שאלון

לא לא

ממש לא כדאי לקחת ביולוגיה!!! טוב, אני לא באמת יכולה להגיד לך... אני לא בדיוק מסתדרת עם דם ואיברי גוף למינהם

לה לה לה../images/Emo79.gif

ב"ה שעת ההתחלה- 15:48 מה נשמע? הכל מצויין! איך הלך לך היום? מעולה! בן כמה אתה? עוד כמה חודשים 17 איך קוראים לך? ספיר כמה אחים יש לך? עוד 3 עלוקות ואם יש אז איך קוראים להם? עדי שמוליק ודרור מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים?כן!!!! אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?כי אני לא יודעת . אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...חפיף באיזה כיתה אתה? י"א איזו מגמה? ספרות והסיטוריה אתה לומד ביום שישי? לצערי איך קוראים למחנכת שלך? ענבל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? תושבעעעע איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט [יחי הפטור!] איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה! מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך,כמובן! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? רבע ל7, אבל זה משתנה אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? לא לוקחת. מידי פעם אני דוחפת איזה סנדביץ' או ממתק. אני לא אוהבת לאכול יותר מיד באיזה שעה אתה חוזר? בעיקר ב3 אתה הולך לבית בהסעה? אכן! מה אתה אומר על הנוער של היום? שיש יותר מידי סוגים מהם! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?אין פה מגירות! קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? חלון! מה הצבע שיער שלך? חום,שלפעמים הוא נראה מעט בלונדיני [ולא צבעתי מעולם!] מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? 1.30 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 בצהרים,בחופש הגדול. האיכות! השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני לא אוכלת. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק! מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? לא יודעת איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? "למצוא את ארץ לעולם לא" איזה שיר אתה הכי אוהב?"כולם רוצים חבר" של איפה הילד איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? רונה קינן איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? לא אוהבת הדיסק שאתה הכי אוהב? איפה הילד-מישהו שומע אותי השיר האחרון ששמעת? סאן חוזה של מוניקה הסרט האחרון שראית? אתמול בדיוק ראיתי:"מילים ולחן" ואנחנו בכלל רצינו ללכת ל"הבופור, אבל האידטיות זאת הביאה לנו כרטיבסים לסרט הלא נכון! היה קיטשי לגמרי! מה אתה שומע עכשיו? את אחותי שרה . [לא מומלץ] תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? רמקול גבינה מועדפת?אף אחד! בשר מועדף? רגל! מאפה מועדף? עוגת הבית שתיה חמה מועדפת? חלב חם את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הבופור!!!! ססעמק על המפגרת הזאת!
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? משהו של איפה הילד!*מחפשת אחד כזה* איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב!!!!!!אני כל כך מאושרת! איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לקרוא עיתון בשקט אתה צם ביום כיפור? כמובן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? תאמת? כן. יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?לא!!! אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: עה? 1. 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.איפה הילד 2.מוניקה 3. יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?אין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? איפה הילד-הופעת איחוד! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?לא יודעת,תלוי במוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק עם נגיעות פופ איזה ספר אתה הכי אוהב?צלה של הרוח. |סוגדת| איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? הנסיך חצוי הדם אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? גי'ני. היא פשוט מגניבה! איזה דמות אתה הכי אוהב?ראה תשובה לעמלה מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל?קוסם. אבל. לא באמת מאמינה בזה נהנה בחופש? יאפ!^^ מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב?בנות גילמור מי האחרון שהתקשרת אליו?חן!!! מי האחרון שהתקשר אלייך?שלומי!^^ כפרעליו! מה אתה הכי אוהב לשתות?קולה! אבל אני בגמילה נסטי לימון או נסטי אפרסק?שום נסטי ושום בטיח! כי נסטי זה נסטי! סופרלנד או לונה פארק?לא זה ולא זה! יש לך פחד גבהים?הו הו שעת סיום- 16:01

=]

מה נשמע? אחלה ^^ איך הלך לך היום? נחמד בן כמה אתה? 13 איך קוראים לך? תמר כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? עומר ואסף מעשנ\ת? לא (בעעעעעע) אם כן מאיזה גיל? אמ... אני לא ממש זוכרת... נראה לי מגיל שלוש XD איך התחלתם לעשן? יום אחד ראיתי סיגריה והיא גססה אז עשיתי לה הנשמה מפה לפה אתה אוהב שאלונים? כןןןןן ^_^ אם לא למה אתה עונה עליהם? כי אני אוהבת אותם אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי... אין כח... אין זמן... אתם יודעים... עבודה, ילדים... אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יאיי! באיזה כיתה אתה? ז' איזו מגמה? אין לנו מגמות אתה לומד ביום שישי? כן -.- איך קוראים למחנכת שלך? נורית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? פיזיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? כתיבה יצירתית איזה מקצוע אתה הכי שונא? כימיה (אני אוהבת כימיה... אבל אצלינו זה לא כימיה... זה תאוריות על איך נוצר האדם.. אה כן וגם נקנקיות) מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 07:00 אתה לוקח בקבוק מים? אם אני לא שוחכת מה אתה לוקח לאכול? כל יום משו אחר... בעיקרון סנדויץ' וצוהוריים באיזה שעה אתה חוזר? 15:30 אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? איי יאיי יאיי... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן =] פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? סרוך קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון מה הצבע שיער שלך? חום ג'ינג'י מה הצבע העיניים? כחול אפור ירוק יש לך שיער ארוך? בינוני מה הגובה? 1.52 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? שחקנית... נראה לי.... אני לא סגורה על זה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 15:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 01:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אמ.. משו מתוק שיעביר לי את המצב רוח הרע מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? משו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? משו קר XD איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד 0.0 איזה סרט אתה הכי אוהב? school of rock איזה שיר אתה הכי אוהב? לא יודעת איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? לא יודעת איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? לא יודעת (-.-) הדיסק שאתה הכי אוהב? נראה לי משו של הביטלס השיר האחרון ששמעת? שיר שאני לא יודעת איך קוראים לו של סינרלגיה הסרט האחרון שראית? נני מקפי מה אתה שומע עכשיו? "למה לבכות.. תמיד אפשר לנסות.." לא יודעת איך קוראים לזה... שיר דפוק אבל נדבק תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת? אמ... א... פתה בשר מועדף? ברזאולה (מישו מכיר?) מאפה מועדף? יש מלא שתיה חמה מועדפת? גם... יש מלא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? מישהי מהביצפר שלי... לא רוצה להגיד מי XD איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? school of rock איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? משו של לינדזי לואן... לא יודעת איך קוראים לזה XD איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב... כי היומולדת שלי באביב איזה עונה אתה הכי שונא? לא שונאת אף אחת מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? להיפגש עם חברות אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא זוכרת מה אכלתי 0.0... היית מסתדר בלי מחשב? אמ... לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אבל היא לא עובדת... נחשב? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים באלוהים? לא סגורה על זה מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. אני אוהבת את הפרסומת של סלקום עם הקעקועים שזזים 2. אחרי זה את הפרסומת של ספרייט 3. לא יודעת דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. ביטלס 2. ועוד מלא להקות שאני לא יודעת איך קוראים להם XD 3. יש לך חולצות של להקות? לא נראה לי אם כן איזה? ... האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? של חתול... ובובספוג... אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? אמ... נראה לי את ההופעה שהייתה של בלק אייד פיס... כי לא היתי בה וכולם דיברו עליה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא יודעת איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר ויומני הנסיכה איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אני מתלבטת בין 1 3 4 5 אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הרמיוני... כי רון אוהב אותה ^__^ איזה דמות אתה הכי אוהב? רון מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם! נהנה בחופש? כןןןןן... חבל שהוא יגמר מתי שהו =[ מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? עכשיו זה "חברים"... אבל זה כל הזמן משתנה מי האחרון שהתקשרת אליו? שכנה שלי... איה מי האחרון שהתקשר אלייך? איה XD מה אתה הכי אוהב לשתות? כל הזמן משתנה נסטי לימון או נסטי אפרסק? לימון סופרלנד או לונה פארק? לונה פארק יש לך פחד גבהים? לא כבר נגמר? =[

