שאלון

אלאנקה

New member
את לא.

את תמיד נכנעת
אני בסוף תמיד מנצחת.
והייתי עושה לך סצנה שלמה אתמול, אם היה לי כוח לכתוב הודעות בפלאפון>.> |אף|!#הארקT%R'3

MushrooMush

New member
אני.....

יאלהלהה איזה פורוםם משעמםם עדיףףף לניסגור אותוו כל יומיים אתם מביאים שאלוןן שגם ככה אף אחד לךא עונה עליווו מה נשמע?בסדר מה קורהה מה איתך.???? איך הלך לך היום? בסדרר בערךךך עוד יום משעמן בחיים בן כמה אתה? אני בן 15 איך קוראים לך?הדר כמה אחים יש לך? 2 מפגריים איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?שונאת את שתיהם.... ואם יש אז איך קוראים להם? מאור ושים..... מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? לא איך התחלתם לעשן?אהה היינו בחהברהה וווו אחד הוציא סמיםם אז אמרנוו למה לאאא ... בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... לא בידיעה שמישטרה תתיפ]וס אותנוו.. חשבתם פעם להפסיק?אי אפשרר זה חזק ממני אתה אוהב שאלונים? כן!! אם לא למה אתה עונה עליהם? כהככככההכה אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני הרכבתי אחדד אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לאא......משעמם ליי היוםם בימיחוד.... כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ט איזו מגמה? אין לי מגמםם ואני מקקווה שלא יהיהההה אתה לומד ביום שישי?כןןן איך קוראים למחנכת שלך? ליאת איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?מטתמיטקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא יודעתת ניראה לי חינוךך איזה מקצוע אתה הכי שונא? תנךך יאלהה זה משעמםם אתה יושב והזמן לא עובר אינעלקק רבאק!!! מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גגג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? תאמתת שאם אני קמה זה טוב אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? אהה אהההה בטח אני לוקחתתת אוכל ליום שלםם באיזה שעה אתה חוזר? 1 ורבע אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? חראא של נוער המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? לא קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? סיפריהה שיש עליהה ערמות של כל מיני דבריםם שלא נגעתיי בהם בששנייתם האחרונות מה הצבע שיער שלך? חוםם שחור עוד לא עליתיית עלל זה הוא מחליףף צבעיים אבל אני צובעתת לשחור סיני מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? ממוצע מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ליהיותתת מפורסם {חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח} ליהיותת משהו ממישהו... השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 4 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כל מה שאני אוכלת {וזה הרבה} ברגיל---ממתקים מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק....או גלידה זה ללא ממש משנה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק קרחחחח איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב? בוב ספוג איזה שיר אתה הכי אוהב?אההה יש שיר יפה.....חדש של גסטטיןן גוס ארונד איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אלניס מוריסט איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אהההה..........לא יודעתתתתת טלי שרון מגניבה הדיסק שאתה הכי אוהב? קולדפלייי השני השיר האחרון ששמעת? Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing שיר יפהה תורידווו הסרט האחרון שראית? אהה.......האקדח מתת לייצחוק.... מה אתה שומע עכשיו? לא שומעת אחיי שם ברקעע שלו....לואי ווגא תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ארוןן מכוערר ואמא פסיכית על כל הראש.... גבינה מועדפת?לבנה..5 אחוז....