שאלון

Shame in you

New member
שאלון

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים סיגריות פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף) צבע בהיר שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים אהבה עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

Shame in you

New member
...

עוד 10 שנים אני אהיה...: עוד עשר שנים אני אהיה? (ספק גדול.) אני רוצה להתחתן בגיל...: אני לא אתחתן, אבל אם כבר אז גיל 25-26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה. לא מעניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אהבה אסורה נראה לי. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: סבתא'לה. חברת הסלולרי שלי היא...: אין!! אני חושב שפוליטיקה זה...: עצבים ולעומת זאת מוזיקה זה...: אנרגיה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ממממממ, חשבתי שרמזתם למשהו ספציפי. בכל מקרה, ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר של האח הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אני לא מבינה בזה כלום ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול ותכלת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ברביות המיטה שלי היא בגודל...: אנערף? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כמובן מה יש לך על דלת החדר? שלט עם השם שלי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? מה ז"א אלחוטית? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג' מה השעה עכשיו? 16:20 איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) הלוואי מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להרגיש טוב יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בגדים- ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן, אבל לא משתמשת בו. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? ממש מעניין אותי מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? יש כמה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? יש כמה כן/לא ------ סמים נגד באופן קבוע סיגריות נגד באופן קבוע פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו כסף כמו של רונאלדיניו בעד שיער כמו של בקהאם בעד! שרירים כמו של אבי ביטר לאבי ביטר יש שרירים? צבע כהה(לגוף) תלוי צבע בהיר כן שיניים תותבות ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם פרחות וערסים וודקה נישואים נגד בדרך כלל אהבה עזבו עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

hilonet14

New member
עונה =]]

