שאלון

en li shem 7

New member
שאלון

מה נשמע? איך הלך לך היום? בן כמה אתה? איך קוראים לך? כמה אחים יש לך? איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת? אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? איזו מגמה? אתה לומד ביום שישי? איך קוראים למחנכת שלך? איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? איזה מקצוע אתה הכי שונא? מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אתה לוקח בקבוק מים? מה אתה לוקח לאכול? באיזה שעה אתה חוזר? אתה הולך לבית בהסעה? מה אתה אומר על הנוער של היום? המחשב שלך נמצא בחדר שלך? פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? מה הצבע שיער שלך? מה הצבע העיניים? יש לך שיער ארוך? מה הגובה? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? הסרט האחרון שראית? מה אתה שומע עכשיו? תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גבינה מועדפת? בשר מועדף? מאפה מועדף? שתיה חמה מועדפת? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? איזה עונה אתה הכי אוהב? איזה עונה אתה הכי שונא? מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? אתה צם ביום כיפור? אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? אתם מאמינים בחיזרים? אתם מאמינים באלוהים? מאמינים בשטן? דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. 2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? 2.שחור או צהוב? 3.שחור או לבן? 4.אדום או ירוק? 5.תכלת או כתום? דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? איזה צבע לעולם לא תלבש? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? איזה צבעים אתה לובש בד"כ? איזה צבע הכי מאפיין אותך? קנית תיק השנה? אם כן באיזה צבע? ושל איזה מותג? מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? תה או שוקו? לימודים או חופש? אם את בת,חצאית או מכנסיים? לצאת או להיות בבית? חוף הים ? או טבע? שוקולד לבן או חלב? כלב או חתול? עכבר או חתול? אחים או אחיינים? אמא או אבא? לחיות או למות? מחשב או טלויזיה? לישון או להית ערים? פינגווין או דג? לדבר חלש או לדבר חזק? לשמוע היפ הופ או רוק? מדונה או איל גולן? בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? למידה שבה הבית שלך יפה? למצבך החברתי? לכתב שלך? להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? למידת התענינותך בלימודים? כמה אתה אוהב קולה? כמה אתה אוהב פיצה? כמה אתה אוהב את החברים שלך? כמה אתה אוהב את האחים שלך? למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? למידה בה אתה אוהב מוזיקה? למידה בה אתה אוהב לשיר? למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אכלתם שוקולד? צחקתם? דיברתם בטלפון? דיברתם בפלאפון? קמתם ב-6:00 בבוקר? קמתם ב-12:00 בצהריים? חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? רבת עם מישהו שאתה אוהב? רבת עם מישהו שאתה שונא? תזכירו לי איך קוראים לכם?

