שאלון=]=]=]

שאלון=]=]=]

איזו עונה הכי אוהבים? איך יודעים שבא אביב? שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כמה ישנתם בסופשבוע? למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? למה אתם עונים על השאלון הזה? האם אתם משועממים בצורה נוראית? מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? מה הפרי האהוב עליכם? מהו הירק האהוב עליכם? האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? מהיא הממתק האהובה עליכם מהיא שתיה אהובה עליכם שיר אהוב עליכם סרט אהוב עליכם אוכל אהוב עליכם ספר אהוב עליכם בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? מועדון אהוב עליכם? למה השעון מתקתק? מה אתם שומעים עכשיו? מה אתם מריחים עכשיו? מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב

Saint Marco

New member
me- התייאשתי באמצע

איזו עונה הכי אוהבים? אביב איך יודעים שבא אביב? יודעים שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? לא מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? נכנסה לתרדמת. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? לא. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? רק 9 וחצי. כמה ישנתם בסופשבוע? הוא טרם נגמר למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? פלפל אדום וגמבה זה לא אותו דבר. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? הוא לוקח רואקוטן. למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? הצבע שלו כן ירוק. שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? לא יודע. ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? כי יש מאוורר האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? מחרחר כמו חמור! למה אתם עונים על השאלון הזה? כי משעמם האם אתם משועממים בצורה נוראית? מאוד והשאלון גרווע מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? לא הרבה כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? זוג אחד מה הפרי האהוב עליכם? אגס מהו הירק האהוב עליכם? גזר האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? כל מיני מהיא הממתק האהובה עליכם- שוקולד מהיא שתיה אהובה עליכם- מים וקפה שיר אהוב עליכם - נמנמנ יש הרבה סרט אהוב עליכם- לא עולה עכשיו אוכל אהוב עליכם- אוכל זה איכס ספר אהוב עליכם- בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? מועדון אהוב עליכם? למה השעון מתקתק? מה אתם שומעים עכשיו? מה אתם מריחים עכשיו? מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב

../images/Emo189.gif

איזו עונה הכי אוהבים? קיץץץ
איך יודעים שבא אביב? מממ יש שמש? שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? חח לא זה מלפני מליון שנה כבר מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? לא זוכרת :/ כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? ממ עכשיו 10 חח כמה ישנתם בסופשבוע? בנתיים ישנתי שעתיים אחה"צ למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? חחחח טחלסס אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? מה הבעיה בלקלף את השפתיים!? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? חחח שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? אה ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? חח לא יודעת אבל אני לא יכולה שהבית שקט מהרעש הזה האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? הוא גם מחרחר כשהוא חושב חח למה אתם עונים על השאלון הזה? כי הוא מצחיק אותי האם אתם משועממים בצורה נוראית? חח לא אבל סתם להעביר ת'זמן לפני שיוצאים מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? אמן שהזמן היה עובר יותר לאט אם כברר כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? אני גורבת רק שכבה אחת של גרביים מה הפרי האהוב עליכם? מנגו =] מהו הירק האהוב עליכם? תפו"א אם זה נקרא ירק בכלל האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? ממ לא מהיא הממתק האהובה עליכם ממ שוקולוד מריר
מהיא שתיה אהובה עליכם שוקו!! שיר אהוב עליכם Your Song - Elton John סרט אהוב עליכם יש מלאא אבל אני חולה על ילדות רעות אוכל אהוב עליכם קציצות של אמא! ספר אהוב עליכם כל סדרת סודות נעורים בגד אהוב עליכם ג'ינס:] תחתון אהוב עליכם? ממ יש לי תחתון של מיקי מאוס בקומיקס שאני חוללה עליו מועדון אהוב עליכם? ממ פשוט מסיבות טובות למה השעון מתקתק? ממ כי המחוגים עוברים מה אתם שומעים עכשיו? אל תלכי - רפאל דהן מה אתם מריחים עכשיו? כלום מה אתם טועמים עכשיו? כלום מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון, מתכתבת באסמסים עם ידיד שלי ומדברת עם היפה שלי ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? הייתי מעדיפה לברוח מסיפורים כאלהה לילה טוב

Only Dreaming

New member
I hear you loving yourself, too.

