leeloosh2cute
New member
חח המשך...
76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא, ולא כזה אכפת לי
77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? מה פתאום 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא במיוחד 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? רוכבים צעירים, אולי גם סוסים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? אולי..... |עייני| (עמית
) גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? אתמול 82. מה זה היה? פשיטדה כזאת וסלט 83. היה טעים? מאוד! 84. התקלחת היום? עכשיו, עוד שניה כשאני אסיים כבררר 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן ברור 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? הוא עוד לא קרוב לסוף... 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? שי
90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? שהוא בצפון ואני לא אראה אותו בסופשש
ושאני נוסעת לאלון 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? אין ממש 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? כלום, כרגע 94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? חווה, בייביסטר, ועוד כמה דברים קטנים 96. את אוהבת את השפה העברית? מאוד 97. ואנגלית? גם 98. איזו שפה את הכי אוהבת? רוצה ללמוד איטלקית נראה לי 99. איזו הכי לא? ערבית
100. למה?! ערבית שפה מהממת! תנסה להגיד לחברה שלך "אני אוהב אותך", ולהשמע רומנטי...
101. אילו שפות את מדברת בכלל? אנגלית עברית ומשהו משולב
102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? ><" 104. זקן או מגולח לתפארת? ><" 105. משקפיים- סקסי או לא? זה עדיין לבנים? *אהמ* יש לי משקפיים 106. שומעת עכשיו מוסיקה? כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? חחח everytime we touch בגירסא של שי, או American Idiot בגירסא של הראל, או I wana Have Your Babies בגירסא שלי, של רושי, יואבי ואיתן
הייתה חתיכת שבת.. 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 3... אולי. 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? זה קצת יותר טוב, אבל גם 3.1 לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אולי אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? פסנתר 7 שנים (!) 113. אם כן, כמה שנים. 7, מתחילה עכשיו 8 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? וואו. אבל יש לי!
115. אני מורחת את השאלון? מאוד 116. היית רוצה להפסיק אותו? לא, הוא מורח זמן
פחח. אז תפסיקי. לא רוצה ולא רוצה
נו, תפסיקי. די, בסוף אני אפסיק.
117. אה, לא? לא! בסדר! יופי! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים עם חברים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? החברים 120. אוהבת מדורות? מדורות עם חברים! 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון מאוד חחח אפשר גם את שיעור ביולוגיה או החצר האחורית! 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? כן חחחחחח 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? לא.. 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? הזריחה... 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? ריקים מעננים 126. את קונה דיסקים מקוריים? לא 127. שומעת הרבה מוסיקה? כןן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) זה מזיז לי? אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. וואו. אני גם בריטית, סו...? 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? לא ידועת.. 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 75+.... 131. מה את אומרת על הכושר שלך? על הפנים, תחילת שנה
132. היית אי פעם בהופעה חייה? ברור XD 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא שידוע לי 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 14, 22, 7... 135. יש לך רישיון? לא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 9, רק כי הולכים עוד שעה לפוקאצ'ה
137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לצאת לעיר עם עמית רוני וברבי, לחווה, ולצופים
ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: שוקו 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: לראות? שייייייי 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: ><" 141. עם מי? TT.TT 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: לרדת לאלון כברר 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: סרטי קומדיה רומנטית
144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: מבחן קבלה 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: Teenage Dirtbag 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: שחור או אדום.. 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: טלפתיה 148. עם מי את מדברת? שי 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? מיקי 150. מה החשק הכי חזק שלך? עכשיו? אלון.... לבתו'ש
76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא, ולא כזה אכפת לי