שאלון:)

למהלמהלמה??

מהארץ: זמר אהוב - מושיק עפיה זמרת אהובה- מירי מסיקה להקה אהובה - ביט 69 להקה שנואה- אף חד מחו"ל: זמר אהוב- אנריקה איגלסייס זמרת אהובה- בריטני ספירס להקה אהובה- בקסטריט בויז להקה שנואה- כל ה-הארד רוק וכל אלה שעושים ככה /m\ ושיש להם שיער ארוך ובעיות עם הצוואר אז הוא כל הזמן נופל וקם נופל וקם רוק או מטאל? איכס קווין או ביטלס? פרת משה רבנו! פינק פלוייד או קווין? פינק! היא כזו מלכעD: סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל כמו דה קארס או דה בלאק פארל?? עם ג'וני המושי?? נירוונה או אליס אין צ'יינס? איכס מה זה סאדו מאזו?!(%*$^*@111 לד זפלין או גאנס אנ רוזס? רוזס
זה הכי רומנטי! איזה פרח זה לד זפלין? מטאליקה או נייטוויש? I wish I had a unicorn סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט כמו בריטני?!?#$_)!@!! ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? לא יודעת מי יותר חתיך... הול או מד סיזן? הול אין מיי קופי ברייק!!!_!*@$_(@*#% דיסקים צרובים או מקוריים? כאילו- אם זה של בריטני/מושיק- אז עמיתי!!! הם לע עז לע 5 דיסקים אהובים- בריטני- Oops!... I Did It Again מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? על הנשמע
מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? אופס איי'ב פולן אינלאב... המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? מי מתמסחר?!@#$*(#% אתם יודעים לשיר בכלל :p?! גוט קאוט אין דה גיים.... הקליפים או המוזיקה עצמה? העירום!_@)$_#@*% מוסיקה או מוזיקה? מה?? מוטיקה!@!!

MilkShack

New member
ME

מהארץ: זמר אהוב -
אביתר בנאי זמרת אהובה-
נינט טייב ? להקה אהובה -
מופע הארנבות של ד"ר קספר להקה שנואה-
העברית XD מחו"ל: זמר אהוב-
רוג'ר ווטרס בגלל החומה, קורט בגלל כל הדיסקים זמרת אהובה-
לא'דע להקה אהובה-
נירוונה להקה שנואה-
לא'דע רוק או מטאל?
רוק קווין או ביטלס?
ביטלס פינק פלוייד או קווין?
פינק פלויד בדם עד המוות ! סאונדגארדן או פרל ג'ם?
סאונדגארדן שליטה ! נירוונה או אליס אין צ'יינס?
נירוונה באש ובמים =]] לד זפלין או גאנס אנ רוזס?
גאנז מטאליקה או נייטוויש?
מטאליקה בהחלט סיסטם אוף א דאון או רד הוט?
50-50.. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?
הנדריקס הול או מד סיזן?
הול דיסקים צרובים או מקוריים?
מקוריים 5 דיסקים אהובים-
In Utero - Nirvana The Wall - Pink Floyd Dark Side of The Moon - Pink Floyd Californication - Red Hot Chili Peppers Unplugged - Nirvana מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?
גיטרה, חצי שנה -, + מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?
שילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?
מאיפה לי לדעת ? שיעשו מה שבא להם אתם יודעים לשיר בכלל :p?!
לא הקליפים או המוזיקה עצמה?
אך ורק המוזיקה מוסיקה או מוזיקה?
מוסיקה, למרות שכתבתי מוזיקה לפני שאלה אחת =]