עוד 10 שנים אני אהיה...:מה שאהייה... נראה לי סטודנטית אני רוצה להתחתן בגיל...: מתי שאני ירגיש מוכנה.. אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') כמה שפחות אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה כי זה משעמם! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות.. כשהייתי בכיתה ה' ו' ככה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אנג'לינה ג'ולי המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: כל הצבעים האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים שלי! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) חח חשבתי עושה ביד חחח ביד ימין... המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אמא שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אין לי חפץ משונה המיטה שלי היא בגודל...: מיטה זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? זה דלת מעץ.. אז חברה שלי כתבה שם עם גיר... i love you! וקישטה את זה... ממש יפה המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? וילה מה השעה עכשיו? 17:15 איך השאלון עכשיו? משו משו =]] חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אין חלום יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש לי כמה כובעים אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אחלה משחק באמת! מה השעה עכשיו? 17:17 {מישו חושב עליי, מכירים את זה??} בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? למה לא?! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הוואי, ארצות הברית היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? תאמת בחול בא לי.. כן/לא ------ סמים: לא סיגריות: לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: כן שיניים כמו של רונאלדיניו: לאא כסף כמו של רונאלדיניו: לא שיער כמו של בקהאם: חחח שרירים כמו של אבי ביטר: יש לו שרירים?! ממתי!? צבע כהה(לגוף): בערך... צבע בהיר: ממש לא! שיניים תותבות: מה אני בת 90?! ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם :לא פרחות וערסים:לא ולא וודקה: לא נישואים: לא אהבה: לא עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??17:20 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! שקל או במבה?!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: שחקנית מצליחה שברזומה שלה יש סרט\סדרה\הצגה עם יעל שרוני
אני רוצה להתחתן בגיל...: 25-32, משהו בין לבין
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני מעדיפה שלא לשרת כי אין לי רצון לבזבז שנתיים מהחיים שלי על הגשת קפה לרס"ר, אבל אם אני חייבת אז המינימום: שנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה!!
כי אני אוהבת את זה. כדורגל בד"כ לא מדבר אלי, אבל מונדיאל? זה שווה!!
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים
אין על הטלנובלה הזו. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יעל שרוני
|סוגד|*ריר* המספר האהוב עליי הוא...:
הצבע האהוב עליי הוא...: שחור, כחול, ירוק, סגול, אדום, תכלת......... הכל
האדם שאני הכי אוהב הוא...: יעל
חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום |אייקוןשלכוכבסגול| אני חושב שפוליטיקה זה...: מבאס. אני לא אוהבת להתעסק בזה... במילא כולם במדינה שלנו מושחתים. ולעומת זאת מוזיקה זה...: חלק נכבד מהחיים שלי
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ביד השלישית
סתם, יד ימין
ניראה לי
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר האטום. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: רנה מגריט. יש לו אמנות מיוחדת ברמות. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור, כי זה מרזה
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: דבק בצורת בובה XD המיטה שלי היא בגודל...: קטן מאד עד פיצפון. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:|סדגש 7. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן.. מה יש לך על דלת החדר? כרגע כלמיני דברים סתומים שעשיתי על יעל, אבל זה הולך להשתדרג ברמות. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה
אני רוצה אלחוטית מתקפלת מגניבע. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין חביב שנמצא בסוף העולם. [באמת
] מה השעה עכשיו? שעה יפה. איך השאלון עכשיו? אחלה. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא. תמיד חלמתי להיות שחקנית
מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לראות את יעל
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אני שונאת, למרות שיש לי כמה חמודים בכל מיני צבעים
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אל תדברו איתי על גובה, מתוקף היותי גמדה. יש לך זוג נעליים של פומה? לא, אבל יש לי תיק של פומה
שווה את הכסף לדעתך? -- יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? לא
אבל יש בטלוויזיה, נו. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה ? מה השעה עכשיו? שעה מאד יפה. בן/בת??? בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? אה?
מתגאים ביהדות? לא, יש לי תסביך שואה XD מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? לבקר? אנגליה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? בת"א. חו"ל לא מושך אותי כמו ת"א. כן/לא ------ סמים לא סיגריות כן פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא XD כסף כמו של רונאלדיניו כן!
שיער כמו של בקהאם כן
שרירים כמו של אבי ביטר לא
צבע כהה(לגוף) לאאאא. צבע בהיר כן! שיניים תותבות למי שצריך
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן
פרחות וערסים לא >< וודקה כן, יעל+וודקה=
נישואים כן, אבל לא ברבנות. אהבה כן
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? השעה כבר לא יפה
וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! אויש, סתמו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...:בת 24..אחרי צבא..עובדת.. אני רוצה להתחתן בגיל...:עד גיל 32
אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים(להשלים מס')[חח שנתיים כאלו..] אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...כדורגל עולמי לא מעניין אותי.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טב"עעע רולזז
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפר אינסטון!! המספר האהוב עליי הוא...:3!! הצבע האהוב עליי הוא...:כחול ותכלת!! האדם שאני הכי אוהב הוא...:המשפחה וחברים.. חברת הסלולרי שלי היא...:פלאפוןן!! אני חושב שפוליטיקה זה...:בלאגן!! ולעומת זאת מוזיקה זה...:ה-דבר!! את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין!! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר ביטחון
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לאונרדו דה וונצ'י..וגם רמברנט היה טוב!! ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:כחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מסכה..שאני הכנתי..
המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי..תחשבו לבד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:10!! שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן!! מה יש לך על דלת החדר?תמונות..מדבקות..שלט וכאלה.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בית רגיל..
מה השעה עכשיו?22:23 איך השאלון עכשיו?סבבה.. חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא..
מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח בלימודים.. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?בצבע אדום..אבל אנ'לא חובשת אותו.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)קצר..נראה לי.. יש לך זוג נעליים של פומה?לא.. שווה את הכסף לדעתך?כן!! יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא..לא במחשב הזה..:] שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא.. לא שיחקתי..
מה השעה עכשיו?22:24 בן/בת???בת!! איזה מזל אסטרולוגי אתה?דגים!! יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?נומר מה?!? מתגאים ביהדות?כן!! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארה"ב!! היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא.. כן/לא ------ סמים?לא סיגריות?לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי?כן!! שיניים כמו של רונאלדיניו?לא!!!=/=/// כסף כמו של רונאלדיניו?אממ..כן..
שיער כמו של בקהאם?כןןן!! שרירים כמו של אבי ביטר?ברור!! צבע כהה(לגוף)?יש לי אז כן!! צבע בהיר?לא!!! שיניים תותבות?לאאא!! ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם?לאא!! פרחות וערסים?כן!!ערסים=סטייליסטים=כוסוניםם=
וודקה?אממ...לא.. נישואים?כן..אבל לא עכשיו..
אהבה?כןןןן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??22:26 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!נראה לי..700$ נראה לי.. אל תתפסו אותי במילה

talush2005

New member
עונה

עוד 10 שנים אני אהיה...: מקווה שמאושרת בא ובע ! אני רוצה להתחתן בגיל...: 25 -27 זה סבבה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')-שנתיים בדיוק אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא כי זה לא ממש מעניין אותי הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אני בטי המכוערת מהלא ישראליות ומהישראליות את טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לינדסי לואהן! המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר מלוכלך! ולעומת זאת מוזיקה זה...: אחלה דבר ! עוזר לי בהרבה מצבים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: סלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: גווני הכחול ושחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא עולה לי כרגע המיטה שלי היא בגודל...: מיטת נוער אבל נפתחת לעוד אחת כמוהה אז זה יוצא זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט וציור של טוויטי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 23:30 איך השאלון עכשיו? מעולה חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להוציא רישיון כבר! יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? לא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? אין לי יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש לי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא יודעת לא שחקתי מה השעה עכשיו? 23:30 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא יודעת מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הארץ הבאה-אוסטרליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי לשנתיים 3 בחו"ל אבל אחרי זה לחזור ובארץ -רק בעיר שלי. כן/לא ------ סמים לא סיגריות כן למי שרוצה ואוהב ...אני לא נגד פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם כן שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) זה מאד תלוי צבע בהיר גם כן תלוי שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן פרחות וערסים ממש תלוי בבן/בת אדם-לא עושה הכללות וודקה כן נישואים כן אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 23:33

בדויה02

New member
עונה גם...