אנשים פה לא אוהבים נסטי! ../images/Emo2.gif עונה

שעת ההתחלה- 18:48 מה נשמע? הכל טוב איך הלך לך היום? חביב בת כמה את? 15 ו7 חודשים איך קוראים לך? ירדן כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? גיא וטל מעשנ\ת? לאא אם כן מאיזה גיל? -- איך התחלתם לעשן? -- אתה אוהב שאלונים? יאפ אם לא למה אתה עונה עליהם? -- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לוקחת אותם ממקומות אחרים
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? י איזו מגמה? תקשורת, תיאטרון וגיאוגרפיה אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? מיקה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית כפול איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תיאטרון ותקשורת איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה! מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? רבע ל7 אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ באיזה שעה אתה חוזר? תלוי מתי נגמרים הלימודים אתה הולך לבית בהסעה? יאפ מה אתה אומר על הנוער של היום? --- המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא.. אבל עוד מעט יהיה פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? דיסק קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? שולחן מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? יאפ מה הגובה? 1.64 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? שחקנית או צלמת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 1 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא אוכלת מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? יש הרבה איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אממ... איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אורלנדו בלום, דרייק בל, דניאל רדקליף, וונטורת מילר הדיסק שאתה הכי אוהב? הרוב צרוב השיר האחרון ששמעת? עוזב סנרגיה הסרט האחרון שראית? סתיו בניו יורק משהו כזה מה אתה שומע עכשיו? שיר כלשהו שחברה שלחה לי השנייה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דלת גבינה מועדפת? לבנה בשר מועדף? צמחונית מאפה מועדף? אממממ קוראסון שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? ידיד איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הארי פוטר איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? מטאליקה איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? לא שונאת מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אמממ לצאת אתה צם ביום כיפור? לפעמים כשמתחשק אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא.. אמא שומרת אז אני לא יכולה לראות טלוויזיה היית מסתדר בלי מחשב? כן.. היה קשה אבל כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אבל יהיה עוד מעט אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא יודעת דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. אורלנדו בלום 2.וונטורת מילר דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. בולט או מיי ולנטיין 2. לינקין פארק 3. סינרגיה יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? -- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אורלנדו בלום אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? לינקין פארק איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? תלוי איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק, רוק כבד. איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? נראה לי 4 אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הרמיוני, מתחברת אלייה. או אחד מהתאומים כדי לעשות את כל הבלאגנים. איזה דמות אתה הכי אוהב? הארי דמבי והתאומים מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם נהנה בחופש? רק היום התחיל מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? נמלטים מי האחרון שהתקשרת אליו? אבא מי האחרון שהתקשר אלייך? אמא מה אתה הכי אוהב לשתות? נסטי נסטי לימון או נסטי אפרסק? לימון!! סופרלנד או לונה פארק? שניהם ביחד יש לך פחד גבהים? לאאא אני מתה על גבהים! שעת סיום- 19:06

../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif עונה בשביל הכיף.

שעת ההתחלה- 19:57. מה נשמע? ב"ה. איך הלך לך היום? כואב, אבל משתלם. בן כמה אתה? 16 וחצי וקצת. איך קוראים לך? אבי[אל]. כמה אחים יש לך? 1. ואם יש אז איך קוראים להם? יוסי. מעשנ\ת? ךא. אם כן מאיזה גיל? לא. אתה אוהב שאלונים? כן. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני עצלן. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יופי. באיזה כיתה אתה? יא'. איזו מגמה? ביולוגיה-מחשבים. אתה לומד ביום שישי? כע. איך קוראים למחנכת שלך? יוסי. XD איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ביולוגיה. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ביולוגיה. איזה מקצוע אתה הכי שונא? אנגלית. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7.5 אתה לוקח בקבוק מים? לא. מה אתה לוקח לאכול? כלמיני. באיזה שעה אתה חוזר? פעם 2וחצי, פעם 4.. תלוי ביום. אתה הולך לבית בהסעה? לא. מה אתה אומר על הנוער של היום? חמודים. אבל מעצבנים טיפה. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כע. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מספריים. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? חלון. מה הצבע שיער שלך? שחור. מה הצבע העיניים? חום. יש לך שיער ארוך? היה. מה הגובה? גבוה. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? גבוה! XD השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 6 בערב. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 בלילה. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? תה חם. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מים. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? אחד וחצי. הסרט האחרון שראית? 24. מה אתה שומע עכשיו? פרסית. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלפון. איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב. זו שבאה~ איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לראות מכושפות. אתה צם ביום כיפור? כע. היית מסתדר בלי מחשב? כע. יש לך טלוויזיה בחדר? לא. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כע. אתם מאמינים באלוהים? כע. מאמינים בשטן? כע. איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר. פטתי. איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? XD השישי. איזה דמות אתה הכי אוהב? דמבלדור. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם. נהנה בחופש?כע.. מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? הירוז. מי האחרון שהתקשרת אליו? אחותי. מי האחרון שהתקשר אלייך? אחותי. מה אתה הכי אוהב לשתות? מים. יש לך פחד גבהים? כע. שעת סיום- 20:04 אנשים מבוגרים אינם זוכרים איך זה להיות ילד. גם אם הם טוענים שכן. הם כבר אינם יודעים זאת. האמן לי. הם שכחו הכל. כמה גדול נראה להם אז העולם. כמה קשה היה להם לטפס על כיסא. איך היתה ההרגשה להתסכל תמיד למעלה? שכחו. הם כבר אינם יודעים זאת. גם אתה תשכח. לעיתים המבוגרים מזכירים כמה יפה היה להיות ילד. הם אפילו חולמים לחזור ולהיות שוב ילדים. אבל על מה חלמו כשהיו ילדים? האם אתה יודע? אני חושבת שהם חלמו להיות סוף סוף מבוגרים.

