שאלון

שאלון

ראיתי את זה בפורום אחר והחלטתי להביא את זה לפה =] שעת ההתחלה- מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. 2. 3. יש לך חולצות של להקות? אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) איזה ספר אתה הכי אוהב? איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? איזה דמות אתה הכי אוהב? מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? נהנה בחופש? מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שהתקשר אלייך? מה אתה הכי אוהב לשתות? נסטי לימון או נסטי אפרסק? סופרלנד או לונה פארק? יש לך פחד גבהים? שעת סיום-

Dana Argamen

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה- מה נשמע? סבבה :] איך הלך לך היום? בסדר .. בן כמה אתה? 14 איך קוראים לך? דנה ארגמן
כמה אחים יש לך? אין
ואם יש אז איך קוראים להם? - מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן? - אתה אוהב שאלונים? ככה ככה
אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי זה לוקח שנים
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא .. אם הייתי רוצה שהוא ייגמר הייתי לוחצת על האיקס למעלה
כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה? אה?
אתה לומד ביום שישי? כןן
איך קוראים למחנכת שלך? גלי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ערבית
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט .. :] איזה מקצוע אתה הכי שונא? עברית .. :/ מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך ! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 ורבע .. אתה לוקח בקבוק מים? לא מה אתה לוקח לאכול? לא באיזה שעה אתה חוזר? 2 וחצי בערך אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? הם סבבה ;] המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא רואה משהו צהוב
קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון בגדים מה הצבע שיער שלך? שחור מה הצבע העיניים? כחולות יש לך שיער ארוך? לא ממש .. מה הגובה? 1.60 (גמדה) מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עדיין לא יודעת יודעת
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אוו .. לא זוכרת
השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? גם לא זוכרת
מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חחחחחחם :] מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי =] איזה סרט אתה הכי אוהב? לא סגורה על זה .. ;] איזה שיר אתה הכי אוהב? גם לא סגורה על זה .. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין
איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? גם אין
(אני לא הטיפוס המעריץ ;]) הדיסק שאתה הכי אוהב? אמ.. אין ממש
השיר האחרון ששמעת? i'll be your crying shoulder הסרט האחרון שראית? נורביט
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מיטה גבינה מועדפת? אין בשר מועדף? אין
מאפה מועדף? אממ.. קוראסון? שתיה חמה מועדפת? שוקו :] את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אפחד
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? טיטאניק :] איזה עונה אתה הכי אוהב? קיייץ :] איזה עונה אתה הכי שונא? חוררף :/ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת למקומות .. אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? - היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן
אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? ללא איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר
איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? הארי פוטר 6 אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? קשה לבחור .. לא יודעת
איזה דמות אתה הכי אוהב? פרד וג'ורג' :] מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוססם ברור ! נהנה בחופש? כן :] מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? לחיות עם דרק - זה מצחחחיק
מי האחרון שהתקשרת אליו? אמא שלי :] מי האחרון שהתקשר אלייך? ידיד שלי :] מה אתה הכי אוהב לשתות? אמממ.. קולה ! נסטי לימון או נסטי אפרסק? נסטי אפרסק :] סופרלנד או לונה פארק? סופרלללנד ! יש לך פחד גבהים? ללא שעת סיום- ביי ביי
**דילגתי על כמה שאלות מציקות
**

../images/Emo210.gif יואו!../images/Emo2.gif

גמלי קוראים דנה,גמלי אין אחים וגמלי יש שיער שחור ועיניים כחולות! גנבת...

רונילי92

New member
את באמת..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

את באמת ישבת וקראת את כל התשובות שלה??

Dana Argamen

New member
חחחחחחחח ../images/Emo2.gif

אני אומרת שאת היית אני ואני הייתי את בגלול הקודם ..
אולי נברר על זה ? חקירה בהיסטוריה, שורשים והכל ? חחחחחחחח סתםם ;] ואגב - את גנבבבת
(תוכיחי שאת לא גנבת ממני אני הגבתי קודם
)

Dana Argamen

New member
זה תלוי איפה ../images/Emo3.gif

אצלי בבצפר כולם מעל זה .. נראה לי אני הכי נמוכה בשכבה
(טוב נו לא עד כדי כך;]) אבל בבית ספר של בת דודה שלי נגיד, כולם בערך בגובהה הזה (והם באותו גיל), אז הכי כיף להסתובב עם חברים שלה, חחחחחחחחח

