שאלוניידה|כתר

leeloosh2cute

New member
חח המשך...

76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא, ולא כזה אכפת לי
77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? מה פתאום 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא במיוחד 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? רוכבים צעירים, אולי גם סוסים 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? אולי..... |עייני| (עמית
) גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? אתמול 82. מה זה היה? פשיטדה כזאת וסלט 83. היה טעים? מאוד! 84. התקלחת היום? עכשיו, עוד שניה כשאני אסיים כבררר 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן ברור 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? הוא עוד לא קרוב לסוף... 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? שי
90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? שהוא בצפון ואני לא אראה אותו בסופשש
ושאני נוסעת לאלון 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? אין ממש 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? כלום, כרגע 94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? חווה, בייביסטר, ועוד כמה דברים קטנים 96. את אוהבת את השפה העברית? מאוד 97. ואנגלית? גם 98. איזו שפה את הכי אוהבת? רוצה ללמוד איטלקית נראה לי 99. איזו הכי לא? ערבית
100. למה?! ערבית שפה מהממת! תנסה להגיד לחברה שלך "אני אוהב אותך", ולהשמע רומנטי...
101. אילו שפות את מדברת בכלל? אנגלית עברית ומשהו משולב
102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? ><" 104. זקן או מגולח לתפארת? ><" 105. משקפיים- סקסי או לא? זה עדיין לבנים? *אהמ* יש לי משקפיים 106. שומעת עכשיו מוסיקה? כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? חחח everytime we touch בגירסא של שי, או American Idiot בגירסא של הראל, או I wana Have Your Babies בגירסא שלי, של רושי, יואבי ואיתן
הייתה חתיכת שבת.. 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 3... אולי. 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? זה קצת יותר טוב, אבל גם 3.1 לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אולי אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? פסנתר 7 שנים (!) 113. אם כן, כמה שנים. 7, מתחילה עכשיו 8 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? וואו. אבל יש לי!
115. אני מורחת את השאלון? מאוד 116. היית רוצה להפסיק אותו? לא, הוא מורח זמן
פחח. אז תפסיקי. לא רוצה ולא רוצה
נו, תפסיקי. די, בסוף אני אפסיק.
117. אה, לא? לא! בסדר! יופי! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? ים עם חברים 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? החברים 120. אוהבת מדורות? מדורות עם חברים! 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון מאוד חחח אפשר גם את שיעור ביולוגיה או החצר האחורית! 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? כן חחחחחח 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? לא.. 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? הזריחה... 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? ריקים מעננים 126. את קונה דיסקים מקוריים? לא 127. שומעת הרבה מוסיקה? כןן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) זה מזיז לי? אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. וואו. אני גם בריטית, סו...? 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? לא ידועת.. 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 75+.... 131. מה את אומרת על הכושר שלך? על הפנים, תחילת שנה
132. היית אי פעם בהופעה חייה? ברור XD 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא שידוע לי 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 14, 22, 7... 135. יש לך רישיון? לא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 9, רק כי הולכים עוד שעה לפוקאצ'ה
137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לצאת לעיר עם עמית רוני וברבי, לחווה, ולצופים
ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: שוקו 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: לראות? שייייייי 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: ><" 141. עם מי? TT.TT 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: לרדת לאלון כברר 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: סרטי קומדיה רומנטית
144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: מבחן קבלה 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: Teenage Dirtbag 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: שחור או אדום.. 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: טלפתיה 148. עם מי את מדברת? שי 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? מיקי 150. מה החשק הכי חזק שלך? עכשיו? אלון.... לבתו'ש

