שאלון

RaZiK4

New member
אין מצב שזה קרה>>

שחכתי לשים ת'שאלון
שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

עונה

שם: אסטר שם משפחה: דידי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 14 מין: נקבה מספר זהות: 0_0 סוג דם: אנערף אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:אין פה סרגל :( גובה: לודעת משקל: :X תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בנוני ? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כע אכפת לך מזה? לע למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 130 שקל
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לע לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לע לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי מה השעה עכשיו? 21:37 איפה בדקת? בממחשב למה דווקא שם? ככה מה הצלצול של הפלאפון שלך? be my boyfriend של עופר ניסים מתי הורדת אותו? לפני חודש את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת אותו את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 1 מה עשית עד אז? טלויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כע היית רוצה להחליף? לע מה הערוץ המועדף עליך? אין למה? ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? 0_0 כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? 0_0 כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המון המון 10 שעות ממוצע זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? מייפל , מסנ, פורומים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למחנכת למה דווקא לו/ לה? כי ככה באלי היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לאאא הרבצת?כן למי?לחברה שלי למה?כי היא גנבה לי תגומיה :( יש לך זיכרון טוב? כע מה הטעם שלך במוסיקה? טראנסים ורוק מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? - הזמרת האהובה? מאיה השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? אפרת ואנג'י הסרט האהוב? מר וגברת סמית' הסדרה האהובה? אבודים והשמינייה למה דווקא הסדרה הזאת? ככע ממליץ/ה עליה? כע ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: - מאכל אהוב? מלאווח למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? ג'חנון שוקולד וכל החטיפים כמה כסף יש לך בקופה? 23 שקל זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? 10 שקל על מה בעיקר? אוכל באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בגדים עם מי? עם חברות למה דווקא איתו/איתה? כי ככה הכי כיף מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? ככה כואב לך משהו עכשיו? כע מה? האף למה? כי הוא קפא לי מה הספקת לעשות היום? לאכול כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 8 שעות משעמם לך עכשיו? כע מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מייפל

ח0חו0ית1

New member
יאיי:)

שם: דנע שם משפחה: המגניבה חבר/ חברה/ בעל/ אישה: לא גיל: 17 מין: נקבה מספר זהות: אין לי מושג סוג דם: נו-_- אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: זה באמת מעניין? גובה:
משקל: טוב אתם רוצים גם דגימות שתן? תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? רגיל את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אני לא באמת חושבת שמישהו ירצה אותה
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? בארור לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? מה רע? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? לא מה השעה עכשיו? 11:4 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? רטט ולפעמים כשבאלי אז הפתיח של ורוניקה מארס מתי הורדת אותו? הקלטתי לבד את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? כבר פחות אוהבת מאז שהוא מצלצל יותר מידי. פעם הוא היה מגניב את/ה עייף/ה עכשיו? כע למה? כי ככה זה מתי הלכת אתמול לישון? 12 אני חושבת מה עשית עד אז? במסנג'ר, עם שרון נראלי יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך?לאא!!11 היית רוצה להחליף? ממש ממש ממש
מה הערוץ המועדף עליך? וואו
אני לא יודעת. אני מניחה שביפ, אבל כבר פחות למה? כי יש שם חברים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? חברים סיינפלד ו.. כל דבר שמשודר שם שמצחיק אותי כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בימי שישבת כללללל היום [נו מה. יש מרתונים של סיינפלד וחברים] כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? וואו, המון. כל החיים זה הרבה לדעתך? כע מה את/ה עושה במחשב? דקסטר פורמים מסנג'ר את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? כמה שצריך למי את/ה משקר הכי הרבה? ממ.. אני מניחה שלהורים שלי למה דווקא לו/ לה? כי אין לי ברירה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לא, אני לא משקרת מרוע, אני משקרת בשביל לשרוד את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? אולי גנבת פעם? לא רציני רצחת? לא נאפת? אם הייתי יודעת מה זה בגדת? ממ.. לא שזכור לי, אני מקווה שלא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כע למי? לאחותי בעיקר למה? כי היא הורסת לי ת'חיים;[ יש לך זיכרון טוב? לא מה הטעם שלך במוסיקה? ממ.. אני לא יודעת, מה שנשמע טוב מהי הלהקה האהובה עליך? אוונסנס הזמר האהוב? שאלה טובה הזמרת האהובה? אפרת כהן
השחקן האהוב? מייקל סי הול [דקסטר
] השחקנית האהובה? אפרת כהן
הסרט האהוב? אני לא חושבת שיש אחד כזה הסדרה האהובה? דקסטר:R:R:R:R ואבודים ועוד 20 סדרות למה דווקא הסדרה הזאת? דקסטר? כי זה מגניב בטירוף הדבר הכי שווה בעולם
ואבודים כי זה גאוני ממליץ/ה עליה? דקסטר לא לבעלי קיבה חלשה וחולשה לאיברים כרותים ואבודים לכולם!~ תראו אבודים ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודעת.. דרמה אני מניחה ז'אנר אהוב בספרות: אני לא חושבת שיש לי אחד כזה מאכל אהוב? הכל למה דווקא המאכל הזה? כי.. אוכל איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? אתם צריכים לשאול מה אני לא אוהבת כמה כסף יש לך בקופה? מספיק זה הרבה לדעתך? זה מספיק לי כמה את/ה מבזבז/ת ביום? כלום, אני חסכנית ממש על מה בעיקר? אם אני מבזבזת על משו זה בטח נסיעות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כאלה עם צעצועים מגניבים שאני לעולם לא אוכל להרשות לעצמי עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? כי.. כיף לי איתם לפעמים
מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? לא יודע כואב לך משהו עכשיו? כע מה? האצבעות ברגליים והרגל עצמה למה? האצבעות זה כי יש לי אלרגיה לחורף [ככה הרופא אמר] והרגל זה כי היא בטח נושרת מה הספקת לעשות היום? להיות בבצפר, לברוח מהבצפר, לקפוא מקור ולראות דקסטר כמה זמן את/ה מול המחשב היום? המון
משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? בוכה שמשעמם לי