עוד 10 שנים אני אהיה...: במקום טוב.. אופטימית אני רוצה להתחתן בגיל...: אני לא מתכננת, כשזה קורה, זה קורה אני רוצה לשרת בצבא 2 שנים... כמה שצריך.. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: סתם כי זאת לא אני... אבל ראיתי את הגמר.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בטי המכוערת.. זה הטלנובלה הראשונה שהכניסה הומור לעלילה.. השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: שחקן- שון פן, ג'וני דפ וג'ק בלאק(!) ושחקנית- דקוטה פנינג..חח המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול אדום שחור ולבן האדם שאני הכי אוהב הוא...: פחח לכו תבחרו... יש כ"כ הרבה חברת הסלולרי שלי היא...: מוטורולה נראה לי אני חושב שפוליטיקה זה...: צביעות ושחיתות ולעומת זאת מוזיקה זה...: הכל.. בין השאר מתלונן על צביעות ושחיתות.. את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)...: נראה לי שימין.. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר משלו הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ב-וורד..חח סתם.. אממ אבא שלי ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אדום וכחול אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: חחח יש לי כ"כ הרבה.. משום מה יש לי תמונה של ילדה מפחידה וכאילו יש לה עגיל בגבה והוא יוצא מהתמונה... אני החבאתי אותה כי אני ממש פיחדתי ממנה שהייתי צ'יקיטיטה.. המיטה שלי היא בגודל...: מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8.. חח איזה שאלה מפגרת.. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? המון סטיקרים שמאלנים שאספתי בעצרת... המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? יש אלחוטית? וואלה? לא ידעתי.. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? גרה בקיבוץ בבית נחמד ולא גדול... אבל טוב לי ככה.. מה השעה עכשיו? תבדקו לבד.. חחוצפה חח סתאאם.. אבל אני עדיין לא יגיד לכם מה השעה.. חחח נדפקתם.. אתם לא יודעים מה השעה... נהנהנהנהנה.. חח השעה המאוחרת עושה לי רע איך השאלון עכשיו? נחמד, נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אממ לא.. אני תמיד חלמתי לעבוד במה שאמא עובדת... מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אמממ אני עוד מעט הולכת לברר את זה... אני מתה מעייפות אני עוד מעט פורשת לישון (חח מתחכמת שכמותי..) ש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אין לי כובעים.. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך, ארוך.. יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? מה זה לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין לי.. אבל יש לי די.וי.די רגיל בטלוויזיה.. אבל הוא התקלקל.. אז אולי באמת הגיע הזמן שאני יקנה... אבל מאיפה אני ימצא כסף?? אני ישאר אם מה שיש לי... שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה זה? מה השעה עכשיו? השעה שתקנה שעון.. חח קורעת אני.. בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? אמממ כן אבל לא ביהודים.. כאילו אני לא אוהבת כ"כ את היהודים ההדוקים שחושבים שכולם צריכים להיות כמוהם.. ובמיוחד עכשיו.. עם כל מה שקורה עם מצעד הגאווה מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ברזיל היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא! הקיבוץ זה המקום הכי טוב לגור בו! כן/לא ------ סמים סיגריות...: לא ולא.. כאילו מי שמשתמש- שיהנה ושאחר כך שיחלה בסרטן ריאות שלא יתלונן. אבל אני לא נוגעת בזה פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי...: כפכפים שיניים כמו של רונאלדיניו...: אממ לא כסף כמו של רונאלדיניו...: כן שיער כמו של בקהאם...: איך נראה השיער שלו? שרירים כמו של אבי ביטר...: וודאי.. חח הייתי רוצה תלתלים כמו של אבי ביטר צבע כהה(לגוף)...: מה שיוצא אני מרוצה.. צבע בהיר ...: כנ"ל שיניים תותבות...: למי שיש שיהנה.. ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם...: מי שרוצה שיעשה.. רק שייקח בחשבון את כל ההשלכות של הניתוחים האלו..( תראו את התוכנית של ריקי לייק על זה... יש שם סיפורים מזעזעים...) פרחות וערסים...: לא ולא... מעצבנים אותי וודקה...: איכס.. זה מגעיל ומר נישואים...: כן אבל לא ברגע זה אהבה...: כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? שעה לגמור את השאלון וללכת לישון וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! לא יודעת... כנראה שנצטרך לנסות ולראות...

