שאלון

roni93

New member
שאלון

סתם שאלון... לא חייב לענות על כול החלקים בשאלון! זמן תחילה: שם: גיל: מגורים: אייסקיו: מסנג'ר: שם משתמש: רמה: עבודה: סרבר: איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: האם אתה בגילד: אם כן איזה: כמה מקומות יש לכם בגילד: יש לכם סמל?: כמה אנשים יש לך בבאדי: האם יש לך פארטי קבוע: יש לך אנשים ברשימת התעלמות: אם כן למה: כמה זמן את/ה משחק/ת: האם נמאס לך לשחק? האם יש לך דברים נדירים: איזה: כמה כסף יש לך: האם יש לך קאש: אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות: אם כן באיזה תדירות: האם אתה עושה פיקיו: אם כן באיזה תדירות: האם עשית gpq: אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: אם כן למה הוא היה נחמד: האם ראית את טיגר: האם ראית את סושי: מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: האם נתנו לך פיים סתם ככה: האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מה אתה חושב לגבי האקרים: האם היית רוצה להיות אחד: האם עצבנתי אתכם: מה אתם רוצים לעשות לי: זמן סיום:

Helen15

New member
עונה...

זמן תחילה: 19.05 שם: הלן גיל: 15 שם משתמש: Fantasy84 רמה: 15.5 עבודה: קוסמת סרבר: וינדיה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 1 לפעמים 2 האם אתה בגילד: לא כמה אנשים יש לך בבאדי: 7 או 8 האם יש לך פארטי קבוע: לא רקבוע אבל דיי הרבה... יש לך אנשים ברשימת התעלמות: 1 אם כן למה: שיגע אותי
כמה זמן את/ה משחק/ת: שבוע בערך האם נמאס לך לשחק? לא האם יש לך דברים נדירים: לא שידוע לי
כמה כסף יש לך: 150K בערך האם יש לך קאש: לא
האם אתה עושה משימות: לא עשיתי עדיין האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן.. כמה.. אם כן למה הוא היה נחמד: לודעת XD האם ראית את טיגר: לא האם ראית את סושי: לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: אממ לודעת.. אבל מישהו הביא לי גולדר סנוובורד בתמורה לפיים...
אנשים השתגעו
[אני יודעת שזה לא שווה הרבה אבל עדיין..] האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן.. 2.. האם עבדו עליך בפעם(סקאם): לא נראלי מה אתה חושב לגבי האקרים: נחמד כל עוד זה לא פוגע בי האם היית רוצה להיות אחד: למה לא... האם עצבנתי אתכם: לא זמן סיום: 19.12 [נו עשיתי מלא דברים תוך כידיי
]

G4aRa

New member
o.o איזה חפירה

זמן תחילה:19:04 שם:אורי גיל:18 מגורים:קרית ביאליק אייסקיו:172112215 מסנג'ר:[email protected] שם משתמש:theshadow88 רמה:100 עבודה:RANGER סרבר:BROA איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:אקראי האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:SeaMonkeys כמה מקומות יש לכם בגילד:35 יש לכם סמל?:כן כמה אנשים יש לך בבאדי:27 האם יש לך פארטי קבוע:לא. קשתים בדרך כלל לא עושים פארטי אבל ברמות הגבוהות פארטי בשביל קשתים זה ממש טוב יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא אם כן למה: כמה זמן את/ה משחק/ת:שנה וקצת אין לי הרבה זמן עכשיו לשחק בגלל הגיוס, אבל אני משתדל להכנס ולדבר עם כמה חברים מהמשחק לעשות GPQ ולפעמים קצת אימונים. האם נמאס לך לשחק?כן, אחרי שחרשתי ואז הפסקתי איבדתי עיניין במשחק לא ידוע איך להסביר אבל לא מושך אותי להכנס לשחק אבל אני משתדל להכנס כמה שיותר כשאני בבית. האם יש לך דברים נדירים:102 att golden around 10 att WG 22 dex overall 7 dex snow shoes לא יודע אם זה נדיר אתם תחליטו איזה: כמה כסף יש לך:20 מיליון האם יש לך קאש:כן אם כם איזה חפצים: שיניתי שיער,פנים וצבע שיער ועוד כמה שטויות שקניתי האם אתה עושה משימות:רק את המשימות שנותנות דברים ששווים משהו כגון סקרולים אם כן באיזה תדירות: האם אתה עושה פיקיו:עשיתי רק את ה PQ של קרנינג ה PQ של לודי הוא בזבוז של זמן העדפתי להתאמן לבד אם כן באיזה תדירות: האם עשית gpq:כן אם כן כמה אנשים היו:12 הגעתם עד הסוף? כן האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן אם כן באיזה אופן:כשהייתי ברמה 38 עשו לי סקאם אבד קצת כסף וחפצים האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:הייתי איתו בגילד מרמה 38 התידדתי איתו האם ראית את טיגר:חחח מה כל כך מיוחד בו חוץ מזה זהוא ברמה גבוה האם ראית את סושי:כנל מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):כן מה אתה חושב לגבי האקרים:אנשים שלא צרכים לשחק במייפל כי כל העניין במשח זה לעלות רמות לבד האם היית רוצה להיות אחד: האם עצבנתי אתכם:כן אבל ברגע זה אני משועמם מה אתם רוצים לעשות לי:MASS DEFAME :) זמן סיום:19:20