Itay Simons

New member
להלה

מהארץ: זמר אהוב - לא יודע :\ זמרת אהובה- כנ"ל להקה אהובה - נמ. מוניקה סקס? להקה שנואה- חח לא יודע מחו"ל: זמר אהוב- אנדי דריס (הלווין, ככה קוראים לו?) זמרת אהובה- סימון סימונס P: (אפיקה) להקה אהובה- נייטוויש להקה שנואה- צ'ילדרן!!! רוק או מטאל? מטאל ^^ קווין או ביטלס? קווין
פינק פלוייד או קווין? קווין
סאונדגארדן או פרל ג'ם? סאונדגארדן נירוונה או אליס אין צ'יינס? ממממ נירוונה, בקושי שמעתי אליס לד זפלין או גאנס אנ רוזס? גאנס ^^ מטאליקה או נייטוויש? נייטוויש :) סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? לא יודע :p הול או מד סיזן? שו? דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים 5 דיסקים אהובים- Epica- the Phantom Agony Nightwish-Highest Hopes Blind Guardian- A Twist in the Myth Ayreon-The Human Equation מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? ממממ מתיימר לנגן על מיתרי הקול שלי, ואין זמן מדויק מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? שילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? זה מעיק מעט אבל לא רע אתם יודעים לשיר בכלל :p?! לא :( הקליפים או המוזיקה עצמה? שניהם מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה :p

לגרם

New member
*מנסה להשתלב* חחח

מהארץ זמר אהוב: לא עולה לי מישהו ספציפי כרגע זמרת אהובה: מירי אלוני, רק בגלל שהייתה באחרית הימים:] להקה אהובה: אחרית הימים להקה שנואה: כל דבר שזה מוזיקת מפיקים מעפנה מחו"ל זמר אהוב: רוברט פלאנט אני מניח זמרת אהובה: אין מישהי ספציפית כרגע להקה אהובה: זפלין להקה שנואה: כל דבר שזה מוזיקת מפיקים מעפנה, חחח רוק או מטאל: היה מטאל, אבל די נגמלתי מזה אז רוק:] קווין או פינקפלויד: פינקפלויד סאונדגארדן או פרל ג'אם: פרל ג'ם נרוונה או אליס אין צ'יינס: אבא או אמא?! זפלין או גאנס: זפלין מטאליקה או נייטוויש: אפחד ממש סיסטם או רד הוט: שניהם הנדריקס או דילן: שניהם הול או מד סיזן: אפחד דיסקים צרובים או מקוריים: מקוריים 5 דיסקים אהובים: frank zappa - joe's garage, the black keys - the big come up, yes - fragile, led zeppelin I, אחרית הימים - apocalypse מנגן על משהו: גיטרה...אבל כבר לעיתים רחוקות מה חושב יותר, לחן מילים או שילוב: שילוב המון זמרים מתמסחרים- טוב או רע: אם יוצא אחרי ההתמסחרות דיסק טוב, לא משנה לי אתם יודעים לשיר בכלל?!?: חחחחחחחחחחחחחחחחח קליפים או מוזיקה: מוזיקה מוסיקה או מוזיקה: התשובה הקודמת עונה לשאלה הזו אני מניח:]

כוסיוטט

חיים קשים ללא אינטרנט. מהארץ: זמר אהוב - הממ...עידן רייכל?><" זמרת אהובה- אוי אלוהים. כלום. אבל נגיד ש..אני מסתכנת בסקילה פה...איה כורם><" להקה אהובה - WISHVILLE!!!!!!!!!!!&$#&$%&$%&$@&@#$%& [או סינרגיה מה שתרצו] להקה שנואה- אממ..אממ..אממ..בערך..90% ממה שקיים. מחו"ל: זמר אהוב- דיויד בואי! זמרת אהובה- אמ. אמ. אמ. דיידו ומריה קארי? [אעאע אמא למה אני><] להקה אהובה- אוונסנס, מיוז^$%&#$, רדיוהד, מאניק סטריט פריצ'רז ו..אממ...אממ..אממ..מטאליקה^#%^% להקה שנואה- מטאפיכס ולהקות פקאציות כאלה רוק או מטאל? גם וגם קווין או ביטלס? ביטלס פינק פלוייד או קווין? פינק פלויד>< אני מניחה סאונדגארדן או פרל ג'ם? לא מכירה יותר מדי שירים של אף אחת מהן. נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה [לא מכירה הרבה אליס] לד זפלין או גאנס אנ רוזס? לד זפלין^$%^%#& הקול של אקסל רוז נוראי. מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה. לגמרי. סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? ג'ימי הנדריקס הול או מד סיזן? לא מכירה יותר מדי של אף אחת מהן עד כמה שידוע לי. דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים$^*%^ אל תהיו כופרים$^#^ 5 דיסקים אהובים- מיוז- absolution מאניקס- [אוסף]generation terorists אוונסנס- fallen. מרילין מנסון- the last tour on earth רדיוהד- ok computer אני מניחה מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה- בין 4-5 חודשים. באס- שבועיים וחציXD מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? שילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? רע&$^&^ אתם יודעים לשיר בכלל :p?! אומרים שכן. אבל יכול מאוד להיות שלא>< הקליפים או המוזיקה עצמה? מוזיקה. קליפים נועדו רק להזלת ריר על מת'יו ג'יימס בלאמי [סולן מיוז]..ררררר מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה%&$&