איזו עונה הכי אוהבים? חורף.
איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב סביב. אה, ואלרגיות. שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? כן, כפרעליה. מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? אויש, נו. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? לא. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? רק 11 בלילה. כמה ישנתם בסופשבוע? איזה שעתיים בצהריים. למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? זה סיפור מאוד ארוך. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? סליחה? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כי עושים אותו מצמחים ירוקים? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? יש בעיות?
ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? בגלל המאוורר שלו. האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? נושם. הוא חי! למה אתם עונים על השאלון הזה? כי משעמם לי בצורה נוראית. האם אתם משועממים בצורה נוראית?
מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? סקס. כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? די להיות מוזר. מה הפרי האהוב עליכם? לאדע. מהו הירק האהוב עליכם? לאדע. האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? בסלט. בצל ומלפפון ועגבניה.
מהיא הממתק האהובה עליכם השאלון הזה, פשש... אמ, קינדרבואנו.
מהיא שתיה אהובה עליכם קולה. ^^ שיר אהוב עליכם אין אחד כזה. כרגע You של רג'ינה ספקטור. סרט אהוב עליכם פאנטום האופרה? אוכל אהוב עליכם סתם אוכל כזה. ספר אהוב עליכם מישהו לרוץ איתו? בגד אהוב עליכם לאדע. תחתון אהוב עליכם? בוקסר רגיל כזה. מועדון אהוב עליכם? לא אוהב מועדונים. למה השעון מתקתק? כי הדגים עושים בלו בלו בלו. מה אתם שומעים עכשיו? את עצמי מקליד את זה, ורעשים מהסלון. מה אתם מריחים עכשיו? האף שלי סתום, זונות. מה אתם טועמים עכשיו? כלום. מה אתם עושים עכשיו? עונה על שאלון, כמו מה זה נראה? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? לא משהו. האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, לא תודה. אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, לא תודהץ או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? או לברוח מהשאלון הזה כל עוד אני יכול, זה יותר טוב. | הדגש|לילה טוב ליל מנוחה. הודגש באמצעות מדגישומטיק, כושילאמאשלו
[אנחנו בריב.]

נופר לס

New member
לא רוצה לישון

איזו עונה הכי אוהבים? קיצחורף איך יודעים שבא אביב? מביטים סביב שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? ברור היא גרה ליידי מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? נישקתי אותה והיא חזרה לחיים כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? כןןן.. הכניסו לה מכות בכלא.. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? טלויזיה... כמה ישנתם בסופשבוע? היום ישנתי שעתיים וחצי למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? כי לפלפל צהוב קוראים פלפל ולא גמבה אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? נפשית... למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? שו? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? הוא נושם? האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? נושם... למה אתם עונים על השאלון הזה? שיעמום האם אתם משועממים בצורה נוראית? ביותר מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? ללכת לישון? כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? 800000 מה הפרי האהוב עליכם? תותים מהו הירק האהוב עליכם? חסה האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? עגבניה ומלפפון מהיא הממתק האהובה עליכם? נטלי מהיא שתיה אהובה עליכם ? שוקו שיר אהוב עליכם: המוסיקה בזמן האחרון לא משהו.. סרט אהוב עליכם: סיפור אהבה בלתי נשכח אוכל אהוב עליכם : קורנפלקס ספר אהוב עליכם : כמו הסרט טוב זה היחיד שקראתי... בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? הסריג של פולו כחול לבן מועדון אהוב עליכם? מועדון הפוח למה השעון מתקתק? זה הלב שלו מה אתם שומעים עכשיו? טלויזיה מה אתם מריחים עכשיו? נדה מה אתם טועמים עכשיו? נדה מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון ומשחקת באבלס ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? תלוי מי מקריא האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? אלו שיקשיבו לילה אנשים....

נחמדי!

איזו עונה הכי אוהבים?אביב איך יודעים שבא אביב?פסח בא..?! שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים?אממ חושבת שכן מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל?היא ישנה המון עד שבא נסיך ונישק אותה.. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו?לא.. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה?כי לא מאוחר בכלל כמה ישנתם בסופשבוע?12 שעות למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה?חחחח חשבתי על זה פעם אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? לא יודעת זה מראה על בעיה? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם?לא יודעת שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז?לי אין בעיות ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל?כי הוא מפגר.. האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר?מחרחר למה אתם עונים על השאלון הזה?למה באמת?! האם אתם משועממים בצורה נוראית?כנראה שזאת הסיבה מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?לישון או לעשן כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה?1.. מה הפרי האהוב עליכם?מנגו מהו הירק האהוב עליכם?עגבניה האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה?אממ לא מהיא הממתק האהובה עליכם:תפוצ'יפס מהיא שתיה אהובה עליכם: קולה שיר אהוב עליכם: לחישות שקטות- נוי רויטנברג סרט אהוב עליכם: אבודות והוזות אוכל אהוב עליכם: צ'יפס ספר אהוב עליכם: מלך החומוס ומלכת האמבטיה בגד אהוב עליכם:חולצה ורודה של תגוס תחתון אהוב עליכם?כחול עם מיקי מאוס של דלתא מועדון אהוב עליכם?לכת למה השעון מתקתק?כי הוא מפגר מה אתם שומעים עכשיו?השקט-של נוי רויטנברג מה אתם מריחים עכשיו?ריח של סיגריות מה אתם טועמים עכשיו?כלום מה אתם עושים עכשיו?עונים על שאלון מטומטם ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה?כייף! האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים?מספרת...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif "אנשים רק מתערבים..." ../images/Emo79.gif

