שאלון:)

Aline In Chains

New member
שאלון:)

מצאתי שאלון נחמד, אבל שיניתי\ הוספתי בו כמה שאלות:)
מהארץ: זמר אהוב - זמרת אהובה- להקה אהובה - להקה שנואה-
מחו"ל: זמר אהוב- זמרת אהובה- להקה אהובה- להקה שנואה- רוק או מטאל? קווין או ביטלס? פינק פלוייד או קווין? סאונדגארדן או פרל ג'ם? נירוונה או אליס אין צ'יינס? לד זפלין או גאנס אנ רוזס? מטאליקה או נייטוויש? סיסטם אוף א דאון או רד הוט? ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? הול או מד סיזן? דיסקים צרובים או מקוריים? 5 דיסקים אהובים- מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? אתם יודעים לשיר בכלל :p?! הקליפים או המוזיקה עצמה? מוסיקה או מוזיקה?

Queen for a day

New member
ראשונה../images/Emo13.gif

מהארץ: זמר אהוב - אביב גפן. [לא שאני שומעת כ"כ הרבה מוסיקה ישראלית.] זמרת אהובה- לא עולה לי לראש. להקה אהובה - מופע הארנבות של ד"ר קספר, משינה, שייגעצ. להקה שנואה- אין. מחו"ל: זמר אהוב- בוב דילן, ג'ון לנון, סטיבן טיילר[הוא ה-זמר האהוב עליי, אבל הוא מתוך הרכב.] וכמובן קורט[כנ"ל.] זמרת אהובה- בוי ג'ורג' נחשב?
להקה אהובה- נירוונה, קווין, הרולינג סטונס והביטלס. להקה שנואה- אין. רוק או מטאל? רוק קווין או ביטלס? ביטלס פינק פלוייד או קווין? ;[[[[[[[[[[ סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס? ;[[[ אני יותר שומעת גאנס. מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה. סיסטם אוף א דאון או רד הוט? בטח שרד הוט! מה יש לכם כלבת? 0__0 ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? בוב דילן, אני יומעת יותר. הול או מד סיזן? הול. דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים. 5 דיסקים אהובים- אפטייט פור דיסטרוקשין-גאנז אנ' רוזס, אוקיי קומפיוטר-רדיוהד, האנפלגד של נירוונה, הראשון של קין וילו סאבמרין של הביטלס. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה, מתקרב לשנה. ואני כנראה מתחילה בס ב..ינואר? מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? המילים, אבל השילוב של שניהם חייב להיות מושלם. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? נוראי. אתם יודעים לשיר בכלל :p?! אמ, לא. 0_0 הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה עצמה, יותר מדי קליפים זה דפוק. מוסיקה או מוזיקה? מושׂיקה.

I am Cornholio

New member
שנייה../images/Emo13.gif

מהארץ: זמר אהוב - ברי
זמרת אהובה - אין להקה אהובה - אין להקה שנואה - יותר מדי. מחו"ל: זמר אהוב - ג'ון פרושונטה זמרת אהובה - דידו להקה אהובה - רד הוט להקה שנואה - AFI
רוק או מטאל? רוק כעיקרון אבל מטאל זה אחלה. קווין או ביטלס? קווין פינק פלוייד או קווין? פינק פלויד סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'אם נירוונה או אליס אין צ'יינס? אליס אין צ'אינס לד זפלין או גאנס אנ רוזס? לד זפלין מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? ג'ימי הנדריקס הול או מד סיזן? לא זה ולא זה דיסקים צרובים או מקוריים? תלוי של מי ומה 5 דיסקים אהובים - דארק סייד, כולם של רד הוט
, טן, ג'אסטיס פור אול ודירט. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה שנתיים וחצי בערך, תופים שנה וקצת. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? בואו נגיד שאם יש שיר שהמילים בו יפות והמוסיקה מעפנה, אני לא אוכל לשמוע אותו. אם זה יהיה הפוך אין לי בעיה (פארטי און יור פוסי של הצ'יליס
).. אבל כמובן שהאידיאל הוא השילוב של שנייהם. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? תלוי. חולצות ודברים כאלו זה לא מסחור רע לדעתי. אם הייתי לי להקה גם אני הייתי רוצה שאנשים ילכו עם שמה על החולצות שלהם. זה לגיטימי לגמרי. אבל אם זה מגיע למצב של למכור שירים לפרסומות זה כבר מעאפן. אתם יודעים לשיר בכלל
?! ממממ ככה... אני יודעת לשיר בלי לזייף אבל אני לא אוהבת את הקול שלי... הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה נו ברור. מוסיקה או מוזיקה? :-???

