שאלונייי

dugabuba

New member
שאלונייי

1 איך קוראים לכם? 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3 בת/בן כמה את/ה? 4 התאהבת פעם? 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? 6 החלום שלך? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: 8 מעשן/ת סיגריות? 9 פעם חשבת להתאבד? 10 החברים הכי טובים? 11 הקול האחרון ששמעת? 12 המקום האחרון שהיית בו? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים? 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? 40 עשית פעם סיאנס? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? 45 הרביצו לך? 46 הרבצת למישו? 47 איך היה הסקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: 51 צבע שיער: 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: 59 כמה אחים: 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום?: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

dugabuba

New member
ועכשיו לתשובות

1 איך קוראים לכם? נופר 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אשלי 3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? עדיין לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה של אבא בוקסר וגרבי ברך 6 החלום שלך? ממ אני יחזור אליכם 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: יש מצב 8 מעשן/ת סיגריות? לאאא 9 פעם חשבת להתאבד? כן 10 החברים הכי טובים? סיון שני סולי רעות נטלי 11 הקול האחרון ששמעת? של שי 12 המקום האחרון שהיית בו? סלון 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא לצערי 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? יש לי חברות דו מיניות 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? סידני או פלורידה 17 למה דווקא שם? נשמע לי מקום מעניין 18 קר לך או חם לך? נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: גשר 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 25-27 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? הרבה אנשים 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? שני 23 השיר האחרון ששמעת: system of a down-shop suey 24 השיר שנדבק לך: system of a down-shop suey 25 שיקרת פעם? לא. סתאאם מי לא שיקר?? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? רכבת הרים? 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 000000 29 מילה שעולה לך בראש: אפצ'י 30 התאהבת בידיד? התאהבתי לא אבל אהבתי מאד 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: עדיין לא
33 הסרט האחרון שראית: בת הים הקטנה 34 היה יפה? מרגש
35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אבא 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? שאלה טובה 40 עשית פעם סיאנס? לא
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני צועקת הרבה 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לאמא נחשב? 44 היית פעם בחו"ל? ברור 45 הרביצו לך? בצחוק 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? אחלה 48 מה אוהב/ת לאכול: סלט ירקות 49 מה אוהב/ת לשתות: פאנטה שוקאטה/קולה/שוקו 50 צבע עיניים: חום דבש כמו לכולם 51 צבע שיער: שטני ובקצוות בלונדיני 52 סמיילי אהוב:
זה נחמד 53 הדבר הכי מגעיל: יונה מתה 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: סיפור סינדרלה 55 כמה זמן על המחשב: שעה בערך 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 7 8 57 פתגם שעושה לכם את זה: תחיו את החיים בחיים כי מהחיים במילא לא תצאו בחיים 58 אוהבים את החיים או לא: לפעמים כן ולפעמים לא 59 כמה אחים: 2 בנים 60 השם הכי יפה לילד: רועי 61 השם הכי יפה לילדה: יובל או כל השמות של האמריקאים 62 איפה אתם גרים: פ"ת 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: אני כולה ב3 פורומים 65 יש לכם פורום? לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: רד הוט צ'ילי פפרס 67 את מי אתם מעריצים: אני לא מעריצה אני אוהבת ואני אוהבת הרבה זמרים ולהקות 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: עשרים ל12 69 הכינויים שיש לשם שלכם: פלפלת 70 הכינוי הכי אהוב: קרציה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: תעשו כל מה שבא לכם בחיים

KillER SmiLEY

New member
עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1 איך קוראים לכם? סתיו 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא רוצה
3 בת/בן כמה את/ה? 13 4 התאהבת פעם? בטח 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים..
6 החלום שלך? אין 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: לא 8 מעשן/ת סיגריות? ממש לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא 10 החברים הכי טובים? אין 11 הקול האחרון ששמעת? מוזיקה והמיקלדת 12 המקום האחרון שהיית בו? במטבח 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אביב.. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא נראה לי..... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? שאני אהיה גדולה אני אדע.. 17 למה דווקא שם? מקום נחמד הלא כן? 18 קר לך או חם לך? נחמד לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: יהב
20 באיזה גיל תתחתנ/י? בגיל שאני ארצה 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את...את... את.. אף אחד 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אף אחד 23 השיר האחרון ששמעת:MxPx - Punk Rock Show 24 השיר שנדבק לך: מה זאת אומרת? 25 שיקרת פעם? כן.. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? ראיתי הצלצול.. סתם לא. אמממ.. לא יודעת אני לא עושה דברים מטורפים 27 מסנג'ר: מה איתו? 28 אייסיקיו: מה איתו?! 29 מילה שעולה לך בראש: עוגה בוגה 30 התאהבת בידיד? כן
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: אההההה... מבט כואב 34 היה יפה? היה קורע 35 בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? המשפחה שלי ואם לא נחשב אז נועם וחן 38 מאמינ/ה באלוהים? אין לי דעה. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נקברים ואז שוכחים ממך. 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? הכל. אל במיוחד את זה שאני חייבת לדעת הכל לא משנה מה. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן
44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן.. 46 הרבצת למישו? בטח 47 איך היה הסקר? איזה סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: דברים אכילים וטעימים 49 מה אוהב/ת לשתות: ויטמינצ'יק [עם מים כן?] וקולה 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: שחור-חום 52 סמיילי אהוב: אין 53 הדבר הכי מגעיל: עגבניה 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: מבט כואב 55 כמה זמן על המחשב: הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא יודעת.. מתי שמתחשק 57 פתגם שעושה לכם את זה: אהההההההההההההההההה 58 אוהבים את החיים או לא: לא 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: בת 61 השם הכי יפה לילדה: בן 62 איפה אתם גרים: בראשון 63 סמיילי הכי מעצבן: אין 64 הפורום הכי שווה: אין 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אין 67 את מי אתם מעריצים: אין 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: לא יודעת.. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: יש לי כמה כינויים: שקשוקה, נושנוש, STAYO, ו.. זהו. 70 הכינוי הכי אהוב: שקשוקה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: רוני זה קקה.

אני עונה

איך קוראים לכם? טימי 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?שימי (לאחי קוראים שימי וזהנ תמיד היה נראה לי שם מוצלח יותר מטימי) 3 בת/בן כמה את/ה?31 4 התאהבת פעם?כן באישתי הכונפה 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סוודר כחול וגרביים חומות עם פרחים לבנים. 6 החלום שלך? להיות חכם 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:לא 8 מעשן/ת סיגריות? כן 9 פעם חשבת להתאבד? הרבה פעמים ואולי עוד אעשה זאת יום אחד... 10 החברים הכי טובים? שימי אחי וכונפה אשתי 11 הקול האחרון ששמעת?מה?!? מי כתב ת'שאלה המטומטמת הזו?!? 1214 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?בטח... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בקרית שמונה, אני כבר גדול. 17 למה דווקא שם?כי שם אני גר 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:אני ממש ממש ממש שמן 20 באיזה גיל תתחתנ/י?אני נשוי 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אחי שימי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם אחי שימי 72 מסר לחיים:מי שכתבה את השאלון הזה היא ילדה קטנה ולא במיוחד חכמה וחבל.