איזו עונה הכי אוהבים?
סתיווו איך יודעים שבא אביב?
אממ לפי הפריחה? שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים?
כע.. מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל?
נכנסה לתרדמת כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו?
כע שמעתי ולא אין לי כוח וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה?
אממ בהתחשב בזה שזה לא לילה? XD כמה ישנתם בסופשבוע?
מעט מאוד חח למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה?
חח כי גמבה זה לא פלפל אדום? ויש פלפל אדום שקוראים לו פלפל. חח איזה הזוי אתה יואווו אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו?
שיש לו יובש בשפתיים, למה קורה לך? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם?
בגלל מה שהוא מכיל.. שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז?
חח תשאל בתפוז משוב? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל?
בגלל המאווררים שבתוכו.. כשהם עובדים יש רעש האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר?
נושם ;] תלוי במצב המחשב.. אם הוא גוסס אז.. למה אתם עונים על השאלון הזה?
מצב רוח לשאלונים חח האם אתם משועממים בצורה נוראית?
סוג של מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?
לענות על השאלון הסופר הזוי הזה? כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה?
חחחחחח מה הפרי האהוב עליכם?
בננה מהו הירק האהוב עליכם?
עגבניה האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה?
אוי, לא. למרות שיש כאלו שאני מחשיבה ירקות שאומרים שהם בכלל פרי. מהיא הממתק האהובה עליכם
אממ פרר רושר , קינדר בואנו מהיא שתיה אהובה עליכם
פאנטה, מיץ ענבים שיר אהוב עליכם
Listen - ביונסה. סרט אהוב עליכם
סיפור אהבה בלתי נשכח , מישהו לרוץ איתו , הבועה אוכל אהוב עליכם
שניצל עם פירה ספר אהוב עליכם
יש אלוהים - קארין ארד בגד אהוב עליכם
אממ חולצה של האקס שלי.. ;] תחתון אהוב עליכם?
חחח מועדון אהוב עליכם?
תאטרון, הדיוה למה השעון מתקתק?
למה שלא יתקתק? XD מה אתם שומעים עכשיו?
את ביונסההה מה אתם מריחים עכשיו?
אוכל מה אתם טועמים עכשיו?
כלום מה אתם עושים עכשיו?
עונה על שאלון... ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה?
נחמד האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה,
אממ תלוי מתי.. אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה,
כנ"ל או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים?
חחחחחחחחחחחחחח בואנה עדי, אתה הזוי ברמות!

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

איזו עונה הכי אוהבים? בכל עונה נאחס לי ;[ איך יודעים שבא אביב? מסתלים סביב סביב
שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? מקווה. מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? נכנסה לתרדמת נומי נומי. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? לא שמעתי O: וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כולה שמונה בערב :| כמה ישנתם בסופשבוע? המון! למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? כדיי שתוכל להבדיל. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? הוא לוקח ראקוטן. למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כי זה עשוי מצמחים ירוקים :] שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? לי אין בעיות. ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? כי הוא מתחמם. האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? נושם! למה אתם עונים על השאלון הזה? למה אמאשלך זונה? האם אתם משועממים בצורה נוראית? כע מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? לא צריך להגזים. כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? מה מה הפרי האהוב עליכם? פטל מהו הירק האהוב עליכם? כרובית! ועגבניה! וברוקולי! האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? לאיודע, נראה לי שכן. מהיא הממתק האהובה עליכם? טוויסט מהיא שתיה אהובה עליכם? קולה! שיר אהוב עליכם? הכיוני. סרט אהוב עליכם? שלישיית בלוויל. אוכל אהוב עליכם? הכל. ספר אהוב עליכם? ח בגד אהוב עליכם? אין דבר כזה, אתה אוהב אחד מהילדים שלך יותר? תחתון אהוב עליכם? כנ"ל. מועדון אהוב עליכם? תאטרון? למה השעון מתקתק? שניכנס ללחץ. מה אתם שומעים עכשיו? מוזיקה. מה אתם מריחים עכשיו? אוויר. מה אתם טועמים עכשיו? כלום. מה אתם עושים עכשיו? רעבים. ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? שהייתי קטן זה עבד. האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה? לא, שירדם לבד המניאק. אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה? גם לא. או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? אללי. לילה טוב