אבל אני מתה עלל כל הגבינות אני חחובבת גבינות מסריחות כמו של הצרפתיםם בשר מועדף? אהה לא יודעת לא חוה על בשר אבל אני אוהבתת מעורב.... מאפה מועדף? בורקסיי פיהצ אאוואואוואואואואוואואואוואיייייייייי איךך אני אוהבתת את זההה אני יכולה לשבת ללךךלך על שקייות שלמות!!!! בא לי!@! שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? כריס מרטיןן ואת חברהה לי.....ואתת ילד חתיךך שראיתי ...ואתת לא משנהה בא לי ליראותת אוףף איזה יום משעמם.... איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?נמוו... איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? יוטו וינדוס טו דה סקייס איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץץ איזה עונה אתה הכי שונא? לא שונא שום עונה.... מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לחזור הבתייה ב1 ולישוןןן..... אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? לאאא יש לך טלוויזיה בחדר? אהה חחחחח עכשיוו בדיוק עושים ליי אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא וידעת אתם מאמינים בחיזרים? בטח אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.כריס מרטין 2.עדן חברה שלי 3.מיכאל....ילדד כמו אחי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.? 2.? 3.? איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? אווווווו שאל הקשהה זה שתי הצבעיים שאני הכי אוהבתת.....אהה אבל ניראה לי שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.צהוב 3.ירוק 4.להן 5.כחול באיזה צבע צבוע החדר שלך? וווד.....{בעעעע}אני יצבע אותו בימים הקרובים באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן איזה צבע לעולם לא תלבש? אין צבעע כזה איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור איזה צבע הכי מאפיין אותך? משהווו דפוק שמח כזהה ניראה לי ירוק זוהר קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? חום ושל איזה מותג? קרוקר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש?????? אם את בת,חצאית או מכנסיים? מיכנסיים לצאת או להיות בבית? בבית עם חברים חוף הים ? או טבע?ים שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? כלב....דרך אגד אני שונאתת חתוללללייםם איחחחחחחח חייה מגעילהה עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחיינים ????.נריאה לי אין לי ...עדיין אמא או אבא?אבא לחיות או למות?מה ההבדל|?? מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? =* דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 100 למידה שבה הבית שלך יפה? 7 למצבך החברתי? 0.111 לכתב שלך? 6 להישגים שלך בלימודים?7 למצבך הבריאותי? לא ידועעע למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 7 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?1 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10000 למידה בה אתה אוהב לשיר?5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?5 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? ליפניי שעה אכלתם שוקולד?ליפניי יומיים צחקתם? ליפניי חציי שעה דיברתם בטלפון? ליפני שעה בערך דיברתם בפלאפון? מה ההבדל קמתם ב-6:00 בבוקר? ביום שישי קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אההה לפני כמה זמןן לא זוכרת אבל קרה לי חשבתם שאתם רזים ?לא חושבת ככה חשבתם שאתה שמנים? כרגע ישבתם שאתם גבוהים? ...... הייתם אצל רופא שיניים? שנה ומשהוו והייתי צריכה לחזור אליוו הייתם חולים? שבוע לפניי פורים ראיתם חיזר? כשהיסתכלתי במראה..... ראיתם עב"מ? אותו דבר היה לכם סיוט? היום רבת עם מישהו שאתה אוהב?היום רבת עם מישהו שאתה שונא? היום תזכירו לי איך קוראים לכם? הדר בייייי תהנוו......

