שאלון

ToryMaster

New member
דוואי

זמן תחילה: 8:15 שם: יעל גיל: 18 לנצח. מגורים: ליד כרמיאל. אייסקיו: אין. מסנג'ר: חסוי. שם משתמש: Aayara רמה: 27, כבר כמה שבועות טובים, קווסט איסטר ארור. עבודה: swordsman. סרבר: ברוא
איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: שבע
האם אתה בגילד: כמובן. אם כן איזה: של הפורום
כמה מקומות יש לכם בגילד: אאל"א ספיר אמרה פעם 25, כשתצא השבת היא או אחיה יבואו לספר. יש לכם סמל?: כן
כמה אנשים יש לך בבאדי: עשרים נדמה לי. האם יש לך פארטי קבוע: אמ, אפשר להגיד, אני בד"כ אוהבת לשחק לבד, אבל כשאני בפארטי זה עם יעל או ספיר [ועם ספיר באים גם כל מיני קיפודים וכן הלאה] יש לך אנשים ברשימת התעלמות: לא
אם כן למה: ^^ כמה זמן את/ה משחק/ת: חצי שנה? קצת לפני שהפורום נפתח. האם נמאס לך לשחק? לא
האם יש לך דברים נדירים: לוידעת מה נחשב נדיר. איזה:
כמה כסף יש לך: מליון וקצת. האם יש לך קאש: לא, אבל אני זוממת לקנות כדי לתקן את הסטטים
אם כם איזה חפצים: ^^ האם אתה עושה משימות: תמיד
אם כן באיזה תדירות: כל הזמן
האם אתה עושה פיקיו: עשיתי אחד, היה מגעיל. אם כן באיזה תדירות: ^^ האם עשית gpq: לא. אם כן כמה אנשים היו: ^^ הגעתם עד הסוף?
האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לא
אם כן באיזה אופן: ^^ האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כריס
אם כן למה הוא היה נחמד: הוא שווה
האם ראית את טיגר: אה, לא =\ האם ראית את סושי: לא :S מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: לא ראיתי אנשים קונים פיים. האם נתנו לך פיים סתם ככה: רק ספיר ויעל. האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מישהי רצתה למכור לי פיים, והתעקשה שאתן לה את הכסף קודם, אז מרתי לעצמי שאם היא כל כך נואשת לכסף, סביר להניח שהיא לא תעלה לי את הפיים, ואפסיד כמה מסוס, אז נתתי לה. היה מצחיק. מה אתה חושב לגבי האקרים: השטן עלי אדמות
האם היית רוצה להיות אחד: ^^ האם עצבנתי אתכם: קשה לעצבן אותי. מה אתם רוצים לעשות לי: לשלוח אותך לשנה באקדמיה ללשון. זמן סיום: 8:20

nanab2

New member
עונה../images/Emo13.gif

זמן תחילה:15:39 שם:בלה גיל:14 מגורים:
אייסקיו:248444449 מסנג'ר: שם משתמש: רמה:44 עבודה:גנב סרבר:broa איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:5? האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:ThePunisher כמה מקומות יש לכם בגילד:25 נראה לי יש לכם סמל?:כן כמה אנשים יש לך בבאדי:לא יודע האם יש לך פארטי קבוע:לפעמים יש לך אנשים ברשימת התעלמות:כן אם כן למה:היא נתנה כסף לאנשים עניים וביקשתי ממנה היא אמרה שאני עובד עליה ויש לי כסף בגלל שאני רמה גבוה ונתנה את הכסף לאחד רמה 60- שמונים לא זוכר
כמה זמן את/ה משחק/ת:לא זוכר האם נמאס לך לשחק?קצת האם יש לך דברים נדירים:לא איזה: כמה כסף יש לך:לא הרבה, מיליון. האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:בינונית האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:קטנה ממש קטנה האם עשית gpq:לא אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:לא אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:סתם האם ראית את טיגר:לא לא כל כך בא לי האם ראית את סושי:לא וגם לא כל כך בא לי מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: האם נתנו לך פיים סתם ככה: האם עבדו עליך בפעם(סקאם):לא מה אתה חושב לגבי האקרים:תלוי איזה האם היית רוצה להיות אחד:אני כבר אחד
האם עצבנתי אתכם:לא
מה אתם רוצים לעשות לי:כלום זמן סיום:15:48

somebodddy

New member
יאללה, אם אני כבר כאן אז נענה.