Jemma7

New member
אני נחשבת ממוצעת../images/Emo3.gif

רק שמשום מה אני מסתובבת הרבה עם בנות ממש גבוהות ואני נראית כמו אחותן הקטנה

יובי14

New member
עונה =]

שעת ההתחלה- מה נשמע? הכל מצויין איך הלך לך היום? משעמם בן כמה אתה? 14 ו-9 חודשים איך קוראים לך?יובל כמה אחים יש לך? 2, אחיות ואם יש אז איך קוראים להם? נועה ושחר מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? לפעמים אם לא למה אתה עונה עליהם? - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לא עד כדי כך משועממת.. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ט' איזו מגמה? אין לנו מגמות.. אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך?רחל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אלגברה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה =] איזה מקצוע אתה הכי שונא? תנ"ך מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? שבע וחצי אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? כריך באיזה שעה אתה חוזר? 12, 1 או 2 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא אחלה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? דבק מגע קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? השולחן מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? חום כהה יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? 1.65 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אין לי מושג.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 11 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 לפנות בוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? פופקורן מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? קצת יותר גדולה מיחיד אבל לא וחצי.. איזה סרט אתה הכי אוהב? אין.. איזה שיר אתה הכי אוהב? את כל השירים אני אוהבת.. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין.. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין.. הדיסק שאתה הכי אוהב? אין.. השיר האחרון ששמעת? אשם - סינרגיה הסרט האחרון שראית? אות משמיים מה אתה שומע עכשיו? שנים חסומות תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כרית גבינה מועדפת?לבנה בשר מועדף? אין.. מאפה מועדף? עוגיות שתיה חמה מועדפת?שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? בת דודה שלי.. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודעת.. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא יודעת.. איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ... היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: אין לי.. 1. 2. 3. דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. סינרגיה 2. מוניקה סקס 3. אין.. יש לך חולצות של להקות?לא אם כן איזה?.. האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? סינרגיה איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקאיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק ישראלי איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? החמישי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הרמיוני, כי אני אוהבת להיות במרכז.. אבל לא כמו הארי.. איזה דמות אתה הכי אוהב? ג'יני מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם נהנה בחופש? כן מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? סמולוויל מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה שלי.. מי האחרון שהתקשר אלייך? אותה חברה.. מה אתה הכי אוהב לשתות?קולה נסטי לימון או נסטי אפרסק? לא אוהבת נסטי סופרלנד או לונה פארק?סופרלנד יש לך פחד גבהים?לא שעת סיום-14:17

Jemma7

New member
אני../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה- 14:05 מה נשמע? הכל טוב איך הלך לך היום? משעמם קצת. בן כמה אתה? 14 איך קוראים לך? ג'מה. כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? אנה וקורל. מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - איך התחלתם לעשן?- אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם?- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני עצלנית מדיי
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה?- אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? ברכה, למה גרמת לי לחשוב עלייה בחופש?
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי שונא? היסטוריה (בגלל המורה, את המקצוע אני דווקא בד"כ מחבבת) מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 אתה לוקח בקבוק מים? כשאני זוכרת מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ' באיזה שעה אתה חוזר? בסביבות 13:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא סבבה (?) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אלתוש קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מראה מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? ככה מה הגובה? 1.60 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 13:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5:00, בטיולים של הצופים וכאלה. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כשאני חולה אני לא ממש אוהבת לאכול מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם/תה. מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרטיב. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? "10 דברים שאני שונאת אצלך" איזה שיר אתה הכי אוהב? Losing My Religion-REM איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? הולי ברוק, לא מוכרת. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אורנה בנאי. הדיסק שאתה הכי אוהב? A Hard Day's Night של הביטלס. השיר האחרון ששמעת? אממ, לא זוכרת. הסרט האחרון שראית? אני עכשיו באמצע הסרט "סתיו בניו יורק". מה אתה שומע עכשיו? כלום. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? המיטה שלי. גבינה מועדפת? צהובה בשר מועדף? שניצל מאפה מועדף? חלה שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברה טובה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודעת. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? come together של הביטלס איזה עונה אתה הכי אוהב? עונות מעבר איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת אתה צם ביום כיפור? ניסיתי פעם אחת, אבל כאבה לי הבטן ושברתי צום בשביל תה
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?תה היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה?- אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן?לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. פרדי פרינץ ג'וניור 2. רופרט אוורט 3. אן הת'וואי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. REM 2. הביטלס 3. סימון וגרפונקל נחשב להקה? יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? - האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה?- אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של REM איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? בריטיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) להקות ישנות איזה ספר אתה הכי אוהב? וואי הרבה. ה"פ כמובן, "התפסן בשדה השיפון", "אילן גדל בברוקלין" ועוד מלא. איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? ה"פ וגביע האש אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הרמיוני, כי אני הכי מתחברת אליה איזה דמות אתה הכי אוהב? סיריוס מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם כמובן נהנה בחופש? כן מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה מי האחרון שהתקשר אלייך? לא זוכרת מה אתה הכי אוהב לשתות? אייס קפה נסטי לימון או נסטי אפרסק? איכ נסטי
סופרלנד או לונה פארק? לונה פארק יש לך פחד גבהים? לא שעת סיום- 14:20 אם קראת אתה