ווינגז

New member
150 שאלות?../images/Emo12.gif

1. היי, מה שלומך? בסדר, תודה 2. ספר דבר אחד חדש: אבא לקח את צומי הבוקר 3. וידיעה אחת ישנה: אמא שלי עובדת הרבה
4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: מי צריך להגיד? חיבוק וזה 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) לא 6. בן כמה אתה? 18 וחצי 7. ומאיפה, אגב? חיפה 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? אהא סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. תודה על האישור 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? כן 10. אתה מאלה? לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? כן עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? שיהיה האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? כן, ונפצעתי ממש
14. שברת עצם? כן 15. עשו לך סתימה בשן? לא 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? לא 17. התנשקת עם זכר? לא 18. ועם נקבה? לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? כן 20. ובחברים? כן 21. ובעצמך? כן 22. קיבלת נכשל בתעודה? לא 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? כן 24. עבדת תמורת כסף? כן עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? מזמן, לצערי 26. נישקת אדם על הלחי? המ, שאלה טובה 27. אדם נישק לך את הצוואר?
28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? לא אומרת דברים כאלו 29. שיחקת כדורגל? כשהייתי קטנה 30. רבת מכות? מעולם לא 31. ירד לך דם?
, כשנפלתי ופתחתי את הראש 32. אכלת בשר? בתחילת כיתה ז' 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? אתמול בערב 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? לא בניסוח הזה, אבל לפני שבוע בערך 35. אתה אוהב שוקולד? כן 36. איזה הכי הרבה? טעימים כאלו
37. שוקו או קפה? שוקו 38. יוסי או צדקיהו?
39. סינרגיה או נינט טייב? :| 40. פרה או כבשה? פרה 41. שטויות או חרוזים? באיזה הקשר? 42. חישפוזית או אמבולנס? אמבולנס 43. זוגי או אי-זוגי? זוגי 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? הייתי 3 45. איזו כיתה אתה בכלל? אחרי י"ב 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? לא אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 666/616/999 ווריאציות שונות. 48. מהי העונה האהובה עלייך? אביב 49. ישנה עם דובי? לא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? ארבע, אני חושבת. אולי אחרי. לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?
52. מה לא?
53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא 54. שותה? כן, מים 55. ואלכוהול, את שותה? לא 56. באיזו תדירות בגדול? --- 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? אתמול בלילה 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אחרי טקס הענקת הסיכה בביה"ס. 59. השתכרת אי פעם? לא 60. כתבת פעם שאלון? לא 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? כן 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? עניתי על הכל 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? לא 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? על האצבע 65. יש לך נמשים? כן 66. כתמי לידה? לא 67. צלקת מיוחדת? כן 68. בא לך לשתף? עברתי כמה ניתוחים בחיי
69. מה דעתך על מין אוראלי?
70. באופן כללי- בנים או בנות? תלוי לאיזו מטרה 71. טלויזיה או מחשב? מחשב 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? כן 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? לא 74. בנית ארמון בחול? כן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? כן 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? לא 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? לא 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? לא 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? הרבה 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? לא גם לי. :O

ווינגז

New member
חלק שני

81. מתי אכלת בפעם האחרונה? אתמול בצהריים 82. מה זה היה? טופו עם משהו 83. היה טעים? כן 84. התקלחת היום? כן 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? כן 87. נהנית? כן 88. ומהשאלון? הוא בסדר 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? אמא, כי היא ביקשה 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? לא דיברנו, היא רק חיפשה את הפלאפון 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? אהבתי תקשורת 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? תקשורת על כל סוגיה.
94. אגב, עבדת פעם? כן 95. במה? הרבה 96. את אוהבת את השפה העברית? כן ולא 97. ואנגלית? כן 98. איזו שפה את הכי אוהבת? אנגלית 99. איזו הכי לא? גרמנית 100. למה?! ערבית שפה מהממת! אני אוהבת גם אותה 101. אילו שפות את מדברת בכלל? עברית, אנגלית, מבינה ערבית (מביה"ס) וזוכרת קצת ספרדית. 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? כן 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? תלוי 104. זקן או מגולח לתפארת? מגולח לתפארת 105. משקפיים- סקסי או לא? תלוי על מי 106. שומעת עכשיו מוסיקה? כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? Bells for Her - Tori Amos 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? לא אוהבת אותה 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? לא אוהבת לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? לא אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? לא 113. אם כן, כמה שנים. --- 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? כן 115. אני מורחת את השאלון? כן 116. היית רוצה להפסיק אותו? כשיסתיים
פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? לא בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? גם וגם 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? גם וגם 120. אוהבת מדורות? לא מאוד 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? נכון 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? כן 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? כן 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? דמדומים 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? תלוי מה מזג האוויר 126. את קונה דיסקים מקוריים? כן 127. שומעת הרבה מוסיקה? כן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) לא אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? בטח היה משהו 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 45 131. מה את אומרת על הכושר שלך? יהיה בסדר 132. היית אי פעם בהופעה חייה? כן 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? לא בטוחה 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? לא נוסעת בקושי, פעם זה היה 921. 135. יש לך רישיון? לא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 0 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? לנוח ולשחרר את הצוואר ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: פירות 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: יעל 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: מייפל סטורי 141. עם מי? ספיר ויעל
142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: החווה 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: נפלאות התבונה 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: קרוב להפליא ורועש להחריד 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: Never Is A Promise - Fiona Apple. 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: כתום 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: תעופה 148. עם מי את מדברת? יעל 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? שחף
150. מה החשק הכי חזק שלך? שקט