זמן תחילה:16:45 שם:עידן גיל:19 מגורים:פתח תקוה אייסקיו: לא משתמש מסנג'ר:[email protected] שם משתמש:StrayRanger רמה:47 עבודה:צייד סרבר:ווינדיה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:1. כשעמוס אני בדרך כלל הולך ל13 האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:לא זוכר כמה מקומות יש לכם בגילד: יש לכם סמל?: כמה אנשים יש לך בבאדי:19 אני חושב האם יש לך פארטי קבוע:לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא אם כן למה: כמה זמן את/ה משחק/ת:עם הדמות הנוכחית שנה. בכלל אני משחק כבר איזה 3 שנים - עם הרבה הפסקות. האם נמאס לך לשחק?לפעמים קצת האם יש לך דברים נדירים:כן איזה:קסדת גולגולת כמה כסף יש לך: בערך 3 מליון. לא זוכר כמה בדיוק האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:משתדל כמה שאפשר האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:לפחות 70% מהזמן שאני ברמות שאפשר האם עשית gpq:לא אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לא באופן מיוחד אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן אם כן למה הוא היה נחמד: סתם האם ראית את טיגר:לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: ראיתי מישהו מציע 100K - אבל זה כנראה היה בדיחה. האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מישהו פעם הציע לי TRADE FAME, אבל אחרי שאני העלתי לו - הוא הוריד לי! מה אתה חושב לגבי האקרים: Winners don't do hacks האם היית רוצה להיות אחד: לא! האם עצבנתי אתכם: כן מה אתם רוצים לעשות לי: להכריח לכתוב את הסקר הזה על הלוח 300 פעם. זמן סיום:16:56

XshironetX

New member
עונה

זמן תחילה: 18:13 שם: שיר גיל: 14 מגורים: יבנה אייסקיו: -- מסנג'ר:מסר
שם משתמש: JrShironet רמה: 29 עבודה: קוסמת סרבר: סקאניה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 4 האם אתה בגילד: כן אם כן איזה: geeks4life
כמה מקומות יש לכם בגילד: לא הרבה, 10-15 יש לכם סמל?: כן, חיזר כזה חמודי
כמה אנשים יש לך בבאדי: 20 האם יש לך פארטי קבוע: לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות: 0 אם כן למה: -- כמה זמן את/ה משחק/ת: שנה וחצי האם נמאס לך לשחק? לא האם יש לך דברים נדירים: כן איזה: כל מיניP: כמה כסף יש לך: 8M בשחקנית הזו האם יש לך קאש: לא אם כם איזה חפצים:-- האם אתה עושה משימות: כן אם כן באיזה תדירות: אמ. אני משתדלת לעשות את כולם
האם אתה עושה פיקיו: כן אם כן באיזה תדירות: כמה פעמים ביום
האם עשית gpq: לא אם כן כמה אנשים היו:-- הגעתם עד הסוף?--- האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן אם כן באיזה אופן: הוא צחק על האנגלית שלי
האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:יש הרבה אנשים נחמדים שעוזרים לי
האם ראית את טיגר: כן האם ראית את סושי: לא שזכור לי מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 30K האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):-- מה אתה חושב לגבי האקרים: שהם משועממים האם היית רוצה להיות אחד: לא האם עצבנתי אתכם: דווקא לא P: מה אתם רוצים לעשות לי:
זמן סיום: 18:21

נאמ ._.

