שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

גלפין

New member
הי כנרת. תשובותיי:../images/Emo140.gif

הנני בחורה, בת 29, ק. ביאליק. 1. לא 2. לא 3. לא 4. כן 5. כן, וכבר נפגשתי במסגרת עבודתי 6. תלוי, במה? 7. כן 8. מי צריך לשפר? 9. כן. בחיפה גרים ערבים ויהודים כאחד 10. אמירה זו אינה תואמת את עמדותיי ואיני מסכימה עימה.

תשובות לשאלון

מין: נקבה גיל 29 ישוב: כפר סבא 1.לא 2. לא 3. כן 4. כן 5. כן 6. לא 7. לא 8. לא 9. כן 10. זאת אמירה כוללנית מידי גם לא כל היהודים אותו הדבר !

motyka

New member
מין זכר כיל 52 חיפה

לא לא לא לא כן לא כן כן לא

תשובותי

נ, 47, גבעתיים 1. לא 2.לא 3. כן 4. כן 5.כן 6.לא 7.כן 8.כן 9.כן 10."כל ה.... אותו דבר".. במקום ערבים אפשר לשים כל אחת מעדות ישראל ומיד יהיו הרבה מאוד אנשים שיסכימו עם האמירה . האם זה עושה אותה נכונה?

lizansak

New member
תשובות

מין - זכר גיל = 44 1 - גן 2 - לא 3 - נכון 4 - לשם מה? (לא) 5 - באיזו מסגרת ? עבודה-כן, מסגרת חברתית - לא 6 לא 7 - כן 8 - כן 9 - מי שואל אותי? (כן) 10 - אמנם כל בני האדם נולדו בצלם, אבל יש שונות, כל אחד שונה ומיוחד

למעלה