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

1 איך קוראים לכם? כן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נופר, ענבר, ספיר 3 בת/בן כמה את/ה?עוד מעט 18.. חוקית 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס לבן, חולצה שחורה מה שלבשתי לבית ספר 6 החלום שלך? להיות נאהבת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:לא 8 מעשן/ת סיגריות? יותר מדי :\ 9 פעם חשבת להתאבד?לא רק חשבתי... 10 החברים הכי טובים? ענבר, עמית, ליהי וקובי 11 הקול האחרון ששמעת?אני שומעת סינרגיה 12 המקום האחרון שהיית בו?החדר שלי 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אביב 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כאילו עם בת? לא.. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?חברים קרובים לא.. אבל אני מכירה.. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בסביבה.. 17 למה דווקא שם?אני אוהבת את המקום כאן.. נחמד לי פה 18 קר לך או חם לך? רוב הזמן קר לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:לא הבנתי את השאלה.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?26 וחודשיים.. רוצים תאריך חתונה גם? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? ענבר 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עידן 23 השיר האחרון ששמעת:סינרגיה - לחבק אותך (שמישהו חמוד הקדיש לי
)
24 השיר שנדבק לך: סינרגיה - חום יולי אוגוסט 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אממ.. ללכת על המעקה של הגשר ליד הפארק הלאומי.. 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש:אממ.. מתמטיקה (אני לחוצה מהמבחן) 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אני כבר לא מאמינה באהבה 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:בתול בן 40 34 היה יפה? קורע מצחוק 35 בקולנוע או בטלוויזיה?בקולנוע.. חשבתי שמדברים רק על קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אני לא יודעת ואני לא רוצה לחשוב על זה 40 עשית פעם סיאנס?כן! והכוס זזה ומסתבר שרק אני ראיתי את זה.. וכולם אמרו שזה בגלל שהייתי שיכורה אבל אני יודעת מה ראיתי! 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?ממש לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?ביישנית, עקשנית, טיפשה להמשיך? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? כן בצחוק 46 הרבצת למישו? כן גם בצחוק 47 איך היה הסקר?איזה סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול:שניצל 49 מה אוהב/ת לשתות:מים, אייס קפה 50 צבע עיניים: חום בהיר 51 צבע שיער: שחור 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:אממ.. המבחן שלי במחשבים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:אלכסנדר 55 כמה זמן על המחשב:רבע שעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיש זמן 57 פתגם שעושה לכם את זה:מרוב עצים לא רואים את היער.. משעשע 58 אוהבים את החיים או לא:בערך.. מה שבטוח הרבה יותר מפעם 59 כמה אחים: אחות אחת 60 השם הכי יפה לילד:תמיר, עומר, אופיר, רועי, תומר 61 השם הכי יפה לילדה:נופר, ענבר, ספיר, ליטל, עינב 62 איפה אתם גרים: גני תקווה 63 סמיילי הכי מעצבן: אממ..
למה? כובע. 64 הפורום הכי שווה: כמובן שזה.. 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:yes weekend 67 את מי אתם מעריצים:לא מעריצה 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:3-4 כן גם בימים של בית ספר :\ 69 הכינויים שיש לשם שלכם:עדידודש, דושי, דוש, דולי 70 הכינוי הכי אהוב:אוהבת את כולם 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לא.. בדיוק.. 72 מסר לחיים:פעם אתה למעלה פעם אתה למטה.. בדקה אחת של עצב ביזבזת 60 שניות של שמחה..

:) :)

1 איך קוראים לכם? שלומית 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?בר 3 בת/בן כמה את/ה? 16 וקצת יותר מחצי 4 התאהבת פעם?גן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינ סריג וקפוצ'ון 6 החלום שלך? כרגע? להרזות עוד... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אם אני אתמץ
8 מעשן/ת סיגריות? כן 9 פעם חשבת להתאבד? כן 10 החברים הכי טובים? אין דבר כזה חברים טובים 11 הקול האחרון ששמעת? של beyonce 12 המקום האחרון שהיית בו? אצל חברה שלי 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יאפ 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? יש אחת שהיא דו 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א 17 למה דווקא שם? כי אני אוהבת ת'מקום 18 קר לך או חם לך? קר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אף 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 27-30 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את הכלב של השכנים
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם החבר 23 השיר האחרון ששמעת: That's How You Like It של beyonce 24 השיר שנדבק לך: "זוכרת נובמבר? עננים עננים..." 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?יש הרבה 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש: מים 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?:כן 33 הסרט האחרון שראית:חיזור קטלני 34 היה יפה? נרדמתי באמצע 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אבא שלי 38 מאמינ/ה באלוהים? לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? מממ....כלום [?!] 40 עשית פעם סיאנס? ניסיתי... 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? מחבבת 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? ויתור 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל?לא 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? נייס 48 מה אוהב/ת לאכול: אוכל 49 מה אוהב/ת לשתות: דיאט קולה 50 צבע עיניים: דבש 51 צבע שיער: חום שוקולד 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: לשקר 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: צ'יצ וצ'נג [אם ככה כותבים] 55 כמה זמן על המחשב: שעה... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשמשעמם לי 57 פתגם שעושה לכם את זה:אם לא אני לי מי לי?! 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 3 60 השם הכי יפה לילד: סאן 61 השם הכי יפה לילדה:שחר 62 איפה אתם גרים: מושב נידח 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: הוא לא בתפוז 65 יש לכם פורום?:כן 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:אין. 67 את מי אתם מעריצים: מוקי
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תלוי מתי התעוררתי 69 הכינויים שיש לשם שלכם: שלומצה, שנוחצה, שוווולמית [במלרע], שלומץ, שלומצית ,שלומצינונה, שלומציון.... 70 הכינוי הכי אהוב: שלומצה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: אל תוותרו על מה שאתם אוהבים!

«Jimmy Page»

New member
יאללה...