אני אענה רק בגלל שאלות בית הספר../images/Emo6.gif

שעת ההתחלה- 21:36 מה נשמע? אה... משתפר. איך הלך לך היום? בסדר. בן כמה אתה? עוד שלושה חודשים 19 איך קוראים לך? מאיה כמה אחים יש לך? 3 ואם יש אז איך קוראים להם? לא נראה לי
מעשנ\ת? לא. אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן? - אתה אוהב שאלונים? אההה בטח, החברים הכי טובים שלי. אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? - אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אה... הוא חביב. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... לא נכון, הוא די קצר. ראיתי שאלונים הרבה יותר ארוכים ממנו. באיזה כיתה אתה? חה!
איזו מגמה? חה!
אתה לומד ביום שישי? לא. וגם לא ביום ראשון, או שני או שלישי או רביעי או חמישי. איך קוראים למחנכת שלך? חה!
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? חררר פרררר Zzz איזה מקצוע אתה הכי אוהב? השאלה כל כך הצחיקה אותי, עד שאני לא יכולה לחשוב על תשובה שנונה
איזה מקצוע אתה הכי שונא? כנ"ל. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? חה!
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? חה!
אתה לוקח בקבוק מים? חה!
מה אתה לוקח לאכול? חה!
באיזה שעה אתה חוזר? לא חוזרת, אני נשארת שם כל השבוע
אתה הולך לבית בהסעה? לא.
כי אי אפשר *ללכת* לבית בהסעה. בדרך כלל נוסעים בהסעה. מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה למדינת ישראל! המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא. אבל מצד שני... החדר שלי, הסלון, מה זה משנה? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין שום דבר צהוב. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? שולחן. מה הצבע שיער שלך? חום כהה כהה כהה עם גוונים מחומצנים. בעבר הגוונים היו אדומים ובמקור השיער שלי חום כהה כהה כהה. מה הצבע העיניים? חום. יש לך שיער ארוך? אההה משהו באמצע. מה הגובה? חסוי. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אני כבר גדולה
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? LOL מצאתם את מי לשאול את זה. אצלי הזמן נמחק. אני אפילו לא יודעת איזה יום היום. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? כנ"ל. (חמש בבוקר) מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כשאני חולה אני לא אוהבת לאכול|: מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אוכל? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה]; איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד שפוצלה ממיטת נוער
איזה סרט אתה הכי אוהב? הממממממ אין אחד במיוחד. איזה שיר אתה הכי אוהב? אין אחד במיוחד. אולי "and I love her" של הביטלס. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ביטלס
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? מיילו איך שקוראים לו. משחק את פיטר פטרלי בהירוס. הדיסק שאתה הכי אוהב? המממ אין כזה. השיר האחרון ששמעת? how to be dead של הסנואו פטרול הסרט האחרון שראית? לא זכור לי. מה אתה שומע עכשיו? כלום. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?וילון! גבינה מועדפת? אתם דורכים לי על היבלות]; אני אלרגית! בשר מועדף? אין. איכס. מאפה מועדף? אהההה אין. שתיה חמה מועדפת? שוקו? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? יעל!
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? המסור?
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? here comes the sun של הביטלס. איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ. איזה עונה אתה הכי שונא? חורף. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון. אתה צם ביום כיפור? כן. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? - היית מסתדר בלי מחשב? לא. יש לך טלוויזיה בחדר? לא. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? - אתם מאמינים באלוהים? כן. מאמינים בשטן? כן.
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. מיילו איך שקוראים לו 2. פול מקרטני! 3. היידן פנטייר דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. ביטלס 2. אוונסנס 3. - יש לך חולצות של להקות? לא. אם כן איזה? - האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? יש לי אחד מגולגל במגירה של MMT, זה נחשב?
אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? אוונסנס, 26 ביוני 2007. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות! הוריי! איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) אההה אני לא שומעת סגנון מסויים, אני שומעת פשוט מוזיקה. איזה ספר אתה הכי אוהב? בשורות טובות. איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? השישי. אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? לא, תודה. איזה דמות אתה הכי אוהב? ג'יני בספר החמישי. בשישי היא סתם מטומטמת. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? אני אוהבת את מה שאני עכשיו, תודה. נהנה בחופש? בטח. מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? הירוז. מי האחרון שהתקשרת אליו? ידיד שלי. מי האחרון שהתקשר אלייך? ידיד שלי.
מה אתה הכי אוהב לשתות? המממ לא יודעת. נסטי לימון או נסטי אפרסק? אפרסק. סופרלנד או לונה פארק? גרדלנד
יש לך פחד גבהים? LOL לא. שעת סיום- 21:54

