דקשכ
עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 32 אני רוצה להתחתן בגיל...: 26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') לא רלוונטי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה קצת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אין המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: מוישה חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: קקה ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: אוניברסיטה הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: דה וינצ'י או מיכלאנג'לו.זה שצייר את הותיקן ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כל מיני אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: כורסא צבעונית המיטה שלי היא בגודל...: קווין סייז מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 12 שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? לא מה יש לך על דלת החדר? כלום המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? רגילה גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? בניין מסריח מה השעה עכשיו? 12:12 איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) לא מה החלום שלך לעתיד הקרוב? לסיים את התואר, למצוא עבודה נורמלית,למצוא דירה יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? כובעי צמר אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) ארוך יש לך זוג נעליים של פומה? לא שווה את הכסף לדעתך? אין לי מושג יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? אולי שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! לא מה השעה עכשיו? 12:13 בן/בת??? בןת איזה מזל אסטרולוגי אתה? סרטן יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? 8 מתגאים ביהדות? ממש לא מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? אנגליה/סקוטלנד היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן כן/לא ------ סמים לא סיגריות לפעמים פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי לא מבינה בזה שיניים כמו של רונאלדיניו למה לא כסף כמו של רונאלדיניו תמיד טוב שיער כמו של בקהאם נהה שרירים כמו של אבי ביטר ברור צבע כהה(לגוף) לא צבע בהיר כן שיניים תותבות כן ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם כן פרחות וערסים תלוי מתי וודקה כן נישואים כן אהבה כן
עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 32 אני רוצה להתחתן בגיל...: 26 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') לא רלוונטי אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה קצת הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: האלופה השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אין המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: מוישה חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: קקה ולעומת זאת מוזיקה זה...: חיים את רוב פעולות היום אני עושה ביד..