עונה

עוד 10 שנים אני אהיה...: לא יודעת אני רוצה להתחתן בגיל...: אני עוד בהתלבטות
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') שנתיים בטח יספיק לי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: ראיתי את המונדיאל בגלל ברזיל, ארגנטינה, טוגו וכמה שחקנים
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: טלנובלה בע"מ השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: יש יותר מדי המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול, אדום, שחור, לבן האדם שאני הכי אוהב הוא...: יש הרבה חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: הדבר הכי מושחת שקיים בעולם ולעומת זאת מוזיקה זה...: הדבר הכי אמיתי שקיים? את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין ניראה לי (אבל אני כותבת בשמאל) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר מחשב
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה לי?
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור ואדום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא ניראה לי שיש כזה המיטה שלי היא בגודל...: זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? היו מלא סטיקרים ושלטים אבל עכשיו עברתי חדר אז כלום
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? מה ההבדל? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בדירה קטנטנה בקיבוץ
מה השעה עכשיו? 01:50 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אין יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? יש כמה אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? יש שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא יודעת מזה... מה השעה עכשיו? 01:51 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דלי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? לפעמים מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ברזיל או איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא יודעת כן/לא ------ סמים: לא סיגריות" לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: לא שיניים כמו של רונאלדיניו" לא כסף כמו של רונאלדיניו" אולי שיער כמו של בקהאם" לא שרירים כמו של אבי ביטר" נו בטח צבע כהה(לגוף)" אממ...כן צבע בהיר: כנ"ל שיניים תותבות: בגיל 80 אולי ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: לא לא לא פרחות וערסים:
וודקה: לא נישואים: כן אבל לא בגיל הזה אהבה: כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 01:53 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!

עונה

עוד 10 שנים אני אהיה...: רקדנית אני רוצה להתחתן בגיל...: 26 אני רוצה לשרת בצבא 3 שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא רואה כי זה לא מעניין....סתם אנשים שרצים אחרי כדור הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: אני לא רואה טלנובלות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: מרלין סטריפ המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...: סגול האדם שאני הכי אוהב הוא...: מאט חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: לא יודעת ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בסלון הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: קראווג'ו ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: חום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...: מיטה זוגית מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט של השם שלי המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו?12:15 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)כן מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לרקוד יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כוב כחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?לא אני רק אדידס יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כן מה השעה עכשיו?12:17 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? טלה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?שכחתי מתגאים ביהדות?לא עכשיו מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב או אנגליה או דרום אפריקה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?אותו כמו שכתוב למעלה כן/לא ------ סמים בעבר סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי אדידס שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם כן שרירים כמו של אבי ביטר לא צבע כהה(לגוף) כן צבע בהיר כן שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אולי פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 12:20 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! מה זה בוחן פתע??

mad artichoke

New member
אני מניחה שאענה גם../images/Emo3.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...:הומלסית? D: אני רוצה להתחתן בגיל...:לא בטוחה שארצה.. P: אני רוצה לשרת בצבא שנתיים, אני מניחה(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא, כי זה משעמם. רוב הזמן ^^ הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:לא יודעת O: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אין. המספר האהוב עליי הוא...:4, 7. הצבע האהוב עליי הוא...:אפור. ירוק. חום. האדם שאני הכי אוהב הוא...:טוב, זה תלוי באיזה אופן
חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום ואורנג'. אני חושב שפוליטיקה זה...:משעמם -_- ולעומת זאת מוזיקה זה...:טוב. D: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)[בהתחלה קראתי 'רוב היום אני עושה ביד'
] ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר השינה שלי. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:לא יודעת, לא אוהבת אומנות!$%$#% ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:הוא לא עמוס בצבע מסוים D: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:מממ.. אין לי חפצים משונים. בקושי יש לי חפצים D: המיטה שלי היא בגודל...:רגיל? P: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9. שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן. מה יש לך על דלת החדר?כלום. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מסריח במיוחד
מה השעה עכשיו?14:14
איך השאלון עכשיו?בסדר..
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לא בדיוק חלמתי, אבל חשבתי להיות עורכת דין [למרות שזה די משעמם]. והכי קרוב לרופאה- גנטיקאית, פסיכיאטרית או פתולוגית. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להגיע להשגים טובים בלימודים, למצוא תחביבים -_- יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?כן אבל אני לא חובשת אותם O: יש כל מיני מהבצפר ומיני אירועים [שחור, כתום, אדום] ועוד כמה S: אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה?לא O: שווה את הכסף לדעתך?לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לא
מה השעה עכשיו?14:17 בן/בת???בת. איזה מזל אסטרולוגי אתה?קשת. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?4 נראה לי.. D: מתגאים ביהדות?לא, לא ממש [אבל לא קשור לגאה או לא, יש לי דעות קצת שונות בקשר לזה]. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?פינלנד
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?כן. כן/לא ------ סמיםלא. סיגריותלא. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקילא. שיניים כמו של רונאלדיניולא D: כסף כמו של רונאלדיניוכן
שיער כמו של בקהאםלא יודעת איך השיער שלו נראה, אבל אומר לא בכל מקרה P: שרירים כמו של אבי ביטרהו, כן
צבע כהה(לגוף)-_- צבע בהיר-_- שיניים תותבותכןכןכןכןכןכן!
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהםלא יודעת O: פרחות וערסיםלא. וודקהלא אכפת לי -_- נישואיםלא נראה לי. אהבה+_+ עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??14:20 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!אני חושבת שלא תוכל/י לעמוד בזה. חבל.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 26-מקווה להיות נשואה או לקראת חתונה, עובדת ומאושרת. אני רוצה להתחתן בגיל...: 25 או 26 אני רוצה לשרת בצבא- שנתיים.. כמו שאמור להיות. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה הדבר ה-כ-י משעמם בעולם!!!!!! הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: משחק החיים והפיתוי השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: לימור אטיאס המספר האהוב עליי הוא...: אין הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...: המשפחה שלי והחברות שלי-אין אדם מסוים חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום כמובן אני חושב שפוליטיקה זה...: עולם של אינטרסים ולעומת זאת מוזיקה זה...: מרגיע/מקפיץ את רוב פעולות היום אני עושה ביד...: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר אורחים הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אנאערף... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הכל מהכל! אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אממ לא יודעת המיטה שלי היא בגודל...:מיטה וחצי (לא יודעת איזה גודל זה בדיוק..) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר
כן מה יש לך על דלת החדר
כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה
רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח
בניין קצת מסריח חח מה השעה עכשיו
14:54 איך השאלון עכשיו
סבבה לגמרי! חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..
) אממ עורכת דין אולי מה החלום שלך לעתיד הקרוב
לעבור את הבגרויות בשלום! יש לך כובעים
אם כן באיזה צבע
כובע מצחייה-לבן ותכלת כובע לחורף-אחד שחור ואחד בגווני כחול אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)
לא קצר מדי ולא ארוך מדי... יש לך זוג נעליים של פומה
כן שווה את הכסף לדעתך
לא.. בגלל זה קניתי בהנחה חח יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).
כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי
נכון מששחק טוב
אממ נחמד.. מה השעה עכשיו
14:57 בן/בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה
גדי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם
בדקתי פעם.. אני לא זוכרת מתגאים ביהדות
אממ כן.. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה
הולנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ
,בחו"ל
לא.. בישראל הכי טוב:) כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
חעחע מי לא היה רוצה?! שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר חחחחח ברור!!!!! צבע כהה(לגוף) לא כהה מדי ולא בהיר מדי.. צבע בהיר
שיניים תותבות
לא נראלי שיש מישהו שרוצה שיניים תותבות... ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
אבל במידה מסוימת.. ותלוי איפה.. פרחות וערסים
וודקה
זה מגעיל נישואים
אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו
15:01 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה
57893976976