G4aRa

New member
>>>>

מה אתה חושב לגבי האקרים:אנשים שלא צרכים לשחק במייפל כי כל העניין במשחק זה לעלות רמות לבד תוך כדי שימוש בסקילים וכו' האם היית רוצה להיות אחד:לא!

MR Lordi

New member
עונה

זמן תחילה: בכלל התחלתי לפני שנתיים שם: פיליפ גיל: 13 וחצי מגורים: כרמיאל אייסקיו: 277838707 מסנג'ר: ---- שם משתמש: LordShadovvX השחקן רמה: 19 עבודה: גנב סרבר: קהיני איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 16 האם אתה בגילד: כן אם כן איזה: TheLegend (הקורסדר שלי הלידר) כמה מקומות יש לכם בגילד: 15 יש לכם סמל?: כן כמה אנשים יש לך בבאדי: בכלל הרבה (אבל בגנב 1 XD ) האם יש לך פארטי קבוע: לא O_O יש לך אנשים ברשימת התעלמות: בטח אם כן למה: כי אני לא סובל אותם כמה זמן את/ה משחק/ת: 3-4 שעות האם נמאס לך לשחק? ממש לא האם יש לך דברים נדירים: לא איזה:-- כמה כסף יש לך: 1.7 מיליון (עוד מעט 100 מיליון!!!!!!!!!!!!!! אני קונה
) האם יש לך קאש: לא...אני הולך לקנות ביומולדת..בקיץ.... אם כם איזה חפצים: ---- האם אתה עושה משימות: כן אם כן באיזה תדירות:--------- האם אתה עושה פיקיו: כן אם כן באיזה תדירות: אני הולך לעשות כל הזמן
האם עשית gpq: לא, התחלתי, הגעתי לקטע עם הפסלים...לא הבנתי כלום אם כן כמה אנשים היו: 6 הגעתם עד הסוף? לא האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן, מישהו עשה את עצמו חבר שלי ופרץ לי לשחקן אם כן באיזה אופן: רגשי
האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן אם כן למה הוא היה נחמד: העלה לי פיים ועשה איתי פארטי
האם ראית את טיגר: לא....סתם נוב (ראיתי סרטון שהוא רמה 163 והוא עושה MISS לדג שלד
) אני לא סובל אותו האם ראית את סושי: לא... מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 1 מיליון אני חושב האם נתנו לך פיים סתם ככה: הרבה פעמים האם עבדו עליך בפעם(סקאם): כן מה אתה חושב לגבי האקרים: שונא האקרים (אבל חבר שלי לפעמים משתמש....) האם היית רוצה להיות אחד: רק עם גוד מוד
האם עצבנתי אתכם: למה לא? מה אתם רוצים לעשות לי: לחשוב שאתה זאקום
זמן סיום: 19:43