l i o r a n g e

New member
שולולו../images/Emo122.gif

מהארץ: זמר אהוב -אמממ.. פיטר רוט/יוני בלוך זמרת אהובה-אפרת גוש להקה אהובה -משינה
להקה שנואה-גייזבויז אם נשאר מהם משהו מחו"ל: זמר אהוב-קשה.. אולי בריאן אדאמס? זמרת אהובה-לא יודעת להקה אהובה-אין לי מושג-יש יותרמידי להקה שנואה-פוסיקאטדולז :S רוק או מטאל?רוק
קווין או ביטלס?אמממ כואב להגיד קווין פינק פלוייד או קווין?קשה לי מידי סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל ג'אם נירוונה או אליס אין צ'יינס?נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס?גאנז מטאליקה או נייטוויש?נייטוויש סיסטם אוף א דאון או רד הוט?קשה ><" ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?עודיותר קשה ><" הול או מד סיזן?הול דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים דה |גרעפס| 5 דיסקים אהובים-שולולו של פאניק, ריוולור, א"א (גרינגיי),והאנפלגד של נירוונה מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?על פסנתר מאז שאני בת 5 ועל גיטרה חודש שלם. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?השילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?רע |גרעפס| אתם יודעים לשיר בכלל :p?!לא ><" הקליפים או המוזיקה עצמה?המוזיקה |גרעפס| מוסיקה או מוזיקה?מוזיקה |גרעעעפס|

../images/Emo41.gifיאיי! א-ף אחד לא יקרא ת'תשובות!

מהארץ: זמר אהוב -
עידן יניב. מה אני יודעת?? מי שר בארץ בכלל? הממ אולי ירמי קפלן או יהלי סובול.. זמרת אהובה-
מסיקה. לא אהובה, אבל הכי בסדר. להקה אהובה -
מוניקה שקס. היי פייב. להקה שנואה-
דיימונדס?? לא'דעת. מחו"ל: זמר אהוב-
רובי וויליאמס לדעתי.. זמרת אהובה-
כריסטינה אגילרה, פינק, ביונסה, כלמיני. להקה אהובה-
לינקין פארקקקקקקק
, בחודש האחרון בתואר הלהקה האהובה המתחלפת זהו האול אמריקאן ריג'קטס ופאניק אט ד'ה דיסקו. להקה שנואה-
ראמשטיין נראה לי.. רוק או מטאל?
אימו
קווין או ביטלס?
המ, ביטלס? פינק פלוייד או קווין?
קווין
סאונדגארדן או פרל ג'ם?
פרל ג'אם. נירוונה או אליס אין צ'יינס?
נירוונה. לד זפלין או גאנס אנ רוזס?
גאנז. מטאליקה או נייטוויש?
נייטווישששששששששש
סיסטם אוף א דאון או רד הוט?
סיסטם אוף אה צ'ילי פפרס. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?
ניית'ר. הול או מד סיזן?
מי אלה מד סיזן? דיסקים צרובים או מקוריים?
מקוריים בלבדדדדדדדדד. צריבה זה פשע
5 דיסקים אהובים-
נכון להיום- וואנס של נייטוויש, מוב אלונג של אא"ר, אה פיבר יו כאנט סווט אאוט של פאד"ד, ד'ה פויזן של בפמ"ו ו..הממ.. אה, דה פאראמור סשנז של פאפא רואץ'.
מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?
תופים, שנתיים. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?
הלחן. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?
זה טוב. אתם יודעים לשיר בכלל :p?!
אני יודעת לשיר, אני גם בחלק מהמקרים יודעת לא לזייף. אני פשוט לא שרה יפה. הקליפים או המוזיקה עצמה?
גם וגםםםםם
מוסיקה או מוזיקה?
מוזיקה, האקדמיה החליטה להפוך את הכל ל-ז', כמו מוזיאון ומוזיקה וכאלה
. וכן, בדקתי את זה בעצמי. יומטוב