I N S T I N C T

New member
אני

עוד 10 שנים אני אהיה...:בע"ה בחיים.. חח אני רוצה להתחתן בגיל...:24 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא אוהבת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:לירז צ'רכי ויהודה לוי המספר האהוב עליי הוא...:3 הצבע האהוב עליי הוא...:ורוד חום ותכלת האדם שאני הכי אוהב הוא...:ההורים
חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום
אני חושב שפוליטיקה זה...:בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה...:הכלללללללללללללללללללללללללל את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)שמאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:בחדר שלי
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:חום ורוד ותכלת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:
המיטה שלי היא בגודל...:גדול.. חח מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כן מה יש לך על דלת החדר?שלט.. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?18:46 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)אולי עורכת דיו.. מה החלום שלך לעתיד הקרוב?אממ יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?יש.. ורוד לבן תכלת שחור אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)קצר יש לך זוג נעליים של פומה?לא שווה את הכסף לדעתך?כן ולא חח יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?לא שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!לאאאאאאא מה השעה עכשיו?18:47 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?בתולה יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?כן 3 מתגאים ביהדות?כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ניו יורק היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים-לאאאא סיגריות-לאאאא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי-כן כן כן וכן שיניים כמו של רונאלדיניו-לא כסף כמו של רונאלדיניו-כן שיער כמו של בקהאם-לא שרירים כמו של אבי ביטר-לא צבע כהה(לגוף)-לא צבע בהיר-כן שיניים תותבות-לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם-כן פרחות וערסים-פרחות לא ערסים כן וודקה-כן נישואים-כן אהבה-כןןן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו? 18:49 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!51564654!

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה :]

הדגש|עוד 10 שנים אני אהיה...:פסיכולוגית או שחקנית כדורסל אני רוצה להתחתן בגיל...:25-26 ככה אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')שנתיים אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...ברור שאני רואה מונדיאל כי זה פעם ב.. וזה הכי כיך בעולם לראות הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:האלופה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:ג'ניפר אניסטון ומת'יו פרי
המספר האהוב עליי הוא...:7 הצבע האהוב עליי הוא...:שחור האדם שאני הכי אוהב הוא...:המשפחה שלי והחברות שלי חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:חרא ולעומת זאת מוזיקה זה...:החיים שלי את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:מאיפה לי ?! ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור ותכלת אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:נמ אין המיטה שלי היא בגודל...:מיטה רגילה מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:9 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?כה מה יש לך על דלת החדר?מלא מדבקות של מותגים המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?אלחוטית גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?20:06 איך השאלון עכשיו?סבב חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)חחחחחחחחחחח לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב?להצליח במבחן במתמטיקה !@# יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?כהה מלא של בילהבונג אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך בבגדים בינוני בגובה יש לך זוג נעליים של פומה?כה שווה את הכסף לדעתך?כה יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?כה שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!כה. בןזונה מה השעה עכשיו?20:07 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?תאומים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?7 ניראלי מתגאים ביהדות?כן בטח מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?ארה"ב היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה
נישואים
אהבה
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??20:08 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!ממ לאיודעת תתקשר ותבדוק הודגש באמצעות מדגישומטיק