שאלון 6

שם: תאריך לידה(לא כולל שנה): סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: שיר אהוב?: זמר אהוב?: זמרת אהובה?: אוהב/ת ספורט?: משיקע/ה בשיעורי ספורט?: השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:). שיר שנוא?: צבע אהוב?: יש חבר/ה?: סימסס? מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: מי זאת ביונסה?: ישראל או ארה''ב?: שוויץ או אנגליה?: חו''ל או הארץ?: חורף או קיץ?: קיץ או סתיו קיץ או אביב?: עונה אהובה?: עונה שנואה: רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: השלם: א_ _ _ _ _ _ (מה שבא לכם).

netapet2

New member
../images/Emo13.gif

שם: נטע תאריך לידה(לא כולל שנה): 18.5 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: אממ פייר, חטיבה, אבל אני בבניין של התיכון שיר אהוב?: אין זמר אהוב?: אין זמרת אהובה?: אין אוהב/ת ספורט?: רכיבה על סוסים נקרא? משיקע/ה בשיעורי ספורט?: כן השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:). לא יודע מי אני
שיר שנוא?: הרבה צבע אהוב?: טורקיז כהה כזה יש חבר/ה?: לא סימסס? סימסס? מה זה? כאילו סימס? כן מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: נאמ מי זאת ביונסה?: לא יודעת XD ישראל או ארה''ב?: ישראל שוויץ או אנגליה?: אנגליה חו''ל או הארץ?: חו"ל XD חורף או קיץ?: חורף קיץ או סתיו קיץ קיץ או אביב?: אביב עונה אהובה?: אביב עונה שנואה: קיץ רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: לא אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: לא השלם: אעעעעעעע (מה שבא לכם). הודגש באמצעות מדגישומטיק

( =

שם:ספירר תאריך לידה(לא כולל שנה):4.6 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?:חטיבה שיר אהוב?:ממ זמר אהוב?:חן אהרוניי
זמרת אהובה?:איןן אוהב/ת ספורט?:לאא משיקע/ה בשיעורי ספורט?:לא השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:).הוא העומד D: שיר שנוא?:ממ צבע אהוב?:ורוד יש חבר/ה?:לא ( = סימסס?שונאתת את זה מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?:חופשהה ממש ? וואי מזמן חח.. מי זאת ביונסה?:זמרת ישראל או ארה''ב?:ממ שוויץ או אנגליה?:שוויץ חו''ל או הארץ?: גםם וגם
חורף או קיץ?:קיץ קיץ או סתיוסתיו קיץ או אביב?:אביב עונה אהובה?:אביב עונה שנואה:חורףף רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: יש ברירה?
אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?:לא יודעת השלם: א_ _ _ _ _ _ (מה שבא לכם).

LordHorse

New member
../images/Emo3.gif

שם: אופיר. תאריך לידה(לא כולל שנה): 10.8 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: חטיבה. שיר אהוב?: הרבה. זמר אהוב?: בוב דילן,לפחות לעכשיו. זמרת אהובה?: אלאניס מוריסט.*__* אוהב/ת ספורט?: רק רכיבה. משיקע/ה בשיעורי ספורט?: אפשר להגיד. השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:) הוא לא לפני.. שיר שנוא?: טראנסים למינהם. צבע אהוב?: סגוללללללל. יש חבר/ה?: לא כרגע. סימסס? יאפ. מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: אתמול חזרתי.XD מי זאת ביונסה?: הזמרת הזאתי. ישראל או ארה''ב?: ארה"ב. שוויץ או אנגליה?: אנגליה. חו''ל או הארץ?: חו"ל. חורף או קיץ?: לא זה ולא זה. קיץ או סתיו?: סתיו,למרות שזה במילא אותו דבר בישראל. קיץ או אביב?: אביב. עונה אהובה?: אביב. עונה שנואה: לא יודעת. רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: יאפ. אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: קולנוע ואומנויות הבמה וזה. השלם: אממממממממ.*מקוריות* (מה שבא לכם)

SUFA theOUEEN

New member
שאלוןן 6

שם: גל תאריך לידה(לא כולל שנה):29.10 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?:תיכון שיר אהוב?:ממ מלא זמר אהוב?:כנ"ל זמרת אהובה?:גםם אוהב/ת ספורט?:מאוד! משיקע/ה בשיעורי ספורט?:כן! השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:). שיר שנוא?:מממ צבע אהוב?:ורוד יש חבר/ה?:לא סימסס?כןן מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?:ממ באוגוסט מי זאת ביונסה?:זמרתתת תותחית! ישראל או ארה''ב?:ישראל שוויץ או אנגליה?:לא יוודעת חו''ל או הארץ?:ממ ארץ.אבל לפעמיםם חול חורף או קיץ?:ברור שקיץ קיץ או סתיוקיץ קיץ או אביב?:אביב עונה אהובה?:זה אותוו דבר. עונה שנואה: רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?:כן אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?:עיצובב השלם: א_ י _ס _ק _פ _ה (מה שבא לכם). הודגש באמצעות מדגישומטיק

פופ.