Loves Bitch

New member
אני קוראת סמויה ../images/Emo3.gif

מכורה לשאלונים. אל תאשימו אותי, אני אחזור למחבוא אחרי זה
שעת ההתחלה- 21:58 מה נשמע? כלטוב איך הלך לך היום? נחמד למדי בן כמה אתה? 17 איך קוראים לך? רורי כמה אחים יש לך? 4 ואם יש אז איך קוראים להם? וואע. שרי, מישל, אסתי ודויד. מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? 16-17 איך התחלתם לעשן? עשיתי דווקא לאקס שלי וזה הפך להרגל אתה אוהב שאלונים? מכורהה אם לא למה אתה עונה עליהם? ... אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לא יצירתית אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יאיי? באיזה כיתה אתה? מסיימת י'ב תודה לאל איזו מגמה? פסיכולוגיה ולשעבר תאטרון אתה לומד ביום שישי? כבר לא
איך קוראים למחנכת שלך? גלית נראהלי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? פסיכולוגיה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פסיכולוגיה
איזה מקצוע אתה הכי שונא? אזרחות מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? אהה...ג"ג? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? לא קמה אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? קונה בבצפר באיזה שעה אתה חוזר? סיימתי בצפר! חלאס! אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? דפנטלי הנוער של הלילה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מקרר
מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? כחול יש לך שיער ארוך? כע מה הגובה? 1.58 >: מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית, שחקנית...פתוחה להצעות השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 8 בערב? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 בבוקר, 4 ככה.. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא אוכלת כשאני חולה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אוכל חם? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד >< איזה סרט אתה הכי אוהב? 10 הדברים שאני שונאת אצלך ושודדי הקאריביים איזה שיר אתה הכי אוהב? Nickelback - savin` me [וזה לא הכי, זה הראשון שעלה לי לראש] איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אלאניס מוריסט, איה כורם, אביב גפן, אריק ברמן...המון איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'וליה סטיילס, ג'וליה רוברטס.. הדיסק שאתה הכי אוהב? וואע. Fallen של אוונסנס השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו Tears & Rain של ג'יימס בלאנט הסרט האחרון שראית? אההה...Down to you מה אתה שומע עכשיו? ^ תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מדפסת/סורק/מכונת צילום [מוכשר הדבר הזה] גבינה מועדפת? על פיצה. בשר מועדף? סטייק מאפה מועדף? קוראסונים X: שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את חבר שלי >: איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? 10 הדברים שאני שונאת אצלך איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לוידעת איזה עונה אתה הכי אוהב? כרגע, כי קר לי ואני עוד שניה הופכת לארטיק - קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מועדונים >: אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? מרתון האנטומיה של גריי עם המון קולה, גלידה, ואפרופו היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כע אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כע אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? היא חברה טובה שלי
דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. ג'וליה סטיילס 2. ג'וליה רוברסט 3. הית' לדג'ר דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. אוונסנס 2.ניקלבאק 3. היהודים. וסינרגיה
יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? של אוונסנס אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? אני אהיה בהופעה של אוונסנס ^____^ והיה יכול להיות מושלם אם כל הנ"ל היו מחממים אותם איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? להקות עם מוסיקה טובה איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק איזה ספר אתה הכי אוהב? ה"פ כמובן איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? וואו. יש משהו קסום בראשון, ההתחלה של הסדרה אבל השלישי אני חושבת. או החמישי. לוידעת נו. כולם. חוץ מהשני
אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה?אהה...אין לי מושג. איזה דמות אתה הכי אוהב? סיריוס. כמהההה בכיתי >: והארי והרמיוני ו...ג'יני אולי..לוידעת נו מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסמת ברור נהנה בחופש? משעמם לי מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? באפי מי האחרון שהתקשרת אליו? ברית מי האחרון שהתקשר אלייך? ברית מה אתה הכי אוהב לשתות? קולה נסטי לימון או נסטי אפרסק? אפרסק! סופרלנד או לונה פארק? אף פעם לא הייתי בסופרלנד X: יש לך פחד גבהים? קטן שעת סיום- 22:17

Fragile rose

New member
אני יוצאת מהארון ../images/Emo10.gif

שעת ההתחלה- 22:16 מה נשמע? חרא, מה איתכם? איך הלך לך היום? לא משהו בן כמה אתה? 19 וחצי איך קוראים לך? אנה כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? וואי, לא נסחפתם? מעשנ\ת? אהא אם כן מאיזה גיל? 12 כזה איך התחלתם לעשן? "בא לך לנסות?" "יאללה בואי" אתה אוהב שאלונים? ככה ככה אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? לא משעמם לי עד כדי כך אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לאכזה כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? לא כיתה איזו מגמה? ולא מגמה אתה לומד ביום שישי? מי לומד?
איך קוראים למחנכת שלך?
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? טובדי איזה מקצוע אתה הכי אוהב? שיווק איזה מקצוע אתה הכי שונא? כלהשאר מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? מי לומד? אתה לוקח בקבוק מים? בטח מה אתה לוקח לאכול? יומיום באיזה שעה אתה חוזר? כשבא לי אתה הולך לבית בהסעה? בטח מה אתה אומר על הנוער של היום? לא הנוער של הלילה
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כע פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מטבע של 10 אגורות. זה סוגשל צהוב
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה? מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? חום-ירוק יש לך שיער ארוך? לא
מה הגובה? 175 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? להיות קטנה השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 1900 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 0430 נראהלי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? Queen size איזה סרט אתה הכי אוהב? יותר מידי איזה שיר אתה הכי אוהב? יותר מידי איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ^ איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ^ הדיסק שאתה הכי אוהב? ^ השיר האחרון ששמעת? Gym Class Heroes- Cupids Chokehold הסרט האחרון שראית? אע, פרק של באפי נחשב? מה אתה שומע עכשיו? את הטלויזיה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר
גבינה מועדפת? אחת שלא התקלקלה? בשר מועדף? מת מאפה מועדף? אנערף שתיה חמה מועדפת? שוקו חם את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? עזבו, בחייכם איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אנערף איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? שומדבר איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? העונה הזו >< מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? נראה לכם שאני זוכרת באמת היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כע אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כע אתם מאמינים באלוהים? סוגשל מאמינים בשטן? נעימאוד, זו אני דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. כריסטינה סקאביה 2. לאדעת 3.מזהלאדעת דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. Lacuna coil 2. Evanesence 3. היהודים יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? שניים, של רוקצ 2006 ואוונסנס אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? לאקונה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? למי אכפת איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) מטאל, מטאל, מטאל, גות'
איזה ספר אתה הכי אוהב? תנו ניחוש
איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אע, הרביעי נראה לי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? צ'ו, כי אני גם בכיינית וגם כלבה
איזה דמות אתה הכי אוהב? רון
מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם נהנה בחופש? אלתשאלו מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? האנטומיה של גריי! מי האחרון שהתקשרת אליו? אמא מי האחרון שהתקשר אלייך? אמא
מה אתה הכי אוהב לשתות? קולה נסטי לימון או נסטי אפרסק? אפרסק סופרלנד או לונה פארק? סופרלנד יש לך פחד גבהים? כע שעת סיום- 22:25

עונה.