linoy pal

New member
עונהה

עוד 10 שנים אני אהיה...:אמ...משהו חח עוד 10 שנים זה הרבה זמן... אני רוצה להתחתן בגיל...:36-27 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')שנתיים חח אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...אני לא רואה כי זה לא ממש מעניין הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:אמ..האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אמ..יש הרבה חחח המספר האהוב עליי הוא...:2 הצבע האהוב עליי הוא...:שחור וורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...:אמ...לא יודעת חברת הסלולרי שלי היא...:סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...:בולשיט ולעומת זאת מוזיקה זה...:חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:חדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:סלבדור דאלי? ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:סרגל ארוך עם מחשבון המיטה שלי היא בגודל...:מיטה רגילה חח מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר?יאפ מה יש לך על דלת החדר?ידית? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?בניין מה השעה עכשיו?20:15 איך השאלון עכשיו?נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)לאאא חח מה החלום שלך לעתיד הקרוב?לנגן יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?לאא אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)ארוך יש לך זוג נעליים של פומה?כן...למי איןן? שווה את הכסף לדעתך?כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?חח כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!הא? מה השעה עכשיו?20:17 בן/בת???בת איזה מזל אסטרולוגי אתה?דגים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?9 מתגאים ביהדות?דעעע מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?אמ...תאילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?לא! כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי פומה שיניים כמו של רונאלדיניו לא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם לא שרירים כמו של אבי ביטר לאא צבע כהה(לגוף) יאפ צבע בהיר גם שיניים תותבות לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם אמ...כן פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן אבל לא עכשיו אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??20:20 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!!אמ...שששש

moruush

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: בריאה אני רוצה להתחתן בגיל...: 20+ אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... היה בקיץ האחרון. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השיר שלנו המספר האהוב עליי הוא...: 7 הצבע האהוב עליי הוא...: ורוד חברת הסלולרי שלי היא...: סלקופ אני חושב שפוליטיקה זה...: מסובך ולעומת זאת מוזיקה זה...: אומנות את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: ממד הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: דגה ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: הכל מהכל אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: גרבי אצבוענים :] המיטה שלי היא בגודל...: רגילה, בקרוב מיטה וחצי :]] מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:7 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? שלט שרשום עלו שמי שאח שלי הביא לי מאורלנדו. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה וענתיק.ה במחשב הזה לפחות. בלפ טופ שלי זה הרבה יותר מגניב גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? קוטג' מה השעה עכשיו? 22:15 איך השאלון עכשיו? חביב ביותר חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) בעיקרון עוד לא חשבתי על זה כ"כ. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות בריאה ולהצליח בריקוד ובביה"ס. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?שחור, אדום, כחול, תכלת. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) בבגדים - תלוי מה העונה. ובגובה ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? היה
.. שווה את הכסף לדעתך?לא לא לא, חרא של איכות.. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? דהה.. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! WTF?? מה השעה עכשיו? 22:17 בן/בת??? 13 וחצי
איזה מזל אסטרולוגי אתה? אריה.. |אררר| יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 3 מתגאים ביהדות? מזאתאומרת?
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הייתי כבר הרבה בחו"ל. אבל הטיול הבא באלי תאילנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? באירופה. לא משנה איפה. אבל באירופה. כן/לא ------ סמים לא סיגריות לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן שיניים כמו של רונאלדיניו לאאא כסף כמו של רונאלדיניו כן שיער כמו של בקהאם כן שרירים כמו של אבי ביטר לא!!!!!!!! צבע כהה(לגוף) חחח לא צבע בהיר כן שיניים תותבות כן ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן פרחות וערסים לא וודקה כן נישואים כן אהבה כן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 22:20 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! 199 באט.

:]../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...:
נמנמנמ....לא יודעת.בבית צבי?
[אל תצחקו,זה חלום חיי]
אני רוצה להתחתן בגיל...:
אני כבר נשואה.סתם...לא יודעת איזה גיל.
אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')
כמה שצריך.
אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...
רואה...תלוי איזה משחקים...וגם זה רק אם יש שחקן שאני אוהבת.
הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:
נמנמנמ...טב"ע
והאלופה
השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:
תמיר בוסקילה
,עפר שכטר
,מירי מסיקה[כן היא שחקנית!
]
המספר האהוב עליי הוא...:
23
הצבע האהוב עליי הוא...:
טורקיז
האדם שאני הכי אוהב הוא...:
נמנמנמ...שם יעזור?
חברת הסלולרי שלי היא...:
אורנג'
אני חושב שפוליטיקה זה...:
מסובך
ולעומת זאת מוזיקה זה...:
הדבר הכי טוב שקיים
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד)
ימין
המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...:
חדר של ידיד שלי.
הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...:
נטשה מהשמינייה.
ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...:
יש מההההכל.
אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...:
אין לי חפצים משונים.
המיטה שלי היא בגודל...:
מיטה זוגית.
מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...:
9 שאלות.... ----------|
יש לך פח בחדר?
כן
מה יש לך על דלת החדר?
מדבקות מגניבות."פותחים את אחותך בנמל 15"
המקלדת שלך אלחוטית או רגילה?
אלחוטית
גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח?
זה לא עקרוני
מה השעה עכשיו?
22:33
איך השאלון עכשיו?
מאגניב
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?)
לא
מה החלום שלך לעתיד הקרוב?
שחקנית.
יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע?
בכל הצבעים הקיימים חח
אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...)
ארוך.[אמרת בקשר להכל..
]
יש לך זוג נעליים של פומה?
לא
שווה את הכסף לדעתך?
כן
יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).?
כן
שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?!
לא
מה השעה עכשיו?
22:35
בן/בת???
בת
איזה מזל אסטרולוגי אתה?
תאומים
יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם?
לא
מתגאים ביהדות?
ביהדות בכללי כן...אבל אני לא מאמינה באלוהים.
מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה?
נמנמנ לא יודעת.קפריסין נראה לי.או צרפת.
היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?
ממש לא כן/לא ------
סמים
לא
סיגריות
כן
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
פומה
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
ערסים-
פרחות-
וודקה
נישואים