וואו, את חופרת! ברור שאפאחד לא יקרא

שעת ההתחלה- 14:30 מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? רץ בן כמה אתה? 12 וחצי איך קוראים לך? דניאלה כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? חלילה אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? אתה אוהב שאלונים? תלוי אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? ככה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? יאפ כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ז איזו מגמה? אין מגמה אתה לומד ביום שישי? יאפ איך קוראים למחנכת שלך? אראלה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? חנ"ג ואנגלית איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:45 אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? כריך באיזה שעה אתה חוזר? 13:00 או 14:00 או 16:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? שהם לא הנוער של אתמול המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין פה מגירות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון בגדים מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? דידו יש לך שיער ארוך? יחסית מה הגובה? 1.50 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? גדול השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 15:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 ומשו בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? טוסט עם שוקולד מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? גלידת קסאטה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? דידו איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית וחצי>< איזה סרט אתה הכי אוהב? אמממ.. איזה שיר אתה הכי אוהב? iris
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? goo goo dolls איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'יי-לו הדיסק שאתה הכי אוהב? let love in השיר האחרון ששמעת? מטאליקה- דה אנפורגיוון הסרט האחרון שראית? נורביט מה אתה שומע עכשיו? את הזמזום של המחשבXD תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת? מסריחה בשר מועדף? שניצל מאפה מועדף? קוראסון שתיה חמה מועדפת? קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? 2 אנשים: חבר שלי, ודודים שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? זה לא ייאמן, אבל מולאן 2 איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? become איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לראות ארץ נהדרתXD אתה צם ביום כיפור? אממ אולי שנה הבאה אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? רק אכלתי, טיפה. תפוצ'יפס עם גבינה היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כע אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? נראה לי אתם מאמינים באלוהים? יאפ מאמינים בשטן? יאפ דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. goo goo dolls
2. שי גבסו ה-מלך
3. מתיו פרי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.the goo goo dolls 2.סינרגיה 3.מטאליקה יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? כע. של הארי פוטר שי גבסו ובקרוב של הגוגו אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? נו זה לא ברור?? איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקאיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) רוק ומטאל זה אותו דבר><. אבל כן- רוק איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר, כאילו דהההה? איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? הרביעי בתחרות רצינית עם החמישי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? ג'ורג'. ג'ינג'י, חתיך, מצחיק ועם תאום. להמשיך? איזה דמות אתה הכי אוהב? דמבי ז"ל
מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? מוגל.. נו מה???? ברור שקוסם!! נהנה בחופש? אה מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה שלי מי האחרון שהתקשר אלייך? חברה שלי>< מה אתה הכי אוהב לשתות? נסטי נסטי לימון או נסטי אפרסק? בעע לימון. אפרסק שולט סופרלנד או לונה פארק? סופר לנד יש לך פחד גבהים? לא שעת סיום- 14:41

חופש נעים לכולם!