כל כך משעמם, דמט. שעת ההתחלה- 22:37 מה נשמע? הכל טוב. איך אצלך? איך הלך לך היום? לאט. שיעמום נוראי. בן כמה אתה? עוד 4 חודשים 15. איך קוראים לך? יותם כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? אמנון ויסמין מעשנ\ת? לא. אתה אוהב שאלונים? לרוב לא, אם לא למה אתה עונה עליהם? כי אני מת משיעמום. אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? בחיים אנלא אכתוב שאלון. יש מספיק שטויות בעולם. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא ממש. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יופי. באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? אני בבית ספר דמוקרטי ואין לנו מגמות, אבל אני ארחיב ביולוגיה פיזיקה וקולנוע. אתה לומד ביום שישי? כן. איך קוראים למחנכת שלך? אין אצלנו מחנכים, אבל לחונכת(בעיקרון זאת מורה, לא ילדה בכיתה ה או משהו) תמי. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ספורט. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה. איזה מקצוע אתה הכי שונא? תנך. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה, אבל תלוי עם איזו מורה. אם זו המורה של כיתה ח' אז אני שונא את שניהם. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? שבע וחצי. אתה לוקח בקבוק מים? לא. מה אתה לוקח לאכול? או סנדוויץ' עם גבינה צהובה לעשות טוסט או כסף לקנות סנדוייץ' עם חביתה. באיזה שעה אתה חוזר? או 1 וחצי או רבע ל4. אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? נוראי. הבורות. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מדבקות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר. מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? ירוק-אפור-חום. יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? אין לי מושג. ממוצע. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודע. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 3 אחר"צ השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6 נראה לי. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גם. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרטיב. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב? שישי הפוך. איך חרשתי עליו. איזה שיר אתה הכי אוהב? יש יותר מידי. כל תקופה שיר אחר. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? גם יש הרבה. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אני לא רואה מספיק סרטים בשביל זה. הדיסק שאתה הכי אוהב? אין לי דיסקים. אפעם לא קניתי דיסק של שירים שרציתי. מתוך הדיסקים שיש לנו אז הדיסק של שופן. השיר האחרון ששמעת? עכשיו- רבות הדרכים - דניאל סלומון הסרט האחרון שראית? פורסט גאמפ. מה אתה שומע עכשיו? עדיין את השיר הנ"ל תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלפון גבינה מועדפת?גבינה צהובה כלשהי שאכלתי בבלגיה, אין לי מושג מה השם. בשר מועדף? חזה עוף. מאפה מועדף? עוגיות שוקולד צ'יפס תוצרת אני. שתיה חמה מועדפת? כוס חלב עם הרבה הרבה שוקולית. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אין מישהו מיוחד. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הארי פוטר השביעיXD ככה אנלא אצטרך לחכות לספר. אבל בעצם הסרט לא נותן לך לדמיין את זה לבד. נו, נדפקתי. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? Bad Day איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? אין מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אחרי הבצפר, להיפגש עם חברים. אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי את הסרט "למות על הנוף". קצת משעמם, אבל הסוף קורע מצחוק. היית מסתדר בלי מחשב? לא ממש. הוא מכיל את המוזיקה ואת התחביבים שלי (וידיאו וכאלה, כל החומרי גלם על המחשב). יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן, אני בקושי משתמש בה, כי אין בה HOT. אתם מאמינים באלוהים? לא. מאוד-לא. מאמינים בשטן? לא. דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. עדי אשכנזי 2.ג'רי סיינפלד 3.גק"ר?XD דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.ביטלס 2.Green Day 3.Counting Crows יש לך חולצות של להקות? לא. אם כן איזה? אין לי. האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין לי. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? לא יודע, נו. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות(ביטלס, קולדפליי). איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) : רוק, אבל גם מוזיקה רגועה כזאת. איזה ספר אתה הכי אוהב? התנ"ך. מת עליו. סתם, איכ. אני ממש לא קורא ספרים. אז התשובה היא כמובן הארי פוטר, או מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? מבחינת העלילה את השלישי. אבל מבחינת הספר עצמו את החמישי. אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? לא יודע. איזה דמות אתה הכי אוהב? ממי שנשארו(איזה משפט אכזרי) את הרמיוני נראה לי. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? שאלה טפשית. ברור שקוסם. נהנה בחופש? לישון זה כיף. מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים. מי האחרון שהתקשרת אליו? ידידה שלי. מי האחרון שהתקשר אלייך? נראה לי שגם. מה אתה הכי אוהב לשתות? רד-בול, או XL, או כל המשקאות אנרגיה שבעצם יש להם אותו טעם:) נסטי לימון או נסטי אפרסק? נסטי זה מגעיל. סופרלנד או לונה פארק? גם וגם. יש לך פחד גבהים? לא. שעת סיום- 23:00

InBaR 85

New member
עונה!

שעת ההתחלה- 10:54 מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? סבבה בן כמה אתה? 14 איך קוראים לך? ענבר כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? לא ממש אם לא למה אתה עונה עליהם? סתם... אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אממ לא ממש כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... איזה עידוד
באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? אני אהיה באומנות פלסטית והיסטוריה מרחב אתה לומד ביום שישי? לאאאא
| איך קוראים למחנכת שלך? טמילי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?אממ ערבית ו..אני חושבת חינוך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? ערבית מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:15 אתה לוקח בקבוק מים? לא תמיד מה אתה לוקח לאכול? סנוויץ' עם משהו באיזה שעה אתה חוזר? 14:30 אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? אני מבקשת סליחה מכולם אבל-מחורבן. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? חח כן דבק סטיק! קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? סקייטבורד
מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא כל כך מה הגובה? 167 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא החלטתי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 13:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום.. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? במבה! מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מים קפואים איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? אממ השעות איזה שיר אתה הכי אוהב? אממ שאלה קשה
Taxi Ride איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? Tori Amos איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? טלי שרון הדיסק שאתה הכי אוהב? under the pink השיר האחרון ששמעת? Here, In My Head הסרט האחרון שראית? הטינה
מה אתה שומע עכשיו? angels with dirty faces תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דף גבינה מועדפת?לבנה? בשר מועדף? שניצל? מאפה מועדף? לחם? שתיה חמה מועדפת? שוקו? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אלין איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? המסור איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? Fix Me Now איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף! איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? א היית מסתדר בלי מחשב? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים באלוהים? לא יודעת מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.Tori Amos 2.טלי שרון 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.Garbe 2.Sum 41 3.my chemicl romance אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? tori amos איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?אמרקיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק מטאל איזה ספר אתה הכי אוהב???? הארי פוטר! איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? חמישי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? מפתיע אבל הארי איזה דמות אתה הכי אוהב? הארי מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם נהנה בחופש? לא משהו מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב?the o.c מי האחרון שהתקשרת אליו? אשרת מי האחרון שהתקשר אלייך?אשרת מה אתה הכי אוהב לשתות?נסטי נסטי לימון או נסטי אפרסק?אפרסקק סופרלנד או לונה פארק?לונה פארק יש לך פחד גבהים?לא יודעת שעת סיום-11:08