Miss Menta

New member
להלהלהלה ../images/Emo28.gif

עוד 10 שנים אני אהיה...: וואלה, עוד 10 שנים נדבר {: אני רוצה להתחתן בגיל...: זה לא הגיל, זה התרגיל ^^ |קיטש| אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') ממ, שנתיים/שלוש. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... זה לא מעניין אותי. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:השיר שלנו נקרא טלנובלה לא? השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: מממ יש הרבה. ><' המספר האהוב עליי הוא...: אהוב? להה. אם כבר מספר מזל 8. הצבע האהוב עליי הוא...: כתום. האדם שאני הכי אוהב הוא...: משפחה, חברים. אין אדם.. אוליך אמא. חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום מוטורולה. אני חושב שפוליטיקה זה...: נמנעת. DD: ולעומת זאת מוזיקה זה...: החיים!1 את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: שולחן בחדר XDD הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אין לי מושג. אם אני אתעניין בזה אני אגיד לכם. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: וואלה זה נראה צבעוני כזה. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: יש לי?
אולי צמיד מוזר ביותד. המיטה שלי היא בגודל...: מיטת יחיד רחבה. מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 10. OOOO: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן. מה יש לך על דלת החדר? שלט. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? אלחוטית. גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מעולה PPPPP: מה השעה עכשיו? 1:24 איך השאלון עכשיו? יפיפה
חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) אולי עורכת דין. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להצליח בלימודים. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אני לא מהחוובי כובעים. יש לי כובע אחד של בילבונג שחור ועוד כמה מסריחים. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) נראה לי אם כבר ארוך. יש לך זוג נעליים של פומה? לא. שווה את הכסף לדעתך? לא. יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן. שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! כןןן, והוא נמחק לי איכשהו
מה השעה עכשיו? 1:25. בן/בת??? בתתתת!!!!!!!11111111
איזה מזל אסטרולוגי אתה? עקרב. יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא
מתגאים ביהדות? כן. מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? הבאה? אממ אמריקה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא. כן/לא ------ סמים לא. סיגריות כן. פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי כן. שיניים כמו של רונאלדיניו לא DDDD: כסף כמו של רונאלדיניו כן והרבה!1 שיער כמו של בקהאם כן
שרירים כמו של אבי ביטר לאאא
צבע כהה(לגוף) ממממ תלוי עד כמה. צבע בהיר כן. שיניים תותבות למי שצריך.D: ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם שיהיה. פרחות וערסים לא. וודקה חח שיהיה XD נישואים כן. אהבה כןןןן
עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? 1:28. וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! נו, באמת. PPP: הודגש באמצעות מדגישומטיק

nastiush

New member
עווווווווווונהה (יש לי ברירה??)

עוד 10 שנים אני אהיה...: רקדנית או שחקנית אני רוצה להתחתן בגיל...: 20 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 1 חח אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...לא בא ליי.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: פלורנסיה ברטוטי המספר האהוב עליי הוא...:3 או 22 הצבע האהוב עליי הוא...: ירוק וטורקיז האדם שאני הכי אוהב הוא...: ההורים אוליי חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: דבר חשוב?? ולעומת זאת מוזיקה זה...: דבר מיוחד!!
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: מולי@!! הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: מאיפה לי?? היו הרבה טובים ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל הצבעים.. לארון שלי אפשר לקרוא קשת מרוב כל הצבעים אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: מצפן חעחעע המיטה שלי היא בגודל...: מיטה רגילה.. (לא זוגית- הלוואי) מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 13 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? ברורר מה יש לך על דלת החדר? שומדבר המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מה השעה עכשיו? 17:38 איך השאלון עכשיו? מצויין! =] חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא ממש.. אמא שלי רוצה שאהיה שופטת (זאת אומרת.... אין מצב..) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? שחקנית ורקדנית יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אדום, כתום, שחור, וכו'... אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) קצר יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא ממשש יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין לי מושגגג חחח שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא שיחקתי מה השעה עכשיו? 17:39 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? גדי יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לאא מתגאים ביהדות? כן מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? איטליה היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? לא כן/לא ------ סמים=לא סיגריות=לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי שיניים כמו של רונאלדיניו= לאא כסף כמו של רונאלדיניו= לאאא שיער כמו של בקהאם= לאא!!!! שרירים כמו של אבי ביטר= אני בת.. צבע כהה(לגוף)= לא צבע בהיר= כןןן
שיניים תותבות= לאא
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- לא ממשש פרחות וערסים= איכסס וודקה= לאא נישואים= ברורר אהבה=
זה הדבר הכי טוב היכול לקרות לאדם

•HadaS•

New member
עונהההה .... ..... ........