זמן תחילה:19:40 שם: אסטר גיל: עוד 15 יום אני בת 14
מגורים: בית שאן אייסקיו: 256762354 מסנג'ר: נאמ..במסר שם משתמש: Astarrr רמה: 48 עבודה: פייטרית סרבר: קהיני איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: כל פעם משו אחר האם אתה בגילד: כה אם כן איזה: לוזוכרת
כמה מקומות יש לכם בגילד: 30 נראהלי יש לכם סמל?: כן כמה אנשים יש לך בבאדי: 25 האם יש לך פארטי קבוע: לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות: כן אם כן למה: סתם אנשים מעצבנים שאני פוגשת בפיקיו.. אני עושה עליהם טרקים כמה זמן את/ה משחק/ת: שנה בערך האם נמאס לך לשחק? לא ממש האם יש לך דברים נדירים: לא איזה:- כמה כסף יש לך: 10 מיל בכל המשתמשים ביחד האם יש לך קאש: לא אם כם איזה חפצים: - האם אתה עושה משימות: כן אם כן באיזה תדירות: כל משימה שיש לרמה שלי האם אתה עושה פיקיו: כן אם כן באיזה תדירות: כל הזמן האם עשית gpq: כן אם כן כמה אנשים היו: 10 אנשים הגעתם עד הסוף? לא, נתקענו בחלק שצריך קוסם עם מקס טלפורט האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לא אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן אם כן למה הוא היה נחמד: כי ככה
האם ראית את טיגר:לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 100K אבל הוא בטח עבד על אנשים
האם נתנו לך פיים סתם ככה: כה האם עבדו עליך בפעם(סקאם):
? מה אתה חושב לגבי האקרים: נאמ..לא אכפת לי כל עוד זה לא פוגע בי או שהם לא תופסים CH. האם היית רוצה להיות אחד: לא נראלי.. האם עצבנתי אתכם: 0_ס מה אתם רוצים לעשות לי: את הפנטזיות שלי עליך בפרטי
. זמן סיום: 19:43

karyn

New member
נו טוב נענה../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

את כול השאלות על מייפל אני לא אענה כי זה לא רלוונטי עבורי
(אני כבר מלאאא זמן לא משחקת) זמן תחילה:8:39 שם:קארין
גיל:14 מגורים:מרכז -_- אייסקיו:אין.. מסנג'ר:יש לי אבל אני כבר לא משתמשת יותר
כמה זמן את/ה משחק/ת:שנה-שנה וחצי שיחקתי
האם נמאס לך לשחק? כןןן! אם כן כמה אנשים היו:מה? O.O הגעתם עד הסוף? אה? O.O האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: זה משחק
אין לי מה להיפגע אם כן באיזה אופן: למעלה האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:אהאה אם כן למה הוא היה נחמד:כי הוא התאמן לי שאני ישבתי בצד
והעלה אותי רמה פעמיים! האם ראית את טיגר:כן
האם ראית את סושי:כןכן
מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:אה? O.O האם נתנו לך פיים סתם ככה:בטח D: האם עבדו עליך בפעם(סקאם):כן
יותר מידי פעמיים! מה אתה חושב לגבי האקרים:שיהיה להם בכיף
אחר כך שלא יבכו על מחשב הרוס (לא שהתשמשתי באקרים) האם היית רוצה להיות אחד:נהה
האם עצבנתי אתכם:לא O.O מה אתם רוצים לעשות לי:את ורצה שאני אעשה לך משהו?
זמן סיום:8:46

sapir aloud555

New member
יאי~~

זמן תחילה: 9:05 שם: ספיר גיל: 16 מגורים: - אייסקיו: - מסנג'ר: [email protected] שם משתמש: - רמה: 86 הכי גבוה. עבודה: פייג' הראשי. סרבר: ברוא ראשי. איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 14~15 האם אתה בגילד: יאפ אם כן איזה: הכי טוב שיש. *-* כמה מקומות יש לכם בגילד: 30 יש לכם סמל?: כן כמה אנשים יש לך בבאדי: מקסימום האם יש לך פארטי קבוע: לא, סולו. יש לך אנשים ברשימת התעלמות: כן אם כן למה: כי הם מציקים / כי הם שיקרו לי בקשר למשהו. כמה זמן את/ה משחק/ת: שנה שנתיים האם נמאס לך לשחק? כן האם יש לך דברים נדירים: כן איזה: כל נשקי המייפל משנה שעברה וכמה פריטי קוסמים נדירים כמה כסף יש לך: - האם יש לך קאש: לא אם כם איזה חפצים: - האם אתה עושה משימות: אהא אם כן באיזה תדירות: כל מה שיש. האם אתה עושה פיקיו: כבר אי אפשר. אם כן באיזה תדירות: - האם עשית gpq: כן אם כן כמה אנשים היו: 6, זה מה שאמור להיות.. הגעתם עד הסוף? יאפ האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן, בערך אם כן באיזה אופן: שיקר לי אחרי שהכרנו במשחק מעל שנה. (בקשר למשהו חשוב) האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: יאפ אם כן למה הוא היה נחמד: ניסה לעזור לי בכל דבר למרות שהבנתי מה צריך לעשות, אבל זה בכל זאת היה נחמד. האם ראית את טיגר: כן האם ראית את סושי: כן מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: שמישהו? 70k האם נתנו לך פיים סתם ככה: הרה פעמים האם עבדו עליך בפעם(סקאם): לא מה אתה חושב לגבי האקרים: אנטי-האקרים לגמריי. האם היית רוצה להיות אחד: לא האם עצבנתי אתכם: לא ממש מה אתם רוצים לעשות לי: כלום ם: זמן סיום: 9:11