lol lypop

New member
טוב נו

מה נשמע? סבבה איך הלך לך היום? אתם לא רוצים לדעת בן כמה אתה? 17 ואני בת איך קוראים לך? רון כמה אחים יש לך? אחות אחת איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את השניה ואם יש אז איך קוראים להם? דור מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? 4 איך התחלתם לעשן? אבא חשב שזה חינוכי בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... אני לא מעשנת אוקי? חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? עכשיו אחרי השאלות על הסיגריות, לא אם לא למה אתה עונה עליהם? אהבתי לפני 5 שורות אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? מי אמר שזה כיף? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...חבל באיזה כיתה אתה? סיימתי תיכון איזו מגמה? הייתי בכיתת מדעיןם כשהייתי בארץ אתה לומד ביום שישי? עכשיו אני לא לומדת באף יום איך קוראים למחנכת שלך? אין מחנכות בקנדה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אני פשוט אדלג איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? לבוש מדי המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא, אבל עוד מעט יהיה כשאעבור לאוניברסיטה פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? טוש קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? עזבו אותי מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? בערך מה הגובה? נמוך מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? ביו טכנולוגית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 3 נראה לי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לא לישון זה נחשב? אם לא אז 3 בלילה מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אוכל רגיל, אבל אני אוכל ממש קצת מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? קרמבו מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? קרמבו איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית. צריך מקום! איזה סרט אתה הכי אוהב? לא יודעת איזה שיר אתה הכי אוהב?yellow איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? כריס מרטין אחד איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אוך איתכם הדיסק שאתה הכי אוהב? מצנח השיר האחרון ששמעת? עברי לידר בהופעה חיה הסרט האחרון שראית? wild hogs מה אתה שומע עכשיו? את עצמי מקלידה תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? מנורה גבינה מועדפת? הרוואטי בשר מועדף? אני צימחונית!!! בשר זה רצח!! אבל סטיקים היו טעימים פעם מאפה מועדף? בורקס ואוזני המן שתיה חמה מועדפת? שוקו
את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את חבר שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודעת איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא אכפת לי איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? אביב, יש לי אלרגיות מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? <צונזר> אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? חוטאים! היית מסתדר בלי מחשב? לאאא! יש לך טלוויזיה בחדר? לא אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? היתה ולקחו, ראו שרדתי (נעשיתי מכורה למחשב) אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.אחותי\ חבר שלי 2. אחותי\ חבר שלי (תלוי את מי שמתם ראשון) 3.מי שנותן לי אוכל וכסף דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.למה לשנוא? טוב יש איזה מישהו בפורום אחר שהוא רשע אלי אז אותו 2.יש עוד מישהי רעה אלי באותו פורום 3.הבריונים האלה שהיו רעים אלי בכיתה ו' איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב! ושחור!! 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.צהוב 2. שחור 3.לבן 4.ירקרק תכלת 5. כחול כהה קצת באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כחול איזה צבע לעולם לא תלבש? never say never. חום סגול. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור כי זה יפה, אדום וסגול גי זה מתאים לי איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור ולבן, הארון שלי ממוין לפי צבעים. איזה צבע הכי מאפיין אותך? אדום. לפעמיןם אני משוגעת ומאוהבת ולפעמים ירד לך דם אם תעצבן אותי. קנית תיק השנה? אממ, לא זוכרת אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה, המבורגר זה רצח וזה רצח מגעיל גם. תה או שוקו? שוקו!! לימודים או חופש? לימודים, כשיש חופש אני לא עושה כלום אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? להיות בבית חוף הים ? או טבע? טבע, בים יש לכלוך שקוראים לו חול שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול?עכבר אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? אף אחד לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים. או לישון עם מישהו פינגווין או דג? פינגוין לדבר חלש או לדבר חזק?לדבר חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? שחורה, לבנה לא טעים דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10000 למידה שבה הבית שלך יפה? 6 למצבך החברתי? בד"ג 4, עכשיו כשאני באה לביה"ס רק פעמים בחודש, 8 לכתב שלך? 7 להישגים שלך בלימודים? 9.1 (באמת) למצבך הבריאותי? אממ, 8 כי היה לי מונו למידת התענינותך בלימודים? 9 כמה אתה אוהב קולה? 2 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 7 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 100 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 6 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 9 למידה בה אתה אוהב לשיר?9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? אין לי מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? ממש ממזמן אכלתם שוקולד? היום בבוקר צחקתם? היום לא מזמן דיברתם בטלפון? כנ"ל דיברתם בפלאפון? ממזמן קמתם ב-6:00 בבוקר? אין לי מושג! קמתם ב-12:00 בצהריים? לפני שבועים חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אממ לפני כמה חודשים חשבתם שאתם רזים ? לפני חודש, לא אכלתי כי היה לי מונו אז נראיתי אנורקסית
חשבתם שאתה שמנים? אתמול חחח ישבתם שאתם גבוהים? לא יודעת הייתם אצל רופא שיניים? לפני שנה הייתם חולים? לפני חודש ראיתם חיזר? אוך באמת ראיתם עב"מ? כנ"ך היה לכם סיוט? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני שבוע? רבת עם מישהו שאתה שונא? ךא יודעת, אני לא יוצאת מהבית הרבה תזכירו לי איך קוראים לכם? רון

Galadriel 3000

New member
איזה חמוד...

