שאלון

d r o r y

New member
תשובות:

שם:דרורוש גיל:24 אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:של תפוז כיתה:6 שנים אחרי י"ב צבע אהוב:כחול,ירוק,שחור,לבן,טורכיז,תכלת,זהב,סגול מקום מגורים:איזור השרון חושב שעישון זה:חרא ודאווינים איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא הייתי משכנע האם אתה מעשן?:לא! תוכנית טלויזיה שווה:השיר שלנו 2,עניין של זמן תוכנית טלויזיה שנואה:דוגמא:אהבה מעבר לפינה מורה אהובה:היו כמה:יעל,מילי,ענת,ועוד כמה מורה שנואה:אורית מקצוע אהוב:אולי טכנולוגיה,וחברה מקצוע שנוא:כמעט כולם בית ספר:למדתי ביונתן,טשרנחובסקי ותיכון תל אביב אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:שם שאני אוהב מזל:דגים/טלה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא אכפת לי איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:יושר(במידה נכונה),נאמנות,יצירתיות ודמיון טוב איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:עדיין פגיע ואף פעם לא רגוע כמו שצריך.אבל זה בתהליכיי עבודה! בן\בת:בן מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):קשה לי להגיד אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:יותר מידי דברים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:נגיד משהו כמו 40 עוד 10 שנים אני אהיה...:מאושר,שמח,מצליח ומרוצה מהחיים! אני רוצה להתחתן בגיל...:קשה לי עכשיו להגיד.אבל אם בעזרת השם הכל יהיה בסדר עד אז,אז בערך בגיל 30 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')הייתי כבר שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא חייב הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:השיר שלנו ולגעת באושר השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:גיא זוארץ,יעל שרוני,דובי גל... המספר האהוב עליי הוא...:אין מספר במיוחד הצבע האהוב עליי הוא...:כבר כתבתי למעלה האדם שאני הכי אוהב הוא...:לא יודע.יש כמה... חברת הסלולרי שלי היא...:אורנ'ג אני חושב שפוליטיקה זה...:משחק מגוחך ופתטי של העוסקים בה ולעומת זאת מוזיקה זה...:עולמות שלמים ומלאים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:עבודה שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מאיפה לי? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:לא יודע אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:פרה מספוג שנושאת עליה ברכת שנה מוצלחת המיטה שלי היא בגודל...:לא יודע...2 מטר אולי? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8

swirrrly

New member
../images/Emo35.gif

"and all the jews you know i'm talking to you" "we love you natalie!" "i wanna fuck you too" שם: שירלי גיל: 18 אתר מועדף: פישאיי פורום מועדף: סופריצ כיתה: מעופפת צבע אהוב: סגול מקום מגורים: מרכז חושב שעישון זה: נחמד כשזה פאסיבי ופעם ב- איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: משתינה להם על הסיגריות, שיהיו לזה קונוטציות שליליות[?] האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: הכרישים תוכנית טלויזיה שנואה: מתחילות מחדש, ד"ר פיל מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:
מזל: תאומים אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: נה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: היכולת ללמוד ולהשתפר
איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: מגאלומניה
בן\בת: אני בת :$ מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): מה למה זה ניסוח של אוטיסטים? הייתי רוצה להישאר במין שלי, בכל מקרה אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף חחחחחחחחחח. זאבים אדוארד נורטון ונזלת לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: זה לא הגיל זה התרגיל עוד 10 שנים אני אהיה...: ישו אני רוצה להתחתן בגיל...: =S אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') קצת
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי אני סנובית הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: לחיי האהבה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: נורטון המספר האהוב עליי הוא...: 11 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול האדם שאני הכי אוהב הוא...: ישו חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: מגניב ולעומת זאת מוזיקה זה...: נחמד את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: כניסה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: וויסלר
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי המיטה שלי היא בגודל...: נוער מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9

זה יום יפההה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו..