jenniecat

New member
רק כי משעמם לי ../images/Emo80.gif

זמן תחילה:11:15 שם:חסוי גיל:13 מגורים:חסוי אייסקיו:חסוי מסנג'ר:חסוי שם משתמש:MeipelLeaf - main רמה:38 עבודה:קוסמת קרח סרבר:בלוקאן איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:1 בד"כ וכשאני רוצה צ'אנל פנוי אז 4 האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:icecweam או משו כזה - גילד של חברה טובה שלי כמה מקומות יש לכם בגילד:אין לי מושג יש לכם סמל?:לא כמה אנשים יש לך בבאדי:20-מאקסימום האם יש לך פארטי קבוע:אני תמיד עם חברה הכי טובה שלי אנחנו אפילו מצטרפות לפיקיו ביחד יש לך אנשים ברשימת התעלמות:כן אם כן למה:כדי שאני יוכל לעשות להם טראק בפיקיו P: וגם עוד כמה שעצבנו אותי כמה זמן את/ה משחק/ת:בערך שנתיים האם נמאס לך לשחק?לא האם יש לך דברים נדירים:כן איזה:דברים מאיוונטים ודברים לרמות גבוהות כמה כסף יש לך:4.7M האם יש לך קאש:לא
אם כם איזה חפצים: הווישליסט שלי - פינווין עם מגנט מסו ובגדים, קופון לשיער, טבעת חברות, כמה פרצופים ו..אממ..שחכתי האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:מתי שבא לי? האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:כל הזמן האם עשית gpq:כן אם כן כמה אנשים היו:6-7 הגעתם עד הסוף?עד שלב 2 -_- האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:כן אם כן באיזה אופן:העליב \ הוריד פיים בלי סיבה \ קילל \ חסר סיבות?.. האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:כי הוא היה נחמד? האם ראית את טיגר:באתר של נקסון.. O.0 האם ראית את סושי:^^^^^^^^ מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:60K (ואני מכרתי D:) האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):כן
מה אתה חושב לגבי האקרים:מעצבנים אותי האם היית רוצה להיות אחד:לפעמים.. כשאין לי כוח להתאמן האם עצבנתי אתכם:קצט מה אתם רוצים לעשות לי:לתת לך לענות על השאלון הזה זמן סיום:11:20 (5 דקות P:)

lior732

New member
...

שם: ליאור גיל: כמעת בר מצווה (
) מגורים: מודיעין משתמש: DXcleric73 רמה: 58 עבודה: קלריק סרבר: ווינדיה צ'נל 18 האם אתה בגילד: כן אם כן איזה: לא זוכר מקומות: 29 אבל עומדים להרחיב ל-100 סמל: כן אנישים בבאדי:19 פארטי קבועה: לא האם יש לך אנשי ברשימת התעלמות:לא כמה זמן אתה משחק: בערך שנה האם נמאס לך לשחק: לא
האם יש לך דברים נדירים: אין לי מושג
כמה כסף: 500 ומשו בגלל שבזבזתי משו כמו 5 מיל האם יש לך קאש: לא
האם אתה עושה משימות: בקושי תדירות: אחת לחצי שנה (בערך) האם אתה עושה pq: 99% מהזמן תדירות :
האם עשית gpq: כן כמה אנשים היו: 30 האם הגאת עד הסוף: כן האם משהו פגע בך במשחק: לא האם פגשת משהו נחמד במשחק: כן tyu10245 אם כן, למה הוא היה נחמד: הוא עלה לי 3 רמות בשעה (אבל הוא האקר) האם ראית את טייגר: כן (נתן לי 100K כאשר ביקשתי רק 1K) האם ראית את סושי: לא מה הסכום הכי גבוה שראית שמישהו קונה פיים: 3מיל האם נותנים לך סתם פיים: כן האם עשו לך סקאם: לקחו לי 4 דברים שווים כך(בעזרת הק)
מה אתה חושב לגבי האקרים: לא אכפת לי כל עוד הם לא מקללים אותך האם היית רותה ליהיות אחד: כבר ההיתי פעם האם עצבנתי אתכם: כן
מה אתם רותים לעשות לי: נחיה ונראה זמן סיום: 15:00

