עונה
שם: רז שם משפחה: חסוי

חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 15 (איזה כייף לכתוב את זה
) מין: ז. מספר זהות: --------- סוג דם: B+ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: 6 וחצי 7 גובה: אין לי שמץ.. לא מודד משקל: כנ"ל תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא כ"כ למה? כי זה לא מעניין אותי כרגע
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? אממ.. 60 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? ---- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? כן, הרבה פעמים לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? ---- מה השעה עכשיו? 20:49 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה הכי מהיר וקל
מה הצלצול של הפלאפון שלך? Rounders.. טראנס מתי הורדת אותו? לא הורדתי העברתי מהמחשב את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהב את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה? כי עשיתי מלא דברים למחר

ואני עוד צריך ללכת לאנשהו ב9 או 9 וחצי.. לא נראה לי אני ילך מתי הלכת אתמול לישון? ב-00:00 משהו כזה.. מה עשית עד אז? הייתי במחשב ואז ראיתי קצת ליאור שליין יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן
היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? AXN למה? כי יש בו תוכניות שולטות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הישרדות, המירוץ למיליון, מי רוצה להיות גיבור על?, חשיפה מקסימלית, במקרה הגרוע ביותר, אמאזינג וידיאו, אפקט הפחד... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? אממ תלוי אם יש תוכניות מעניינות.. אבל אני תמיד בודק כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 5 שעות ביום... זה הרבה לדעתך? לא.. מה את/ה עושה במחשב? גולש באינטרנט, מסנג'ר, אייסיקיו, פוטושופ... את/ה מסתכלת באתרי סקס? כן:] תודו שגם אתם
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? .... את/ה משקר? חפרתם [?!] את/ה נוהג לשקר הרבה? אממ לא נראה לי למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודע למה דווקא לו/ לה? ---- היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לפעמים זה עוזר אז לא יודע את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? מה:0 לא זה נאפת כמו בתורה או נאפת בתנור יענו?
XD בגדת? כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? ילד אחד למה? כי הוא זרק עליי כיסא

יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? הכל מהי הלהקה האהובה עליך? בלאק אייד פיז הזמר האהוב? אריק ברמן טוב הזמרת האהובה? פרגי השחקן האהוב? .... השחקנית האהובה? אנג'לינה ג'ולי
הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? "הישרדות" למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא מגניבה וכייף לראות אותה, מרתקת
ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: ריאליטי ז'אנר אהוב בספרות: הכל מאכל אהוב? ג'חנון למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מלאווח כמה כסף יש לך בקופה? כרגע? משהו כמו 450 זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא מבזבז כל יום על מה בעיקר? ---- באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כאוס וחנויות ספורט

אה גם דיסקים עם מי? לא משנה לי למה דווקא איתו/איתה? ---- מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מוטימגניב כואב לך משהו עכשיו? לא מה? ---- למה? ---- מה הספקת לעשות היום? להתכונן קצת לערבית (יותר נכון להכין שליפים), לסדר תתיק, לעשות שיחה ולברר לגבי הסילבסטר

כמה זמן את/ה מול המחשב היום? אמממ 3 או 4 שעות משעמם לך עכשיו? מאוד מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? שם סקרים בפורום