I am Cornholio

New member
**להקה אהובה - אין

בישראלי כמובן...>< לא עלה לי בראש, בינתיים, זה משינה, הדג נחש, שבק"ס וזה..><

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

מהארץ: זמר אהוב -אביב גפן זמרת אהובה-קרן פלס(יש לה עיניים
) להקה אהובה -אטומלס XDD להקה שנואה-כמעט כולם מחו"ל: זמר אהוב-אין זמרת אהובה-זאתי עם העיניים להקה אהובה-מיוז(בחרתי את זאתי שעדיין קיימת...
) להקה שנואה-יש הרבה רוק או מטאל? קווין או ביטלס?ביטלס פינק פלוייד או קווין?קווין סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס?נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס?גאנס מטאליקה או נייטוויש?אף אחד מהם סיסטם אוף א דאון או רד הוט?סיסטם ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?ג'ימי הול או מד סיזן?הול דיסקים צרובים או מקוריים?גם וגם 5 דיסקים אהובים- nine black alps-everything is nirvana-nevermind blink 182-enema of the state muse-showbiz bullet for my valentine-the poison מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?על בס,יותר משנה מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?שילוב של שניהם המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?כל אחד צריך כסף בחיים... אתם יודעים לשיר בכלל :p?!יודע לשיר,אבל הקול חרא הקליפים או המוזיקה עצמה?המוזיקה מוסיקה או מוזיקה?music

Aline In Chains

New member
אני:)

מהארץ: זמר אהוב - אביב גפן, יזהר אשדות זמרת אהובה- אנלא יודעת אין אני חושבת.. להקה אהובה - כנסיית השכל!! להקה שנואה- אין אני חושבת.. מחו"ל: זמר אהוב- ליין סטיילי, קורט קוביין,ג'ון לנון,פרדי מרקיורי. זמרת אהובה- הממ...... אנלא יודעת..אולי הסולנית של נייטויש? להקה אהובה- נירוונה,אליס,קווין,ביטלס ופינק פלוייד! להקה שנואה- גרין דיי. רוק או מטאל? רוק, אבל גם מטאל זה סבבה.. קווין או ביטלס?
!אוף זה קשה! ;[[[[ פינק פלוייד או קווין?
!! סאונדגארדן או פרל ג'ם? סאונדגארדן. נירוונה או אליס אין צ'יינס?אליס;[ לד זפלין או גאנס אנ רוזס?לד זפלין! מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה. סיסטם אוף א דאון או רד הוט?רד הוט. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?ג'ימי הנדריקס. הול או מד סיזן?מד סיזן!
דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים. 5 דיסקים אהובים-אוף זה קשה
דירט של אליס אין צ'יינס,החומה של פינק פלוייד,אין יוטרו של נירוונה,לט איט בי של ביטלס,ואירלי&לאטר דאייס של זפלין. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה,עוד מעט שנה וחצי, ואני ממש רוצה להתחיל לתופף;[ מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?תלוי המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?נורא. אתם יודעים לשיר בכלל :p?!לא. אתם תקבלו שבץ אם תשמעו אותי שרה. אני והקול הציפציף שלי XD הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה כמובן. מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה. מי אומר מוסיקה?!!

השאלון הראשון שלי כאן../images/Emo6.gif

מהארץ: זמר אהוב - אביב גפן |שליטע| זמרת אהובה- שילה פרבר (מישו מכיר?) להקה אהובה - מוניקה סקס, היהודים להקה שנואה-טיפקס וכל ההיפ הופ
מחו"ל: זמר אהוב-ג'ון לנון זמרת אהובה- אמ... אין להקה אהובה-נירוונע, מרלין מנסון, סיסטם אוף א דאון, גאנס, לד זפלין, מטאליקה,צ'ילדרן אוף בודום, אפיקה,נייטוויש ועוד מלא חח אה ויש גם את kipelov להקה שנואה: ווסטלייף רוק או מטאל?מטאל והרבה קווין או ביטלס?ביטלס פינק פלוייד או קווין?פינק פלויד ברור סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל ג'אם נירוונה או אליס אין צ'יינס?נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס? זה קשה.... נראה לי שלד זפלין מטאליקה או נייטוויש?זה קשה אפילו יותר! מטאליקה נראה לי. סיסטם אוף א דאון או רד הוט?סיסטם אוף א דאון ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?בוב דילן.. אבל זה לא אומר שאני אוהבת אותו הול או מד סיזן?הול, בגלל שאני לא מכירה את מד סיזן דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים 5 דיסקים אהובים-נוורמינד,הוליווד של מנסון ואין לי כוח לרשום עוד מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה וכמה זמן?שנתיים מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?המילים, אבל הלחן מאוד חשוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? רע מאוד אבל לא להשתגע מזה אתם יודעים לשיר בכלל :p?! לא, אני לא שרה כשאני שפויה הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה מוסיקה או מוזיקה?נחשו

skirt9

New member
עונה..