שעת ההתחלה- 14:40 מה נשמע? אחלה, מה איתכם? איך הלך לך היום? אממ..בסדר..אבל קמתי לפני 40 דקות אז לא הלך הרבה בן כמה אתה? 16 בסוף השנה איך קוראים לך? דן (ואני בת!!!!!!!) כמה אחים יש לך? 2 ואם יש אז איך קוראים להם? אהמ מעשנ\ת? חס ושלום אם כן מאיזה גיל? ---- איך התחלתם לעשן?----- אתה אוהב שאלונים? אממ כן ולא אם לא למה אתה עונה עליהם? כי משעמם לי אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי לא משעמם לי אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... אוקיי באיזה כיתה אתה? תחשבו לפי הגיל :p איזו מגמה? עוד לא החלטתי אתה לומד ביום שישי? לצערי איך קוראים למחנכת שלך? רונית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לשון ו- תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי שונא? ביולוגיה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? לא לומדת גיאוגרפיה....:p באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:10 אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ' ולפעמים איזה פרי או משהו באיזה שעה אתה חוזר? כל פעם משהו אחר..בדר"כ 2 וחצי ככה אתה הולך לבית בהסעה? אי אפשר ללכת בהסעה, אבל לא. מה אתה אומר על הנוער של היום? 'קצת' בלאגניסטי ואלים, אבל לא כולם כאלה המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כמובן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מחק קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מיטה מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? כחול יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? 1.63 בערך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 5 בצהריים.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6. לטיול. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? זה לא בדיוק לאכול...זה לשתות.. שוקו חם מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? הארי פוטרים למיניהם, המגן, שודדי הקאריביים, שרה"ט ועוד מיליון איזה שיר אתה הכי אוהב? מלא מלא...אבל זה שאני הכי אוהבת עכשיו הוא what goes around של ג'סטין איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ג'סטין טימברלייק איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? שחקן- אורלנדו בלום ואוון ווילסון ושחקנית- אמה ווטסון וקמרון דיאז הדיסק שאתה הכי אוהב? -- השיר האחרון ששמעת? אני בנאדם- אודי דוד הסרט האחרון שראית? סטפ אפ- DVD מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? תיק גבינה מועדפת? שמנת בשר מועדף? אנטריקוט או סינטה מאפה מועדף? כלום שתיה חמה מועדפת? שוקו ותה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אני אשמור את זה לעצמי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? הארי פוטר 4 איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אני לא יודעת איך קוראים לו לצערי איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? חורףףףף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת עם חברים!!! אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? --- היית מסתדר בלי מחשב? ממש לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן. אבל לא להרבה זמן. אתם מאמינים באלוהים? ברור מאמינים בשטן? לא דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. ג'סטין טימברלייק 2. עופר שכטר 3. הנרי דוד דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. בלאק אייד פיז 2. רד הוט צ'ילי פפרז 3. סינגריה יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? -- האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? לא אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? לא יודעת. בטח של ג'סטין. איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא יודעת..אני לא ממש מתמצאת איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) HIPHOP!!!!! איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר והמקרה המוזר של הכלב איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אממ שאלה קשה מאוד. התלבטות בין 4 ל-6. אבל זה 4. אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? לא יודעת. שילוב של הארי והרמיוני. מבחינת חיצוניות אני לא דומה לאף אחד מהם אבל מבחינת אופי ותכונות יש בי את שניהם חחח איזה דמות אתה הכי אוהב? הארי והרמיוני. ודמבי. וולדי. כולם. מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם!!! נהנה בחופש? ברורררר מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? ארץ נהדרת!!! מי האחרון שהתקשרת אליו? אמא מי האחרון שהתקשר אלייך? אמא מה אתה הכי אוהב לשתות? מים וקולה נסטי לימון או נסטי אפרסק? לימון! סופרלנד או לונה פארק? לונה פארק יש לך פחד גבהים? ממש לא שעת סיום- 14:53 פששש עבר מהר דווקא!

רונילי92

New member
עונה..