שם: Inbar תאריך לידה(לא כולל שנה): 20/8 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: חטיבה שיר אהוב?: יש המון זמר אהוב?: ג'סטין טימברלייק, אקון, שון פול זמרת אהובה?: אבריל לאווין(
) ריאנה, ביונדה וכאלה=] אוהב/ת ספורט?: יאס משיקע/ה בשיעורי ספורט?: ממ נגיד ש... השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:). ומצדדי הוא העומד 1 2 3 ? שיר שנוא?: מממ כל השירים של יובל
צבע אהוב?: ורוד/סגול/תכלת יש חבר/ה?: נופ סימסס? ? מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: ממ קיץ מי זאת ביונסה?: זמרת:) ישראל או ארה''ב?: אהר"ב שוויץ או אנגליה?: שוויץ חו''ל או הארץ?: חו"ל חורף או קיץ?: חוררףף
קיץ או סתיו סתיו קיץ או אביב?: אביב עונה אהובה?: חורףף עונה שנואה: קיץ רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: מממ יש מצב אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: לא יודעת.. השלם: א_ _ _ _ _ _ (מה שבא לכם). איי לא ביו

גולע

New member
איזוווווו תמונהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|../images/Emo23.gif

דברי איתי

XDarkwolFX

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

שם:ליאן תאריך לידה(לא כולל שנה):30.9 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?:חטיבה שיר אהוב?:DEAD!-My Chemical Romance זמר אהוב?:ג'רארד וואיD: זמרת אהובה?:
אוהב/ת ספורט?:
משיקע/ה בשיעורי ספורט?:
השלם את המשפט:מי שמאחורי מלפני ומצדדי הוא העומד?
(תכתבו מה שבא לכם P:). שיר שנוא?:לא יודעת.. צבע אהוב?:סגול ושחור יש חבר/ה?:
סימסס?היה לי והדיסק נשבר
מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?:באילת-במרץ שנה שעברה,בחו"ל-חופש הגדול בשנה שעברה.. מי זאת ביונסה?:זמרת כושית ישראל או ארה''ב?:אוסטרליהP: שוויץ או אנגליה?:אנגליה חו''ל או הארץ?:חו"ל חורף או קיץ?:חורף קיץ או סתיו?קיץ קיץ או אביב?:אביב עונה אהובה?:אביב עונה שנואה:סתיו רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?:כן אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?:משהו בתחום הסוסים נראה לי.. השלם: אומיגאד (מה שבא לכם).

SNTQ

New member
שאלון.. 6../images/Emo13.gif

שם: רעות תאריך לידה(לא כולל שנה): 3.4 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: צבא (החל מעוד 5 ימים* שיר אהוב?: משתנה מתקופה לתקופה זמר אהוב?: עברי לידר,אביב גפן,מנדלסון,יוני בלוך (
).. זמרת אהובה?: קרן פלס אוהב/ת ספורט?: אכן משיקע/ה בשיעורי ספורט?: חחח היה לי פטורים מאז ומעולם השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:).
אין לי תראש לחשוב בשעות כאלה שיר שנוא?: שירי דיכאון למיניהם צבע אהוב?: שחור וכתום יש חבר/ה?: אכן
סימסס? ?! מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: המ.. ארה"ב (אוגוסט-ספטמבר) מי זאת ביונסה?: אחת הזמרות היותר טובות שיש בעולם ישראל או ארה''ב?: ואוו.. תלוי איפה בארה"ב שוויץ או אנגליה?: אנגליה חו''ל או הארץ?: אני אצא הכי לא ציונית שיש,אבל חו"ל כמובן. חורף או קיץ?: חורף קיץ או סתיו?: סתיו קיץ או אביב?: אביב עונה אהובה?: אביב עונה שנואה: קיץ! איכ. רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: אכן אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: וטרינריה השלם: א_ _ _ _ _ _ (מה שבא לכם). =/

leeloosh2cute

New member
בא לי נו

שם: לי תאריך לידה(לא כולל שנה): 05/02 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: חטיבה שיר אהוב?: teenage dirtbag / big yellow taxi זמר אהוב?: לא יודעת.. זמרת אהובה?: כנ"ל אוהב/ת ספורט?: כן משיקע/ה בשיעורי ספורט?: אין במה להשקיע
השלם את המשפט:מי שמאחורי מניאק, בוא קדימה!?(תכתבו מה שבא לכם P:). שיר שנוא?: טראנסים ומזרחי למיניהם צבע אהוב?: הכול יש חבר/ה?: הממ סימסס? לא מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: שבוע שעבר בערך מי זאת ביונסה?: פוסטמה אחת ישראל או ארה''ב?: ישראל שוויץ או אנגליה?: אנגליה חו''ל או הארץ?: חו"ל והארץ... חורף או קיץ?: גם וגם קיץ או סתיו? קיץ קיץ או אביב?: אביבב עונה אהובה?:אביב עונה שנואה: סתיו? רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: כן אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: אין לי שמץ השלם: אין לי כל כך הרבה אותיות!! (מה שבא לכם).