MilkShack

New member
אוו הרגת אותי XD

סיסטם אוף א דאון או רד הוט?סיסטם אוף אה צ'ילי פפרס. XDDDDDDDDDDDD

vadi101

New member
תשובון

מצאתי שאלון נחמד, אבל שיניתי\ הוספתי בו כמה שאלות:) מהארץ: זמר אהוב - גבע אלון. זמרת אהובה- תמר אייזנמן. להקה אהובה - THE FLYING BABY להקה שנואה- לא נראה שאני שונא משהו מהארץ. מחו"ל: זמר אהוב- קשה קשה(שחי כן?) ניל יאנג. זמרת אהובה- אין לי שם כרגע. להקה אהובה- (שעדיין קיימת?) זה ממש לא הוגן כי אני אוהב הרבה. להקה שנואה- אין משהו ספציפי. רוק או מטאל? רוקק קווין או ביטלס?ביטלס פינק פלוייד או קווין? פינק פלויד סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס? לד זפלין מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? הנדריקס הול או מד סיזן? לא מכיר את מד סיזן וא מת על הול.(אבל אני אבחר ב"דיקסי צ'יקס") דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים. 5 דיסקים אהובים- אנפלגד של נירוונה , גבע אלון , the flying baby - innet world , Jimi hendrix - band of gypsis והפו פייטרס עם "אין מה להפסיד". מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? מנגן על תופים(למדתי שנתיים וחצי) מנגן שלוש וקצת ועל גיטרה איזה קרוב לשנתיים(לא למדתי). מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? השילוב כמובן. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? כל אחד ומה שמכניס לו את הכסף לכיס(כי קשב להתקיים בימיינו) רק שלא יהיה מאוס ומשעמם מצדם. אתם יודעים לשיר בכלל :p?! בקטנה. הקליפים או המוזיקה עצמה? מוזיקה. מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה. שאלון מגניב.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo13.gif

מהארץ: זמר אהוב - נממ לא יודעת, אביב גפן?^^ זמרת אהובה- >< להקה אהובה - אלמנה שחורה, כנסיית השכל, מופע הארנבות של ד"ר קספר, היהודים.. להקה שנואה- גייז בוייז? מחו"ל: זמר אהוב- סרג',קורט,ליין זמרת אהובה- >< להקה אהובה- סיסטם,נירוונה,אליס,אוונסנס,מגהדת',מטאליקה ועוד כמה להקה שנואה- הממ לא יודעת רוק או מטאל? מטאל קווין או ביטלס? קווין פינק פלוייד או קווין? פינק פלוייד סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס? קשה|: לד זפלין או גאנס אנ רוזס? לד זפלין מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט? סיסטםסיסטם ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? לא יודעת הול או מד סיזן? מד סיזן דיסקים צרובים או מקוריים? מקורייםP: 5 דיסקים אהובים- וועע קשה מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? הייתי אמורה להתחיל אתמולS: מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? ברור ששילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? טוב!111 לא אתם יודעים לשיר בכלל :p?! חחחח לא ממש הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה
מוסיקה או מוזיקה? אומרת מוזיקה, כותבת מוסיקה XD

למעלה