זה יום יפההה חושב על איך הרגשתי עד עכשיו..
סינרגיה! שם:גל גיל:16 אתר מועדף:תפוז פורום מועדף:מארון 5 כיתה:י"א צבע אהוב:כחול
מקום מגורים:יבנה חושב שעישון זה:גועל נפש
איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אני כבר לא מנסה.שיהרסו לעצמם את הבריאות אם בא להם,רק לא לידי. האם אתה מעשן?:לא תוכנית טלויזיה שווה:עקרות בית נואשות
לא הבטחתי לך
תוכנית טלויזיה שנואה:אני פשוט לא רואה כאלה:S מורה אהובה:מממ...מורה אהובה?מממ..רחל
המורה למוזיקה!וגם אדווה
המורה למודרני מורה שנואה:אין אחת כזאת,נראה לי
הן כולן משתדלות להיות בסדר איתי מקצוע אהוב:מוזיקה
מודרני
מקצוע שנוא:אין אחד שהוא ממש שנוא,אבל הייתי מוותרת על ללמוד אנגלית. בית ספר:תיכון
XD אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא יודעת מזל:מאזניים-עקרב.יום החילוף. אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה:לא הייתי עושה את זה:S איזה תכונות טובות את חושב שיש לך:יודעת לאהוב ולהקשיב,בעלת חוש הומור איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך:רגישה,קולנית,ישירה מידי(?) בן\בת:מה אני ז"א?
אני בת מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה):אני חושבת שהבנתי גם בלי הסוגריים
אני אוהבת להיות בת,בחיי אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף- מה זה אומר בעברית?
לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?:אני לא מחכה לשום גיל
אולי ל17 לשם הרישיון
עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 26 וחודש
וגם,אמ..לא יודעת.מישהי אחרת. אני רוצה להתחתן בגיל...:עד 30
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמספר שנות השירות שנותנים לבנות..שזה..שנתיים אם אני לא טועה אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא רואה כי זה משעמם רצח הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:מממ לא זכור לי כרגע
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לא ממש משנה לי המספר האהוב עליי הוא...:23 הצבע האהוב עליי הוא...:שאלתם את זה קודם
האדם שאני הכי אוהב הוא...:בימים אלו אני שואלת אפילו את עצמי חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום
והיא לא שלי אני חושב שפוליטיקה זה...:עניין שהפך לשחיטות אחת גדולה ולעומת זאת מוזיקה זה...:מקור לחיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..

ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)יש לי 30 ידיים:S איכשהו בחרתי ביד ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר ממ"ד(שהפך גם לחדר ארונות
) הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא ממש אכפת לי
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הוא לא עמוס בשום צבע,אבל אם כבר אז שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:יש לי חפצים משונים? המיטה שלי היא בגודל...:של מיטה ^^ מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:סחטיין על השאלה המקורית
אמ, 9