= שאלון =

../images/Emo110.gifמיכל בואי אני גידי לך משו!

שאני גם רבתי עם סתתתוניתתתתתת ואני יגיד את זה פה טוב.???היא נצלנית מגעילהההה! את לא יודעת מה היא עשתה ליי אל אל תגידיי לי ככהה בסדר???אני ידועת מה שאני מדברת עליה!

../images/Emo15.gifרבה לא רבה ,

יש לה את כל הזכות להגיב פה ולהגיד מה שהיא חושבת ! חוצמזה המריבה שלך ושלה - לא קשורה למריבה הזאת , |: ומה היא אמרה ? , "מה שנכון נכון" !!!?!?! , אז מה אתן יוצאות עלייה ? .

../images/Emo15.gifנכון ! ובגלל שאני לא יודעת כלום ,

ולא רוצה להתערבב בעניינים ובריבים שלכם , אז אני כן אדברר ככה . זה לא אשמתי שאתן רבתן , לא בעייה שלי .

MaStuLa76

New member
יואו ספיר תפסיקי להיות כ"כ מטומטמת !

למי מי את שתרשמי את זה לסתוונית אה ?!? היא רשמה את זה מה הבעיות שלך ?! מיכל צודקת עם כל מילה שלה !! די כבר תפסיקיייייייייייייייייייייייייייייי! אני רואה את אוהבת לריב זה עושה לך אתזה \:

../images/Emo110.gifוואי שירה תפסיקיי ליתערב!!!!!!

אני ממש לא אוהבת לריב זה אתםםםם אני כן יגייד לה את זה כי היא נצלנית ואת לא יודתע מה היא עשתהה לייי ואני כןם יגיד לה!

../images/Emo110.gifבדיוק אמרתתת../images/Emo70.gif

כול מילה=זהב! עזבי דילב הם לא מבינותתת=\\\ חכי שיהיהיה להם עסק איתה ונדברר=\\\

../images/Emo15.gifאבל אינלי עסק איתה !

אז אני לא עצבנית עלייה , ואני לא ברוגז איתה , ואני לא כלום איתה !!! אני מגינה עלייה כמו שהייתי מגינה על כל אחת אחרת שהיו אומרים עלייה "מה את קשורה ?" .

../images/Emo110.gifאת לא צכה ליתערבבבבב

כי היא לא מסכנה תאמיני לי! ועם היית יודעת ממה היא עושה היית מדבברת אחרת ומגיע לה!

../images/Emo15.gifאני אתערב כמה שאני רוצה ,

אם אתן רוצות שאני לא אתערב ?! , אז דברו באי סי ! אל תריבו בפורום . מסכנה לא מסכנה , הייתי 'מגינה' ככה על כולן , על איך שיצאתן עלייה ! היא כולה הגיבה לשיררה ופתחתן על זה עוד מריבה !!! |: וזזזזהו שאני לא יודעת מה היא עשתה , וזה גם לא מעניין אותי ! זה בינה לבינךך !! אני לא קששורה לריב הזה .

../images/Emo15.gifאני לא מגינה עלייה .

ומצטערת , אני לא יודעת מה היא עשתה לכן , אז אני לא יכולה לשנוא אותה ... באמת .

הווו הינה השפוטות של דילב יאאלללה בווואוו

ננוווו נראה אתכן , כל אחת פה שפוטה שלה , ודילב ? י'מעפנה עלאק מטרידה ? שלא לדבר עלייך י'שפויה מתקשרת לאדם באחת בלילה בגלל שהוא היה עם שרון . אז אני מטרידהאו את ? טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העובדות בעד עצמן :\ ועובדה שבגללללללךךך !! בגללך - מגעילה , אדם לא מדבר עם ספיר וכועס עליה , את ילדה בעעעעעע זהו זה מה שהיה לי להגיד . אני את שלי סיימתי פה ! פורום הדרדר אחרי הזונה הזאתי שלא לדבר , כולן בתכלס שפוטות שלה מפחדות ממנה כאילווו היא מללללכה :D מי ישמע . אני לבדי , אבל לפחות אני אומרת את מה שאני מרגישה ואת ה-אמת ! שרשר ? נוני ? מריה ? שחף ? רק אתכן אני אוהבת *-:

למעלה