דוואי
זמן תחילה: 8:15 שם: יעל גיל: 18 לנצח. מגורים: ליד כרמיאל. אייסקיו: אין. מסנג'ר: חסוי. שם משתמש: Aayara רמה: 27, כבר כמה שבועות טובים, קווסט איסטר ארור. עבודה: swordsman. סרבר: ברוא
איזה צ'אנל אתה נוהג לשחק: שבע
האם אתה בגילד: כמובן. אם כן איזה: של הפורום
כמה מקומות יש לכם בגילד: אאל"א ספיר אמרה פעם 25, כשתצא השבת היא או אחיה יבואו לספר. יש לכם סמל?: כן
כמה אנשים יש לך בבאדי: עשרים נדמה לי. האם יש לך פארטי קבוע: אמ, אפשר להגיד, אני בד"כ אוהבת לשחק לבד, אבל כשאני בפארטי זה עם יעל או ספיר [ועם ספיר באים גם כל מיני קיפודים וכן הלאה] יש לך אנשים ברשימת התעלמות: לא
אם כן למה: ^^ כמה זמן את/ה משחק/ת: חצי שנה? קצת לפני שהפורום נפתח. האם נמאס לך לשחק? לא
האם יש לך דברים נדירים: לוידעת מה נחשב נדיר. איזה:
כמה כסף יש לך: מליון וקצת. האם יש לך קאש: לא, אבל אני זוממת לקנות כדי לתקן את הסטטים
אם כם איזה חפצים: ^^ האם אתה עושה משימות: תמיד
אם כן באיזה תדירות: כל הזמן
האם אתה עושה פיקיו: עשיתי אחד, היה מגעיל. אם כן באיזה תדירות: ^^ האם עשית gpq: לא. אם כן כמה אנשים היו: ^^ הגעתם עד הסוף?
האם פגשת משהוא פגע בך במשחק: לא
אם כן באיזה אופן: ^^ האם פגשת משהוא נחמד ממש במשחק: כריס
אם כן למה הוא היה נחמד: הוא שווה
האם ראית את טיגר: אה, לא =\ האם ראית את סושי: לא :S מה הסכון הכי גבוה שראית שמהוא קונה פיים: לא ראיתי אנשים קונים פיים. האם נתנו לך פיים סתם ככה: רק ספיר ויעל. האם עבדו עליך בפעם(סקאם): מישהי רצתה למכור לי פיים, והתעקשה שאתן לה את הכסף קודם, אז מרתי לעצמי שאם היא כל כך נואשת לכסף, סביר להניח שהיא לא תעלה לי את הפיים, ואפסיד כמה מסוס, אז נתתי לה. היה מצחיק. מה אתה חושב לגבי האקרים: השטן עלי אדמות
האם היית רוצה להיות אחד: ^^ האם עצבנתי אתכם: קשה לעצבן אותי. מה אתם רוצים לעשות לי: לשלוח אותך לשנה באקדמיה ללשון. זמן סיום: 8:20