../images/Emo13.gif

זמן תחילה:לפני חצי שנה.. שם:איציק גיל:16 מגורים:חדרה
אייסקיו:318068273 מסנג'ר:[email protected] שם משתמש: שם משתמש? אה? :| אולי לשם ששחקן:clericxitzik רמה:52 עבודה:קלראיק סרבר:סכניה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:15 האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:לא זוכר כרגע
כמה מקומות יש לכם בגילד:20 יש לכם סמל?:כן כמה אנשים יש לך בבאדי:20 האם יש לך פארטי קבוע:לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא אם כן למה:-- כמה זמן את/ה משחק/ת:חצי שנה
האם נמאס לך לשחק?לא האם יש לך דברים נדירים:כן. איזה:סכרול בצבע סגול כמה כסף יש לך:20 מיל' האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:בינונית האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:גבוה האם עשית gpq:לא אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:כן.נאצי קילל ישראלים בהמצע פרי מרקט -.-" אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: אם כן למה הוא היה נחמד: האם ראית את טיגר:ראיתי.וצלמתי גם שהוא אומר לי "hi" האם ראית את סושי:כן. מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:30k האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):לא[אבל כמעט:(] מה אתה חושב לגבי האקרים:מעפנים! האם היית רוצה להיות אחד: האם עצבנתי אתכם:לא.=] מה אתם רוצים לעשות לי:אממ כלום אתה נחמד :) זמן סיום:

Charmed YC

New member
משיב. ../images/Emo153.gif../images/Emo190.gif

זמן תחילה: 21:39 שם: יהונתן כהן גיל: 16 מגורים: מרכז. אייסקיו: נמ. מסנג'ר: [email protected] שם משתמש: אה? רמה: 50. עבודה: קוסם קרח ברק. סרבר: ברוא. איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: אין קבוע. האם אתה בגילד:
אם כן איזה: נמ. כמה מקומות יש לכם בגילד: 30. יש לכם סמל?:
כמה אנשים יש לך בבאדי: מקס. האם יש לך פארטי קבוע:
יש לך אנשים ברשימת התעלמות:
אם כן למה: נמ. כמה זמן את/ה משחק/ת: חצי שנה. האם נמאס לך לשחק?
האם יש לך דברים נדירים:
איזה: נמ. כמה כסף יש לך: נמ. האם יש לך קאש:
אם כם איזה חפצים: נמ. האם אתה עושה משימות:
אם כן באיזה תדירות: מה שבא. האם אתה עושה פיקיו:
אם כן באיזה תדירות: גבוהה. האם עשית gpq:
אם כן כמה אנשים היו: נמ. הגעתם עד הסוף? ארג. האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:
אם כן באיזה אופן: נמ. האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:
אם כן למה הוא היה נחמד: כי ככה הוא היה. האם ראית את טיגר:
האם ראית את סושי:
מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 100K האם נתנו לך פיים סתם ככה: יאפ. [124] D: האם עבדו עליך בפעם(סקאם):
מה אתה חושב לגבי האקרים: אל תחמם אותי. >_> האם היית רוצה להיות אחד: ארג. האם עצבנתי אתכם:
מה אתם רוצים לעשות לי: שנייה אני מביא סדין. זמן סיום: 21:44