RaZiK4

New member
עונה :p

שם: רז שם משפחה: חסוי:D חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 15 (איזה כייף לכתוב את זה
) מין: ז. מספר זהות: --------- סוג דם: B+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 6 וחצי 7 גובה: אין לי שמץ.. לא מודד משקל: כנ"ל תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא כ"כ למה? כי זה לא מעניין אותי כרגע
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אממ.. 60 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ---- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כן, הרבה פעמים לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ---- מה השעה עכשיו? 20:49 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי מהיר וקל
מה הצלצול של הפלאפון שלך? Rounders.. טראנס מתי הורדת אותו? לא הורדתי העברתי מהמחשב את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? כי עשיתי מלא דברים למחר:p ואני עוד צריך ללכת לאנשהו ב9 או 9 וחצי.. לא נראה לי אני ילך מתי הלכת אתמול לישון? ב-00:00 משהו כזה.. מה עשית עד אז? הייתי במחשב ואז ראיתי קצת ליאור שליין יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן
היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? AXN למה? כי יש בו תוכניות שולטות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הישרדות, המירוץ למיליון, מי רוצה להיות גיבור על?, חשיפה מקסימלית, במקרה הגרוע ביותר, אמאזינג וידיאו, אפקט הפחד... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אממ תלוי אם יש תוכניות מעניינות.. אבל אני תמיד בודק כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 5 שעות ביום... זה הרבה לדעתך? לא.. מה את/ה עושה במחשב? גולש באינטרנט, מסנג'ר, אייסיקיו, פוטושופ... את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן:] תודו שגם אתם
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? .... את/ה משקר? חפרתם [?!] את/ה נוהג לשקר הרבה? אממ לא נראה לי למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודע למה דווקא לו/ לה? ---- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לפעמים זה עוזר אז לא יודע את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? מה:0 לא זה נאפת כמו בתורה או נאפת בתנור יענו?
XD בגדת? כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? ילד אחד למה? כי הוא זרק עליי כיסא :D יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? הכל מהי הלהקה האהובה עליך? בלאק אייד פיז הזמר האהוב? אריק ברמן טוב הזמרת האהובה? פרגי השחקן האהוב? .... השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי
הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? "הישרדות" למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מגניבה וכייף לראות אותה, מרתקת
ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: ריאליטי ז'אנר אהוב בספרות: הכל מאכל אהוב? ג'חנון למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מלאווח כמה כסף יש לך בקופה? כרגע? משהו כמו 450 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא מבזבז כל יום על מה בעיקר? ---- באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כאוס וחנויות ספורט:p אה גם דיסקים עם מי? לא משנה לי למה דווקא איתו/איתה? ---- מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מוטימגניב כואב לך משהו עכשיו? לא מה? ---- למה? ---- מה הספקת לעשות היום? להתכונן קצת לערבית (יותר נכון להכין שליפים), לסדר תתיק, לעשות שיחה ולברר לגבי הסילבסטר :p כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אמממ 3 או 4 שעות משעמם לך עכשיו? מאוד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שם סקרים בפורום

למעלה