שאלון..

tal19881

New member
שאלון..

היי..אני עושה עבודה במדעי החברה, מכיוון שלא היה לי זמן לחלק את השאלונים אז אני כותבת כאן בפורום, אני בודקת את העמדות של בני הנוער כלפי אלימות. אז בבקשה קחו 2 דק' מזמנכם ותענו תודההה! האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 14 אני אוהב "ללכת מכות" 15 אני מעריך אנשים אלימים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לך

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא - כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-2 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

עונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 4 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 4 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

li gueta89

New member
אני ../images/Emo13.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא- כן|סדגש 1) לא מסכים בכלל 2)מסכים 3) לא מסכים בכלל 4)לא מסכים בכלל 5)מסכים מאוד 6) לא מסכים 7) לא מסכים בכלל 8) לא מסכים 9) לא מסכים בכלל 10)לא מסכים בכלל 11)לא מסכים בכלל 12)לא מסכים בכלל 13)לא מסכים בכלל 14)לא מסכים בכלל 15)לא מסכים בכלל

דנטל

New member
אוף, אני לא בת נוער, אבל בא לי לענות

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן, אבל ת'ראש מטאל ולא הדרעק הזה שנשמע כמו פופ 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 4 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 3 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 2 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- לא מסכימה כלל 2.כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- מסכימה 3.אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- לא מסכימה 4.לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- עדיף לא להגיע למצבים כאלו אבל אני מסכימה שיש מצבים שאין ברירה (כמו אם פורצת מלחמה..) אבל אם הכוונה שלך היא בין חברים אז אני לא מסכימה בכלל כי לפני הכל אפשר לפתור את כל הבעיות במילים! המכות מגיעות רק בדרך של בריחה ופחד. 5.מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- מסכימה מאוד 6.אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- לא מסכימה.. (נראלי בגילי כבר לא מושפעים מסרטים..) 7.אני מעורב בקטטות במהלך החודש- לא מסכימה כלל 8.כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- מסכימה מאוד 9.תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- לא מסכימה כלל 10.על אלימות יש להגיב רק באלימות- לא מסכימה 11.כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- לא מסכימה 12.לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- לא מסכימה 13.כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- לא מסכימה כלל 14.אני אוהב "ללכת מכות"- לא מסכימה כלל 15.אני מעריך אנשים אלימים- לא מסכימה כלל

Retama

New member
אלימות

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/ 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

עוננה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 2 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 24 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 2 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

יצאתי מורה D:

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 3, למרות שזה לא טוב. 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

../images/Emo110.gif

4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 3 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 2 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 2 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 2 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 2 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 2 14 אני אוהב "ללכת מכות" 2 15 אני מעריך אנשים אלימים 2

MakeItHurt

New member
עונה לך

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 4 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 4 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 2 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 3 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 2 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 4 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 3 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה.

אם זה על זה- לא כל מי ששומע רוק אלים! האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות- 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל- 1 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים- 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח- 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות- 1 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה- 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש- 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז- 1 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"- 2 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות- 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם- 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים- 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות- 1 14 אני אוהב "ללכת מכות"- 1 15 אני מעריך אנשים אלימים- 1

mafakit

New member
יאללה מכות!! P=

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא כןןןן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות? זה תלוי..טוב שיהיה 2 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל? 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים?1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח?1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות?4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה?2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש?1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז?3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"?2 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות?1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם?1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים?1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות?1 14 אני אוהב "ללכת מכות"?1 15 אני מעריך אנשים אלימים?1

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

היי..אני עושה עבודה במדעי החברה, מכיוון שלא היה לי זמן לחלק את השאלונים אז אני כותבת כאן בפורום, אני בודקת את העמדות של בני הנוער כלפי אלימות. אז בבקשה קחו 2 דק' מזמנכם ותענו תודההה! האפשרויות - 4 – מסכים מאוד 3 – מסכים 2 – לא מסכים 1 – לא מסכים בכלל (אתם יכולים במקום לכתוב מסכים/ לא מסכים פשוט לכתוב ככה למשל: 1 - 3 ) האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות 3 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות 3 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז 1 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות 1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" 1 15 אני מעריך אנשים אלימים 1

ממ

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-1 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-2 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-1 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש-1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-1 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-1 14 אני אוהב "ללכת מכות"-1 15 אני מעריך אנשים אלימים-1

עונה../images/Emo3.gif

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות - 1 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל - 3 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים - 1 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח - 1 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות - 4 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה - 2 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש - 1 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז - 3 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול" - 1 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות - 2 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם - 1 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים - 1 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות - 1 14 אני אוהב "ללכת מכות" - 1 15 אני מעריך אנשים אלימים - 1

shirlove

New member
עונה

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן/לא -לא 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות-לא מסכימה 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל-לקלל לקלל -לא מסכימה,להתחצף-מסכימה 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים-לא מסכימה 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח-לא מסכימה בכלל 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות-מסכימה 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה-מסכימה 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודשלא מסכימה בכלל 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז-מסכימה. 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"-מסכימה. 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות-לא מסכימה. 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם-מסכימה. 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים-לא מסכימה בכלל. 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות-לא מסכימה בכלל. 14 אני אוהב "ללכת מכות"-לא מסכימה בכלל. 15 אני מעריך אנשים אלימים-לא מסכימה בכלל.

I am IRiTooSH

New member
עונה לך:)

האם הינך מאזין למוזיקת רוק? כן. 1 כאשר מרגיזים אותי אני עשוי להכות? תלוי עד כמה ומי. 2 כאשר מרגיזים אותי אני נוהג לקלל? בלב תמיד, בפני אנשים בדרך כלל לא. 3 אני אוהב לצפות בסרטי פעולה מאשר בסרטים מצחיקים? מעדיפה סרטים מצחיקים^^ קומדיות שליטע~ 4 לעיתים הדרך היחידה הנותרת לפתור סכסוכים היא רק דרך הפגנת כוח? כן. 5 מכעיס אותי לראות שאנשים פותרים בעיות באמצעות אלימות? לפעמים. 6 אני חושב שילדים בני גילי מושפעים מסרטי פעולה? לא. 7 אני מעורב בקטטות במהלך החודש? לא 8 כאשר אני רוצה להשיג משהו ואינני מצליח אני מתרגז? כן 9 תלמיד שמצליח לגבור על חבריו בקטטה הוא "קול"? אעע..לא. 10 על אלימות יש להגיב רק באלימות? לא תמיד. 11 כששני חברים רבים לא צריך להפריד ביניהם? תלוי איזה חברים ועל מה הם רבו.. 12 לדעתי אלימות פותרת הרבה בחיים? בערך. 13 כשמישהו פותח בריב יש להגיב מיד באלימות? לא 14 אני אוהב "ללכת מכות"? בצחוק כןXD 15 אני מעריך אנשים אלימים? לא...

למעלה