Robinho1

New member
עונה

זמן תחילה:20:06 שם:עידו גיל:12 מגורים:חיפה אייסקיו:יש אבל לא אומר מסנג'ר:כנ"ל שם משתמש:Ido451 רמה:19 רבע עבודה:גנב (כוכבי זריקה..) סרבר:ברה (bera). איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:9 או 16 האם אתה בגילד:הייתי אבל העיפו אותי..XO אם כן איזה:קראו לו DrakeSailors כמה מקומות יש לכם בגילד:14 יש לכם סמל?:מן פלוס כזה.. כמה אנשים יש לך בבאדי:6 בערך האם יש לך פארטי קבוע:כן, עם חבר שלי יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא אם כן למה:. כמה זמן את/ה משחק/ת:שבועיים בערך האם נמאס לך לשחק?ממש לא האם יש לך דברים נדירים:לא איזה: כמה כסף יש לך:155K בערך האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:מה זאת אומרת? האם אתה עושה פיקיו:בנתיים לא אם כן באיזה תדירות:.. האם עשית gpq:מה זה? אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:לא אם כן באיזה אופן: האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן....................המשחק !!! אם כן למה הוא היה נחמד:כי הוא כיף וממכר האם ראית את טיגר:כן!! בתמונות.. האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:? האם נתנו לך פיים סתם ככה:? האם עבדו עליך בפעם(סקאם):לא מה אתה חושב לגבי האקרים:בנים של..(סתם) יש לי בכיתה כזה שלא מספיק שיש לו האקר הוא חורש כל היום האם היית רוצה להיות אחד:לא האם עצבנתי אתכם:כן מה אתם רוצים לעשות לי:אא זמן סיום:20:12

עונה:

זמן תחילה: 22:00 שם: מאור גיל: 14 מגורים: ------ אייסקיו: מסר. מסנג'ר: כנ"ל. שם משתמש: ------- רמה: 42 קלריק. 26 סין. 32 בנדיט. סרבר: ברה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: אין מעודף.... האם אתה בגילד: כן. אם כן איזה: לא זוכר
כמה מקומות יש לכם בגילד: לא יודע. יש לכם סמל?: כן של
כמה אנשים יש לך בבאדי: 22. האם יש לך פארטי קבוע: לא. יש לך אנשים ברשימת התעלמות: לא. אם כן למה: ---- כמה זמן את/ה משחק/ת: חודשיים? האם נמאס לך לשחק? טיפה. האם יש לך דברים נדירים: אולי. איזה: --- כמה כסף יש לך: 2 מליון. האם יש לך קאש: לא אם כם איזה חפצים: ---- האם אתה עושה משימות: כן. אם כן באיזה תדירות: 4 משימות בשבוע? האם אתה עושה פיקיו: כן אם כן באיזה תדירות: כל יום כל שעה:) האם עשית gpq: לא אם כן כמה אנשים היו: ---- הגעתם עד הסוף? ----- האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לא אם כן באיזה אופן: ---- האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן אם כן למה הוא היה נחמד: כי הוא עזר לי מאוד:] האם ראית את טיגר: לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: לא זוכר האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם): כן מה אתה חושב לגבי האקרים: מפגרים. האם היית רוצה להיות אחד: לא האם עצבנתי אתכם: לא מה אתם רוצים לעשות לי: כלום. זמן סיום: 22:04

MoonGirl13

New member
עונה. :)