NetaOnline

New member
הנה ../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה- 23:01 מה נשמע? ככה... איך הלך לך היום? ארוך מאוד...
בת כמה אתה? 15 איך קוראים לך? נטע , נטעלי - תלוי מי קורא לי
כמה אחים יש לך? ביולוגיים אין.. אבל חורגים 3
ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? ~~~~~ איך התחלתם לעשן?~~~~~ את אוהבת שאלונים? אממ סבבה לי
אם לא למה אתה עונה עליהם? אבל אמרתי שאני אוהבת
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי כוח
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? בערך כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... ממש מעודד
באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? עדיין אין אתה לומד ביום שישי? לא (יש!) איך קוראים למחנכת שלך? כרמלה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לאיודעת אנ'לא מסתכלת על המערכת (חח רציני) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פיזיקה
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ביולוגיה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7ורבע אתה לוקח בקבוק מים? ברור מה אתה לוקח לאכול? 5שקל ומנת היום בקפיטריה
באיזה שעה אתה חוזר? 1\2 (כי עדיין אין לנו מגמות) אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? בסדר גמור ותודה ששאלת
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כה
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כרטיס לתצוגה קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אבא שלי
מה הצבע שיער שלך? שחור עם גוונים בלונדיניים מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן
מה הגובה? 1.71 חח נמוכה אה?
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עורכת דין, תסריטאית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4-5 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק ירקות מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק פרוטי איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? מיטה וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? הרבה המון אבל אם אני צריכה לבחור אז שודדי הקאריבים2 וטיטאניק
איזה שיר אתה הכי אוהב? ביוטיפול-כריסטינה, PUMP IT- בלקאיידפיז איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ג'סטין, כריסטינה ובריטני (אם מוציאים את החיים הפרטיים
היא זמרת ממש טובה) איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? בראד פיט וג'ניפר אניסטון הדיסק שאתה הכי אוהב? פוטורסקס\לאבסאונד - של ג'סטין!!
השיר האחרון ששמעת? פאמפ איט הסרט האחרון שראית? חופשיות על הבר מה אתה שומע עכשיו? צרצרים
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא גבינה מועדפת? עם זיתים בשר מועדף? שישליק ואיזה סטייקאנטריקוט טוב
מאפה מועדף? עוגת שוקלד
שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברה טובה שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? החדש של מיסטר בין ו "מילים ולחן" איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? your beutiful איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לבלות
אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?~~~~ היית מסתדר בלי מחשב? אין מצב! אני חייבת מחשב כל הזמן! יש לך טלוויזיה בחדר? בארור! אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא אני לא אצליח להרדם בלילה בלי ניפ\טאק
אתם מאמינים באלוהים? כן מאוד מאמינים בשטן? אני לא רוצה להאמין דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. ג'סטין טימברלייק 2. יהודה לוי 3. מת'יו פרי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. הבלאק אייד פיז! 2. cascada (הם להקה נכון?) 3. ~~~~~~ (אני אוהבת יותר זמרי סולו) יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? ~~~ האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של ג'סטין! טפוטפוטפו!! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) הכל חוץ מרוק, ראפ, מזרחית, ודיכאון
איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר
איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אממ הרביעי נראלי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הארי כדי להבין יותר את העומק של הדמות וללמוד אותה על בשרי ובאמת להכיר ולהבין את המשברים שלה והתחושות שלה מהיבט אחר, יותר מעמיק. איזה דמות אתה הכי אוהב? הארי, סנייפ וסיריוס מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם דה! נהנה בחופש? כן!!! איי לאב איט! מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים!
"!i'll be there for you" מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה מי האחרון שהתקשר אלייך? ידיד מה אתה הכי אוהב לשתות? מים נסטי לימון או נסטי אפרסק? נסטי אפרסק סופרלנד או לונה פארק? ואו השאלה הכי קשה פה
אממ סופרלנד יש לך פחד גבהים? לא שעת סיום- 23:48 ואו לקח לי הרבה זמן!

