם.... קצת קר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הצבע שיער 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 25 חחח לא דעת 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה וחברים 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? הכיתה שלי =] 23 השיר האחרון ששמעת: כל מה שנשאר 24 השיר שנדבק לך: שמחות קטנות 25 שיקרת פעם? כן... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ לא זוכרת 27 מסנג'ר: ברורר... כאילו לא לפרסום חח 28 אייסיקיו: ברוררררר...^^ 29 מילה שעולה לך בראש: סבבה 30 התאהבת בידיד? בקטנה..... 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: אממ כן אבל זה לא אפשרי....... 33 הסרט האחרון שראית: היצ'... בדיוידי 34 היה יפה? נחמד... 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלווזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כןןן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא 38 מאמינ/ה באלוהים? לא... 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמיים 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? דאגנות לפעמיים אבל רק לפעמיים 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כןן 45 הרביצו לך? לא ממש..... 46 הרבצת למישו? לא ממש.... 47 איך היה הסקר? חביבבב 48 מה אוהב/ת לאכול: שוקולד חחח 49 מה אוהב/ת לשתות: מנגו 50 צבע עיניים: ירוק חום משו מיוחד בטירוףףףף 51 צבע שיער: ג'ינג'י 52 סמיילי אהוב: אממ מחייך עם שיניים 53 הדבר הכי מגעיל: מאכלי ים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת 55 כמה זמן על המחשב: הרבבבבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פעם ב..... אחה"צ 57 פתגם שעושה לכם את זה: תן חיוך הכל לטובה 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: אריאל 61 השם הכי יפה לילדה: יובל 62 איפה אתם גרים: בארץ =] 63 סמיילי הכי מעצבן: כועס 64 הפורום הכי שווה: זה נראלי.... 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: הפורום הזה 67 את מי אתם מעריצים: אממ 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11 בלילה 69 הכינויים שיש לשם שלכם: דידוש דידי עעאאדי 70 הכינוי הכי אהוב: דידוש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: תן חיוך הכל לטובה

Thade

New member
עונה..........

1 איך קוראים לכם? דריה. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? Revolution. 3 בת/בן כמה את/ה? 15. 4 התאהבת פעם? לא... 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים. 6 החלום שלך?
7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אני בספק... 8 מעשן/ת סיגריות? לא.. 9 פעם חשבת להתאבד? כן,בשנה שעברה (מסיבות מגוחכות להחריד,אבל בזמנו הן נראו מוצדקות). 10 החברים הכי טובים? לא קיימים. 11 הקול האחרון ששמעת? את הכלבה שלי נובחת. 12 המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? א'. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא התנשקתי עם אף אחד. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? הלוואי עליי
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא עניינכם. 17 למה דווקא שם? ככה. 18 קר לך או חם לך? חם לי,בגלל שהחורף מסרב להתחיל. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
20 באיזה גיל תתחתנ/י? יהיה לי מזל אם אני אפגוש מישהו מתאים אי פעם.... 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מישהו. 23 השיר האחרון ששמעת: Golden Birdies של Captain Beefheart. 24 השיר שנדבק לך: What של Soft Cell. 25 שיקרת פעם? כן. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? יזמתי שיחה במסנג'ר...סתם. נמנמנמממ... גנבתי משהו. 27 מסנג'ר: כן. 28 אייסיקיו: אין. 29 מילה שעולה לך בראש: גועל. 30 התאהבת בידיד? לא. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: מה יש לי להפסיד? 32 אם כן קרה לך?: הלוואי... 33 הסרט האחרון שראית: לא זוכרת את השם. 34 היה יפה? כן. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא שלי. 38 מאמינ/ה באלוהים? אה הא. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת. 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חוסר ביטחון עצמי. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא אמרתי. 44 היית פעם בחו"ל? כן. 45 הרביצו לך? שינסו... 46 הרבצת למישו? כן. 47 איך היה הסקר?
48 מה אוהב/ת לאכול: בשר (שונאת צמחונים גם). 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה. 50 צבע עיניים: חום בהיר. 51 צבע שיער: בלונדיני כהה. 52 סמיילי אהוב: |: 53 הדבר הכי מגעיל: יש הרבה,לצערי. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: "פרדי נגד ג'ייסון". 55 כמה זמן על המחשב: היום שעתיים. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
57 פתגם שעושה לכם את זה: A fool judges people by the presents they give him 58 אוהבים את החיים או לא: כן. 59 כמה אחים: 0 60 השם הכי יפה לילד: טימותי. 61 השם הכי יפה לילדה: אודרי. 62 איפה אתם גרים: בעיר המרובעים. כלומר,ראשל''צ. 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:
65 יש לכם פורום?: לא. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:
67 את מי אתם מעריצים: את טים ברטון וסיד וישס. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 23:00-00:00 69 הכינויים שיש לשם שלכם: דרי. 70 הכינוי הכי אהוב: אין כזה. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא. 72 מסר לחיים: שימו זין על מה שאחרים חושבים עליכם.

למעלה