../images/Emo189.gifעונה..../images/Emo189.gif

זמן תחילה:11:00 שם:טל גיל:14 עוד חודש בערך 15 מגורים:נהרייה אייסקיו: מסנג'ר: שם משתמש:יש לי כמה אבל זו שאני משתמשת עכשיו היא WhiteCat16 רמה:15 עבודה:גנבת סרבר:קהיני או סקניה.. איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:1-4 האם אתה בגילד:הייתי כרגע לא אם כן איזה:--------- כמה מקומות יש לכם בגילד:-------------- יש לכם סמל?:------------------ כמה אנשים יש לך בבאדי:12 האם יש לך פארטי קבוע:לא... יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא... אם כן למה: כמה זמן את/ה משחק/ת:חצי שנה עד תשעה חודשים.. האם נמאס לך לשחק?לא.. האם יש לך דברים נדירים: איזה: כמה כסף יש לך:136K האם יש לך קאש:אני קונה ליום הולדת ב 15.5 אם כם איזה חפצים:------------- האם אתה עושה משימות:כן.. אם כן באיזה תדירות:כמעט כולן חוץ מהממש מיאשות האם אתה עושה פיקיו:כן לפעמים אם כן באיזה תדירות:תלוי.... האם עשית gpq:לא.. אם כן כמה אנשים היו----------------- הגעתם עד הסוף?------------------- האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:כן אם כן באיזה אופן:הוא רצה להתתחתן איתי כי אמרתי לו שאני קונה NX ואז הוא קנה לי שימלה ובגלל שהוא לא הצליח לעשות תבעת הוא נישה לעבוד עליי ולקבל את השימלה חדשה ולמקור אותה אבל לא נתתי לו אותה ואז הוא התחילל לקלל אותי.... האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:הוא עזר לי להתאמן ולעלות רמות.. האם ראית את טיגר:כן האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:שלא יעשו לך ואתה תשלם את הכסף.. האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):עדיין לא.. מה אתה חושב לגבי האקרים:תלוי הם מאוד מעצבנים שאתה פוגש אותם כי אי אפשר להרוג כלום ושסוף סוף אתה מצליך הם לוקחים לך את מה שיוצא.. האם היית רוצה להיות אחד:הייתי בעבר ואני א נראה לי אזור על זה... האם עצבנתי אתכם:קצת... מה אתם רוצים לעשות לי:אזבי מספיק עבר עלי השאלון הזה ..
זמן סיום:11:10

galfi

New member
עונה:)

זמן תחילה:17:36 (אם השעון מכוון טוב) שם:לילך. גיל:12 וחצי. מגורים:אזור המרכז. אייסקיו:אין. שם משתמש:asya2 רמה:22 או 23 (אני לא זוכרת). עבודה:קוסמת סרבר:קהיני איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:4. האם אתה בגילד:כן (גרוע) אם כן איזה:tupozisrel (או משהוא כזה) כמה מקומות יש לכם בגילד:המינימום שאפשר. יש לכם סמל?:לא. כמה אנשים יש לך בבאדי:לא זוכרת האם יש לך פארטי קבוע:היה אבל הו נטש אותי :( יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא כמה זמן את/ה משחק/ת:שיחקתי בערך שנה ואז הפסקתי ואז שוב חזרתי לפני חודשיים בערך (בגלל הפורום, הוא עשה לי חשק לחזור) האם נמאס לך לשחק?לא האם יש לך דברים נדירים:לא איזה: כמה כסף יש לך:בערך 120k (אני ענייה) האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:גבוהה האם אתה עושה פיקיו:לא, אני עדיין לא הורגת תנינים בלי miss אם כן באיזה תדירות: האם עשית gpq:אין לי מושג מזה אבל כנראה שלא. האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:לא אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן,שחקן ישראלי גם כן שנטש אותי|בוכה|,ועוד מישהי מהפורום. אם כן למה הוא היה נחמד:כי הם היו נחמדים |: האם ראית את טיגר:לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:30K האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):בערך מה אתה חושב לגבי האקרים:אני שונאת אותם! האם היית רוצה להיות אחד:לא האם עצבנתי אתכם:לא מה אתם רוצים לעשות לי:כלום זמן סיום:17.44

למעלה