יאללה

שעת ההתחלה- 00:26 מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום? נחמד בן כמה אתה? עוד חודשיים 14 איך קוראים לך? ניצן כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? עדי ועמית מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן? - אתה אוהב שאלונים? כשמשעמם אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי לא משעמם לי עד כדי כך אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? אולי כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה? אין מגמה אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? טל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? מתמטיקה ותנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ערבית איזה מקצוע אתה הכי שונא? מדעים-לשון-טכנו-ספרות מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7+ אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? אם עד 1:30/יש ספורט אז סנדביץ'-פרי, ואם פחות/אין ספורט אז כלום באיזה שעה אתה חוזר? 1:30 הכי הרבה אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? סלוטייפ קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא ממש ארוך מה הגובה? 1.56-7 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לעבוד ברדיו- ובצה"ל גל"צ או מודיעין השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 5 בערך השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? וואי זה תלוי, אני מניחה ש5 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? לא אוהבת לאכול כשאני חולה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? משהו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? מים-סלט איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? פורסט גאמפ! איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע? גיטרה וכינור - שלום חנוך איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? עברי לידר/שלום חנוך/אלאניס מוריסט איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? טום הנקס/אורלנדו בלום/יו גרנט הדיסק שאתה הכי אוהב? Love של הביטלס/ האוסף של אלאניס/ LIVE של עברי השיר האחרון ששמעת? כמה יוסי הסרט האחרון שראית? ממש ראיתי? אמממ לא בטוחה מה אתה שומע עכשיו? גיטרה וכינור תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא גבינה מועדפת? לבנה בשר מועדף? על האש
- או שווארמה מאפה מועדף? בורקס? מאיפה לי מה זה השאלות האלה שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חסוי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הסרט על הכומר הרב והחברה שלהם בניו יורק.. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אני שומעת מה שאני רוצה איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ----- היית מסתדר בלי מחשב? אני מניחה יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? ----- אתם מאמינים באלוהים? לא יודעת מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. עברי לידר 2. טום הנקס 3. ג'ון לנון דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. הביטלס 2. אואזיס 3. מוניקה סקס יש לך חולצות של להקות? כן אם כן איזה? הביטלס האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כן, של Abby Road אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? שיש בפסטיבל אהבה ]]]]: איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות, ברור - בריטים מלכים איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) מסתדרת עם הרוב איזה ספר אתה הכי אוהב? מישהו לרוץ איתו איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? השלישי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? לא הייתי איזה דמות אתה הכי אוהב? ג'יני מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? מוגל, פחות צרות נהנה בחופש? די מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים! וגם CSI, סאות'פארק, מ.ק 22, נמלטים מי האחרון שהתקשרת אליו? אבא מי האחרון שהתקשר אלייך? אמא מה אתה הכי אוהב לשתות? מים-קולה נסטי לימון או נסטי אפרסק? אפרסק סופרלנד או לונה פארק? לונה פארק יש לך פחד גבהים? לא ממש שעת סיום- 00:40

Koki Girl1

New member
עונה../images/Emo23.gif

שעת ההתחלה- 11:26 מה נשמע? הכל סבבה =] איך הלך לך היום? הוא רק התחיל לי
בן כמה אתה? 15 וחצי איך קוראים לך?דניאלה כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? לא אומרת
מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני אוהבת לענות לא להרכיב
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? קצת כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י' איזו מגמה? לא בחרנו עדיין אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? יעל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?ספורט ואז אנגלית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מדעי החברה איזה מקצוע אתה הכי שונא? לשון מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? שנה שעברה הייתי אומרת תנך ! אבל מאז שהמורה הדפוקה שלנו לתנך הגיע אני שונאת תנך!! היא מפלצת
..טוב אני בכל זאת אגיד תנך
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? סנוויץ'
באיזה שעה אתה חוזר? הכי מאוחר?2 וחצי אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום?דפוק המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כן סימס 1 חופשה XD קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? קיר
מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? בערך מה הגובה? לא יודעת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אני עדיין לא סגורה על זה שעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 1 וחצי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? שר הטבעות איזה שיר אתה הכי אוהב?כל שיר של סטינג:) איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? סטינג איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? יו לארי הדיסק שאתה הכי אוהב? ממ לא יכולה לבחור
השיר האחרון ששמעת? take that-shine הסרט האחרון שראית? פשוט מאוהבת ,נראה לי שככה קוראים לו חח מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת?ממ חלומי בשר מועדף? אני לא אוהבת כל כך בשר. ולא מבינה בסוגים מאפה מועדף? הדבר הזה עם השוקולד בפנים ובחוץ גם סירופ שוקולד וגלידה
שכחתי את השם שתיה חמה מועדפת? קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? תם איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? שום דבר אין לי כוח עכשיו קמתי .מיקודם
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא רוצההה איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? אביב מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לסרט אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן כי אני רואה יותר טלוויזיה בחדר מחשב אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.סטינג 2.בראין אדאמס 3.יו לארי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.פוליס יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה?לא האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של סטינג + בראיין אדאמס\אלטון ג'ון איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות?בריטיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון)פופ איזה ספר אתה הכי אוהב?הארי פוטר איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב?החמישי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? טונקס בשביל להיות עם לופין
איזה דמות אתה הכי אוהב?לופין מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם נהנה בחופש?כן מאוד מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? האוס מי האחרון שהתקשרת אליו?חברה(לא מפרסמת שמות
) מי האחרון שהתקשר אלייך?אמא מה אתה הכי אוהב לשתות?מיץ ענבים נסטי לימון או נסטי אפרסק?אפרסק! סופרלנד או לונה פארק?סופרלנד יש לך פחד גבהים?לא שעת סיום-11:39

Sakai Shana

New member
יוש.

