שאלון.

שאלון.

לקוח מהפורום של אביב גפן, לא יודעת אם הוא היה פה פעם, כי אני לא בטוחה אם מי ששם אותו שם כתב לבד וזה. אז כל הזכויות לפורום של אביב.
צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

עונה =)))

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: לבן?! שקוף?! צבע קיר בחדר: ירקרק צבע מצעים: לבן+צהבהב צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: באז' צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אדום צבע חולצה: אפור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: כתום צבע גרביים: שחור צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: כתום , לבן ושחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אבא שליי:) החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: "קינג קונג" הסדרה האחרונה שראית: אממ..פלורסיינטה הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים המחשבה האחרונה שלך: לא יודעת..ח.. השיר האחרון ששמעת: שיר של ביונסה... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: תמונות של מפורסמים מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: ניסיתי... נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: יוליה:) גיל:14 מאכל אהוב: ג'אנק פוד שתיה אהובה:קולה כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: סזתם לכל מיני מקומות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פופ מה היחס עם ההורים: בסדר... היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? חליל וגיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? ככה ככה.. מקלל הרבה? לא ממש ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? אין לי דעה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן....

MakeItHurt

New member
עונה.

צבעים: צבע שיער: שטני ופס בלונדיני מאחור צבע ציפורנים: בלי לק.. צבע קיר בחדר: קרם כתום מוזר שכזה צבע מצעים: צבעוני צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כחול שחור ולבן (שלוש טלפונים או יותר.) צבע פלאפון: כחול הפנאל הכי טבו של נוקיה צבע בלוג: לבן ורוד צבע חולצה: לבן וגופיה צבעונית ורודה שכזאת צבע מכנס: חום צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: כחולבן צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב: כחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן XD בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן \= הרגת מישהו: ג'וק נחשב? פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש מלא החג האהוב עלייך: פורים ל"ג בעומר ויום עצמאות הסרט האחרון שראית: אראגון הסדרה האחרונה שראית: ג'ק וג'יל הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: לבכות. השיר האחרון ששמעת: שלג צח - משינה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן XD ובכללי: שם: לי גיל: 15 מאכל אהוב: אמ מאוכל של אימא שתיה אהובה: מים כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: סתם לים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל מה היחס עם ההורים: פסדר כזה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן יותר פואמה ניגנת על כלי נגינה? כן אני מנגנת אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? כרגע, חרא מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא ממש יש לי בעיות שינה בזמן האחרון אוכל הרבה? תלוי אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? מרכז מה דעתך על הומואים ולסביות? מעולה. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? אה?! יותר מידי מילים בשבילי