ווינגז

New member
שאלון שישי

שם: יעל תאריך לידה(לא כולל שנה): 11.3 סוג ביה''ס(יסודי,חטיבה,תיכון)?: אחרי תיכון שיר אהוב?: משתנה זמר אהוב?: גם זמרת אהובה?: גם אוהב/ת ספורט?: כן, אבל תלוי איזה משיקע/ה בשיעורי ספורט?:
השלם את המשפט:מי שמאחורי__________?(תכתבו מה שבא לכם P:). הוא העומד (אין לי כח לחשוב על משהו אחר) שיר שנוא?: לא שונאת צבע אהוב?: כתום, אדום, כחול וסגול יש חבר/ה?: לא סימסס?
מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה?: לפני שנתיים מי זאת ביונסה?: זמרת-שחקנית
ישראל או ארה''ב?: תלוי למה שוויץ או אנגליה?: אנגליה חו''ל או הארץ?: תלוי מתי חורף או קיץ?: קיץ קיץ או סתיו קיץ קיץ או אביב?: אביב עונה אהובה?: אביב עונה שנואה: חורף רוצה ללכת לאוניברסיטה כשתיהיה/י גדול/ה?: כן אם כן איזה מקצועות בא לך ללמוד?: תקשורת על כל סוגיה השלם: א_ _ _ _ _ _ (מה שבא לכם). אין אף אחד בבית

שאלון 7

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 2. שם: 3. גיל: 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?: 5. עיר מגורים: 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? 7. כיתה: 8. תאריך יום הולדת: 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? 4. אתה אוהב אותה? 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? 7. אתה כותב במחברת ספירלה? 8. או שבכלל בקלסרים? 9. ניסית את זה פעם? 10. מה מספר השעות שלך במערכת? 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? 13. אתה מרוצה ממנה? 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: 17. ואת מנהלת בית הספר? 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? 20. וחוזר ממנו גם ברגל? תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? 33. אתה צם ביום כיפור? 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? 39. למה? 40. אתה מתחפש בפורים? 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? 48. מה הם היו? 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? 50. והכי קצת זמן? 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? 52. ובמפגש ישראבלוג? 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P: 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? 57. היו לך עוד בעבר? 58. איך החלטת לאמץ? 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? 61. יש לך בלוג בתפוז? 62. היה לך? 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? 68. ושל הפורומים? עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? 70. אתה מעשן באופן קבוע? 71. או פעם ב..? 72. אם כן- איך התחלת לעשן? 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? 74. השתכרת? 75. או בחתונות? חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך? 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)?

