שאלון..

talbebchuk

New member
בהצלחה!

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות - 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל - 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים - 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח - 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות - 1 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש - 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז - 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" - 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות - 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם - 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים - 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות - 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" - 1 15 אני מעריך אנשים אלימים - 1

OriginalMe

New member
there you go

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות - 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל - 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים - 2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח - 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות - 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש - 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז - 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" - 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות - 2.5? :p אמממ אני לא אענה על השאלה הזו, אלא אם כן את מוכנה לקחת את ה-2.5 שנתתי :p 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם - 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים - 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות - 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" - 1 15 אני מעריך אנשים אלימים - 1

Green Day O

New member
ברור, כל הפריקים אלימים... ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

I L O V E MCR

New member
עונה../images/Emo129.gif ואני דיי אלימה =\

האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כןןן!!!! 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 3.. ={ 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 1 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים1 אני די התחממתי החודש..אל תשימו לב

נועם 4

New member
אלימות ../images/Emo31.gif ../images/Emo175.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 3 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 2 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 2 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים - 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 1 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 1 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1 לא לאלימות

למעלה