shirlove

New member
עונה

צבעים:וורוד,אדום,שחור,ביג',חום צבע שיער: חום צבע ציפורנים: עכשיו אין לק,צבע טבעי והציפורניים הארוכות בצבע רגיל לבן כזה צבע קיר בחדר:לבן-אין חדר משלי,אם היה יש מצב צבע אחר צבע מצעים: רגיל-שוב אם הייתה לי מיטה משלי וחדר משלי הייתי שמה מצעים משלי. צבע מקלדת: שחור עם אפור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור רגיל צבע בלוג: אין בלוג צבע חולצה: עכשיו צהוב בהיר כזה ביג'-וזו גופיה צבע מכנס: חום צבע תחתונים: עכשיו לבן שקוף עם וורוד צבע גרביים:אין עליי גרביים עכשיו צבע חזיה:בלי חזיה עכשיו-בעקרון יש לי -וורוד,לבן,אדום,שחור-ורוצה לקנות עוד צבעים אחרים-מנומר -ועוד... צבע רקע במחשב:אפור האם יש לך: אח/ים/יות: כן 2 אחים בנים גדולים דיסקמן: לא חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו: כבר לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא-רוב הידידים שלי הם אלו שלא רציתי נמשכת למורה בבצפר: כל המורים הגברים שלנו זקנים ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן פעם אחת ויחידה אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא נראה לי הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:מה?!?!?!מי המשוגע שהמציא את השאלון הזה,טוף נו לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת:כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא,חס וחלילה! פגעת במישהו: לא פיזית. מישהו הציל את חייך: נראה לי,כן. הרבה פעמים כמעט מכוניות דרסו אותי וחברה שלי או האקס שלי היו שם והצילו אותי. איחרת לבית-ספר: כן-המוןןןןןן הברזת מבית-ספר: בטח המוןןןןןן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא שלי,אבא שלי,האחים שלי ,ו-אממ יש עוד החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: על איזה מישהו השיר האחרון ששמעת: כל היום הראש חושב עלייך עוד קצת עלייך:לכתוב או ש....זה השאלות למטה?! שתית אלכוהול: בירה לבנה נחשב? נסעת בכבאית: לא אוסף משהו:כבר לא מאוהב/ת: אם מאוהבת-הייתי,עכשיו לא נראה לי... אכלת כלי כתיבה: לא! נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל: מלחמת אוכל נו באמת.... ובכללי: שם:שרית גיל:17 מאכל אהוב:פיצה,שיפודים שתיה אהובה:קולה כיתה:סוף יא',תודה לא-ל,עוד שבועיים נגמרת השנה. 22.5 ואז יב' חעחעח איזה כיףףףף!!!סוף סוף! לאן יוצא בדרך כלל:יוצאת לים,פארקים,קניונים,לפעמים מנסה להתגנב לפאבים של בני 24+ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:ישראלית,שקטה,רומנטית,לועזית שקטה מה היחס עם ההורים:טוב מאוד היית אצל פסיכולוג?מודה באמת היית אצל פסיכיאטר?לא תודה לאל חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?לא נראה לי נכשלת במבחן?כן,בגרות.אבל זה כי לא למדתי בכלל ובקושי הייתי בשיעורים. כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?חליל,אבל זה פעם מזמן. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?בסדר,רגיל מקלל הרבה?לא ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?כן,טוב שהזכרתם לי אני אלך לקחת קוביה חחחח שמאלני/ימני?ימינית מה דעתך על הומואים ולסביות?שיחיו איך שבא להם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?יש מצב איך היה?!רגיל לא משהו חחחחחחח משעמםםםםםםםםםםםםםם

coullette

New member
יככעעכעכע

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: לבן עם ורדים אדומים צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: אוף וויט צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אין צבע חולצה: לבן צבע מכנס: ג'ינס כחול צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין צבע חזיה: צהוב צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: חס וחלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אולי מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: פורים הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 3 הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: לאן אני אצא היום בערב השיר האחרון ששמעת: ill be there for you עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: גיל: 23 מאכל אהוב: פיצה שתיה אהובה: קולה כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: פאבים/בתי קפה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הרבה מה היחס עם ההורים: חרא היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה,פסנתר,בס איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תלוי מקלל הרבה? כן ישן הרבה? כן אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? הם בסדר מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

shaharrr53

New member
אחלה שאלון../images/Emo47.gif

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים:
צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: כל מיני צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: אדום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: אין לי כוח לבדוק צבע גרביים:אני לא לובש עכשיו!חם לי! צבע חזיה:אממ...שחורה D: צבע רקע במחשב:כל מיני צבעים האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: היה
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: לא חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:לא התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלא פעמים בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: משפחתי החג האהוב עלייך: ל"ג בעומר הסרט האחרון שראית:לא זוכר הסדרה האחרונה שראית: נראה לי הפיג'מות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: שיר של רד הוט עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:שחר גיל:13.5 מאכל אהוב:פיצה,אורז בסמטי שתיה אהובה:קולה,נסטי כיתה:ח/4 לאן יוצא בדרך כלל:לשכונה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוקקקקקק
מה היחס עם ההורים:אחלה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?אולי הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?רע מקלל הרבה?כן ישן הרבה?די אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?-- מה דעתך על הומואים ולסביות?בסדר מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?ממש לא

אביב הוא אלוהים...