זמן תחילה: 21:56 שם: ספיר. גיל: כמעט חמש עשרה. מגורים: מרכז. אייסקיו: 285316429. (מתחברת רק כדי לשלוח סמסים. -.-) מסנג'ר: [email protected] (הוא ישן, מה. >.>) שם משתמש: Mia1367 רמה: 45. D: עבודה: קלריק. סרבר: ווינדיה. איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: הממ, כולם. (לודי פיקיו.
) האם אתה בגילד: כן. אם כן איזה: Peach. כמה מקומות יש לכם בגילד: 100. יש לכם סמל?: כן. של מין משהו שכנראה אמור להיות אפרסק. (סתם, זה חמודי.) כמה אנשים יש לך בבאדי: 20. האם יש לך פארטי קבוע: נופ. יש לך אנשים ברשימת התעלמות: כן. >> אם כן למה: סיבות שונות. כמה זמן את/ה משחק/ת: שנה וקצת. האם נמאס לך לשחק? לפעמים. O.ס האם יש לך דברים נדירים: הה?
אה, כאלה. המ, לא ממש. איזה: אין. -.- כמה כסף יש לך: בסביבות ה20 מיל. (זכיתי בהגרלה של 10 מיל מתישהו. ^___^) האם יש לך קאש: לא.
אם כן איזה חפצים: .... האם אתה עושה משימות: כן. אם כן באיזה תדירות: כשנמאס לי מפיקיו או כשאני צריכה את מה שמקבלים. האם אתה עושה פיקיו: כן! D: אם כן באיזה תדירות: כל הזמן. D: האם עשית gpq: ראיתי אנשים מזכירים את זה אבל אני לא יודעת מה זה.
אם כן כמה אנשים היו:
הגעתם עד הסוף?
האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן.
אם כן באיזה אופן: מישהי קראה לי נובית כש*היא* מתה. ם___ם; וחוטפים לי תמיד את המייג' פורטל למרות שאני מגיעה ראשונה.
האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן. D: אם כן למה הוא היה נחמד: זה שהביא לי 10 מיל, וסתם אנשים נחמדים, נו, לוידעת. האם ראית את טיגר: לא. האם ראית את סושי: לא. (אני בווינדיה, אין לנו סלבס פה.
) מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 50K אני חושבת. האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן.
בד"כ אני מחזירה אם אני יכולה ואם אני שמה לב מי זה. האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מזמן ממש. מה אתה חושב לגבי האקרים: שהם טיפשים. -.- סתם, לא כולם.
הייתי עם מישהי בפיקיו פעם אחרת, ונשארנו רק ארבעה אנשים בלי אסאסין או קשת, אז לא יכולנו לעבור שלבים. היא פשוט דילגה עליהם, ואמרה כזה, "לא ראיתם כלום.
" xD האם היית רוצה להיות אחד: לא. האם עצבנתי אתכם: לא.
מה אתם רוצים לעשות לי: אמ, כלום. P: זמן סיום: 22:12

roni93

New member
עונה

זמן תחילה:20:10 שם:רוני גיל:14 מגורים:בית שמש אייסקיו:286798212 מסנג'ר:[email protected] שם משתמש:malafefon רמה:43 עבודה:לוחם סרבר:ברואה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:משתנה מאוד האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:של הפורום כמה מקומות יש לכם בגילד:10 יש לכם סמל?:כן כמה אנשים יש לך בבאדי:18 נראה לי האם יש לך פארטי קבוע:לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות:היה אם כן למה:--- כמה זמן את/ה משחק/ת:מזמן שניים אולי האם נמאס לך לשחק?כן בערך האם יש לך דברים נדירים:אממ לא ממש איזה:--- כמה כסף יש לך:3 מיליון וחצי האם יש לך קאש:כן אם כם איזה חפצים:חתול ופרצוף כועס האם אתה עושה משימות:לפעמים אם כן באיזה תדירות:^ האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:דיי גבוה האם עשית gpq:בערך אם כן כמה אנשים היו:דיי הרבה הגעתם עד הסוף?לא האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:בערך אם כן באיזה אופן:--- האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן הרבה אם כן למה הוא היה נחמד:--- האם ראית את טיגר:כן האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:לא זוכר 40 אלף האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):כן מה אתה חושב לגבי האקרים:סבבה האם היית רוצה להיות אחד:כן האם עצבנתי אתכם:מאוד מה אתם רוצים לעשות לי:לרצוח אותך ואני אפרוץ לך! אני לא מאמין שעניתי על השאלון הטיפשי הזה מי בכלל כתב אותו?!?! זמן סיום:22:14

yael1995

New member
עונה..