משעמם

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה:13:44 2. שם:ספיר 3. גיל: 13 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:נחמדד ,, להיות גדולה יותר לא יזיק (:) 5. עיר מגורים:ראשון S: 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? לאא 7. כיתה:ח 8. תאריך יום הולדת:4 ליוניי 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך?זכור לי שיש כאן מישו כזה
בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 1 מיסודי לחטיבה 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? הממ אם אני לא טועה אתי 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)?לאה 4. אתה אוהב אותה?היא בסדרר אבל אני רוצה את קרן
5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה?זאת המחנכת. כי אני את שלי... לא D: מה זה מעניין אותי
6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות?גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה?כה 8. או שבכלל בקלסרים? 9. ניסית את זה פעם? כה 10. מה מספר השעות שלך במערכת? אני חושבת ש-41 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר?עד 2 ועשרה 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? 13. אתה מרוצה ממנה? 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו?אני לא ממש מבבינהה במגמות . . .
15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו')לא 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: לא נראה לי שיש לנו כזאת. 17. ואת מנהלת בית הספר? לא 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך?כה 19. אתה הולך לבית הספר ברגל?כה 20. וחוזר ממנו גם ברגל? כה תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו?לא 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו?הייתי פעםם במכביי צעיר, והשנה הלכתי פעמיים לצופיים סתם בשביל הצחוקים D: 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? מכבי, צופים לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? כי מת מישהו במחנה בלילהה וגם היה סתם משעמם , והצופים אפילו לא רציתי להירשםם
כולם נראים כמו תחת. חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה?כה 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? אמממ לא זוכרת S: נראה לי שסבתא וסבבא 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל?לא חח 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות?הוא כבר עברר , רציתי להיות מלא מלא בחווה אבבבבל המחלה דפקה הכל. 33. אתה צם ביום כיפור?לא 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? כה 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור?לא 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה?לא חח 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? יומולדת לאח שלי חחח 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? לא 39. למה?כיי דיי זהו כבר נמאס לי D: 40. אתה מתחפש בפורים?עד עעכשיו התחפשתי 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? לאא התחפשתי אבבל . . . 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה?סתם שטוויות S: דוכניי מזון והופעה חח 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול)כה 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות?לא זוכרת תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים?שנה וחצי-שנתיים 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)?2 48. מה הם היו?היו. 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן?פה 50. והכי קצת זמן?המממ בקומונות 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? פורום כלבים ( = 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט?אממ שלא פגשתי? לאא אבל שפגשתי כן [[= 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? הממ כן 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P:חחח לא ניסיתי. 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? לא 57. היו לך עוד בעבר?לא 58. איך החלטת לאמץ?לא 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא?לא יודעת . . . 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא?לא 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים)חחחח וואי נכנסתיי פעם עם חברהה לעשותת צחוקים וכולם שלחו לי מליון הודעות לפרטיי אנשים מטומטמים S: 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז?כל יום 67. ובעמוד הראשי של הקומונות?פעם ב... 68. ושל הפורומים?גם . . עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא
70. אתה מעשן באופן קבוע? 71. או פעם ב..? 72. אם כן- איך התחלת לעשן? 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"?לא חח 74. השתכרת? לא 75. או בחתונות? לא חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? המממ הוא בסדר. 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך?לא 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? לא 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo192.gif

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה:13:57 2. שם:שחר 3. גיל:13 וקצת 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:יותר גדולה 5. עיר מגורים:תימורים 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"?לא 7. כיתה:ח'4 8. תאריך יום הולדת:26.7.94 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך?יאפ בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? 0 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? מילי 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)?דליה 4. אתה אוהב אותה?כן 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה?הילה ולא כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות?גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה?יאפ 8. או שבכלל בקלסרים? רק מקצוע אחד 9. ניסית את זה פעם? יאפ 10. מה מספר השעות שלך במערכת? יותר מידי:-| 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר?3 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה?-- 13. אתה מרוצה ממנה?--- 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו?לא יודעת 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו')לא 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: לא 17. ואת מנהלת בית הספר? הוא בסדר 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך?לא 19. אתה הולך לבית הספר ברגל?לא 20. וחוזר ממנו גם ברגל? לא תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו?-- 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו?--- 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? --- לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? כי היא משעממת חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה?יאפ 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? ארוחה אצל סבא וסבתא 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל?לפעמים 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות?היה כבר 33. אתה צם ביום כיפור?יאם 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? לא 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור?כן 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה?משתדלים 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? קנינו סוס 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? לא 39. למה?כי אני לא אוהבת 40. אתה מתחפש בפורים?לא 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך?מתאגרפת וזה היה לפני 3 שנים 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה?תחרויות ובזר 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול)כן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות?אמ תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים?3 שנים בערך 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)?2 48. מה הם היו?עזבו
49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן?ר"צ 50. והכי קצת זמן?קייל 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה?לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט?כן 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? אייסי ומסנ 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P:חח כן 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? לא 57. היו לך עוד בעבר?לא 58. איך החלטת לאמץ?- 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא?שאלונים
60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא?לא 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? לא 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים)לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז?פעם ב... 67. ובעמוד הראשי של הקומונות?כנ"ל 68. ושל הפורומים?כנ"ל עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע?לא 71. או פעם ב..? ------ 72. אם כן- איך התחלת לעשן? ---- 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"?לא 74. השתכרת? לא 75. או בחתונות? -- חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? נחמד 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך?כן 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? חמוד 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)?אולי