סתם סתם.
צבעים: צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: חח חצי שחור וחצי בלי לק. צבע קיר בחדר: לבן, זמני. צבע מצעים: תכלת. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: סגול. :( צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: לבן? צבע חולצה: כחול. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: אפור. צבע גרביים: יחפה. צבע חזיה: שחור! צבע רקע במחשב: הרגיל הזה נו. האם יש לך: אח/ים/יות: אחות אחת. דיסקמן: אמת. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: חח לא אז לא. חברים הומוסקסואליים: לא יודעת.. מערכת סטריאו: יהיה בקרוב! האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: חחח רענן? מוטי? סתם לא... ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לאדעת. הרכבת עדשות: מדי יום ! דחפת מזלג לשקע חשמל: מישהו באמת עשה את זה? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחח כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: אהאה. אממ אבל לא בתשלום. הרגת מישהו: ברור!142142 פגעת במישהו: כן. :( מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: חח כל הזמן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב:
החג האהוב עלייך: פסחסחסחסח. בגלל החופש. שונאת חגים. הסרט האחרון שראית: קינג קונג. הסדרה האחרונה שראית: לחיי האהבה. הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: "מה הייתה המחשבה האחרונה שלי?". חח. השיר האחרון ששמעת: ילדים של החיים של שלוך חנוך. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: חח כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: דיסקים P: מאוהב/ת: חח לא אוהבת את המילה הזאת. אכלת כלי כתיבה: חח מלא פעמים. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן חח. ובכללי: שם: נועה. גיל: 14 באוגוסט. מאכל אהוב: סלטי!! שתיה אהובה: קולילילילי. כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: ת"א... חח לא יוצאת. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי. מה היחס עם ההורים: עם אבא טובים מאד ועם אמא פחות... היית אצל פסיכולוג? כן. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? ממ לא יודעת אם שיר אבל קטעים כן. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? גיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? לא משהו... ויש לי המון מצברי רוח.. מקלל הרבה? לא. ישן הרבה? כן. אוכל הרבה? חחח המון. אוהב שוקולד? הכי בעולם!! שמאלני/ימני? שמאלנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? די אוף נמאס לי כל שאלון לענות על זה! כשאוהבים זה לא משנה שום דבר... מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תלוי לאיזה התנהגות...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif|אביב../images/Emo47.gif עונה :]

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: כרגע אני עם לק שחור, בעיקרון.. רגיל? ד_ד צבע קיר בחדר:כחול צבע מצעים: סדין וציפה ורודה, הכיסוי של השמיכה לבן צבע מקלדת: שחור ואפור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: ירוק זית [פאנל P:] צבע בלוג: איןלי צבע חולצה: כרגע לבן צבע מכנס: כרגע אפור צבע תחתונים: כחול צבע גרביים:אני בלי גרביים צבע חזיה:בז' צבע רקע במחשב:זה רקע של מקפליי D: האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן, אבל אני שומעת באייפוד D: חיית מחמד: לא ;; טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה!! חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא XD ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא XDD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: חביתה נחשב? עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: לא מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן בטח הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה החג האהוב עלייך: חנוכה ופסח הסרט האחרון שראית: מעודדות צמודות [במחשב D:] הסדרה האחרונה שראית: לא ראיתי היום טלוויזיה :0 הדבר האחרון ששתית: נסטי
המחשבה האחרונה שלך: מה יהיה השיר הבא בפלייליסט השיר האחרון ששמעת: שומעת עכשיו MCR-Cancer עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן בטח נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן XD נפגעת מאוד ממישהו: כן |: זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:אריאל גיל:14 עוד חודש מאכל אהוב: בולונז ומקדונלדס שתיה אהובה:נסטי אפרסק אהבת חיי 3> כיתה:ח' לאן יוצא בדרך כלל:לאן שבא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:פאנק רוק, פופ רוק מה היחס עם ההורים:סבבה היית אצל פסיכולוג?לא, אני כ"כ רוצה ללכת היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן :\ נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?מרומם XD מקלל הרבה?כן ישן הרבה?כן אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?כן שמאלני/ימני?לאיודעת מה אני מה דעתך על הומואים ולסביות?איןלי בעיה איתם, הם אחלה אנשים מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן. |:

קספר07

New member
עונה לשמש

צבעים: צבע שיער: כרגע שחור צבע ציפורנים: אמ ורוד רגיל צבע קיר בחדר: אצל ההורים לבן עם עיטורים בצבעים שונים ובדירה תכלת צבע מצעים: בדירה מין כתום ואדום עם פרחים - חדש ! ואצל ההורים מלא צבעים מקושקשים עם לבבות ופרחים ועלים וכל מיני (קיים איזה 8 שנים) צבע מקלדת: שחורה בערך עם אפור לא יודעת צבע טלפון: אמ יש כל מיני אפורים ושחורים ולבנים ובדירה תכלת צבע פלאפון: אפור של Telit צבע בלוג: אמ יש לי כמה רובם לבנים נראה לי צבע חולצה: כרגע כתום צבע מכנס: גם כתום אבל בהיר צבע תחתונים: צבעוניות בפסים
שדודה שלי קנתה לי אותם לפני שנה צבע גרביים: אני בלי צבע חזיה: בז' צבע רקע במחשב: תמונה שלי עם אמא בטיול ביום העצמאות האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן, הרוס חיית מחמד: כן - מאמייייי טלוויזיה בחדר: לא :( מחשב בחדר: לא :( מחלה סופנית: אמ יש מצב :) חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: בסלון אצל אמאבא כי בדירה יש רק קומקדיסק קטן האם אי פעם: התחבקת: כן מלאאא
נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: אמ לא זכור לי ניהלת רומן סודי: בערך ואני מצטערת על זה! ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא נראה לי אני לא בעד.. הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: יש מצב הרכבת עדשות: לא
אני לא צריכה יש לי ראיה מעולה דחפת מזלג לשקע חשמל: כןן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן, ואוו הרבה הרגת מישהו: נמלה כן ועוד דברים קטנים כאלה.... פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן והרבה, אני לא מהדייקנים לבית ספר הברזת מבית-ספר: כן והרבה הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמ יש מכה אבל אמא נראה לי הכי הרבה, גם את האקס שלי אני עדיין אוהבת...
החג האהוב עלייך: נראה לי חנוכה ושבועות כמובן הסרט האחרון שראית: לא זוכרת נראה לי משהו בערוץ 5 של יס עם דיין וטינקרבל הסדרה האחרונה שראית: "ראש גדול" כמה פרקים ברצף..
הדבר האחרון ששתית: מיץ אשכוליות דיאט
המחשבה האחרונה שלך: אמ לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: גם לא זוכרת אבל שרתי את "שלום לתמימות" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: כן אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת: בילד מהגן כן... אכלת כלי כתיבה: עפרונות והרבה וגם טוש ונכנס לי שפריף של יוד נפגעת מאוד ממישהו: כן :( זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: קספר בנתיים גיל: 19 וחצי מאכל אהוב: צ'יפס פסטה וכאלה שתיה אהובה: מים בדרך כלל... כיתה: כבר לא תודה לא-ל!!! לאן יוצא בדרך כלל: למיטה ולמקררץץ לאחורנה גם לקאמרי לפעמים ולקניון בנתניה שזה לא שוס הכי גדול... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: סביר ויש עליות ומורדות היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? כן חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן.. כתבת שיר? הרבה מאוד ניגנת על כלי נגינה? כן על הרבה אם כן, על מה? פסנתר ועוד כאלה, חלילית, מפוחית, קסילופון, גיטרה, תופים ועוד איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב מקלל הרבה? אמ יש מצב בערב לא בבוקר כל כך והרוב בצחוק (כוסומו המדינה הזו...) ישן הרבה? בשבת אבל בדרכך כלל ממש לא אוכל הרבה? כן לצערי :( אוהב שוקולד? לא ממש שמאלני/ימני? ימינית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהנו ושיהיה להם טוב למרות שאני לא כזו ולא חושבת שבאמת נולדים ככה מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן זה מוגזם. "דרך ארץ קדמה לתורה" מה זהו? היה לי נחמד

../images/Emo47.gifאביב!.