זמן תחילה: 22:14 שם: יעל גיל: 11 מגורים: כרמיאל אייסקיו: 301156842 מסנג'ר: אין שם משתמש: OoOyaelOoO רמה: 22 עבודה: קוסמת סרבר: וינדיה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: וינדיה האם אתה בגילד: לא אם כן איזה: --- כמה מקומות יש לכם בגילד: --- יש לכם סמל?: --- כמה אנשים יש לך בבאדי: לוידעתת האם יש לך פארטי קבוע: לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות: לא אם כן למה: --- כמה זמן את/ה משחק/ת: 3 חודשים בערך האם נמאס לך לשחק? מדי פעם תחושה שאין כח כזה.. האם יש לך דברים נדירים: לאא.. איזה: --- כמה כסף יש לך: 212K האם יש לך קאש: לאא אם כן איזה חפצים: --- האם אתה עושה משימות: כן אם כן באיזה תדירות: גבוהה האם אתה עושה פיקיו: מזה?
אם כן באיזה תדירות: לוידעת מזה האם עשית gpq: מזה? אם כן כמה אנשים היו: ... הגעתם עד הסוף? .. האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לאא אם כן באיזה אופן: --- האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: לא אם כן למה הוא היה נחמד: --- האם ראית את טיגר: לא אני לא בסכניה האם ראית את סושי: לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 30K..אבל בטוח שהיה יותרר האם נתנו לך פיים סתם ככה: לא האם עבדו עליך בפעם(סקאם): לא מה אתה חושב לגבי האקרים: שזה סתם אנשים עצלנים האם היית רוצה להיות אחד: לא האם עצבנתי אתכם: כן מה אתם רוצים לעשות לי : כלום =) זמן סיום: 22:18

US navy

New member
עונה ומשועמם

זמן תחילה:15.25 לא בישראל שם:עומרי גיל:14 מגורים:USA אייסקיו:282294440 מסנג'ר:[email protected] שם משתמש:להגיד לך שם משתמש כן בטח... השם של השחקן הוא D4R3L0RD רמה:44 עבודה:SIN סרבר:bera איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:6 האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:peerliss כמה מקומות יש לכם בגילד:100 יש לכם סמל?:כן כמה אנשים יש לך בבאדי:נראה לי 21-23 האם יש לך פארטי קבוע:לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות:כן אם כן למה:עצבנו אותי כמה זמן את/ה משחק/ת:5-6 חודשים האם נמאס לך לשחק?לא האם יש לך דברים נדירים:לא איזה:אין כמה כסף יש לך:23 מיליון האם יש לך קאש:כן אם כם איזה חפצים:eek:verall hat האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:פעם עשיתי כל יום עכשיו פחות האם אתה עושה פיקיו:כן אם כן באיזה תדירות:גבוהה האם עשית gpq:כן אם כן כמה אנשים היו:נראה לי 12 הגעתם עד הסוף?לא שאני הייתי שהם עשו לבד הם הגיעו לבוס ומתו האם פגשת משהוא פגע בך במשחק:כן אם כן באיזה אופן:נאצי האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כןןןןןןןןן אם כן למה הוא היה נחמד:לא יודע פשוט ככה האם ראית את טיגר:לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים:50k האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם):לא חחחחחח אני פתחתי חנות 1 meso ומכרתי ב100k ו מישהו קנה מה אתה חושב לגבי האקרים:מעצבנים אבל אני ניסיתי פעם גם האם היית רוצה להיות אחד:בערך האם עצבנתי אתכם:ממש! מה אתם רוצים לעשות לי:להרוג? זמן סיום:12.30 חחחח 5 דקות אני לא באמת מעוצבן עליך