1 איך קוראים לכם? גיא. אבל אתם מוזמנים לקרוא לי ג'ימי. ^^ 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ג'ימי. (?) 3 בת/בן כמה את/ה? 15 ושלושה חודשים (אתמול P:) 4 התאהבת פעם? בטח 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? שומדבר. לא סתם, חולצה של לד זפלין וג'ינס. 6 החלום שלך? להיות כוכב רוק בחו"ל. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: בספק... 8 מעשן/ת סיגריות? איכס :X 9 פעם חשבת להתאבד? כמו כל בן 15 טיפוסי, כן 10 החברים הכי טובים? הממ יש הרבה ]: 11 הקול האחרון ששמעת? של רוברט פלאנט P: 12 המקום האחרון שהיית בו? בחוץ ^^ 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דפנה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא O_O 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? בפוטנציה. אבל לא רשמית P: 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בת"א. או בארה"ב. או באוסטרליה, או ביפן. 17 למה דווקא שם? אחלה מקומות, לא? P: 18 קר לך או חם לך? נעים לי ^^ 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: חצ'קונים? :| 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני אחזור עם תשובה כשאני אדע. :X 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את הגיטרה שלי :] 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם מיכל *_* 23 השיר האחרון ששמעת: Going to California... זפלין... 24 השיר שנדבק לך: Nightrain של גאנז 25 שיקרת פעם? לא רציני 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? הממ רצתי בפארק ונפנפתי בידיים, תוך כדי צעקות "מוּווו! אני גמל!". (?) 27 מסנג'ר: אכן. [email protected] 28 אייסיקיו: 161954538. מתחבר פעם בשנה בערך. 29 מילה שעולה לך בראש: darkness (סתם הסתכלתי על דיסק של the darkness
) 30 התאהבת בידידה? אהא :| 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לפעמים 32 אם כן קרה לך?: אני חושב שכן *_* 33 הסרט האחרון שראית: "צ'ארלי והשוקולדה" :| 34 היה יפה? לא רע 35 בקולנוע או בטלוויזיה? DVD 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? בטח 37 מי האיש האחרון שראיתם? ליטמן אני מניח O_O 38 מאמינ/ה באלוהים? כשנוח. אבל כעיקרון, לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? מתים. :| או שמגיעים למקום עם מזגן והרבה צמר גפן. 40 עשית פעם סיאנס? אכן. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? היה יכול להיות יותר טוב... אבל שיהיה 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? מתוסבך :| 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בהחלט. אבל לא בעברית :| 44 היית פעם בחו"ל? אהא 45 הרביצו לך? לא בלי פייט. P: 46 הרבצת למישו? אכן. >:] 47 איך היה הסקר? נחמד למדי. 48 מה אוהב/ת לאכול: בשר. בשר. בשר. 49 מה אוהב/ת לשתות: וודקה. :X הממ צ'אי *_* 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: שחור משחור :] 52 סמיילי אהוב: ^_^ 53 הדבר הכי מגעיל: אנשים מניפולטיביים? 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: הצלצול 2 או משהו כזה. 55 כמה זמן על המחשב: עכשיו? בערך חצי שעה- שעה. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פעם ראשונה... כשמשעמם בעיקרון P: 57 פתגם שעושה לכם את זה: אני חושב ש"אין דובים בלי יער" די סקסי. 58 אוהבים את החיים או לא: בטח! ^^ 59 כמה אחים: אחות אחת. 60 השם הכי יפה לילד: אההה יש הרבה. נלך עם רֵפֶש. XD 61 השם הכי יפה לילדה: מיכל אני חושב *_* 62 איפה אתם גרים: ת"א 63 סמיילי הכי מעצבן: כל הסמיילים האלה של הפקאצות במסנג'ר :| 64 הפורום הכי שווה: הד-באנג /m\ 65 יש לכם פורום?: נופ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: הד באנג? 67 את מי אתם מעריצים: ג'ימי פייג' כמובן P: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: סביבות 12-1 69 הכינויים שיש לשם שלכם: ג'ימי, שלזי, גיא (?) 70 הכינוי הכי אהוב: ג'ימי :] 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? אני לא סגור על זה :X 72 מסר לחיים: לא ממש. P:

d r o r y

New member
עונה:

1 איך קוראים לכם?דרור(החמור) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אפס 3 בת/בן כמה את/ה?24,בקרוב 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה קצרה ומכנסיי טרנינג 6 החלום שלך?להיות מאושר,ולהנות מהחיים. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:נגיד שכן... 8 מעשן/ת סיגריות?לא 9 פעם חשבת להתאבד?לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שלא חשבתי על זה. 10 החברים הכי טובים?צחי,נתן,שחר,מרסלו,יניב 11 הקול האחרון ששמעת?של אמא שלי 12 המקום האחרון שהיית בו?בחדר שלי 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?שחר 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?נתניה או תל אביב 17 למה דווקא שם?כי אלו הערים האהובות עלי 18 קר לך או חם לך?עכשיו,נעים כזה.באמצע.לא קר ולא חם. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:הרבה דברים,אבל דוגמא לדבר כזה זה הפגיעות/רגשנות יתר שלי. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?על זה ממש לא יודע לענות.הכל תלוי במצב הנפשי. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?לא יודע 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם אנשים שבאותו ראש שלי ובאותו קו מחשבה.שיבינו אותי ואני יבין אותם.גם עם יעל שרוני אהובתי הייתי רוצה להיות. 23 השיר האחרון ששמעת:"יחד לב אל לב(שיר לאהבה)",של להקת גאיה. 24 השיר שנדבק לך:יש אלף כאלו. 25 שיקרת פעם?כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?נשכתי את עצמי חזק ביד. 27 מסנג'ר:לא יודע 28 אייסיקיו:יש 29 מילה שעולה לך בראש:"עכשיו" 30 התאהבת בידיד?לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן ולא 32 אם כן קרה לך?:לא קרה לי ממש על המבט הראשון,אבל כן קרה לאחר כמה פעמים אחדות שראיתי את הבחורה. 33 הסרט האחרון שראית:מלך הסלים 34 היה יפה?מהמם! 35 בקולנוע או בטלוויזיה?בבית 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם?אבא שלי 38 מאמינ/ה באלוהים?כן.אבל אני בכלל לא רואה אותו כדמות מושלמת,אידיאלית,שאינה טועה.הוא רחוק מאוד מלהיות אותו אל מושלם שמסופר עליו באגדות התנכיות.יש את האלוהים הפנטזי מהאגדות,שהוא מושלם,ויש את האלוהים האמיתי שהוא רחוק מלהיות מושלם.הוא אפילו על הפנים,לדעתי. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?יש גלגולים נוספים של חיים כלשהם. 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?רגזנות,קנאות,פגיעות יתר,רגשנות יתר,אובססיביות(לדברים מסויימים),טיפשות,טימטום,דפיקות,אופי חלש,לוזריות,ועוד... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לא זוכר כבר 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך?יותר מידי!! 46 הרבצת למישו?כן,אבל רק מתוך הגנה עצמית או בשביל להחזיר. 47 איך היה הסקר?טוב 48 מה אוהב/ת לאכול:המון דברים שכבר ציינתי אותם במאה שאלונים אחרים 49 מה אוהב/ת לשתות:כנ"ל 50 צבע עיניים:דבש 51 צבע שיער:שחור 52 סמיילי אהוב:אין מועדף 53 הדבר הכי מגעיל:מעדיף שלא לדבר על זה בשביל שלא יעלו לי מחשבות. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:שכחתי את השם שלו.אבל זה היה סרט כזה סיני.משהו מפגר ברמות-על. 55 כמה זמן על המחשב:היום?כבר כמה שעות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:זה יכול להיות בכל שעה נתונה 57 פתגם שעושה לכם את זה:צריך לחשוב על זה 58 אוהבים את החיים או לא:לא 59 כמה אחים:1 60 השם הכי יפה לילד:אני אתן כמה:דניאל,רותם,אילן,דוד,שי. 61 השם הכי יפה לילדה:גם כן ניתן כמה:יעל,רותם,שני,לירון. 62 איפה אתם גרים:נתניה 63 סמיילי הכי מעצבן:אין 64 הפורום הכי שווה:הפורום הזה,פורום חלומות,ועוד כמה פורומים של כדורגל ודברים אחרים שאני כותב בהם. 65 יש לכם פורום?:לי אישית?אני לא מנהל פורום או משהו. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:כנראה שזה 67 את מי אתם מעריצים:לואיס ון חאל(לשעבר,מאמן קבוצת הכדורגל אייאקס),וביל גולדברג(מתאבק מה wcw) 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:שעות מאוחרות בדר"כ.בין 12 ל 3 וחצי לפנות בוקר. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מסווג 70 הכינוי הכי אהוב:אין 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?מאוהב ביעל שרוני 72 מסר לחיים:תהיו ישרים.