אני רק אענה על שאלה אחת:

כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? מתוך הספר: אל תנשקי את הצפרדע, סיפורים פמניסטיים לילדים והורים. כפה אדמה/רואהל דאהל בקר אחד התחשק לזאב איזה משהו טוב, הוא היה קצת רעב. ולכן הוא הלך ופק על דלתה של סבתא שגרה לבד בבקתה. סבתא פתחה - הוי! זוועה ואימה! שנים חדות ולשון שדמה! "אפשר ל'כנס?" כך זאביק שאל. וסבתא תקעה בו מבט מבהל. אוי, שכחתי לא פותחים דלת לזר. וזהו, יותר לא הספיקה לומר. אבל סבתא היתה כחושה ונמוכה, וזאביק ילל: "זאת לא ארוחה. סבתא בכלל לא שיפרה ת'מצב הבטן נדבקת לי תכף לגב." סביב למטבח התרוצץ ויבב: אנ'רוצה עוד מנה! אני כל כך רעב! יש לי צורך דחוף בילדה טעימה. הי! אולי אחכה לכפה אדמה? היא תכף תופיע. עכשיו היא ביער, אבל עוד דקה היא תגיע לשער." מהר הזאב, התעטף במעיל, נעל נעליים, סרק בצד שביל, חבש לראש כובע, ישב בכרסה וחכה. כפה אדמה נכנסה, עצרה, הסתכלה ואחר כך אמרה: "סבתא, סליחה שאני מעירה: למה יש לך אוזנים גדולות כמו סירה?" כדי לשמוע היטב, נכדתי הקטנה!" כך במתק לשון הזאב לה ענה. "ויש לך עינים כמו שני פנסים!" "כן," חיך הזאב ושפשף בריסים. "לראות אותך ככה הרבה יותר קל - נדמה לי שגם... העלית במשקל!" לקלק הזאב את שפתיו בלשון ותכנן איך יקח את הביס הראשון. אחרי סבתא צמוקה בטעם של קש, כיפנת תהיה כמו תפוח בדבש! אז מהרה הילדנת ברב תמהון: "סבתא, איזה מעיל של פרוה! שגעון!" "לא!" קרא הזאב, "זה הרגע לשאל: סבתא, למה יש לך פה כזה גדול? אבל לא משנה מה תאמרי, כך או כך, עוד רגע או שנים אבלע גם אותך!" כפה אדמה אז משכה בכתפיים, זקפה ת'גב, פסקה ת'רגליים, הכניסה ת'יד אל הכיס מאחור והוציאה אקדח אוטומטי שחור, כונה וירתה בו שלש יריות, ומיד הוא הפך לזאב מת מאוד. אחרי חדש בערך פגשתי אותה מטילת ביער מול פתח ביתה. אבל בלי שכמיה אדמה, ילדותית, וגם בלי כפה אדמה ושטוטית. שנוי מהמם של ממש חל בגברת. עכשיו התעטפה בפרווה נהדרת. "שלום," היא אמרה לי, "האם שמת כבר לב למעילי המקסים מפרות הזאב?"