SUFA theOUEEN

New member
7

שאלות כלליות: 1. שעת התחלה:2:57 2. שם:גל 3. גיל: 15 עוד שבועייםם 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?:כמו שאני!! 5. עיר מגורים:מושב,פתחיה 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"?מממ 7. כיתה:י' 8. תאריך יום הולדת:29.10!!!!! 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך?כן! בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? ממ מחולק אצלנו לכיתות 4 בתי ספר באותו מתחם..אז עברתי בכולם .. 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? אתי יעבץ! 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)?לימור 4. אתה אוהב אותה?כןןן 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה?לימור ,מחנכתת וכן! כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות?גדולות 7. אתה כותב במחברת ספירלה?רק ספירלה 8. או שבכלל בקלסרים? ממ שני מקצועות 9. ניסית את זה פעם? כה 10. מה מספר השעות שלך במערכת? ממ הכי הרבה??11 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר?5:30 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה?גרפיקה 13. אתה מרוצה ממנה?כן! 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו? 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו') 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? היא נחמדה? D: |סדגשממ לא! 17. ואת מנהלת בית הספר? כה נחמדה. 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך?כן 19. אתה הולך לבית הספר ברגל?לא 20. וחוזר ממנו גם ברגל? לא תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו?כן במושב אבל הפסקתי..בני המושבים 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? בני המושבים לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? 26. כמה מדריכים יש לכם? 27. כמה שנים אתם בתנועה? 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? כי אין לי זמן וזה משעמם חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה?כן 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? בשירהה חח 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל?כהה 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות?ממ טיולים 33. אתה צם ביום כיפור?כה 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? נשארים עד הבוקר 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור?חלילהה וחס 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה?כהה 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? מממ יכול להיותת 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? לא 39. למה?כיי לא ייצא 40. אתה מתחפש בפורים?כבר לא 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? ממ נסיכה! 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה?סתםם מעפןן 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול)כן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות?כןן תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים?שנה וקצתת 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)?1 48. מה הם היו?מה שעכשיו 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן?זהה 50. והכי קצת זמן? 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה?לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט?לא 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? כה 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? P:כן 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? מממ 57. היו לך עוד בעבר? 58. איך החלטת לאמץ? 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? 61. יש לך בלוג בתפוז? 62. היה לך? 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם? לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים)לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז?קצתת 67. ובעמוד הראשי של הקומונות?גם כן 68. ושל הפורומים?כל יום עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? לא 70. אתה מעשן באופן קבוע?ממש לא 71. או פעם ב..? לא 72. אם כן- איך התחלת לעשן? 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"?לא 74. השתכרת? לא 75. או בחתונות? ? חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? כוו נחמד 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך?כן 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? נחמד! 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)?אין לדעתת חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

MAYA 4827

New member
נהנהנה מתחמקת מלהתכונן למתמטיקה מחר..