צבעים: צבע שיער: חום בהיר. צבע ציפורנים: זכר של נקודות שחורות ואת הצבע הרגיל של הציפורנים. צבע קיר בחדר: אחד תכלת והשאר לבן. צבע מצעים: צבעוני כזה. צבע מקלדת: לבן+כחול. צבע טלפון: שחור+כסף. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: ... צבע חולצה: אני עם פיג'מהXD. צבע מכנס: אמ צבע תחתונים: לבן. צבע גרביים: יחפה. צבע חזיה: :( תכלת. צבע רקע במחשב: אמ סתם משהו רגיל. האם יש לך: אח/ים/יות: אח אחד. דיסקמן: אכן. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: מעפנה כזאת. מחשב בחדר: כןכן
. מחלה סופנית: לא.:) חברים סטרייטים: אכן. חברים הומוסקסואליים: אולי. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: ברור. נמשכת למישהו פנוי: לא. התאהבת קשות: ממש לא. התאהבת בידיד: לא ולא. נמשכת למורה בבצפר: בהחלט שלילי. ניהלת רומן סודי: לא.... ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: האמת שלא. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן בד"כ לא אבל אם זה רק יום וזה בסדר אז כן. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא נראה לי שמישהו באמת עשה דבר כזה, טיפשי. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחח כן. בישלת: כן. עשית בייביסיטר: אכן. הרגת מישהו: אולי נמלה בטעות. פגעת במישהו: כן
. מישהו הציל את חייך: אמ כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: פסח בגלל החופש הארוך מאד. הסרט האחרון שראית: לא זוכרת. הסדרה האחרונה שראית: חברים? הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: 'אמ איזו מחשבה אחרונה אני יכולה לכתוב פה?.' השיר האחרון ששמעת: אני עכשיו שומעת את להבין את המים של עברי לידר. עוד קצת עלייך: ... שתית אלכוהול: אכן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: כן. נפגעת מאוד ממישהו: בהחלט. זרקו עלייך מאכל: יש סיכוי.. ובכללי: שם: תמר. גיל: בקרוב 14. מאכל אהוב: שניצל תירס וסלט יווני ונמאס שזה בכל שאלון.. שתיה אהובה: קולה ומים. כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: לבית? או לדשא אבל כבר מזמן לא... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי. מה היחס עם ההורים: סביר.. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? גם לא. חשבת על התאבדות? לא באופן רציני.O: הרגשת דחוי? כן:/ נכשלת במבחן? יותר מידי פעמים כתבת שיר? משהו מעפן ביותר. ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? על פסנתר 3 שנים, ואיזה חודשיים על גיטרה ופרשתי... איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תלוי בתקופה מקלל הרבה? ממש לא. ישן הרבה? אני צריכה הרבה שעות שינה, אבל לא יוצא לי בימי בית ספר לישון הרבה כי אני לא נרדמת.. אוכל הרבה? כן:S אוהב שוקולד? כן. שמאלני/ימני? שמאלנית! מה דעתך על הומואים ולסביות? בני אדם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כל עוד הם לא כופיים עלי דברים, ולא מפריעים לי באופן אישית שיהיה להם בכיף...

t0mi

New member
עונה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: לבן צבע קיר בחדר: ירוק בהיר צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: - צבע חולצה: כחול צבע מכנס: ג'ינס-כחול צבע תחתונים: סגול צבע גרביים: לבן צבע חזיה: אפור צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: אחת דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אולי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כל יום בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אני בדרך פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אולי איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברה שלי החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: השטן לובשת פראדה הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: כל כך הרבה השיר האחרון ששמעת: dear angel עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: גל גיל: 16 וחצי מאכל אהוב: סיני שתיה אהובה: XL כיתה: י"א לאן יוצא בדרך כלל: קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק
מה היחס עם ההורים: לפעמים ככה ולפעמים ככה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? -_- איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? חצי חצי מקלל הרבה? המון ישן הרבה? לא אוכל הרבה? בזמן האחרון לא אוהב שוקולד? מאד שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? כאלה חמודים מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תלוי במה בדיוק