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1 איך קוראים לכם? [= 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני אוהבת את השם שלי הכי שבעולם 3 בת/בן כמה את/ה? 17.5=\ 4 התאהבת פעם? אולי 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? תחפושת של ליצן גות'י.. עזבו זה סיפור ארוך
(סתם) 6 החלום שלך? =( 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: לא יודעת 8 מעשן/ת סיגריות? לא
9 פעם חשבת להתאבד? כן אפילו ניסיתי ב5 דרכים שונות
אחת מהם מקורית ומפגרת למדי
10 החברים הכי טובים? אין לי 11 הקול האחרון ששמעת? שאלה משעממת
12 המקום האחרון שהיית בו? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחי (כרגע התקשר=\) 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בפח האשפה מול הבית שלו?
17 למה דווקא שם? ידוע
18 קר לך או חם לך? יותר חם מקר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: שומנים=\\\ לא כולל השומנים החשובים
20 באיזה גיל תתחתנ/י? 35 אם להיות אופטימית 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אדוארד נורטון האמת=\ אבל במישור היותר מציאותי (אך עם זאת לא כל כך ;[ ) איכס טוב עזבו
איכס. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? בלעע 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: האנג אפ למדונה... 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? להשתין על הספסל כנראה (גיל 14) =\\\\ אם זה עוזר (אולי דווקא לא) לא הפשלתי מכנסיים קודם =\\\\\ אני במצב רוח כנה=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ אל דאגה, מחר אני אהרוג את עצמי;[ אין צורך לטרוח
אוףף הכל באשמת הילד-שאת-שמו-דווקא-לא-אזכיר (שאני די בטוחה שהוא באמת פסיכופאת או משהו בסגנון) 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: בויאקה=\ 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: הוכחה 34 היה יפה? כן. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אבא 38 מאמינ/ה באלוהים? לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? שאני סתומה ומפונקת=\ 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? בקטנה 46 הרבצת למישו? בקטנה 47 איך היה הסקר? עדיין לא נגמר
48 מה אוהב/ת לאכול: the sweet intoxicating taste of death [?] 49 מה אוהב/ת לשתות: שלא נדע 50 צבע עיניים: ;; 51 צבע שיער: ;; 52 סמיילי אהוב: |מוות|
53 הדבר הכי מגעיל: וואל.. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: מולן רוז'
55 כמה זמן על המחשב: פחות משעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל שעה אפשרית 57 פתגם שעושה לכם את זה: hate the sin not the sinner 58 אוהבים את החיים או לא: עדין לא ממש יצא לי לחוות אותם
59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: לילך 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן:
... 64 הפורום הכי שווה: סופריצ=\ 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: עד לא מזמן סופריצ 67 את מי אתם מעריצים: אדוארד נורטון=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: חצות 69 הכינויים שיש לשם שלכם: =X 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? ככה נדמה לי
72 מסר לחיים: compassion rox mi sox

אצא לי

New member

1 איך קוראים לכם? ראם דוד 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נחום. 3 בת/בן כמה את/ה? 29 4 התאהבת פעם? יכול להיות. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרנינג. 6 החלום שלך? להגיע לאלף בחורות. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: בדרך.. 8 מעשן/ת סיגריות? ברור. 9 פעם חשבת להתאבד? כן.. פעם. 10 החברים הכי טובים? יש ויש.. 11 הקול האחרון ששמעת? קולות בראש נחשב? 12 המקום האחרון שהיית בו? שירותים. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותה הקטנה של אשתי. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא, אם יהיו אני אז** אותם. מה זה פה? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? מקווה שלא בארץ המחור*** אולי פאריס. 17 למה דווקא שם? שנוכל ללמד את האנטישמים לקח. 18 קר לך או חם לך? קר. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: חמותי, אשתי. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? נשוי מגיל 25 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? נראה לי שאף אחד .. בעצם אותי. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? להיות עם לימור. 23 השיר האחרון ששמעת: משהו של סרנגה. 24 השיר שנדבק לך: תחזרי- אייל גולן. 25 שיקרת פעם? תמיד. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? זיי*** את אופיר. 27 מסנג'ר: כן.. ומצלמה למעונינות. 28 אייסיקיו: לא. מה זה? 29 מילה שעולה לך בראש: מנייק. 30 התאהבת בידיד? לא. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא, אין דבר כזה. 32 אם כן קרה לך?: לא. 33 הסרט האחרון שראית: האחד. 34 היה יפה? כן. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן. 37 מי האיש האחרון שראיתם? עוברים אצלי הרבה אנשים.. 38 מאמינ/ה באלוהים? כמובן! 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הנשמה מדלגת למישהו אחר. 40 עשית פעם סיאנס? לא, מה אני, הומו? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני מושלם! 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא! 44 היית פעם בחו"ל? כן, פאריס.. 45 הרביצו לך? מי יעז?!? 46 הרבצת למישו? כן.. אוהב להרגיש גיבור. 47 איך היה הסקר? סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: חומוס. 49 מה אוהב/ת לשתות: טקילה סנרייז 50 צבע עיניים: כחול 51 צבע שיער: ברונטי 52 סמיילי אהוב: ----> ;) 53 הדבר הכי מגעיל: חמותי. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: חתונה מאוחרת. 55 כמה זמן על המחשב: חצי שעה ליום. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: לא קבוע. 57 פתגם שעושה לכם את זה: אם אין אני לי- תני לי. 58 אוהבים את החיים או לא: עם בחורות כמו שיש מסביבי.. ברור.. אשתי לא נחשבת. 59 כמה אחים: 4 60 השם הכי יפה לילד:מני. 61 השם הכי יפה לילדה: לידור. 62 איפה אתם גרים: אשכולות 63 סמיילי הכי מעצבן: --->
64 הפורום הכי שווה: מתחיל בש נגמר ב=ב' 65 יש לכם פורום?: כן. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: מוסיקה יוונית. 67 את מי אתם מעריצים: את הכושר המיני שלי. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: ארבע - חמש בבוקר. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: פמפמ, שיגולי, מריחואנו, ראמי. 70 הכינוי הכי אהוב: פטיש שלי. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? יותר ממני? 72 מסר לחיים: חיה ותן לחיות