סינרגיה! שם:גל גיל:16 אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:מארון 5 כיתה:י"א צבע אהוב:כחול
מקום מגורים:יבנה חושב שעישון זה:גועל נפש
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אני כבר לא מנסה.שיהרסו לעצמם את הבריאות אם בא להם,רק לא לידי. האם אתה מעשן?:לא תוכנית טלויזיה שווה:עקרות בית נואשות
לא הבטחתי לך
תוכנית טלויזיה שנואה:אני פשוט לא רואה כאלה:S מורה אהובה:מממ...מורה אהובה?מממ..רחל
המורה למוזיקה!וגם אדווה
המורה למודרני מורה שנואה:אין אחת כזאת,נראה לי
הן כולן משתדלות להיות בסדר איתי מקצוע אהוב:מוזיקה
מודרני
מקצוע שנוא:אין אחד שהוא ממש שנוא,אבל הייתי מוותרת על ללמוד אנגלית. בית ספר:תיכון
XD אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא יודעת מזל:מאזניים-עקרב.יום החילוף. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא הייתי עושה את זה:S איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:יודעת לאהוב ולהקשיב,בעלת חוש הומור איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:רגישה,קולנית,ישירה מידי(?) בן\בת:מה אני ז"א?
אני בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):אני חושבת שהבנתי גם בלי הסוגריים
אני אוהבת להיות בת,בחיי אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף- מה זה אומר בעברית?
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:אני לא מחכה לשום גיל
אולי ל17 לשם הרישיון
עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 26 וחודש
וגם,אמ..לא יודעת.מישהי אחרת. אני רוצה להתחתן בגיל...:עד 30
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמספר שנות השירות שנותנים לבנות..שזה..שנתיים אם אני לא טועה אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה כי זה משעמם רצח הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:מממ לא זכור לי כרגע
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לא ממש משנה לי המספר האהוב עליי הוא...:23 הצבע האהוב עליי הוא...:שאלתם את זה קודם
האדם שאני הכי אוהב הוא...:בימים אלו אני שואלת אפילו את עצמי חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום
והיא לא שלי אני חושב שפוליטיקה זה...:עניין שהפך לשחיטות אחת גדולה ולעומת זאת מוזיקה זה...:מקור לחיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)יש לי 30 ידיים:S איכשהו בחרתי ביד ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר ממ"ד(שהפך גם לחדר ארונות
) הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא ממש אכפת לי
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הוא לא עמוס בשום צבע,אבל אם כבר אז שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:יש לי חפצים משונים? המיטה שלי היא בגודל...:של מיטה ^^ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:סחטיין על השאלה המקורית
אמ, 9

mad eye rejy

New member
עונה

שם:רוני גיל:----- אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:זה ופאנפיקים כיתה:------ צבע אהוב:אדום מקום מגורים:מבשרת חושב שעישון זה:דוחה איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:להראות תצלום של ריאה מצומקת מעשן סיגריות האם אתה מעשן?:איחסססססססססססססססס תוכנית טלויזיה שווה:אבודים,סיינפלד תוכנית טלויזיה שנואה:אלופה,צבע החטא,הרצועה מורה אהובה:אנה לוין(אנגלית) מורה שנואה:דבורה(תנ"ך) מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:תנ"ך בית ספר:תיכון הראל אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:זואי,לילי... מזל:בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא רוצה לשנות!! איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:תומכת,מקשיבה,חכמה,עוזרת,מצחיקה איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:שתלטנית,ביקורתית,צינית בן\בת:בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):אני רוצה להישאר בת,למרות שלהיות בן יכול להיות מעניין אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו:מלא דברים לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:----- עוד 10 שנים אני אהיה...:סופרת מפורסמת אני רוצה להתחתן בגיל...:25 אני רוצה לשרת בצבא 2שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...:לא רואה כי זה מ-ש-ע-מ-ם הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לא מתה על טלנובלות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אולנדו בלום,אמה ווטסון המספר האהוב עליי הוא...:16 הצבע האהוב עליי הוא...:היה כבר..אדום האדם שאני הכי אוהב הוא...:חבר שלי,ההורים חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:מ-ש-ע-מ-ם ולעומת זאת מוזיקה זה...:מגניב בטירוף את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:ימין(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר עבודה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:?????????????? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:אדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:???????????????? המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:12 ~רוני~

למעלה