שעת ההתחלה- 15:27 מה נשמע? הכלטוב
איך הלך לך היום? איזה יום..? לפני שעתיים התעוררתי.. בן כמה אתה? אני בת!
14
איך קוראים לך? רונילי
כמה אחים יש לך? שניים ואם יש אז איך קוראים להם? אביאם (mentos) וליעד- אחות תאומה.. לא דומה.. מעשנ\ת? לאאאאאאאא
אתה אוהב שאלונים? לא
אם לא למה אתה עונה עליהם? אין לי ברירה.. משעמם לי.. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן.. כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...
באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? עדיין לא.. נראה לי אני אלך לביולוגיה.. כדאי? אתה לומד ביום שישי? לא איך קוראים למחנכת שלך? אהובה לסרי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? מתמטיקה
כפול!! איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הממ.. 'תם תצחקו עלי.. אנגלית
איזה מקצוע אתה הכי שונא? יש הרבה.. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אני בפנימיה.. אז ברבע לשמונה.. אתה לוקח בקבוק מים? לא.. יש לנו קולר.. מה אתה לוקח לאכול? חח.. יש לנו חדר אוכל עם ארוחות בוקר צהריים וערב באיזה שעה אתה מסיים? כל מיני.. אחד ורבע.. שתיים. רבע לשלוש.. שלוש וחצי.. רבע לארבע.. יש יומיים של רבע לחמש.. אתה הולך לבית בהסעה? יש הסעה לכיתות ז'- ח'.. בימי שלישי אני חוזרת איתם הבייתה, וכל שבת שניה חוזרים הבייתה.. אז כשיש שבת חופשית אני חוזרת ביום חמישי אחה"צ וביום שישי לא לומדת
(יש שבתות בבצפ'ר כי אני בבי"ס דתי
) מה אתה אומר על הנוער של היום? יש כל מיני סוגים.. אנ'לא אפרט המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא.. פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כן, סרגל. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? גרם מדרגות.. מה הצבע שיער שלך? חום כהה מאוד מה הצבע העיניים? חום כהה מאוד יש לך שיער ארוך? בינוני, מדורג. מה הגובה? 1:69 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? המממ.. לא'דעת.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? שלוש אחה"צ השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? ארבע בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני לא אוהבת לאכול כשאני חולה.. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה.. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחד, נפתחת לזוגי.. איזה סרט אתה הכי אוהב? יש המווון!! איזה שיר אתה הכי אוהב?כנ"ל איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? לא משהו ספציפי.. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? פלורנסיה ברטוטי.. הדיסק שאתה הכי אוהב? לא משהו ספציפי.. השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת.. הסרט האחרון שראית? אווו זה היה מזמן.. סטפ אפ.. (התפלחתי המבצפ'ר בערך משבע עד עשר עם חברה שלי כדי ללכת לראות..) מה אתה שומע עכשיו? שום דבר.. תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר.. גבינה מועדפת? לבנה בשר מועדף?
חפרת! מאפה מועדף? עוגת גבינה (של אמא
) שתיה חמה מועדפת? קפוצ'ינו.. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את בת דודה שלי והבת שלה.. הן בחול.. בשליחות.. איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? שום סרט.. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אם הייתי רוצה לשמוע הייתי שמה במחשב.. איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב
איזה עונה אתה הכי שונא? אנ'לא שונאת עונה ספציפית.. מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לישון
.. אתה צם ביום כיפור? בטח!! היית מסתדר בלי מחשב? לא! יש לך טלוויזיה בחדר? לא.. אתם מאמינים באלוהים? כן! מאמינים בשטן? כן.. ה' ברא אותו.. דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1.חפרת 2.חפרת 3.חפרת.. נראה של שזה עולה לי בראש עכשיו..? דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1.כנ"ל 2.כנ"ל 3.כנ"ל יש לך חולצות של להקות?לא האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? לא.. זה לדעתי מכער ת'חדר.. אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? ארווי איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? לא'דעת איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) לא'דעת.. איזה ספר אתה הכי אוהב?הארי פוטר
איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? את השלישי.. סיריוס..
אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הרמיוני.. שואפת מתישהו להיות חרשנית! **אני כל הזמן מתבטלת** איזה דמות אתה הכי אוהב? ג'יני
מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם! נהנה בחופש?כן! מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? אלמה פיראטה מי האחרון שהתקשרת אליו?חברה שלי מי האחרון שהתקשר אלייך?חברה שלי מה אתה הכי אוהב לשתות?מים נסטי לימון או נסטי אפרסק?אפרסק סופרלנד או לונה פארק? שניהם טובים במה שיש הם.. יש לך פחד גבהים?לא שעת סיום-15:44

למעלה