הנה ../images/Emo9.gif
שעת ההתחלה- 23:01 מה נשמע? ככה... איך הלך לך היום? ארוך מאוד...
בת כמה אתה? 15 איך קוראים לך? נטע , נטעלי - תלוי מי קורא לי
כמה אחים יש לך? ביולוגיים אין.. אבל חורגים 3
ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? ~~~~~ איך התחלתם לעשן?~~~~~ את אוהבת שאלונים? אממ סבבה לי
אם לא למה אתה עונה עליהם? אבל אמרתי שאני אוהבת
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי כוח
אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? בערך כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... ממש מעודד
באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? עדיין אין אתה לומד ביום שישי? לא (יש!) איך קוראים למחנכת שלך? כרמלה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לאיודעת אנ'לא מסתכלת על המערכת (חח רציני) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? פיזיקה
איזה מקצוע אתה הכי שונא? ביולוגיה
מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7ורבע אתה לוקח בקבוק מים? ברור מה אתה לוקח לאכול? 5שקל ומנת היום בקפיטריה
באיזה שעה אתה חוזר? 1\2 (כי עדיין אין לנו מגמות) אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? בסדר גמור ותודה ששאלת
המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כה
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כרטיס לתצוגה קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אבא שלי
מה הצבע שיער שלך? שחור עם גוונים בלונדיניים מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן
מה הגובה? 1.71 חח נמוכה אה?
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עורכת דין, תסריטאית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4-5 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 6 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק ירקות מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק פרוטי איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? מיטה וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? הרבה המון אבל אם אני צריכה לבחור אז שודדי הקאריבים2 וטיטאניק
איזה שיר אתה הכי אוהב? ביוטיפול-כריסטינה, PUMP IT- בלקאיידפיז איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? ג'סטין, כריסטינה ובריטני (אם מוציאים את החיים הפרטיים
היא זמרת ממש טובה) איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? בראד פיט וג'ניפר אניסטון הדיסק שאתה הכי אוהב? פוטורסקס\לאבסאונד - של ג'סטין!!
השיר האחרון ששמעת? פאמפ איט הסרט האחרון שראית? חופשיות על הבר מה אתה שומע עכשיו? צרצרים
תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? כיסא גבינה מועדפת? עם זיתים בשר מועדף? שישליק ואיזה סטייקאנטריקוט טוב
מאפה מועדף? עוגת שוקלד
שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חברה טובה שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? החדש של מיסטר בין ו "מילים ולחן" איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? your beutiful איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לבלות
אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת?~~~~ היית מסתדר בלי מחשב? אין מצב! אני חייבת מחשב כל הזמן! יש לך טלוויזיה בחדר? בארור! אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא אני לא אצליח להרדם בלילה בלי ניפ\טאק
אתם מאמינים באלוהים? כן מאוד מאמינים בשטן? אני לא רוצה להאמין דרג את 3 המפורסמים (זמרים,שחקנים וכ'ו) שאתה הכי אוהב כרגע: 1. ג'סטין טימברלייק 2. יהודה לוי 3. מת'יו פרי דרג את 3 הלהקות שאתה הכי אוהב כרגע (לא חייב לפי הסדר): 1. הבלאק אייד פיז! 2. cascada (הם להקה נכון?) 3. ~~~~~~ (אני אוהבת יותר זמרי סולו) יש לך חולצות של להקות? לא אם כן איזה? ~~~ האם יש לך פוסטרים בחדר? איזה? אין אם היית יכול עכשיו להיות באיזה הופעה שרק תבחר,באיזה הופעה היית רוצה להיות? של ג'סטין! טפוטפוטפו!! איזה להקות עדיפות-בריטיות או אמריקאיות? אמריקיות איזה סוג מוזיקה אתה אוהב לשמוע? (רוק-מטאל וכל זה, פופ, היפ הופ, טראנסים, ראפ, מזרחית, דיכאון) הכל חוץ מרוק, ראפ, מזרחית, ודיכאון
איזה ספר אתה הכי אוהב? הארי פוטר
איזה ספר מהארי פוטר אתה הכי אוהב? אממ הרביעי נראלי אם היית יכול להיות אחת מהדמויות מי היית? למה? הארי כדי להבין יותר את העומק של הדמות וללמוד אותה על בשרי ובאמת להכיר ולהבין את המשברים שלה והתחושות שלה מהיבט אחר, יותר מעמיק. איזה דמות אתה הכי אוהב? הארי, סנייפ וסיריוס מה אתה מעדיף להיות קוסם או מוגל? קוסם דה! נהנה בחופש? כן!!! איי לאב איט! מה הסדרת טלוויזיה שאתה הכי אוהב? חברים!
"!i'll be there for you" מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה מי האחרון שהתקשר אלייך? ידיד מה אתה הכי אוהב לשתות? מים נסטי לימון או נסטי אפרסק? נסטי אפרסק סופרלנד או לונה פארק? ואו השאלה הכי קשה פה
אממ סופרלנד יש לך פחד גבהים? לא שעת סיום- 23:48 ואו לקח לי הרבה זמן!