= שאלון =

חן XD

New member
../images/Emo41.gifלא נכון נופר !

אני לא מנסה להגן על אף אחת אבל אולי זה ישמע ככה ! אני, ספיר,והחברה הנחמדה שלך הרסנו את השירשור ! אני מודה בזה אין מה לעשות

../images/Emo110.gifאבל זה לא היהי סתםםםם

הגיבו לפני בגלל זה אני לא זוכרץת בדיוקק היא חשובת שאני מתה על זההה להרוס שרשוריםם עזבי עזבי אותהה=\\\

../images/Emo20.gifנכוון אבל היא לא הייתה צריכה להתערב זה

ריב שלך ושל שירה סבבה? היא לא הייתה צריכה להגיד שהיא צודקת כי אז היא התחילה לריב עם שירה ואז התצחיל שם ריב באמצע השירשור , גם היא וגם את וגם שירה זה יכל להגמר ככהכמו שזה ניגמר בינך לבין שירה וכמו שתדיברתם , היא התערבה היא הוסיפה עודד תגובות והיא לא הייתה צריכה להגיד שהיא צודקת

../images/Emo210.gifאין לי כוח לקרוא. קיצוור

שירה לא הייתה צריכה להגיד. אני וספיר לא הייינו צריכות להגבד לשירה. ונופר וחן לא היו צריכות להגיב. זהו ?! יופי. שכחו מהשרשור הזה. אם רק הייתי יכולה הוא כבר היה מזמן נמחק.

../images/Emo210.gifפלורין / נופר קחו ת'תוצאות מהשירשור

כי אני אומרת לרעות שתמחוק אותו.

חן XD

New member
../images/Emo41.gifיש לי משהו להגיד

מי שרבה עם מישהי ואני לא יודעת למה ואיך ולא מעניין אותי שתריב איתה לבד שהבנות האחרות לא יגיבו ולא יתערבו . ושאף אחת לא תגיד מה לעשות ולמי להגיב למישהי אחרת! ות'אמת כבר אין חשק להכנס לפוורום הזה.

חן XD

New member
../images/Emo41.gifטוב נוופרר מה שתגידי

כאילו אני אומרת לך מה להגיד ולמי יאללה מה את משחקת אותה? את מתנהגת לבנות פה כאילו הן שפוטות שלך ! חאלסס נמאסס לכל אחת את אומרת לא יודעת ולא יודעת וסתמי ושש מה את לא חושבת שזה מעצבן !? ואם יש לך את שירה לידך את מלכה או מה? יאללה כל אחת פה שווה משהו לא רק את !

../images/Emo20.gifחן כנסיי דקה

חחחחחחחחחחחחחחחח !!! ממש לבכוות איך שרואים שכל מה שספםיר אומרת לך באיסי את כותבת DD:: חבלל חבלל שאת הולכת בדרך של הבנות מהפורום שהם בנות בפורוום , ולא הולכת יחד עם חברות שלך ליום יום \ : אין לי בעיה לא לדבר איתך אולי רקק אז תביני שאת רבה איתי בגלל ספייירר!! וסספפיייר? כוס אמא שלך אני כתבתי לממעללה את השירשור ההוא , ובמקום ללכת יאללה דף חדש את מלכמלכת אותו אז את רק רוצה לרייב וכולם כ''כ שונאות אותךך וגממנני וחן? אל תגיבי לזה . כי זה כזה נגכום כולם באיסי :"אוווי אני שונאת את הספייר הזאת" אוווי כל דבר שמישו מדבר ספיר חייבת להתערב אז ספייר סתמי ! וחן? אני אגיד לבנות מהפורום מה שבאלי גכי לפני דקה את כתבת שאת לא תגידי לי מה להגיד אזס אני אגיד מה שבאליי ואת פיתאוםם אומרת לי שאני אוחמרת להם ככה? אסז סוריי כפרעליךך ישלך פיצולל אישיוות ענקקי