BOOLYY1

New member
להלהלה

איזו עונה הכי אוהבים?קיץ איך יודעים שבא אביב? מרגישים פשוט שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? ברור מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל?נרדמה כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו?עדיף שלא נדע וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה?הייתי ער אני בחופש:) כמה ישנתם בסופשבוע?הרבהההה למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה?אין לי מושג אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? יובש? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? למה אתם עונים על השאלון הזה?משעמם לי האם אתם משועממים בצורה נוראית?לא נוראית כרגע כן מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?שיעבור יותר לאט כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה?תלוי אם אני בשטח מה הפרי האהוב עליכם?אבטיח מהו הירק האהוב עליכם?גזר האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה?סלט אבוקדו מהיא הממתק האהובה עליכם נחשים מהיא שתיה אהובה עליכם גולדסטאר שיר אהוב עליכם רבות הדרכים סרט אהוב עליכם אסקימו לימון אוכל אהוב עליכם לזניה ספר אהוב עליכם אם יש גן עדן בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? יש לזה שם? תיאטרון מועדון אהוב עליכם? למה השעון מתקתק? כדי שאם יעלם נדע איפה הוא מה אתם שומעים עכשיו?איזו עונה הכי אוהבים? איך יודעים שבא אביב? שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כמה ישנתם בסופשבוע? למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? למה אתם עונים על השאלון הזה?משעמם האם אתם משועממים בצורה נוראית? מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? מה הפרי האהוב עליכם? מהו הירק האהוב עליכם? האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? מהיא הממתק האהובה עליכם מהיא שתיה אהובה עליכם שיר אהוב עליכם סרט אהוב עליכם אוכל אהוב עליכם ספר אהוב עליכם אם יש גן עדן בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? מועדון אהוב עליכם?תיאטרון למה השעון מתקתק?כדי שנדע איפה הוא מה אתם שומעים עכשיו?SWEATEST THING U2 מה אתם מריחים עכשיו?ריח שלי מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו?כוץבים ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה?יום אחד תהיה אזרח האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב מה אתם מריחים עכשיו? מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב לילה טוב קקצת הסתכבתי

BIoNdY

New member
עונהה =]

איזו עונה הכי אוהבים? אביב =] איך יודעים שבא אביב? האופטימיות חוזרת =] שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? בטח =] מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? היא הלכה לישון =] כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? לא שמעתי ועדיף שישאר ככה =] וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כולה 9 הלו... כמה ישנתם בסופשבוע? מלאאא.. איזה 15 שעות למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? כי הוא בא אחרון וגם זה היה בקושי אז הוא "גם בא" אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? כנראה מגרד לו שם... =] למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כדי שהנענע לא תרגיש מסכנה =] שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? כי המודם שלי דפוק ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? כי אם הוא לא היה עושה רעש היינו יודעים שהוא שם? =] האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? אם לא היה נושם הייתי מנשים אותו... מחשב לא נושם = מחשב מת = אין לי חיים... =[ למה אתם עונים על השאלון הזה? כי זה עדיף מללכת לעשות שיעורים במתמטיקה האם אתם משועממים בצורה נוראית? לא.. אפשר ללכת להתקלח... לעשו תשיעורים.... כן... מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?ללכת לישון =] עוד מעט כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? אחת... למה יש מישהו שיותר? מה הפרי האהוב עליכם? אגס! מהו הירק האהוב עליכם? חסה! חחחח האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? אמממ חסה ומלפפון.. אני חושב... מהיא הממתק האהובה עליכם? מסטיק! וטוב שהזכרתם לי, אני קופץ להביא אחד =] מהיא שתיה אהובה עליכם? נסטי =] שיר אהוב עליכם? "זה לא סתם אולי... את האור בחיי..." =] סרט אהוב עליכם? תמיד שואלי םא תהשאלה הזאת ואני לא יודע מה לענות... נראה לי נוטינג היל אבל כבר שנים לא ראיתי אותו... אוכל אהוב עליכם? פיצה (אם זה נקרא אוכל) ומקדונלד (אם זה נקרא אוכל) ספר אהוב עליכם? הארי פוטר חחחח כן כן גם אני מכור בגד אהוב עליכם? החולצות הקרועות של התנועה =] תחתון אהוב עליכם? לא זוכר איך קוראים להם אבל רגילי םלחלוטין בלי מחשבות לכיוונים שונים... מועדון אהוב עליכם? המועדון בצורן חחחחח של התנועה =] (כמה נדוש) למה השעון מתקתק? כדי שקפטן הוק ידע מתי התנין בא =] מה אתם שומעים עכשיו? את הקולות של הטלוויזיה מה אתם מריחים עכשיו? את המסטיק שלקחתי חחח =] מה אתם טועמים עכשיו? כנ"ל מה אתם עושים עכשיו? עושנים על שאלון + אוכלים מסטיק + שומעים את אח שלי אומר "וואי איזה יפה זה אתה לא מבין נועם" ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? אחלה דבר =] אני בעד האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, האמת שלא אכפת לי =] לי אני אוהב לספר אבל גם שנותנים לי צומי =] או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? אהאה לילה טוב ואחלה שבוע לכולם =] =] =] =]

moshe butt

New member
אלעעע שאלון...!!!