מה נשמע? אחלה איך הלך לך היום? ככה ככה בן כמה אתה? 17.8 איך קוראים לך? חסה כמה אחים יש לך? 2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? הגדול יותר ואם יש אז איך קוראים להם? אסף ועמית מעשנ\ת? חס וחלילה אם כן מאיזה גיל? גיל 200 איך התחלתם לעשן? בע בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... בדיוק בגלל זה לא התחלתי. חשבתם פעם להפסיק? כמובן אתה אוהב שאלונים? כע
אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני מרכיבה מאוד אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא אבל כואס לי הגב כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... בע באיזה כיתה אתה? יב איזו מגמה? תקשורת וביולוגיה אתה לומד ביום שישי? כן :\ איך קוראים למחנכת שלך? הוא בן וקוראים לו ירון שלומי. עשו טובה וזרקו עליו משהו אם אתם רואים אותו ברחוב. הוא חום כזה עם כיפה, לרוב מוזרה עם סמיילים או לבבות. איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? ביולוגיה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מממ אנגלית כרגע איזה מקצוע אתה הכי שונא? אזרחות :S מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? עשרים לשבע ;( אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? סנדויץ' עם שוקולד באיזה שעה אתה חוזר? אחת וחצי או שתים ועשרים בממוצע אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? נורא... נורא. אבל אני חלק ממנו. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? הממ חלק מקופסא של מספריים קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אני עצלנית מדי מה הצבע שיער שלך? חום דיי בהיר מה הצבע העיניים? חום כהה יש לך שיער ארוך? יותר מדי כבר מה הגובה? 1.61 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עיתונאית נראה לי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? ארבע בצהריים אנאערף השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? כל שעה נו בחייכם מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק עוף מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה... דעע איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד נפתחת איזה סרט אתה הכי אוהב? ממ שאלה טובה. שודדי הקאריבים/ קורפס ברייד איזה שיר אתה הכי אוהב? יילו כמובן איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? כריס מרטין :) איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'וני דפ הדיסק שאתה הכי אוהב? שאלה טובה השיר האחרון ששמעת? hey there delilah הדר יודעת של מי :) הסרט האחרון שראית? 23. אל תלכו אליו. אלא אם כן אתם בדייט לוהט ולא בא לכם להתרכז בשום סרט. מה אתה שומע עכשיו? כלום תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון עם וילון עליו גבינה מועדפת? קוטג' בשר מועדף? כנפיים מאפה מועדף? פנקייקס שתיה חמה מועדפת? קפה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? שאלה טובה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? שודדי הקאריביים 2 שוב איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? את האחרון ששמעתי אבל השיער שלי רטוב וזה עם אוזניות והה... איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף איזה עונה אתה הכי שונא? סתיו לדעתי מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מממ ללכת לקולנוע ואז לשבת בבית קפה אתה צם ביום כיפור? לפעמים אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי סרטים ואכלתי פנקייקים ודובדבנים. יומכיפור כהלכתו. היית מסתדר בלי מחשב? נה. יש לך טלוויזיה בחדר? נופ אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? יאפ אתם מאמינים בחיזרים? קצת אתם מאמינים באלוהים? נה מאמינים בשטן? נה אבל הוא מגניב דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. אמא 2.מיי בסט פרנד 3.מיי אדר בסט פרנד דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. אחת פוסטמה מהכיתה שלי 2. כל יוזלס (להקה) 3.מי שאוהב מזרחי איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? ממ שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. סגול 2. טורקיז 3. כחול מלכותי כזה 4.תכלת כזה 5. לבן זוהר באיזה צבע צבוע החדר שלך? מיי פייבוריט- סגול
באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? זה יחסית חדש אז אני מרוצה איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב זוהר/ כתום זוהר איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור חח איזה צבע הכי מאפיין אותך? תכלת קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? סגול חח ושל איזה מותג? אולסטאר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? ממ תלוי. לימודים או חופש? חופש דעע... אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? תלוי מתי ועם מי. חוף הים ? או טבע? חוף הים. הטבע מגעיל. שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים.. אחיינים אין לי אמא או אבא? אמא לחיות או למות? לחיות :-S מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי מתי :) בד"כ חזק. לשמוע היפ הופ או רוק? רוקק! מדונה או איל גולן? מדונה (בונא מה זה ההשוואה האינפנטילית הזו?) בירה שחורה או לבנה? שחורה... בעצם לבנה כי זה במילא מגעיל אז אם כבר זה מגעיל אז גם להשתכר מזה... דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 7 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 8 למצבך הבריאותי? 9 למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10!!! כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? תלוי אמא או אבא... אמא 9... אבא 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 8 כי הוא מפגר למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10!!!!!!!!!!!!!!!! אולי 12. למידה בה אתה אוהב לשיר? 9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 1... הוא נחמד רק כששולחים לי דרכו סמסים חמודים. מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? היום! אכלתם שוקולד? כנ"ל צחקתם? כנ"ל דיברתם בטלפון? כנ"ל דיברתם בפלאפון? כנ"ל קמתם ב-6:00 בבוקר? כנ"ל (אני רצינית! קמתם ב-12:00 בצהריים? לאדעת.. אתמול? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אין לי מושג..... במבחן באזרחות. חשבתם שאתם רזים ? היום חשבתם שאתה שמנים? היום ישבתם שאתם גבוהים? אין לי מושג הייתם אצל רופא שיניים? ביום שני הייתם חולים? לאדת ראיתם חיזר? ממ ממש הרגע. ראיתם עב"מ? כנ"ל היה לכם סיוט? אין לי מושג.. לפני המתכונת בביוטופ נראלי חלמתי שנמלים מתחפרות לי ביד. זה היה מחריד. רבת עם מישהו שאתה אוהב? אממ לפני שלושה ימים בערך רבת עם מישהו שאתה שונא? אנחנו במילא בריב אז מה הקטע? תזכירו לי איך קוראים לכם? מיכל! לילה טוב :)

למעלה