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif עונה ומסודרים. ../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים לא טבעיים. צבע ציפורנים: שחור. צבע קיר בחדר: כתום. צבע מצעים: כתום עם לבבות לבנים. צבע מקלדת: כחול כהה. צבע טלפון: אפור. צבע פלאפון: לבן. צבע בלוג: שחור ורוד ירוק. צבע חולצה: חום. צבע מכנס: חאקי. צבע תחתונים: ירוק. צבע גרביים: כחול. צבע חזיה: תכלת. צבע רקע במחשב: צהוב - כתום. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: כן. חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כמובן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא. D: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. בישלת: כן. [בערך
] עשית בייביסיטר: כן. לילדה הכי חמודה בעולם!1
הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: לא במכוון. מישהו הציל את חייך: בערך.. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: לא. הבנאדם שאתה הכי אוהב: הרבה. החג האהוב עלייך: פורים. הסרט האחרון שראית: בתול בן 40. הסדרה האחרונה שראית: מועדון לילה. הדבר האחרון ששתית: תה. המחשבה האחרונה שלך: נממ. לא מכירה את המושג לחשוב.
השיר האחרון ששמעת: שיר מוזר כזה ומקפיץ שאני שומעת כל הזמן ברדיו ואין לי מושג איך קוראים לו ;; משו עם ווהווווווווווו ויהוווווו XD עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: כן. אכלת כלי כתיבה: נגסתי בעיפרון. לא טעים כמו עט
נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: נראהלי. ובכללי: שם: שרית. גיל: 13 וחצי. מאכל אהוב: מקדונלס. שתיה אהובה: קולה דיאט ונסטי דיאט. כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: כיכר. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק. מה היחס עם ההורים: אחלה. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? כן.. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? כן. אני והכשרון שלי D: ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? גיטרה ופסנתר. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בדר"כ הוא טוב. מקלל הרבה? לא ממש. ישן הרבה? בערך. אוכל הרבה? כן XD אוהב שוקולד? קצת. שמאלני/ימני? ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיעשו מה שטוב להם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? אין לי דעה בנושאץ

I am IRiTooSH

New member
שאלון ארוך שולטD:

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כתום-אדום צבע מקלדת: בז' צבע טלפון: אדום צבע פלאפון: כחול-כתום צבע בלוג: סגול-כתום-שחור O.O צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס כחול צבע תחתונים: לבן O.O צבע גרביים:אין צבע חזיה:אפור ם.ם צבע רקע במחשב:זו תמונה.. האם יש לך: אח/ים/יות: אח דיסקמן: MP3 חיית מחמד: כלב טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: סנופיזם?
חברים סטרייטים: ני לא מבינה בדברים האלוX: חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: נמלה?XD פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: משיעור. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אחד. החג האהוב עלייך: חנוכה+שבועותD: הסרט האחרון שראית: ממ. לא זוכרת. הסדרה האחרונה שראית: נראלי חברים. הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: לטוס לחו"ל ולגור שם ברגע שאני אוכל. השיר האחרון ששמעת: A day in the life - החיפושיות עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כןOם ובכללי: שם:עירית גיל:13 מאכל אהוב:איטלקי,קינוחי שוקולד, גבינות שתיה אהובה:מנגו, מים. כיתה:זין. לאן יוצא בדרך כלל: למסיבות/ליעד. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק. מה היחס עם ההורים:מצויין. היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?מאוד נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?על פסנתר, איזה חודשיים, סבתא רבא לימדה אותי^^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?לא מוגדר. מקלל הרבה?כןX: ישן הרבה?לא אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?יותר מידי. שמאלני/ימני?כותבת ביד ימין.. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהנו.D: מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כל עוד הם לא מכריחים גם אותי, אין בעיה.