איזו עונה הכי אוהבים? אביב וחורף
איך יודעים שבא אביב? פרחים
שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? ברור מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? שלגיה נרדמה ולאחר מכן בא הנסיך על הסוס הלבן ונישק אותו. ואז, היא התעוררה
כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? מממ.. לא וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כי הרגע חזרתי מהופעה של ידידה שלי.
כמה ישנתם בסופשבוע? ה-ר-ב-ה-! למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? בגלל שהפלפל האדום מוזר וכולם שונאים אותו! אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? זה אומר שיש לו שפתים יבשות! למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כיון שצמח התה הוא בצבע ירוק שאלות על תפוז: טוב למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? אין לי מושג ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? חחח האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? הוא מחרחר- יש לו אבק! זה מקשה על הנשימה שלו! (מסכן) למה אתם עונים על השאלון הזה? תאמת, אין לי מושג- משעמם לי!
האם אתם משועממים בצורה נוראית? אההה... לא משהו מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? מממ... שום דבר מיוחד- לא מציק לי כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? רק זוג אחד מה הפרי האהוב עליכם? יש הרבה: פאפיה, תפוח, בננה, תותים ואגס מהו הירק האהוב עליכם? מלפפון האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? מממ... לא שזכור לי מהיא הממתק האהובה עליכם? ביסלי בצל מהיא שתיה אהובה עליכם? בירה שיר אהוב עליכם: i know it's over- The Smiths סרט אהוב עליכם: מממ... הנסיכה מונונוקי אוכל אהוב עליכם:
המבורגר
ספר אהוב עליכם: השטן והעלמה פרים בגד אהוב עליכם: מממ... לא משהו מיוחד תחתון אהוב עליכם? בוקסר מועדון אהוב עליכם? מממ... אין! למה השעון מתקתק? בגלל המחוגים [?] מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה אתם מריחים עכשיו? את ריח הסיגריה שהדלקתי לפני כשניה מה אתם טועמים עכשיו? שחכתי איך קוראים לזה
אהה... טופיפי
מה אתם עושים עכשיו? תנחש! ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? כןןןןןן
האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה: לא אכפת לי אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה: גם לא אכפת לי
או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לא לילה טוב לילה טוב

עונה... ../images/Emo13.gif

איזו עונה הכי אוהבים?
אביב איך יודעים שבא אביב?
מאזינים לחדשות שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים?
ברור, היא עובדת בבורגר ראנץ' מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל?
היתה לה עצירות קשה כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו?
משו שקשור בגנג באנג זאופילי? וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה?
למענך... >< כמה ישנתם בסופשבוע?
לא ספרתי האמתי וזה לא כל כך מעניין... למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה?
וואלה למה? אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו?
שהפה שלו יראה כמו רקטום פתוח למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם?
תחכה ותראה שהוא הופך להיות ירוק שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז?
אין לי ת'בעיה הזאתי ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל?
הוא מקלל אותנו בשפת ה-01001110101 האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר?
הוא רק מקלל למה אתם עונים על השאלון הזה?
לא ידוע לי מה הביא אותי עד לנקודה זאת.... האם אתם משועממים בצורה נוראית?
אהא.... מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?
להפסיק ת'שאלון הסתום פה... כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? מה הפרי האהוב עליכם? מהו הירק האהוב עליכם? האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? מהיא הממתק האהובה עליכם מהיא שתיה אהובה עליכם שיר אהוב עליכם סרט אהוב עליכם אוכל אהוב עליכם ספר אהוב עליכם בגד אהוב עליכם תחתון אהוב עליכם? מועדון אהוב עליכם? למה השעון מתקתק? מה אתם שומעים עכשיו? מה אתם מריחים עכשיו? מה אתם טועמים עכשיו? מה אתם עושים עכשיו? ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? לילה טוב

טיפה טיפה.