../images/Emo110.gifכנסי כנסיי ימפגרתתת=\\\\

קודםם כולל מה הקשר אני???זכותה להגיד מה שבאלהה לחןןן!והיא לא רבה איתךך בגלללי שמעת??????? ותפסיקיי לקללל כברר אני לא הרסתייי זה את פשוט יכנסת לך לראשש אותייייי תראי כמה הגיבו רק אני נכון???יאלה אני לא שמה עליך לכי את והקללות שלךךךךךךךךךךךך עאלק כולם באסייי אני שונאת את ספיררר מה אני גייד לךךךךך עליך בכלללל לא מדברים באיסיי פשששששששש ט'חחח את לא יודעת כלום!!!!!!!!!!! עם כולם את רבההה פהה כאילו מה היא אמרה ליאאסטרר=\\\ חן אל תיחסיי כפרעליך!

חן XD

New member
../images/Emo41.gifבואנה נופר מה קרה? אחרי כל מה שדיברנו

היום באייסיקיו את באה לפה ומראה צד אחר לגמרי ! אמרתי לך נכון !? אני לא מושפעת אין מה לעשות אני אוהבת איך שהם שרים זה כמו שאת אוהבת את אילל גולן איך שהוא שר נכון? אז תתחילי להרגע ואני לא רושמך מה שבנות אחרות מספרות לי אז סתמי טוב נופר?את יודעת מה את ממש צבועה אם את מדברת ככה ! באייסיקיו את מראה לי צד אחר שלך צד של חברה ופה את מראה לי צד אחר צד של סנובית מגעילה שרק רוצה להראות איך היא מדברת לבנות אחרות ומה הקששר מי שואל אותי משהו?אתמול בועידה אמרתי לך את זה בצחוק מה את לוקחת ישר לב ?! הא? אז ססבבהה נופר אם את ככה...את גורמת לי להצטער על משהו ועזבי לא משנה . את אמרת שפותחים דף חדש בהכל לא?ובנתיים את זאת שמראה שאת לא רוצה לפתוח דף חדש ולהמשיך לריב איתי אז סבבה...

../images/Emo20.gifאהה כןן ואם חשבת לרגע שאני חברה של

שירה בגלל המעמד שלה בפורום אז חחחחחחחחח הצחקקת אותי , כיי לפניי חודשיים אנחנו בכלל לא דיברנו לא הכרנו אחת את השנייה DD: חחח והיא כימעט ולא בפורום אז מה הקשר מלכה ? ואם זה נכון , וזה לא מי את שתגידי לי לחוש מלכה או לא ? הא? חחחחח , אץת חושבת שכולםם שואלים אותך אז שכולם ישאלווו אני הנכי לא שואלת אותך את נעשית מושפעעת !!

חן XD

New member
../images/Emo41.gifאני יודעת שזה מאוחר אבל בא לך לספר לכולןן

למה נעשיתי מושפעת!? את אומרת שמהגיים בויז....!

כנסו שניה בנות

שמעו בנות אוליי זה לא מוצדק שאני כותבת את זה אבל אם אתן כבר רואות {אוליי כן אוליי לא} אני לא כותבת פ בכלל.. פעם עוד הייתי כותבת מגיבה אך שהוא שהיה לי זמן כי אני בזמן של מבחנים ועבודות כצת קשהה.. אבל אי אפשר להיכנס לה אתן כ-ו-ל הזמן רבותת...יש פה בנות שאני רואה שהן מחפשות לרייבב דיי למההה? מה זה עוזזזרר?? אנחנו פורום גיים בויז יש לנו משו משוטף בייחד אהבה לגיים בויזז! למה להרוס את זה?! אם יקרה מצב שאחד מהם יכנס ויראה את כול הריבים והבאלגנים מה הם יחשבו????? מספיק עם זה... ואנחנו מספיק בוגרות כדי להפסיק עם זה... תכחו את זה בצוברה טובה. מתעליככן!!
.

למעלה