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: אין עליהם צבע כרגע חח צבע קיר בחדר: תכלת ולבן צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: אממ בז' כזה צבע טלפון: כסף ושחור צבע פלאפון: אפור וסגול צבע בלוג: אין צבע חולצה: פיג'מה יותר נכון... לבן כחול וכתום. צבע מכנס: לבן כתום ותכלת צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: אין צבע חזיה: כנ"ל צבע רקע במחשב: סגול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן אבל מי משתמש?! חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא:-O חס וחלילה חברים סטרייטים: חח ברור חברים הומוסקסואליים: לא... מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: פחח לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אממ לא זוכרת.. אולי אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן, אבל הוא לא התקלקל עדיין הלכת מכות: לא ברצינות... קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חח בישלת: לא עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אממ יש הרבה! אין מישהו אחד! החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: פינוי (משהו בקולנוע..) הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: ספרייט המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי השיר האחרון ששמעת: נראלי bring me to life עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: חח לא.. אני לא מאלה שאוכלים עטים נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: נועה גיל: 16 וחצי עוד מעט מאכל אהוב: דגנים עם חלב ואוכל של אמא שתיה אהובה: ספרייט דיאט כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג
לא היית אצל פסיכיאטר
לא חשבת על התאבדות
לא רציני... הרגשת דחוי
אממ לא חושבת שהרגשתי פעם עד כדי כך דחויה נכשלת במבחן
כן כתבת שיר
לא ניגנת על כלי נגינה
כן אם כן, על מה
אורגנית איך מצב הרוח שלך בדרך כלל
אממ סבבה! מקלל הרבה
לא חח ישן הרבה
לא אוכל הרבה
משתדלת שלא:p אוהב שוקולד
ברוווווווור!! שמאלני/ימני
אממ אין לי ממש דעה עדיין מה דעתך על הומואים ולסביות
אחלה! מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים
כן

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

צבעים: צבע שיער: שחו צבע ציפורנים: ורוד צבע קיר בחדר: כתום צבע מצעים: כתום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: אפור צבע בלוג: אין בלוג צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: כחול צבע תחתונים: תכלת צבע גרביים: שחור צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: בז' האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: אםהייתי עושה את זה לא הייתי יכולה לענות על השאלון הזה עכשיו הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: יכול להיות בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: כן? סתם, מייקי החג האהוב עלייך: האמ, כולם הסרט האחרון שראית: ברוס הגדול מכולם הסדרה האחרונה שראית: the lost room הדבר האחרון ששתית: תה המחשבה האחרונה שלך: מייקי השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: יכול להיות ובכללי: שם:סתיו גיל:14 מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה: פטל כיתה: ט' לאן יוצא בדרך כלל: לשכונה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: יחס טוב היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? תופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא ממש אוכל הרבה? בערך אוהב שוקולד? כן שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? זה אינדבידואלי. כמו שתשאלו אותי מה דעתי על בני אדם. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? תלוי אילו

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif"הנקמה היא הצורה העצלה של האבל"

וצר לי לאכזב...אביב הוא לא אלוהים... צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: טבעיצבע קיר בחדר: צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור עם פס כסוף צבע בלוג: תבדקו לבד--בחתימה צבע חולצה: ורוד כהה צבע מכנס:שחור צבע תחתונים: אהמ.. צבע גרביים:לבן צבע חזיה:טוב,ממש הגזמתם!! צבע רקע במחשב:אפור האם יש לך: אח/ים/יות: אכן דיסקמן: לא! חיית מחמד:כלב טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: כן,החיים לא בריאים.בסוף מתים מזה... חברים סטרייטים: כן.. חברים הומוסקסואלייםלא: מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: אולי התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:לא!! ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:ברור... אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין:נתתי פנס בעין..
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא יודעת.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: אהמ... פגעת במישהו: כן :-| מישהו הציל את חייך:בערך איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: פעם אחת הבנאדם שאתה הכי אוהב: תנו לי יממה לחשוב על זה....נראלי אמא החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:אני עדיין רואה "מזימות זרות" הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: על יום שני השיר האחרון ששמעת: "זה ששומר עליי" עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן,תמונות עיניים מאוהב/ת: כן,ביצירה אכלת כלי כתיבה: לא,אני לא מורעבת נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם:איזבל גיל:15.6 מאכל אהוב:מוקפצים שתיה אהובה:מים כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל:לא משנה לאן,העיקר עם מי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ישראלי,שרית,רוקסט מה היחס עם ההורים:טוב,מה איתך? היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא שלי הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?ברור כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?אורגן,גיטרה,תופים,פסנתר,חליל וכינור איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?תלוי מאוד במזג אויר מקלל הרבה?לא ממש, ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?מאודדדדדדדדד
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?מה איתם? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?לא יודעת..