A Radcliffe

New member
אני?../images/Emo129.gif

1 איך קוראים לכם?עמית 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לילי 3 בת/בן כמה את/ה?12 4 התאהבת פעם?כן
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס אדום עם פסים לבנים שהפכו לורודים, חולצה תכלת של הגדוד שלי, וצמידים ובלה בלה בלה..... 6 החלום שלך? ...להצליח בחיים? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:לא 8 מעשן/ת סיגריות?חס וחלילה 9 פעם חשבת להתאבד?כן אבל לא ברצינות....... 10 החברים הכי טובים? נועה, יובל, תמרה, לוטם ובזמן האחרון גם רוני.... 11 הקול האחרון ששמעת?מיכל ינאי ונטשקה בטלויזיה...... 12 המקום האחרון שהיית בו?ים 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?נופ... 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא יודעת אבל אני חושדת שכן... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?אנגליה? 17 למה דווקא שם?ככה.... 18 קר לך או חם לך? נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:... 20 באיזה גיל תתחתנ/י?... 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?#$%& 23 השיר האחרון ששמעת:Ass like that 24 השיר שנדבק לך: ... 25 שיקרת פעם? כן.... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?.. 27 מסנג'ר: ... 28 אייסיקיו: 288-006-715 29 מילה שעולה לך בראש:וינגארדיום לביוסה! 30 התאהבת בידיד? כן.... 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן... 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:אה.... אליס בארץ הפלאות... 34 היה יפה? כן..... כמו לקחת סמים בלי להתמסטל... 35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? ... 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא יודעת... 40 עשית פעם סיאנס?כן אבל לא רציני... 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא 42 תכונה שאתם שנואים בעצמכם-עצבנית 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לא... 44 היית פעם בחו"ל?כן... 45 הרביצו לך? כן... 46 הרבצת למישו? כן... 47 איך היה הסקר?פזדר.... 48 מה אוהב/ת לאכול:הרבה דברים... המון שוקולד! 49 מה אוהב/ת לשתות:שוקולטה בעיקר....פפזי מקס... 50 צבע עיניים: חום כהה 51 צבע שיער:חום כהה 52 סמיילי אהוב:אה......... 53 הדבר הכי מגעיל:.... 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:..... 55 כמה זמן על המחשב:עכשיו? לא הרבה.... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:לא יודעת.... 57 פתגם שעושה לכם את זה:... 58 אוהבים את החיים או לא:כן 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד:ג'יימס, הארי, מייקל, דניאל.... 61 השם הכי יפה לילדה:לילי, אפריל, מאי, דון 62 איפה אתם גרים: גני תקווה 63 סמיילי הכי מעצבן: ... 64 הפורום הכי שווה: ... 65 יש לכם פורום?:הלוואי..... 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:סמ"ו 67 את מי אתם מעריצים:דניאל רדקליף, אמה ווטסון, רופרט גרינט... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:... 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מיתה, עמיתוש ולפעמים קוראים לי וויזלי, אבל רק יובל.... 70 הכינוי הכי אהוב:וויזלי
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן
72 מסר לחיים:המשפט האחרון בחתימה.... אין לי כוח לכתוב.... וויזלי:)

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונה

1 איך קוראים לכם? מישל
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? המ..לא נראה שאני רוצה לשנות שם,אבל אם כן אז ל.......מאי=] 3 בת/בן כמה את/ה? 11 4 התאהבת פעם? אני לא יודעת אם זה קרא ממש להתאהב,אבל כן..בערך
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וחולצה מטומי הלפרין 6 החלום שלך? להיות שחקנית, להקים משפחה טובה ואוהבת, ופשוט להיות מאושרת(שגם משפחתי) 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: יכול להיות...תלוי עד כמה אני אתאמץ 8 מעשן/ת סיגריות? לא
9 פעם חשבת להתאבד? לא,ואני גם לא אחשוב!! 10 החברים הכי טובים? 11 הקול האחרון ששמעת? של ההודעה שקיבלתי באייסיקיו...חחח ה-"או או" 12 המקום האחרון שהיית בו? אצל חברה שלי..ישנתי אצלה 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? טוב אני צריכה ללכת....חחח אני ימשיך פעם הבאה....ביי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים? 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? 40 עשית פעם סיאנס? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? 45 הרביצו לך? 46 הרבצת למישו? 47 איך היה הסקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: 51 צבע שיער: 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: 59 כמה אחים: 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום?: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

noname202

New member
עונה../images/Emo9.gif

1 איך קוראים לכם? גלי 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ...לא יודעת לא ממש חשבתי על זה...
3 בת/בן כמה את/ה?14 4 התאהבת פעם?בטח 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?כותונת לילה, מכנסיים וגרביים..שילוב די מוזר...
6 החלום שלך?לזכות בלוטו חחח 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אולי אולי... 8 מעשן/ת סיגריות? לי 9 פעם חשבת להתאבד?לא 10 החברים הכי טובים?אנה, אורנית ואנסטסיה 11 הקול האחרון ששמעת?צלצול טלפון לפני שנייה 12 המקום האחרון שהיית בו?הבית של סבא וסבתא 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שאני יודעת..אבל יש דו מינית...[לא באמת...בתור בדיחה פנימית
] 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?איפה שאני גרה עכשיו-קרית מוצקין
17 למה דווקא שם?כי אני חולה על המקום הזה... 18 קר לך או חם לך? קצת קר
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:? 20 באיזה גיל תתחתנ/י?20 ומשו 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?אמא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אנה...
23 השיר האחרון ששמעת:אמצע הלילה בכפר 24 השיר שנדבק לך:כרגע אין אפחד לשמחתי
זה כל פעם מתחלף... 25 שיקרת פעם? לא אז לא...מן הסתם 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אין לי שמץ.. 27 מסנג'ר: [email protected]....
מוזמנים בהמוניכם!
28 אייסיקיו: 242218242 וכנ"ל 29 מילה שעולה לך בראש:בננה
30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא 32 אם כן קרה לך?:- 33 הסרט האחרון שראית:אממ...נראה לי הארי פוטר 34 היה יפה?בטח
35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן 37 מי האיש האחרון שראיתם?אמא 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?יש עולם נהט 40 עשית פעם סיאנס?לט 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?פרפקציוניזם ושאפתנות מוגזמת 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר?איזה? 48 מה אוהב/ת לאכול:את רוב הדברים חח..בעיקר פסט פוד ומרקי
49 מה אוהב/ת לשתות:קולה, מים..תפוזים.. 50 צבע עיניים:חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:קיא 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:לוידעת... 55 כמה זמן על המחשב:כל היום מהבוקר עד הערב 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אני עכשיו פעם ראשונה פה אז... 57 פתגם שעושה לכם את זה:"חיוך-קו עקום שמיישר הכל" 58 אוהבים את החיים או לא:ככה ככה 59 כמה אחים:2 בנים ובת..3 יותר מיד בקיצור
60 השם הכי יפה לילד:אור 61 השם הכי יפה לילדה:אור 62 איפה אתם גרים:קרית מוצקין 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:צופים
65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:צופים 67 את מי אתם מעריצים:אפחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:בין 11 ל2... 69 הכינויים שיש לשם שלכם:גלוצ'קה, גלי,פופקורן, קיווי 70 הכינוי הכי אהוב:קיווי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לא 72 מסר לחיים:חיה ותן לחיות!