איזו עונה הכי אוהבים? קיץ. איך יודעים שבא אביב? יודעים שבא פסח, ואז..
. שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? כן, ברור! מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? היא נרדמה ואז בא הנסיך ונישק אותה
. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? מממ שש... וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? של הבוקר, וכי אני צריך למצוא חיים בקרוב
. כמה ישנתם בסופשבוע? הרבה..
. למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? חחחח וואי, גדול, נכון...לאדע
. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? שהם יבשות?! למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? לאדע, אבל בדוק מי שכתב את השאלון סטלן. שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? לא נתקלתי בהן. ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? מתאמץ. האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? לאדע, תשאל אותו... למה אתם עונים על השאלון הזה? כי ממש משעמם לי. האם אתם משועממים בצורה נוראית? נוראית לגמרה. מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? לישון..
. כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? בקושי גורב גרביים. אפילו בחורף לעיתים רחוקות. מה הפרי האהוב עליכם? בננה, אפשר לעשות ממנה מלא דברים. מהו הירק האהוב עליכם? שום ירק לא אהוב עליי. האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? כן, בסלטים. מהיא הממתק האהובה עליכם ? גלידה, נחשב ממתק? מהיא שתיה אהובה עליכם? דיאט קולה. שיר אהוב עליכם ? מלחמה שקטה- היהודים. סרט אהוב עליכם ? נכון לעכשיו, הבועה. אוכל אהוב עליכם ? פיצה. ספר אהוב עליכם ? נכון לעכשיו, "ארבעה בתים וגעגוע". בגד אהוב עליכם ? חולצות פולו עם טישרא. תחתון אהוב עליכם? בוקסרים קטנים וצמודים
. וטנגה. מועדון אהוב עליכם? התאטרון, גם גיי פרנדלי וגם ההופעות הכי טובות
. למה השעון מתקתק? כדי שזה יהיה לנו יותר מוחשי שהזמן עובר. מה אתם שומעים עכשיו? מירי מסיקה. מה אתם מריחים עכשיו? סיגריות
. מה אתם טועמים עכשיו? תות בננה מעורבב עם סיגריה. מה אתם עושים עכשיו? בהחלט כלום. ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? תלוי... האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? להיות זה שיקשיב. ובנימה זאת, בוקר טוב .

spooky shadow

New member
אני חייבת להתחיל להיכנס לשיעורים..

איזו עונה הכי אוהבים? חורף. איך יודעים שבא אביב? פסח בא.
שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? לא. הנסיך רצח אותה כשהיה בהתקף זעם. מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? הפכה לצפרדע. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? בטח. בסוף הן מתות באמת. ויש עוד סיום אבל זה בוטה מידי לעכשיו. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? עכשיו בוקר. אתה יודע, פורום הוא די פתוח 24\7 כמה ישנתם בסופשבוע? לא יודעת. נראה לי מעט. למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? לא ממש אכפת לי אני לא אוהבת לא את זה, לא את זה, ולא את זה. אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? עור יבש, חוסר ביטחון או אולי סובל מהזיות סכיזופרניות. תלוי. למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כי ככה. השטן החליט. (מה זה השאלות המפגרות האלו?) שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? אין בעיה. ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? המאוורר בפנים, מעבד מידע ועוד כל מיני דברים.. האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? מה אתה מפגר?! למה אתם עונים על השאלון הזה? באמת שאין לי מושג! האם אתם משועממים בצורה נוראית? בית ספר מה אתה רוצה. מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? יש לי כמה רעיונות..הי, רעיון נפלא למען האמת. טוב זזתי.

etieti1

New member
P:

איזו עונה הכי אוהבים?קיץD: איך יודעים שבא אביב? שקדיה?XD שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים?לא'דעתXD מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל?מתה?חח כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו?לאP: חחחח וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה?לילה?XD הוא עוד לא התחיל חח כמה ישנתם בסופשבוע?הרבה... למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה?כי גמבה זה טעיםP: אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? יובש? למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם?לא שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז?אין לי שמץ ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל?כי אני חורשת עליו חח האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר?נושם...נושם... למה אתם עונים על השאלון הזה?כי משמעם ליP: האם אתם משועממים בצורה נוראית?לעעעע הגמתה מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר?הכלXD מה הפרי האהוב עליכם?כלום! זה כזה בעעעעע מהו הירק האהוב עליכם?בעעעP: האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה?אויי,תחסכו ממניXD מהיא הממתק האהובה עליכם?שוקולד אבל יש לי ג'וקים עכשיו!): מהיא שתיה אהובה עליכם?קולההה גם אסור חח שיר אהוב עליכם?גשם כבד עומד לפול סרט אהוב עליכם?לא'דעת אוכל אהוב עליכם?שוארמהXD ספר אהוב עליכם?נרניה חח בגד אהוב עליכם?ג'ינס?XD תחתון אהוב עליכם?עם כיס של קונדון מועדון אהוב עליכם?שאלה קשה חח למה השעון מתקתק?כי משעמם ליP: מה אתם שומעים עכשיו?כלום מה אתם מריחים עכשיו?צ'יפס מה אתם טועמים עכשיו?כלום מה אתם עושים עכשיו?עונים חח ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה?תלוי מי מקריא לי חחח האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה,כן אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה,כן או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים?חח תלוי מי מספר או מה מספרים

