שאלון..

דורה17

New member
עונה =)

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 4 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

מיטלי 201

New member
מענייןןןןן

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא - כןןן (4) 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות תלוי מי אם חברים אז 3 אם ילדים אז 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל -3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-2-3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול-1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

hilonet14

New member
עונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא ............ כן! 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות: 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל: 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים: 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח: 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות :4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה:2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש:1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז:3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול":1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות:1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם:1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים:1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות:1 14 אני אוהב "ללכת מכות":1 15 אני מעריך אנשים אלימים:1

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה -נשמע מענייןןן

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא - כןן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 4 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- 2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 1 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 1 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1

ממ

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא -כן. המון. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-2. 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-3. 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-1. 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-2. 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-2. 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-3. 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1. 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-2. 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-2. 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-3. 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-2. 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1. 14 אני אוהב "ללכת מכות"-2. 15 אני מעריך אנשים אלימים-1.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif יאללה מכות!!

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא-לא ממש..יותר רוק ישראלי וכאלה ולא כבד ומטאל... 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-44444!!!111 עצבים רופפים... 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-4 אכן כן 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-4 כי הם יוצר מעניינים.. 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-3 :-\ 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 אבל זה מה שמלמדים אותם..בבונים! 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-4 אכן חיים בסרט.. 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-3,בעיקר עם המורה שלי..הוא מעצבן 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-4...אבל לא ישר מרביצה לאנשים.. 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"1-לא,הוא סתם דביל 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות1,ממש לא.. 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-1,אז מה?להשאיר אותם הורגים אחד את השני? 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-2 14 אני אוהב "ללכת מכות"-2 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

עונה. ../images/Emo219.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק?כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-2 [לא מושפעים מסרטי פעולה,אבל הם מרביצים אחד לשני ורבים] 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

עונה ....=\

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן..אבל מדי פעם ככה! 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 2 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 2 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

zebra25

New member
עונה...

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כן - רק רוק קלאסי של שנות 60-70-80. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 4 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 3 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 2 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

../images/Emo42.gifעונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 4 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif :}

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

D o o S h a

New member
עונה ../images/Emo13.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן [לא שזה קשור לאלימות אבל אוקיי] 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל - 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים -1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 2 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 2 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 2 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1

Black Balloon

New member
../images/Emo13.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 2-3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 1 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 1 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1

mad eye rejy

New member
משתתפת

אם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא-לא הרבה 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-1 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

בהצלחה

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 4 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 4 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 2 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 111111111111

shahar1989

New member
עונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן, אבל רוק קלאסי וטוב... לא מטאל ורוק כבד. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות - רק לאח שלי
2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל - לרוב לא.. 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים - לא 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח - אוהו ממש לא 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות - כן 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - לא תמיד 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש - לא 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז - לפעמים, תלוי כמה רציתי את זה 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" - לא 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות - לא, ממש לא. 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם - צריך!! 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים - לא פותרת כלום 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות -
14 אני אוהב "ללכת מכות" -חחחח לא. 15 אני מעריך אנשים אלימים -

shahar1989

New member
לא עניתי טוב... שוב-

4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 4 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

למעלה