../images/Emo187.gif

1 איך קוראים לכם?אילנושית 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?--- 3 בת/בן כמה את/ה?סוד
4 התאהבת פעם?לא ממש 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס ספורט,חולצה קצרה ומעליה סוויצ'ר וגרביים..זה מספיק?!?!חחח 6 החלום שלך?להצליח במה שאני רוצה 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אני מאוד מקווה
8 מעשן/ת סיגריות?--- 9 פעם חשבת להתאבד?--- 10 החברים הכי טובים?לא מכירים..אז למה להתאמץ לכתוב? חחח 11 הקול האחרון ששמעת?מכונית נוסעת בחוץ 12 המקום האחרון שהיית בו?חברה שילי אתמול 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא הבנתי..חחח 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?--- 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?ל'דעת 17 למה דווקא שם?אמרתי שאני ל'דעת!
18 קר לך או חם לך?נעים לי
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:ל'דעת..חחח 20 באיזה גיל תתחתנ/י?איפפ ל'דעת..גררר 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?ושוב פעם אתם לא מכירים
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם מישו שאני נורא נורא מתגעגת אליו
23 השיר האחרון ששמעת:אתמול שמעתי הרבה שירים אז אני לא זוכרת איך קוראים לשיר האחרון..חחח 24 השיר שנדבק לך:שיר של מארון 5 25 שיקרת פעם?מי לא שיקר אי פעם?! 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?ל'דעת.. 27 מסנג'ר:--- 28 אייסיקיו:--- 29 מילה שעולה לך בראש:גררר 30 התאהבת בידיד?לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:אתמול איזושהו סרט קומדיה 34 היה יפה?קצת..חחח 35 בקולנוע או בטלוויזיה?בדיוידי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא 37 מי האיש האחרון שראיתם?אחותי 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אני מקווה שקורה דבר טוב 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?ממ..כן למה לא?חחח 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?תוכנה?!מה אני מחשב?!חחחחח 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך?מי יעז?!חחח 46 הרבצת למישו?חבל לו על הזמן... 47 איך היה הסקר?נחמד אבל לא שואלים את זה בסוף?! 48 מה אוהב/ת לאכול:תירס,מתוקים..כל מיני 49 מה אוהב/ת לשתות:משו טעים 50 צבע עיניים:חום וטיפה ירוק 51 צבע שיער:חום כהה 52 סמיילי אהוב:
יש מלא חחחח 53 הדבר הכי מגעיל:ל'דעת 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:לא זכור לי כרגע 55 כמה זמן על המחשב:לא ספרתי חחח 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיש זמן 57 פתגם שעושה לכם את זה:לא זוכרת 58 אוהבים את החיים או לא:ממ..כן 59 כמה אחים:-- 60 השם הכי יפה לילד:תומר,עידו יש כמה 61 השם הכי יפה לילדה:ענבל 62 איפה אתם גרים:בישראל 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:אפעם לא ראיתי פורום אז אני לא יודעת איך הוא נראה 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:יש כמה 67 את מי אתם מעריצים:כנ"ל 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:תלוי מתי..רוב הפעמים סביבות 12 69 הכינויים שיש לשם שלכם:אילנית,איילה,מרגול חחחחח 70 הכינוי הכי אהוב:הכל יפהההה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כן 72 מסר לחיים:חיה ותן לחיות

ybenor

New member
שלי!!

1 איך קוראים לכם? יעל 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ יעל 3 בת/בן כמה את/ה? 14 4 התאהבת פעם? כןן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרנינג וסוטשירט 6 החלום שלך? אממ להיות עשירה חחחח 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: ביום מן הימים.. 8 מעשן/ת סיגריות? לאאאאא 9 פעם חשבת להתאבד? אממ כן.. :( 10 החברים הכי טובים? אממ ר ונ 11 הקול האחרון ששמעת? טלוויזיה 12 המקום האחרון שהיית בו? בית 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמממ 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לאאאא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי.. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אמממ לא יודעת 17 למה דווקא שם? כי 18 קר לך או חם לך? נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אמממ שערות ברגליים.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אממ 25 בערך 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה ואת החיות שלי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אמממ ת 23 השיר האחרון ששמעת: מממ השיר סיום של השיר שלנו 24 השיר שנדבק לך: עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיעעע זה.. 25 שיקרת פעם? ברור 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? סנפלינג.. 27 מסנג'ר: אמממ רוצים.. במסר.. 28 אייסיקיו: כנ"ל 29 מילה שעולה לך בראש: משפחה 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לא 33 הסרט האחרון שראית: סיפור סינדרלה 34 היה יפה? כןןןן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה.. בדיוידי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אבא 38 מאמינ/ה באלוהים? אמממ 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אמממ 40 עשית פעם סיאנס? לאאאאאאאא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? בערך.. אפשר לשפר חחחח 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממממ מתעצבנת מהררר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? ברור.. 45 הרביצו לך? אממ לא שאני יודעת 46 הרבצת למישו? חח בקטנה 47 איך היה הסקר? נחמד 48 מה אוהב/ת לאכול: אמממ גלידה 49 מה אוהב/ת לשתות: מיצים 50 צבע עיניים: חום ירוק 51 צבע שיער: חום אדום 52 סמיילי אהוב:
נראה כזה כועס אבל שמח.. 53 הדבר הכי מגעיל: אממ ריח של חרא.. ומשהו רקוב ועכבישים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: אממממ יש המון.. 55 כמה זמן על המחשב: ביום? בערך שעתיים שלוש 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: פעמיים ביום בערב ובצהריים 57 פתגם שעושה לכם את זה: אמממממ 58 אוהבים את החיים או לא: בערך 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: ממממ יש המון תומר 61 השם הכי יפה לילדה: יסמין 62 איפה אתם גרים: צפון.. 63 סמיילי הכי מעצבן: ממממ
64 הפורום הכי שווה: מממ הארי פוטר הסרט ויופי וטיפוח 65 יש לכם פורום?: לאא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: כנ"ל 67 את מי אתם מעריצים: מממ כל השחקנים של הארי פוטר במיוחד רוברט פאטינסון וטום פלטון 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: יום רגיל 10-11 שישי.. מית שיוצא 69 הכינויים שיש לשם שלכם: יעלי 70 הכינוי הכי אהוב: יעלי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כןן 72 מסר לחיים: מממממ

עונהה

1 איך קוראים לכם? שיר 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת 3 בת/בן כמה את/ה? 14 4 התאהבת פעם? כה 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס שחור ו'פוצ'ון כחול כהה 6 החלום שלך? לאדעת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: 8 מעשן/ת סיגריות? כבר לא 9 פעם חשבת להתאבד? כה:/ עזבו... זה היה הזוי... 10 החברים הכי טובים? שיר אור לימור הודיה 11 הקול האחרון ששמעת? אמא אבא סבתא סבא ואחותי מדברים מהמטבח 12 המקום האחרון שהיית בו? המטבח.. סיימתי לאכול 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? החדר שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אממ אם אפשר לקרוא לזה ככה.. רק בפה 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? כה 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לאדעת 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? רגיל 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לאדעת.. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? משהו כמו 21-24 לאדעת מתי שיבוא יבוא 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את עצמי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ..... 23 השיר האחרון ששמעת: יוסי עדן-= מחכה כן כן ישן אני יודעת
24 השיר שנדבק לך: ^ 25 שיקרת פעם? כה 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? לאדעת 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש: ילדה 30 התאהבת בידיד? כה.. לצערי 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא מבט ראשון.. מפגש ראשון.. יש הבדל 32 אם כן קרה לך?: כה ובגלל זה אני מאמינה 33 הסרט האחרון שראית: לא זוכרת 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כרגע לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אממ אחד מהמשפחה לא שמתי לב מי 38 מאמינ/ה באלוהים? ברור!!!!! 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? העולם הבא כמובן 40 עשית פעם סיאנס? לא ולא מתכוונת לעשות.. מפחיד:/ 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אממ ככה ככה 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? שאני מאמינה כמעט לכל דבר שאומרים ליי 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כה 44 היית פעם בחו"ל? לא 45 הרביצו לך? ברור חח 46 הרבצת למישו? בשביל מה יש אחים?! 47 איך היה הסקר? זה שאלון. אממ חביב:) 48 מה אוהב/ת לאכול: אמממ הרבה דברים חח 49 מה אוהב/ת לשתות: מים קולה ספרייט אממ לאדעת מה עוד.. 50 צבע עיניים: ירוק 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: לאדעת 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת 55 כמה זמן על המחשב: שעתיים שלוש ביום ככה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא.. לא קבוע 57 פתגם שעושה לכם את זה: אין שכל, אין דאגות... פשוט גדול! 58 אוהבים את החיים או לא: לפעמים כן לפעמים לא 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: לא יודעת משהו עם אל.. כמו אריאל, מיכאל... או אולי גם בהתחלה של השם 61 השם הכי יפה לילדה: לאדעת 62 איפה אתם גרים: כפר סבא 63 סמיילי הכי מעצבן:
הוא כזה... קוף 64 הפורום הכי שווה: לאדעת 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: נראלי שזה 67 את מי אתם מעריצים: אפחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: סביבות 12... 69 הכינויים שיש לשם שלכם: שירי, שירוש, שירשור, שירקוש, שירושקה, שירשיר... כל מיני 70 הכינוי הכי אהוב: יש לי שם אז בשביל מה כינויי? 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא ברור 72 מסר לחיים: חיה ותן לחיות? חח מה שעלה לי בראש