דנטל

New member
אביב

צבעים: כתבתי את הצבעים שיש כרגע ולא את הצבעים המועדפים שלי, כי לא ידעתי מה לכתוב צבע שיער: חום צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: בורדו צבע מקלדת: אוף ווייט צבע טלפון: קרם צבע פלאפון: כחול צבע בלוג: אדום צבע חולצה: תכלת צבע מכנס: בננה צבע תחתונים: כחול צבע גרביים: אני בלי צבע חזיה: אני בלי צבע רקע במחשב: רקע של מה? האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: כרגע לא יודעת חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: רק מכמה שיעורים הבנאדם שאתה הכי אוהב: קשה לי לבחור החג האהוב עלייך: זה עם הכי הרבה חופש הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: כוכב הכביש הדבר האחרון ששתית: חיקוי של רד בול המחשבה האחרונה שלך: על ידיד-עבר שלי השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו Party Up In Here - DMX עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: נגסתי נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: מים נחשב? ובכללי: שם: דנה גיל: 34 מאכל אהוב: סטייק לבן שתיה אהובה: סודה כיתה: כ"ז לאן יוצא בדרך כלל: מסיבות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: היפ הופ מה היחס עם ההורים: נסבל היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? קלידים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אחלה מקלל הרבה? כן ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן אוהב שוקולד? קצת שמאלני/ימני? ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות? שיבושם להם מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? כן

בא לי.. לא יודעת מה בא לי ><

צבעים: צבע שיער: חום בהיר וכחול בקצוות צבע ציפורנים: ירוק-טחב XD צבע קיר בחדר: טורקיז [רוצה לשנות. הוא בהיר מדי] צבע מצעים: לבן,אדום,כתום,ורוד, סגול וצהוב בננה. צבע מקלדת: שחור-ירוק צבע טלפון: טורקיז מטאלי ושחור צבע פלאפון: תכלת. פיכס צבע בלוג: ירוק צבע חולצה: ירוק-צה"ל צבע מכנס:אפור צבע תחתונים: שחור צבע גרביים:אין צבע חזיה:שחורה ^__^ צבע רקע במחשב: שחור-לבן האם יש לך: אח/ים/יות: 3 דיסקמן: כה חיית מחמד: לא ): טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: גם היא עוד תבוא מתישהו חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן, אבל לא מחוברת. אין לי איפה לתקוע אותה. החדר שלי מלא ג'אנק האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר:כן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:אולי S: הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן. אבל מהדלת XD הייתי מסטולה [לילה שלם על הנט], ופשוט נתקעתי בדלת בדרך לשירותים הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: כן. אאוץ' הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: דה? בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: איזו שאלה. אני מגיעה קבוע ב11 הברזת מבית-ספר: לא ברור? הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחות החג האהוב עלייך: כולם, בערך הסרט האחרון שראית: בבל. אחלה סרט, אגב הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת S: הדבר האחרון ששתית: יין אדום המחשבה האחרונה שלך: לעזאזל! השיר האחרון ששמעת: אני שמה עלייך זין [חורשת על שילה בזמן האחרון] עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יותר מדי נסעת בכבאית: לא. כבאים זה סקסי ^______________^ אוסף משהו: המון דברים מוזרים ולא נחוצים >_________< מאוהב/ת: לא [עאלק] אכלת כלי כתיבה: כה. פיכס נפגעת מאוד ממישהו: כה זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:הדס גיל:15.9 [פלצנות] מאכל אהוב: סלט על כל סוגיו[ סלט פסטה, סלט סטייק, סלט ירקות Oo] שתיה אהובה:משהו אלכוהולי/תה קרנבריז כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל:להתנחל בעיר/פאבים [יותר מדי בזמן האחרון ><><<><><>?] מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק. ואאוץ'. נמעך לי התחת. הכיסא הזה לא נוח. מה היחס עם ההורים:נכון להיום?רע היית אצל פסיכולוג?סוג של היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כמו כולם. הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? גלים מקלל הרבה?האמת שדווקא בשבוע האחרון אני כמעט לא מקללת ישן הרבה?כמה שאפשר אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?מריר שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?מה צריכה להיות דעתי עליהם? O: מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?מאוד

למעלה