Koki Girl1

New member
עונה

זמן תחילה:10 וחצי שם:דניאלה גיל:15 וחצי מגורים:לא אומרת אייסקיו:בפרטי מסנג'ר:כנ"ל שם משתמש:לא זוכרת אותו חח משהו עם daniela רמה:30 עבודה:אייס ויזרד סרבר:קהיני איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק:או 1 או צ'אנל ריק. האם אתה בגילד:כן אם כן איזה:tapuzisrell חהחה כמה מקומות יש לכם בגילד: 5 נדמה לי יש לכם סמל?:לא כמה אנשים יש לך בבאדי:אמ אממ יש הבאדי שלי מלא אבל אני לא יודעת כמה. האם יש לך פארטי קבוע:לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות:לא אם כן למה: כמה זמן את/ה משחק/ת: חצי שנה נראה לי האם נמאס לך לשחק?לא האם יש לך דברים נדיריםלא יודעת חח אולי איזה: כמה כסף יש לך:500.000 משהו כזה. האם יש לך קאש:לא אם כם איזה חפצים: האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות:תמיד האם אתה עושה פיקיו:מה? אם כן באיזה תדירות: האם עשית gpq:לא אם כן כמה אנשים היו: הגעתם עד הסוף? האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: מה? אם פגשתי מישהו שפגע בי? חח כן אם כן באיזה אופן: אני לא זוכרת
חהחה האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק:כן אם כן למה הוא היה נחמד:כי הביאו לי דברים האם ראית את טיגר:לא האם ראית את סושי:לא מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 50K האם נתנו לך פיים סתם ככה:כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מה? מה אתה חושב לגבי האקרים:רעים !
האם היית רוצה להיות אחד:לא האם עצבנתי אתכם:קצת
מה אתם רוצים לעשות לי:מממ כלום זמן סיום:10 35 חחההח

באמבוק

New member
עונה ../images/Emo42.gif

זמן תחילה: 22:50. שם: שיר גיל: 12 מגורים: בית? O.ם אייסקיו: 406376326 מסנג'ר: [email protected] שם משתמש: JVIapleShir רמה: 50 עבודה: קוסמת קרח. סרבר: בלוקן איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 4 האם אתה בגילד: כן, תמיד. אף פעם אתם לא תמצאו אותי בלי גילד עם סמל. אם כן איזה: לא זוכרת את השם.. החלפתי היום XD כמה מקומות יש לכם בגילד: אמ.. אינלי שמץ.. יש לכם סמל?: כן - תמיד. כמה אנשים יש לך בבאדי: מלא עם הסלוטים של זה מלודי, 25. האם יש לך פארטי קבוע: לא ממש. יש לך אנשים ברשימת התעלמות: המון המון המוןןן. האקרים ומה שבינהם.. אם כן למה: כי הם האקרים? וגם אנשים שאני צריכה לזכור את השם שלהם. כמה זמן את/ה משחק/ת: קצת יותר מחצי שנה האם נמאס לך לשחק? לא.. האם יש לך דברים נדירים: בערך. איזה: מה אכפת לכם? P: כמה כסף יש לך: 11 מיל.. האם יש לך קאש: 250 Maple Points אם זה עוזר.. אם כם איזה חפצים: אההה.. האם אתה עושה משימות: ברור :/ אם כן באיזה תדירות: בערך כל שבוע.. האם אתה עושה פיקיו: רק אחד!?!?!!?! אם כן באיזה תדירות: שמונה פעמים ביום לפחותת! האם עשית gpq: לא ): אם כן כמה אנשים היו: שושקה. הגעתם עד הסוף? ... האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: ברור.. מלא.. אם כן באיזה אופן: אנטישמיות, קללות והעלבות. האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: ברור!! אם כן למה הוא היה נחמד: כי.. הוא נחמד ^^ האם ראית את טיגר: 104588897889 פעמים זה נחשב, כן? האם ראית את סושי: אתם צוחקים עליי -.- היא חברה שלי D: מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 100k אבל זה היה סקאמינג
האם נתנו לך פיים סתם ככה: בטח.. ידיד שלי D: האם עבדו עליך בפעם(סקאם): לא יודעת.. אני לא בטוחה.. מה אתה חושב לגבי האקרים: אני שונאת האקרים. כללללככךך. האם היית רוצה להיות אחד: טטטטטחחחחחח. האם עצבנתי אתכם: לא יודעת.. מה אתם רוצים לעשות לי: לדגדג אותך? זמן סיום: 22:56