כן, לא לכולם יש שביתה!!
שאלות כלליות: 1. שעת התחלה: 22:20 2. שם: מיה 3. גיל: 14 וחצי! 4. אתה אוהב את הגיל שלך? היית רוצה להיות גדול/קטן יותר?: לא 5. עיר מגורים: חור שקוראים לו קליפורניה.. (אני יודעת שזה לא עיר!) 6. גם אתה קורא למקום בו אתה גר "חור"? D-: 7. כיתה: ט 8. תאריך יום הולדת: 7/27 9. אתה מכיר מישהו בתאריך שלך? כן 2 בצפר: 1. כמה בתי ספר החלפת עד עכשיו? יסודי חתיבה תיכון(אבל זה לא התיכון שהייתי אמורה להיות בו) 2. איך קראו למחנכת שלך בכיתה ג'? רוחמה.. חחח 3. ואיך קוראים למחנכת שלך עכשיו (שם פרטי)? אין לי מחנכת 4. אתה אוהב אותה? -- 5. איך קוראים למורה שלך ללשון? אתה אוהב אותה? לא לומדת לשון.. אבל ספרות- מיס הנסון כי אני את שלי... לא D: 6. אתה אוהב לכתוב במחברות גדולות או קטנות? אין מחברות 7. אתה כותב במחברת ספירלה? """ 8. או שבכלל בקלסרים? קלסר אחד להכול 9. ניסית את זה פעם?"" 10. מה מספר השעות שלך במערכת? כל יום 3 שיעורים 11. מה השעה הכי מאוחרת שאתה נשאר בבית הספר? 2 ורבע כל יום 12. לתיכוניסטים- באיזה מגמה אתה? עיצוב תלת מימדי 13. אתה מרוצה ממנה? מאודדדדדדדדדדד 14. לתלמידי חטיבת הביניים- איזה מגמה אתם חושבים שתבחרו?-- 15. האם שילבת פעם תחביב עם בצפר? (לדוגמא, נגינה ושירה... השתתפת בטקס וכו' ממ אני הולכת לנבחרת שחייה של בצפר 16. אתה אוהב את אחות בית הספר? לא מכירה 17. ואת מנהלת בית הספר? לא מכירה 18. האם פעם מישהו שתפקידו הוא מעל מורה (מנהל/ת וכדומה) לימד אותך? כן 19. אתה הולך לבית הספר ברגל? לא 20. וחוזר ממנו גם ברגל? לפעמים תנועות נוער: 21. אתה בתנועת נוער כלשהיא, אם כן- איזו? לא נראה לי.. 22. אם לא- היית פעם בתנועת נוער? או בפעולה בתנועת נוער? באילו? הייתי במכבי ועשיתי קורס מדריכים.. 23. מה הן תנועות הנוער בעיר שלך? של ישראלים- צופים לאלו שכן בתנועות נוער: מה שם הקבוצה שלכם? -- 24. אתם מדריכים/בקורס הדרכה? אם אני בצופים אז אני בקורס, למרות שכבר עשיתי ואני אמורה להדריך 25. כמה אנשים בקבוצה שלכם? -- 26. כמה מדריכים יש לכם?-- 27. כמה שנים אתם בתנועה?מכבי הייתי 3 28. ולאלו שלא בתנועות נוער והיו פעם (אפילו בפעולה אחת): למה פרשת? כי אין פה מכבי והצופים עיצבנו אותי חגים ומועדים: 29. אתה חוגג את ערב ראש השנה בארוחה חגיגית וזה? כמובןן 30. איך חגגת את ראש השנה האחרון? ארוחה אצל חברים 31. וסוכות- אתם בונים בבית סוכה בכלל? כןן! 32. מה התוכניות שלך לחופש סוכות? אם היה לי אפילו יום אחד חופש.. 33. אתה צם ביום כיפור? כן.. למרות שגם אז אין חופש 34. אתה יוצא בערב יום כיפור? בארףף כהה זה החי כיףף!! 35. אתה מדליק חשמל ביום כיפור? כןן 36. במשפחתך מדליקים את החנוכיה מדי יום בחנוכה? אופקורססס! 37. האם פעם קרה לך אירוע מיוחד בחנוכה? אולי 38. שנה שעברה- הלכת לפסטיגל? כן, הקבוצת היתעמלות שלי הופיעה אז היה בחינם..(אני עוד לא הייתי בת 14) 39. למה? "" 40. אתה מתחפש בפורים? כןן 41. מה הייתה התחפושת האחרונה שלך? בובהה:] 42. לאלו שבבצפר- מה עשו בפורים בבצפר שלך לפני שנה? סתם כזה.. אבל מחרותיים הלווין!! ועוד אין לי תחפושת 43. לאלו שלא- האם אתה זוכר מה היה בפורים בשנה האחרונה בבצפר שלך? 44. אתה חוגג סדר פסח מורחב? (הכוונה, עם כל המשפוחה... בגדול) כןן 45. נוהגים לעשות במשפחתך ערב חג שבועות? כן תפוז אנשים ואינטרנט: 46. כמה זמן אתה בתפוז אנשים? לא ידעת 47. כמה כינויים היו לך (כולל הנוכחי)? 1 48. מה הם היו?"" 49. מה הפורום/קומונה שאתה נמצא בו הכי הרבה זמן? ר"צ 50. והכי קצת זמן? 51 .האם פעם היית במפגש פורום/קומונה? לא 52. ובמפגש ישראבלוג? לא 53. האם יש לך חברים טובים מהאינטרנט? לא 54. יש לך תוכנת מסרים כלשהיא? כן 55. אתה מסוגל להתמודד עם הגירסה האנגלית? כן זה מה שיש לי 56. נחזור לתפוז- יש לך אייקון מאומץ? לא 57. היו לך עוד בעבר? 58. איך החלטת לאמץ? 59. מה הפינה האהובה עלייך ביותר בין כל הפורומים והקומונות שאתה נמצא? 60. האם אתה מנהל פינה כלשהיא? לא 61. יש לך בלוג בתפוז? לא 62. היה לך? לא 63. מה אתה רושם שם? 64. האם היה לך פעם BlogTV או האם אי פעם גלשת שם?לא 65. אתה נכנס לצ'אט של תפוז? (אני מדגישה, של תפוז ולא של פורומים מסויימים) לא 66. כמה אתה מבקר בעמוד הראשי של תפוז? לא 67. ובעמוד הראשי של הקומונות? לא 68. ושל הפורומים? לא עישון, שתייה וכדומה: 69. האם אי פעם עישנת סיגרייה? כן 70. אתה מעשן באופן קבוע? לא 71. או פעם ב..? לא.. 72. אם כן- איך התחלת לעשן?-- 73. האם שתית אי פעם אלכוהול "עם החבר'ה"? כן 74. השתכרת? כן בעע 75. או בחתונות? לא חוות דעת: 76. נהנית מהשאלון? סבבה 77. רוב השאלות היו ממוחזרות לדעתך? כן 78. אתה חושב שזה שאלון טוב? נהה 79. האם אתה חושב שתעביר את השאלון הזה אי פעם הלאה (לקומונה שלך וכדומה..)? לא ידעת

למעלה