en li shem 7

New member
../images/Emo6.gif

מה נשמע?הכל בסדר איך הלך לך היום?טוב בן כמה אתה?15 איך קוראים לך?הדר כמה אחים יש לך?3 אחים איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?גילי ואם יש אז איך קוראים להם? מעשנ\ת?לא..כאילו, פעם ב.. אם כן מאיזה גיל?14 איך התחלתם לעשן?אח שלי נתן לי
בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???....סתמי חשבתם פעם להפסיק?אני לא מעשנת! אתה אוהב שאלונים?לא אם לא למה אתה עונה עליהם?כי...דבורה אמרה
אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?:\ אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?כןן כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?ט' איזו מגמה?אומנות אתה לומד ביום שישי?לא! איך קוראים למחנכת שלך?לינור איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?הלכה ומתמטיקה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אומנות איזה מקצוע אתה הכי שונא?מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר?6 וחציי אתה לוקח בקבוק מים?לא מה אתה לוקח לאכול?סנדוויצי'ם באיזה שעה אתה חוזר?הכי מאוחר? 5 אתה הולך לבית בהסעה?לא מה אתה אומר על הנוער של היום?דור מצוין
(פחח..עלקק) המחשב שלך נמצא בחדר שלך?יאפ פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?אין לי מגרותת!! חההחהח אכלתם אותהה!! קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?פ'ח..מי יקום.. מה הצבע שיער שלך?חום מה הצבע העיניים?חום יש לך שיער ארוך?ניראלי
מה הגובה?1.68 וחצי! מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?חשפנית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?ישנתי 18 שעות פעם..
עוזר? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?...ישנתי שעה? מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?שוקולד!
מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?מרק מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?לגרוס קרח!
איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב?אממ..אממ..שמש נצחית בראש צלול איזה שיר אתה הכי אוהב?אין לי מועדף.. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?אממ...טאריה? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?סקרלט ג'והנסון^^
הדיסק שאתה הכי אוהב?מצנחים השיר האחרון ששמעת?You Are The Master - Bif Naked(שאני שומעת עכשיו)
הסרט האחרון שראית?אממ..האסונות של נינה מה אתה שומע עכשיו?You Are The Master - Bif Naked תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?ארון>.> גבינה מועדפת?פטה בשר מועדף?צמחונית
מאפה מועדף?פיצה? שתיה חמה מועדפת?תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו?את דבורה
איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?אממ..שמש נצחית בראש צלול
איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?עדי רן-יש הקב"ה
איזה עונה אתה הכי אוהב? חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!
איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ. בעע מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?לקרוא ספר! אתה צם ביום כיפור?כע אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב?לא יש לך טלוויזיה בחדר?כע אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כע אתם מאמינים בחיזרים?כע אתם מאמינים באלוהים?לודעת מאמינים בשטן?לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.דבורה 2.דבורה2 3.דבורה3 (זה הכפילים שלה..אבל רק ה3) דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.אממ. ההיא מהכדורסל שעשתה לי שטף דם! 2.לוי
3.מי ששונא אותי?
איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן?שחור..לא, בעצם לבן 4.אדום או ירוק?ירוק 5.תכלת או כתום?תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.כחול 2.כחול ככה 3.כחול בהיר 4.כחול כחלכל 5.כחול כהה מאוד באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירוק באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול ושחור איזה צבע לעולם לא תלבש?מממ..לודעת איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור איזה צבעים אתה לובש בד"כ?לודעת2! תעזבו אותי כבר~ איזה צבע הכי מאפיין אותך?כחול.. קנית תיק השנה?לא אם כן באיזה צבע?:| ושל איזה מותג?:|:|:|:| חלאס. מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר?פיצה תה או שוקו?שוקו לימודים או חופש?ברור שחופש.. אם את בת,חצאית או מכנסיים?מכנסיים..ומה קרה?? למה בנים לא לובשים מכנסיים?!? אה?? כל הידים שלי לובשים!|אף| לצאת או להיות בבית?בית חוף הים ? או טבע?טבע שוקולד לבן או חלב?לבן כלב או חתול?חתול
עכבר או חתול?חתול אחים או אחיינים?אחינים אמא או אבא?אמא לחיות או למות?למות מחשב או טלויזיה?מחשב לישון או להית ערים?לישוון פינגווין או דג?פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק?לדבר חלש לשמוע היפ הופ או רוק?מוזיקה חסידית!:):) מדונה או איל גולן?פ'חח...ברור שמדונה
בירה שחורה או לבנה?שחורה.זה טעים! דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?10 למידה שבה הבית שלך יפה?7 למצבך החברתי?9 לכתב שלך?7 להישגים שלך בלימודים?9 למצבך הבריאותי?3 למידת התענינותך בלימודים?6 כמה אתה אוהב קולה?1. שואף ל0 כמה אתה אוהב פיצה?9 כמה אתה אוהב את החברים שלך?8.5 כמה אתה אוהב את האחים שלך?9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?9 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?10 למידה בה אתה אוהב לשיר?8 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?לודעת אכלתם שוקולד?אתמול צחקתם?הרגע. לוי הצחיק אותי...:| דיברתם בטלפון?היום דיברתם בפלאפון?היום קמתם ב-6:00 בבוקר?לודעת קמתם ב-12:00 בצהריים?לודעת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לודעת חשבתם שאתם רזים ?לאאא חשבתם שאתה שמנים?לא ישבתם שאתם גבוהים?אה?
הייתם אצל רופא שיניים?לודעת הייתם חולים?לודעת ראיתם חיזר?לא אבל אבא שלי ראה! ראיתם עב"מ?אותו דבר...^ היה לכם סיוט?לודעת רבת עם מישהו שאתה אוהב?לודעת רבת עם מישהו שאתה שונא?לודעת תזכירו לי איך קוראים לכם?המשיח

אלאנקה

New member
XDDDDD

מוזיקה חסידית שליטע!!!! עדי רן
...את מדברת עלי? או על דבורה אחרת?..יש לי כפילות?
או שאני כפילה של מישו?
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?לגרוס קרח!- "את יודעת, זה לא בריא לשיניים...זה סודק אותם" *שקט* *גורסת קרח* "טעים"