K o n C h

New member
עונה

זמן תחילה: 23:08 שם:רוני גיל:13 [עוד חודשיים 14 Oם] מגורים: - אייסקיו:- מסנג'ר:- שם משתמש:ronigr8 רמה:33 עבודה: וויזארד סרבר:סקאניה איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 1 האם אתה בגילד: כן אם כן איזה: חמודים~ כמה מקומות יש לכם בגילד: מלא יש לכם סמל?: שפן כמה אנשים יש לך בבאדי: 20 האם יש לך פארטי קבוע: לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות: לא אם כן למה: - כמה זמן את/ה משחק/ת: כמה חודשים האם נמאס לך לשחק? לא האם יש לך דברים נדירים: נמ לא במיוחד איזה:- כמה כסף יש לך: 2 מיליון ומשהו האם יש לך קאש:כן אם כם איזה חפצים: בסגנון ווילי וונקה עם שירע שונה וקראגו כזה ובמשתמש אחר שיער שונה וכובע בוקרים צבעוני האם אתה עושה משימות:כן אם כן באיזה תדירות: עכשיו כמעט כל הזמן האם אתה עושה פיקיו: אני דרגה 33 אם כן באיזה תדירות:- האם עשית gpq: לא למרות שהזמינו אותי אם כן כמה אנשים היו:- הגעתם עד הסוף?- האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: כן אם כן באיזה אופן: "ישראלים טיפשים ואידיוטים" וכל הטימטום הזה האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן^^ אם כן למה הוא היה נחמד: כי הוא מצחיקD: האם ראית את טיגר:כן האם ראית את סושי: כן הוא צחק כשאח שלי מת!P: מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 100K האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם): כן מה אתה חושב לגבי האקרים: אמ לא יודעת.. שיהיה להם בכיף האם היית רוצה להיות אחד: אולי לא יודעת לא ניסיתי אף פעם האם עצבנתי אתכם: לא מה אתם רוצים לעשות לי: כלום זמן סיום: 23:13

ווינגז

New member
הממ

זמן תחילה: 00:27 שם: יעל גיל: 18, חודש ושלושה ימים (אבל מי סופר). מגורים: חיפה אייסקיו: 312774835 מסנג'ר: [email protected] שם משתמש: YMwinjezz רמה: כמעט 30 בדמות הפעילה. עבודה: Mage, קלריק לעתיד. סרבר: Broa בפעילה. איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: 7
האם אתה בגילד: כן אם כן איזה: של הפורום, נו. כמה מקומות יש לכם בגילד: לא בדקתי, האמת
יש לכם סמל?: כן כמה אנשים יש לך בבאדי: המממ האם יש לך פארטי קבוע: לא יש לך אנשים ברשימת התעלמות: אף אחד אם כן למה: כי אני לא נוהגת להתעלם מאנשים, בד"כ. כמה זמן את/ה משחק/ת: התחלתי לשחק בתקופת הבטא, הפסקתי לכמה שנים וחזרתי לפני כמה חודשים. האם נמאס לך לשחק? לא האם יש לך דברים נדירים: לא איזה: --- כמה כסף יש לך: מעט האם יש לך קאש: לא אם כם איזה חפצים: --- האם אתה עושה משימות: תמיד
אם כן באיזה תדירות: כל פעם שיש האם אתה עושה פיקיו: לא, לאגים
אם כן באיזה תדירות: --- האם עשית gpq: לא, לאגים
אם כן כמה אנשים היו: --- הגעתם עד הסוף? --- האם פגשת משהוא שפגע בך במשחק: לא אם כן באיזה אופן: אני לא נפגעת כ"כ בקלות מאנשים האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כן אם כן למה הוא היה נחמד: באופן כללי, והוא גם ממש עוזר לי תמיד (ונו, האנשים מפה). האם ראית את טיגר: לא
האם ראית את סושי: לא
מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: 60k. האם נתנו לך פיים סתם ככה: כן האם עבדו עליך בפעם(סקאם): לא מה אתה חושב לגבי האקרים: שונאת האם היית רוצה להיות אחד: לא האם עצבנתי אתכם: לא מתעצבנת בקלות מה אתם רוצים לעשות לי: --- זמן סיום: 00:31

למעלה