עונה...

1 איך קוראים לכם? מתוקונת 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אוהבת את שמי 3 בת/בן כמה את/ה? --------- 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרנינג 6 החלום שלך? שתיהיה לי חתונה מדהימה 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן 8 מעשן/ת סיגריות? כן 9 פעם חשבת להתאבד? לא 10 החברים הכי טובים? יש 11 הקול האחרון ששמעת? ידיד שלי 12 המקום האחרון שהיית בו? אצל חברה שלי 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא יודעת 17 למה דווקא שם? ------- 18 קר לך או חם לך? נעים לי 19 משהו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אין 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ידיד שלי 23 השיר האחרון ששמעת: כמה שאני אוהב אותך של עברי לידר 24 השיר שנדבק לך: כמה שאני אוהב אותך של עברי לידר 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? -------- 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש: אהבה 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: ------- 33 הסרט האחרון שראית: המעניש 34 היה יפה? כן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בדי.וי.די 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? חברה שלי 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הלוואי והייתי יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן 42 תכונה שאתם שונאים בעצמכם? עקשנות 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? לא 46 הרבצת למישו? לא 47 איך היה הסקר? דפוק 48 מה אוהב/ת לאכול: הכל 49 מה אוהב/ת לשתות: מים 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: יש הרבה דברים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת 55 כמה זמן על המחשב: שעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: בשעות הערב 57 פתגם שעושה לכם את זה: אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו 58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 5 60 השם הכי יפה לילד: שי 61 השם הכי יפה לילדה: נטלי 62 איפה אתם גרים: במרכז 63 סמיילי הכי מעצבן: אין 64 הפורום הכי שווה: אין 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אין 67 את מי אתם מעריצים: אף אחד 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 2-3 לפנות בוקר 69 הכינויים שיש לשם שלכם: אין 70 הכינוי הכי אהוב: אין 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: חייה ותן לחיות

טרללה

1 איך קוראים לכם? עדן 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אבי ביטר 3 בת/בן כמה את/ה? 13 :| 4 התאהבת פעם? לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה אפורה ארוכה ומכנסיים קצרים לבנים. ההיגיון 6 החלום שלך? לממש את עצמי? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: מניחה שלא 8 מעשן/ת סיגריות? ברורררר ג'וינט עם כל החבר'הה כאילו כל יום אני מעשנת בבצפר עד שיוצאת לי כל הפוזה מהתחת 9 פעם חשבת להתאבד? כן.. אבל אני לא ממש אממש את זה 10 החברים הכי טובים? זהרוניסמינטעמאיהגאיה 11 הקול האחרון ששמעת? אחים מדברים בסלון 12 המקום האחרון שהיית בו? במקלחת, ולפני זה בחוג 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אף אחד 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא לפי מה שאני יודעת 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? במקום שקט, אני מקווה 17 למה דווקא שם? כיזה מקום שקט. 18 קר לך או חם לך? קרררר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הדיכאוניות, והרגלי התזונה הרעים 20 באיזה גיל תתחתנ/י? מאיפה לי 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אף אחד 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? מכנסיים ארוכים 23 השיר האחרון ששמעת: ספידי גונזלס [או איך שלא קוראים לזה] 24 השיר שנדבק לך: סקס בומב סקס בומב יו'ר מיי סקס בומבב 25 שיקרת פעם? כן. ב א מ ת 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? הסתפרתי? זה ככ מכוער 27 מסנג'ר: לאומרת 28 אייסיקיו: -- 29 מילה שעולה לך בראש: אטלס [אחות] 30 התאהבת בידיד? לא. ידיד נשאר ידיד 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא 32 אם כן קרה לך?: לאא 33 הסרט האחרון שראית: אבא תמארס 34 היה יפה? כה זה כזה צפוי ואמריקקי כזה עם הפי אנד אבל לינדזי לוהן באופן מפתיע מאוד חמודה שם 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא, אח שלי שומע 37 מי האיש האחרון שראיתם? אח ואחות 38 מאמינ/ה באלוהים? ככה, מישהו היה צריך ליצור את כל הקקי הזה 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום. נגמר! הפי אנד. 40 עשית פעם סיאנס? כן |: עם כמה לא חכמות מהכיתה שלי 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ככה 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן, אחים 46 הרבצת למישו? כנל 47 איך היה הסקר? בסדר 48 מה אוהב/ת לאכול: הכל 49 מה אוהב/ת לשתות: מיץ נחמד כזה 50 צבע עיניים: כחול 51 צבע שיער: חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: שאבאש'ך עוזר לך להתכונן למבחן ברבייה בבני אדם 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: יש הרבה 55 כמה זמן על המחשב: 24 שעות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשאין לי משהו אחר לעשות 57 פתגם שעושה לכם את זה: הגונב מגנב פתור 58 אוהבים את החיים או לא: לא 59 כמה אחים: 3 וגם זה יותר מדיי 60 השם הכי יפה לילד: לא יודעת 61 השם הכי יפה לילדה: מירב יעל ענת 62 איפה אתם גרים: גרב 63 סמיילי הכי מעצבן:
< מות 64 הפורום הכי שווה: בטיפול ביינתים וזה 65 יש לכם פורום?: נופ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: כנל 64 67 את מי אתם מעריצים: הומואים כמו ניר טרטר וגיא שמי. ואת מאיה, ואת נטע, שצריך להקים להם מקדש. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11 פלוס מינוס 69 הכינויים שיש לשם שלכם: עדניק עדנה עדנננננ [:\] 70 הכינוי הכי אהוב: עדניק/עדנה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: לחיות בדרך שלך בלי שיכתיבו לך מה לעשות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1 איך קוראים לכם? מאיה. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מאיה. 3 בת/בן כמה את/ה? 15. 4 התאהבת פעם? כן :) 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סווצ'רט אפור של טוויטי, מתחת חולצה אפורה עם כיתוב "im the big sister" בוורוד, חצאית ירוקה, מכנס אדום מקורדרוי, מגפיים שחורים על עקב. 6 החלום שלך? שיעריכו אותי, לשנות לאנשים את החיים. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: ממ כן:ס 8 מעשן/ת סיגריות? לעתים רחוקות. 9 פעם חשבת להתאבד? לא. 10 החברים הכי טובים? החבר, דניאלתה, רוני. 11 הקול האחרון ששמעת? ממ, הסולן של מיוז. 12 המקום האחרון שהיית בו? הבית של החבר, ולפני בטבריה. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רוני? 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? בטח. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? בטח. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א. 17 למה דווקא שם? כי זו העיר הכי חיה וזה וזה. 18 קר לך או חם לך? נעים לי. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: חוסר בטחון עצמי, ותחת. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? מהאניודעת, מה שיבוא יבוא. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? החבר ודניאלתה. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? שניהם וזה. 23 השיר האחרון ששמעת: כרגע, מיוז משהו. 24 השיר שנדבק לך: לטינגו. 25 שיקרת פעם? כמובן. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? מי, אני?:ס לאיודעת, שמי שיודע יגיד. 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: כבר שנים שלא נכנסתי. 29 מילה שעולה לך בראש: ארטישוק. 30 התאהבת בידיד? משהו כזה, אבל זה כבר היה יותר מידיד. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא. 32 אם כן קרה לך?: זה די בולשיט. 33 הסרט האחרון שראית: ממ לאזוכרת. אולי מעודדות צמודות. 34 היה יפה? אחלה סרטD: 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה, אצל דניאלתה. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן. 37 מי האיש האחרון שראיתם? משפחה ולפני חבר. 38 מאמינ/ה באלוהים? לאיודעת כבר. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נקברים, חלקנו. 40 עשית פעם סיאנס? סתם בצחוק. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? ממ לא. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? חוסר בטחון עצמי. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בטח. 44 היית פעם בחו"ל? בטח. 45 הרביצו לך? למה נראהלכם. 46 הרבצת למישו? בטח. 47 איך היה הסקר? נחמד. 48 מה אוהב/ת לאכול: בשר, שוקולד. 49 מה אוהב/ת לשתות: מים, מיץתפוחים, תה, נסקפה, אלכוהול תורן. 50 צבע עיניים: חום. 51 צבע שיער: שחור-וורוד-ירוק. 52 סמיילי אהוב: :) 53 הדבר הכי מגעיל: האנגאובר. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לחסל את הליידי. 55 כמה זמן על המחשב: חצי שעה? מהאני יודעת. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: בערב, כשאני באה לפעמים לבקר בבית. 57 פתגם שעושה לכם את זה: When in doubt, SMILE! 58 אוהבים את החיים או לא: בטח. 59 כמה אחים: אחת. 60 השם הכי יפה לילד: ממ לאיודעת. 61 השם הכי יפה לילדה: פלרנז. 62 איפה אתם גרים: תלוי מתי אתם שואלים. 63 סמיילי הכי מעצבן: לאיודעת. 64 הפורום הכי שווה: יש הרבה. 65 יש לכם פורום?: כן. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: ממ מה שבאישי שלי. 67 את מי אתם מעריצים: לאיודעת. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תלוי באיזו תקופה. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: מאיו, מאיושה, מושה, מאיקי, מאיהל'ה, מושקה.. 70 הכינוי הכי אהוב: ממ כולם:ס 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן (:) 72 מסר לחיים: האבפאן!~