probably

New member
../images/Emo9.gifיש לי.... ארץ טרופית יפה. ../images/Emo42.gif

איזו עונה הכי אוהבים? סתיו. איך יודעים שבא אביב? מסתכלים סביב-סביב. שאלות על אגדות: שלגיה משלגיה ושבעת הגמדים האם היא עדיין בחיים? ברור שכן. מה קרה איתה אחרי שאכלה מהתפוח המורעל? הגמדים הצילו אותה. נראה לי. כיפה אדומה האם שמעתם על הסיום השונה שלה? אם כן מוכנים לספר מהו? לא יודע, אף פעם לא הכרתי את הסיפור שלה, כן יש לי ילדות עשוקה, אין לי מושג בכלל על סדרות ילדים ואגדות. וסתם שאלות: למה אתם ערים בשעה כזאת של הלילה? כי אני זונה. כמה ישנתם בסופשבוע? לא יותר מידי. למה לפלפל ירוק קוראים פלפל לפלפל צהוב קוראים פלפל ולפלפל אדום קוראים גמבה? פלפל אדום קטן מסוים נקרא גמבה, לא כל פלפל אדום נקרא גמבה, כי גמבה זה סוג אחר של ירק.
אם מישהו מקלף את השפתיים שלו כל הזמן מה הבעיה שלו? טיפשות וחוסר אחריות. למה התה הירוק נקרא תה ירוק אם צבע התה הוא לא ירוק גם? כי..... לא יודע למה. שאלות על תפוז: למה יש בעיות בזמן האחרון כניסה לתפוז? לא יודע, לי אין. ועוד סתם שאלות: למה המחשב עושה רעש כשהוא פועל? כי הוא מתעורר לחיים, כמו פיהוק.
האם המחשב פשוט נושם או שהוא מחרחר? חירחור קל עוד לא הזיק לאף אחד! למה אתם עונים על השאלון הזה? כי אני טיפש ביותר. האם אתם משועממים בצורה נוראית? לא. מה אתם מוכנים לעשות בשביל שהזמן יעבור יותר מהר? פין! כמה זוגות של גרביים את גורבים אחת על השנייה? אה?! מה נסגררררר? מה הפרי האהוב עליכם? תפוז, תות ומלון. מהו הירק האהוב עליכם? עגבניה.
האם אכלתם פעם פרי וירק ביחד? אם כן איזה? לא יודע, מה זה השטויות האלה? מהו הממתק האהובה עליכם? אני לא אוהב ממתקים. מהיא השתיה האהובה עליכם? קולה. ונסטי. שיר אהוב עליכם: אם אלה החיים, cancer, dead!, the end., אומרים ישנה ארץ, ורכבת לאירופה. סרט אהוב עליכם: כשהנערים שרים, סטפ-אפ, יעד סופי 3, מעודדות צמודות. אוכל אהוב עליכם: קינואה, סלט יווני ומרק קישואים. ספר אהוב עליכם: אין, אני לא אוהב לקרוא בגד אהוב עליכם: ג'ינס סקיני מלוויס, מעיל מזארה שחור ארוך, וכמה חולצות שלי של טומי הילפיגר ופולו. תחתון אהוב עליכם? התחתונים שלי של ראלף לורן!
מועדון אהוב עליכם? אני לא כ"כ אוהב מועדונים. למה השעון מתקתק? כי יש לו פין? מה אתם שומעים עכשיו? ולטינו.
))))))))) מה אתם מריחים עכשיו? סלט מהשולחן. מה אתם טועמים עכשיו? כלום. מה אתם עושים עכשיו? שומע מוזיקה ועושה נונסנס במחשב. ולסיום: מה דעתיכם על סיפור לפני השינה? זה מחווה נהדרת. האם הייתם רוצים להיות אלו שיספרו את הסיפור לפני השינה, אלו שיקשיבו לסיפור לפני השינה, או פשוט הייתם מעדיפים לברוח מכל מקום בו מסופר סיפור לפני השינה כל עוד את יכולים? מאלה שיקשיבו. לילה טוב ויום נעים.

MRSHIVER

New member
אני לא מאמין.

כולכם פתאט. מה זה זה, ששלגייה עדיין חיה? מה אתם ילדים קטנים? היא מעולם לא היתה חיה! זאת קנוניה מרושעת של תאגיד דיסני המרושע! תפסיקו להאמין! דיסני זה הנצרות החדשה! די!111111111 אעעעע...

למעלה