אלאנקה

New member
עונה../images/Emo66.gif

מה נשמע? טוב, תודה איך הלך לך היום? נחמד בת כמה את? 14 איך קוראים לך? דבורה
כמה אחים יש לך? 5 |אזהרה| איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את כולם... ואם יש אז איך קוראים להם? נחליאל, יוסף, טליה, רות ושיראל מעשנ\ת? יאק, לא
אם כן מאיזה גיל?
איך התחלתם לעשן?
בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... ... חשבתם פעם להפסיק? טוב, מה!?!? את אוהבת שאלונים? כן^^ אם לא למה אתה עונה עליהם? אני כן אבל אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני לא אוהבת להרכיב, אני אוהבת לענות. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... יופי באיזה כיתה את? ט איזו מגמה? אומנות אתה לומד ביום שישי? לאD: איך קוראים למחנכת שלך? לינור ברששת
איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת.. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:30 אתה לוקח בקבוק מים? אם אני זוכרת מה אתה לוקח לאכול? אם אני לוקחת...לחם עם משו באיזה שעה אתה חוזר? כל יום יום אחר.. אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? חלקם אחלה, חלקם לא. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא
פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין מגירות בחדר הזה, ואין לי כח לחפש מגירה.. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ספריה מה הצבע שיער שלך? חום, אדום, סגול ועודמט כחולD: מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? מדורג..מקדימה קצר, מאחור ארוך מה הגובה? לודעת..נמוך
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? סופרת
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 5 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? אממ לא זוכרת מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? תה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? אייס ווניל
מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? אייס ווניל, גלידה.. איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד וחצי
איזה סרט אתה הכי אוהב? אפקט הפרפר איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון
איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אהה הסולן של breaking benjamin איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'וני דפ
הדיסק שאתה הכי אוהב? אין לי דיסקים
השיר האחרון ששמעת? אההה לא זוכרת
הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר מה אתה שומע עכשיו? את אחותי מנג'סת ליD: תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? ספריה! גבינה מועדפת? אממ יש גבינה טעימה כזאתי...שלודעת איך קוראים לה בשר מועדף? כבש מאפה מועדף? דונאט שתיה חמה מועדפת? אהה סוג כלשהו של שוקו מגניב כזה.. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את.. אביבה איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? צ'ארלי בממלכת השוקולד איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? kryptonight איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף
איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ
מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מחשב.. אתה צם ביום כיפור?
אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? לא ראיתי, לא אכלתי.. היית מסתדר בלי מחשב? לא
יש לך טלוויזיה בחדר? לא
אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן..אם היה לי אתם מאמינים בחיזרים?
חייזרים שליטע! אתם מאמינים באלוהים?
מאמינים בשטן?
דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. מזה השאלה הזאת? חרם!! 2. 3. דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.נוו... הערבים האלה ברשות הפלאסטינית.. שיש להם שמות נורא מסובכים ומכוערים
2. 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. אפור 2. שחור 3.ירוק כהה 4.כחול כהה 5.לבן באיזה צבע צבוע החדר שלך? עכשיו לבן, ביום שישי כחול! באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אפור.. איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד.. איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? אפור/שחור/כחול כהה איזה צבעים אתה לובש בד"כ? אפור וכחול איזה צבע הכי מאפיין אותך? אפורD: קנית תיק השנה? לא אם כן באיזה צבע? לא קניתי.. ושל איזה מותג? לא קניתי $&@!#
מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר
תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש...דאע!! אם את בת,חצאית או מכנסיים? נממ תלוי איזה לצאת או להיות בבית? תלוי לאיפה ועם מי חוף הים ? או טבע? טבע
שוקולד לבן או חלב? לבן
כלב או חתול? לודעת עכבר או חתול? חתול.. אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? נו באמת:/ לחיות או למות? לחיותXD מחשב או טלויזיה? מחשב
לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? פינגווין!! לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק
מדונה או איל גולן? XDD שאלה קשה...אבל מדונהP: בירה שחורה או לבנה? לבנה
דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 10!! למצבך החברתי? 10
לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 8 וחצי למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 7 כמה אתה אוהב קולה? 7 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? תלוי מתי.. למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 1000 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 100 למידה בה אתה אוהב לשיר? 1 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אממ לא זוכרת אכלתם שוקולד? היום
צחקתם? היום
דיברתם בטלפון? היום.. דיברתם בפלאפון? היום! קמתם ב-6:00 בבוקר? לפני כמה שבועות, אני חושבת.. קמתם ב-12:00 בצהריים? אממ לא זוכרת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? אממ לא זוכרת...זה קרה בזמן הקרוב, אבל לא זוכרת מתי חשבתם שאתם רזים ? עכשיו?.. חשבתם שאתה שמנים? אפעם.. חשבתם שאתם גבוהים? שש! אני עדיין בשלבי הכחשה. הייתם אצל רופא שיניים? לא זוכרת.. הייתם חולים? לא זוכרת.. ראיתם חיזר? מסווג
ראיתם עב"מ? מסווג!! היה לכם סיוט? אממ לא זוכרת.. רבת עם מישהו שאתה אוהב? לא זוכרת רבת עם מישהו שאתה שונא? לא זוכרת.. תזכירו לי איך קוראים לכם? דבורה, יא'חתיכת זונה
!!! ותזהרי11! יש לי גרזן ביד! (תודות לדניאל, שלימדני את דרכי הנועם
)

en li shem 7

New member
דבורה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המורה שלך זאת לינור ברששת?
...ממ..מעניין

אלאנקה

New member
../images/Emo12.gif

מתי אמרתי את זה?.. י"א, הא? שקרנית מלוכלכת..בשאלון אמרת שאת בכיתה ט'.

למעלה