עוד 10 שנים אני אהיה...: מאושרת עם בעל וילדים :] אני רוצה להתחתן בגיל...: 20 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אנערף אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... : לא רואה כייי.. זה משעמםם DD = הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: קטנטנות של פעםם לא זה שעכשיו השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול תכלת ורוד האדם שאני הכי אוהב הוא...: אמא חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: פוליטיקה ולעומת זאת מוזיקה זה...: מוזיקה DD = את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) שמאאאאאל המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדרי הקט הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אניי.. סתם אנערף חהחה ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: חום אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אנערף המיטה שלי היא בגודל...: גדול מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? מתלה לבגדים XD המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בנייןן ((לא מסריח)) .. חחח ולמה נראלכם שמישו יגיד שהוא גר בבניין מסריחח? DD = או שכן ?
מה השעה עכשיו? שש ומשו איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? להיות מאושררררת וזההו :] יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? ורוד אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) אנעררףף יש לך זוג נעליים של פומה? כן שווה את הכסף לדעתך? כן יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? כן שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! אעעע? לא \: מה השעה עכשיו? בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? דגים יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? לא מתגאים ביהדות? כן!!! מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ישראל \: היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? אולי לאיזה שנה שנתיים בניו יורק,, אבל לחזור לפה :] כן/לא ------ סמים- לא סיגריות- לא פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי- כן \: שיניים כמו של רונאלדיניו- חח איך נראות השיניים של רונלדיניו? DD = כסף כמו של רונאלדיניו- הוא עשיר?! אז כן.. שיער כמו של בקהאם שרירים כמו של אבי ביטר- ברורררר.. שלא \: צבע כהה(לגוף) - כן צבע בהיר- לא שיניים תותבות- ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם- כן פרחות וערסים- לללאאא וודקה- לא נישואים - כן אהבה - ברורר שכן עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? זה הפעם השלישית שאתה שואל את זה וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! 702 שקל DD:

Cry for You

New member
כנראה שגם אני...

עוד 10 שנים אני אהיה...: אישה עובדת, מקווה שעם בעל או חבר. אני רוצה להתחתן בגיל...: בערך ה-23 24 אני רוצה לשרת בצבא _ שנים(להשלים מס')? רוצה? בכלל לא לשרת. חייבת? שנתיים. אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה, לא מתעניינת בכלל. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: מורדיםXD השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'וני דפ, אורלנדו בלום. המספר האהוב עליי הוא...: 6 הצבע האהוב עליי הוא...: אין לי בעיה עם צבעים האדם שאני הכי אוהב הוא...: חבר שלי, אימא שלי, חברה הכיטובה שלי. חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: מושחת ולעומת זאת מוזיקה זה...: אלוהי
את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ליאונרדו דה וינצ'י ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור, לבן, אפור. אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המון קופסאות:S המיטה שלי היא בגודל...: יחיד מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 16 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? כן מה יש לך על דלת החדר? פוסטר של אשטן קוצ'ר[הוא חתיך] ועל הצד האחורי מצויר חבל תליה וכתוב "התאבדות זה לא הפיתרון" באנגלית. המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח מה השעה עכשיו? 20:11 איך השאלון עכשיו? נחמד חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) עורכת דין. או פסיכולוגית. מה החלום שלך לעתיד הקרוב? אושר. יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אחד חום, אחד שחור, אחד לבן. אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוךXD יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? לא יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אין שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! שיחקתי, נמאס מהר מאוד.:S מה השעה עכשיו?20:12 בן/בת??? בת איזה מזל אסטרולוגי אתה? שור יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 6 מתגאים ביהדות? לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? ארה"ב או אנגליה. היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל?בארץ-ת"א. חו"ל-ארה"ב. כן/לא ------ סמים לא, ממש לא! סיגריות כנ"ל פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא שיניים כמו של רונאלדיניו מיזה בכלל? כסף כמו של רונאלדיניו מיזה לעזעזל?! שיער כמו של בקהאם לא, איכ. שרירים כמו של אבי ביטר מיזה? צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר כן שיניים תותבות איכ לא ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם לייזר רק להסרת משקפיים. פרחות וערסים לא וודקה לא נישואים כן, אבל מאוחר יותר
אהבה כן, ביותר! עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו?? לא נמאס לכם? 20:14 וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! כמיליון דולר לדקת נסיעה. יומטוב

למעלה