שעת ההתחלה- 13:19. מה נשמע? מתה. איך הלך לך היום? מעולה, ניקיתי וסידרתי לפסח [פוי]. בן כמה אתה? 14. איך קוראים לך? שאנה. כמה אחים יש לך? אחת. ואם יש אז איך קוראים להם? דנה. מעשנ\ת? Used to. אם כן מאיזה גיל? 12. איך התחלתם לעשן? יאללה כבו דחוף. אתה אוהב שאלונים? בטח. אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני הכנתי כמה שאלונים קצרים בעברי המשועמם. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... פסדר. באיזה כיתה אתה? ח'. איזו מגמה? אני הולכת להיות מדעיםניקית. איזו מגניבה אני. אתה לומד ביום שישי? חה, לא. איך קוראים למחנכת שלך? מיכל, כפרעליה. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? שיעור-כלום. חופשי. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות וערבית. זה קל, אז זה כיף. איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? בעיקרון אני אמורה לקום מהמיטה ב07:20, אבל אני יוצאת ממנה רק ברבע ל8. אתה לוקח בקבוק מים? לא. מה אתה לוקח לאכול? תפוח ואיזה סנדביץ' אומשו. באיזה שעה אתה חוזר? כל יום שעה אחרת. אתה הולך לבית בהסעה? כן. מה אתה אומר על הנוער של היום? יש ויש. נוער זה לא סוג אחד של בן אדם. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? הלוואי. אבל יום יבוא. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין פה מגירות! קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? נראה לכם שאני אקום? NOT מה הצבע שיער שלך? חומכוער. מה הצבע העיניים? חומכוער. יש לך שיער ארוך? נו, עובר את הכתפיים. מה הגובה? 1.60+ בערך. ;; מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא סגורה על זה, אבל אני בטח אתעסק במחול ועיתונאות אומשו... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 16:34. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 02:12. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כשאני חולה אני רוצה למות, לא לאכול. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? סחלב?
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? יוגורט תות! 3> איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד, אבל בקרוב תהיה וחצי. סוףסוף. איזה סרט אתה הכי אוהב? לאיודעת. איזה שיר אתה הכי אוהב? יש שניים. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? די, מה זה השאלות החרא האלה? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? נו באמת. הדיסק שאתה הכי אוהב? לכוווו. השיר האחרון ששמעת? שומעת כרגע, ביטלס, And I Love Her. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. י.י מה אתה שומע עכשיו? מה שכתוב בשאלה השלשומית. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? דלת. גבינה מועדפת? קוטג'. בשר מועדף? צמחונית. מאפה מועדף? לחם? שתיה חמה מועדפת? קפה. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? מישו. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? HAIR איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? ...אה? איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב+קיץ. איזה עונה אתה הכי שונא? חורף!@FR%$ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים. אתה צם ביום כיפור? כן. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? כן. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן, היא מקולקלת מינואר ואין לי כוח לקחת אותה לרחובות לתיקון, וזה עוד סתם להחליף כאבל שנקרע. םם אתם מאמינים באלוהים? כן. מאמינים בשטן? לא. דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.לכו, 2.אין לי כוח, 3.לחשוב. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. לכו, 2.אין לי כוח, 3.לחשוב. יש לך חולצות של להקות? כן. אם כן איזה? דיסטרבד, קווין, ביטלס, קורז, גאנז ומטאליקה. חלק קיבלתי, חלק קניתי. אה, ובוקסרים של הביטלס+קורז+U2. האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? יותר מדי. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? קורז. ^____^ איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? גם פה יש חארות וגם פה יש חארות. איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) אני שומעת כל מיני. אבל אני די מקובעת על אולד סטייל ורוק. איזה ספר אתה הכי אוהב? ניל גיימן+פיליפ פולמן למיניהם. איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? חמישי. אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הדוויג, למי יש תחת להתרוצץ ולעשות בלאגנים. איזה דמות אתה הכי אוהב? לאיודעת. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? נחמד לי ככה, אבל אפשרות לעשות קסמים תמיד נשמעת נחמדה. XD; נהנה בחופש? אכן ^^ מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? יש כל מיני, דיי כבר עם הפייבוריט כושלדודהשלכם! מי האחרון שהתקשרת אליו? עידו. מי האחרון שהתקשר אלייך? נוגה. מה אתה הכי אוהב לשתות? בירה שחורה. וסודה. וספרייט. יאמי. נסטי לימון או נסטי אפרסק? שום נסטי. סיידר מוגז! O< סופרלנד או לונה פארק? גם זה כאב ראש וגם זה כאב ראש >> יש לך פחד גבהים? לא. שעת סיום- 13:42, אבל עשיתי עוד כל מיני דברים תוך כדי. י.י

עונה ^_^"

שעת ההתחלה- 16:38 מה נשמע? הכל בסדר איך הלך לך היום? בסדר בן כמה אתה? 13 אני בת איך קוראים לך? דניאלה כמה אחים יש לך? אין לי אחים. ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? למה לי? XP אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? הוא מתחיל לשעמם כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ז' איזו מגמה? אומנות אתה לומד ביום שישי? לא [=. איך קוראים למחנכת שלך? אסתי. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? מדעים /= איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מגמת אומנות איזה מקצוע אתה הכי שונא? הבעה וספרות (עם אותה חרא מורה) מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:00 אתה לוקח בקבוק מים? כן. מה אתה לוקח לאכול? כסף, אני אוכלת אותו בדרך XD. באיזה שעה אתה חוזר? 14:00 או 15:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? כריות O_ס, אבל דווקא נחמד להיות כרית. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כן, מרקר צהוב *_^ קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? שרפרף מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום בהיר. יש לך שיער ארוך? כן. מה הגובה? 1.65 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אין לי מושג. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 11. P= השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 נדמה לי מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני לא ממש אוכלת כשאני חולה /= מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידה! יאמי ^^ מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? עדיין גלידה [= איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד לא וחצי. איזה סרט אתה הכי אוהב? שודדי הקריביים ושר הטבעות. איזה שיר אתה הכי אוהב? gracy kelly ו-hug לא יודעת איזה לבחור איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ג'ונסו קים איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? רופרט גרינט ^_^ הדיסק שאתה הכי אוהב? לא יודעת /= השיר האחרון ששמעת? rock this party הסרט האחרון שראית? אין כמו בבית. מה אתה שומע עכשיו? buttons תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מיטה. גבינה מועדפת? לא אוהבת כל כך גבינה אם כן גבינה לבנה בשר מועדף? לא יודעת חח מאפה מועדף? קוראסון שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? נועית טרופית ^^" איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? אייס ונטורה XP איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? hug של DBSK איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ >< מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? להיות על המחשב או לראות סרט אתה צם ביום כיפור? לא. אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ניראה לי שראיתי סרטים ואני ממש לא זוכרת מה אכלתי. היית מסתדר בלי מחשב? כן, ודי טוב. יש לך טלוויזיה בחדר? כן. אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אולי.. לא ניראה לי XP אתם מאמינים באלוהים? כן. מאמינים בשטן? כן. דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.ג'ונסו שיה. 2.רופרט גרינט. 3.סינרגיה. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.DBSK 2.My Chemical Romance 3.Evanesence יש לך חולצות של להקות? לא. אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? יש לי של בובספוג. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של DBSK איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקאיות. איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? הכל מהכל חוץ ממזרחי. איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר [= איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? השלישי. אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? רון בגלל שהוא חמוד והוא מצחיק אותי בספרים ^_^ איזה דמות אתה הכי אוהב? הרמיוני. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם.. מן הסתם >< נהנה בחופש? לא ואני מעדיפה בית ספר! סתם לא מצחיק /= מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? באפי אהבתי אבל אין כבר /= מי האחרון שהתקשרת אליו? אבא שלי. מי האחרון שהתקשר אלייך?זה קרה אתמול, לא זוכרת. מה אתה הכי אוהב לשתות?קולה.. דיאט קולה. נסטי לימון או נסטי אפרסק? אפרסק. סופרלנד או לונה פארק? לא הייתי בסופרלנד יש לך פחד גבהים?כן. שעת סיום-17:16 (חפרתי על זה)

למעלה