= שאלון =

../images/Emo110.gifוואי נופר ירעהההה

תדעי לך שאת מזה רעההה כי את רצית לא לדבר אתיי אמרתי בסדרר יאלה לא צריךךך אבל מה עשכיו כול שניה תבואי לפפורוםםם ותרדי עליייי ותגידיי שאני הורסת יאלה נמאסתתת זה לא נאי שהרסתיייייייייייי ממשמ לא! תמיד יההי לך מה להגיד נגדי מה עלשות את כבא לא מענינת אותי יאלה בעיי=\\\

../images/Emo15.gifכולם לפפפפפפפה ! ||:

אני חושבת שנוריד את השאלון הזה , ופלורין או מישהי אחרת תפתח הודעה חדשה , וכל אחת תענה שובבב !! ואני חושבת שצריך להוריד את השאלות : למי הכי מגיע לפגוש את אביחי? למי הכי מגיע לפגוש את ערן? למי הכי מגיע לפגוש את שרון? למי הכי מגיע לפגוש את אושרי? למי הכי מגיע לפגוש את אדם? מי הכי קטנה? מי הכי גדולה? מי בפורום הכי הרבה זמן? מי בפורום הכי פחות זמן? השאלות הראשונות של "מי הכי מגיע ..." , זה ברררררור לא ? , לכולן מגיע לפגגגוש אותם !! כולן אוהבות אותם בצורה שונה , אבל בכל זאת - הן אוהבות אותם ומגיע להןןן !! בקשר לשאלות של הכי גדולה \ הכי קטנה , והכי ישנה \ חדשה - אלה לא שאלות !!! אלה עובדותתת !!!!! אני לא יכולה לבוא ולהמצי לי גיל , ולהגיד שאני כי גדולה !! |: ובקשר לשאלות של הכי הרבה \ פחות זמן , זה גם עובדדדדדה !!! אבל תלוי גם איך מבינים את השאלה ! זה יכול להיות מי הכי הרבה כאן ב - יום - יום , וזה יכול להיות מי הכי הרבה כן מבחינת שנים \ חודשים !! אזז להוריד !!! אפשר במקום להביא שאלות אחרות , או לא יודעעת מה !! העיקר להורידדד את אלה . |:

למעלה