מ ו ג ה

New member
+_()*&^%$#@!~&!(+%#%_$^%$*

1 איך קוראים לכם? אלמוג 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ לא הייתי רוצה לקרוא לי בשם אחר..אבל אני ממש אוהבת אופק וטל
3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? כן
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס שלוש רבעים וחולצת ביצפר
6 החלום שלך? לאהוב מישו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ילד ממנו
7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן =] בעזרת השם 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? לא טפו טפוווו 10 החברים הכי טובים? עדן ספיר ליאור ושחר 11 הקול האחרון ששמעת? מהטלוויזיה 12 המקום האחרון שהיית בו? קניון :-} 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ חברה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי =] 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בתל אביב ואם יתאפשר לי באמת עכשיו אני יגור בפריז מול "ואל דה אירופה" עם בת דודה שלי =] 17 למה דווקא שם? בתל אביב כי זה כל כך כיף לגור שם =] ובפריזזזז זה כבר חלום אני בגעגועים עזים למקום המושלם הזה
18 קר לך או חם לך? נעים :] 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: האצבעות שלי גם בידיים וגם ברגליים בעע 20 באיזה גיל תתחתנ/י? מתי שיהיה יהיה בעזרת השם 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אתת המשפוחעע 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עםםםם... 23 השיר האחרון ששמעת: true colorus 24 השיר שנדבק לך: just a two of us 25 שיקרת פעם? חחח לההההההה (עכשיו כן שיקרתי) 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ לא עולה לי כרגע לראששש
27 מסנג'ר: יש..רוצים כאילו!?!? 28 אייסיקיו: כנ"ל???? טוב במסרים אנלא אוהבת שחצי תפוז נכנסים אליי
29 מילה שעולה לך בראש: בולי
30 התאהבת בידיד? כןןןן
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: מאוד 32 אם כן קרה לך?: כן 33 הסרט האחרון שראית: טרויה 34 היה יפה? כן..קצת 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טיוי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? אחי 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גן עדן 40 עשית פעם סיאנס? לא
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן טפו טפו טפו ברור שהייתי רוצה לשנות כמה דברים אבל אפחד לא מושלםםםםם =] 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אממ לחוצה
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בטח =] 44 היית פעם בחו"ל? כןןן
45 הרביצו לך? כן:( חברה שילי =[[[[[ בהמה טיבטיתת
46 הרבצת למישו? חח בטח!!!!! 47 איך היה הסקר? אחלה סקר 48 מה אוהב/ת לאכול: ספגטי 49 מה אוהב/ת לשתות: מים =] 50 צבע עיניים: חום-שחור 51 צבע שיער: חום כהה 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: בעעעעע איזה פלולה שיש לילדה שאני ממש ממש שונאתתתת בראש..אני לא שונאת אותה בגלל זה
שלא תבינו לא נכון
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: "אלפי"
55 כמה זמן על המחשב: הרבההה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: אמממ בשעות האלו נראלי 57 פתגם שעושה לכם את זה: חחח פתגם חדש במיוחד "הלך הנסיך? יבוא המלך הלך המלך? נשאר הארמון =]]]]" 58 אוהבים את החיים או לא:כן טפו טפו מלח שום בצלללללל 59 כמה אחים: 2...אחד גדול ואחד קטן כפרעליהם 60 השם הכי יפה לילד: גל 61 השם הכי יפה לילדה: אופק וטל =] 62 איפה אתם גרים: ראשון 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: טלי שרון
רולללללללז 65 יש לכם פורום?: לאאא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: אופנה וטלי שרון 67 את מי אתם מעריצים: טלי שרון
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: אממ כשיש ביצפר אז 12 עד אחת וכשאין אין גבול בכלל
69 הכינויים שיש לשם שלכם: מוג ומוגה 70 הכינוי הכי אהוב: מוג =] 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כההה נראלי 72 מסר לחיים: תנו חיוך =]

למעלה