מהארץ: זמר אהוב - אין.. זמרת אהובה- איגי וקסמן קצת.. להקה אהובה - היהודים, כנסיית השכל , מוניקה, אינפקציה.. להקה שנואה- אין מחו"ל: זמר אהוב- בריאן אדאמס ..אנלא ממש שומע זמרים.. זמרת אהובה- אבריל לאבין. (בושה בושה).. אני גם לא ממש שומע זמרות... להקה אהובה- נירוונה, לדזפ, קווין, גרין דיי [הישנים] להקה שנואה- ... רוק או מטאל? רוק קווין או ביטלס? קווין! פינק פלוייד או קווין? קווין! סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס?לדזפ מטאליקה או נייטוויש?מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט?רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?ג'ימי הול או מד סיזן? לא מכיר ממש.. דיסקים צרובים או מקוריים?מקורי 5 דיסקים אהובים- אמממ.. יש ... לא, אין...
מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה (קלאסית+חשמלית) לשנתיים מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? הלחן יותר מהמילים אבל השילוב יותר משתיהם.. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? גרוע.. אתם יודעים לשיר בכלל :p?! תלוי איך אני מרגיש באותו יום.. אבל לא ממש.. הקליפים או המוזיקה עצמה? קליפים מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה

pluplup

New member
עונה D:

מהארץ: זמר אהוב - לא אוהב זמרים מהארץ. זמרת אהובה- גם לא זמרות מהארץ P: להקה אהובה - כל הלהקות מהארץ שאני שומע(לא יכול לבחור אחת,תתמודדו עם זה
). להקה שנואה - גיימבוייז. מחו"ל: זמר אהוב- מרילין מנסון. זמרת אהובה- אבריל לאבין. להקה אהובה- יש הרבה יותר מאחת. להקה שנואה- הביטלס. רוק או מטאל? תלוי איזה סוג של רוק ואיזה סוג של מטאל. קווין או ביטלס? לא אוהב את שתיהן,אבל שיהיה קווין P: פינק פלוייד או קווין? פינק פלויד. סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם. נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה. לד זפלין או גאנס אנ רוזס? לד זפלין. מטאליקה או נייטוויש? נייטוויש. סיסטם אוף א דאון או רד הוט? סיסטם. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? אף אחד. הול או מד סיזן? הול. דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים. 5 דיסקים אהובים- לא יכול להחליט. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה. משו כמו 3 חודשים. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? תלוי באזיה שיר. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? רע,מאוד רע. אתם יודעים לשיר בכלל :p?! יש מצב. הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה עצמה. מוסיקה או מוזיקה? יש הבדל? @.@ שאלונים קצרים זה לא נחמד

sandy claws

New member
שאלון ראשון שלי בפורום ../images/Emo13.gif

מהארץ: זמר אהוב: אמממ אפחד זמרת אהובה: אמממ שוב אפחד להקה אהובה: נחשו מה?? שוב אפחד להקה שנואה: אממממ כולם מחו"ל: זמר אהוב: בון ג'ובי זמרת אהובה: אממ לא שומעת כל כך בנות אבל אממ אלאניס בסדר להקה אהובה: נירוונה להקה שנוא: מיוז מעצבנים אותי לאחרונה רוק או מטאל: לא דעת אממ שאלה קשה קווין או ביטלס: אממ קווין we will rock youuuu פינק פלוייד או קווין: פינק פלוייד סאונדגארדן או פרל ג'ם: פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס: נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס: לד זפלין מטאליקה או נייטוויש: מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט: רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן: ג'ימי הול או מד סיזן: נאא לא דעת דיסקים צרובים או מקוריים: מקוריים 5 דיסקים אהובים: Nevermind In Utero In Through The Out Door Stadium Arcadium Use Your Illusion מנגנת על גיטרה (שנה וחצי) ולאחרונה התחלתי על קלידים ואם אני יצליח סוף סוף לחסוך מספיק כסף אני יקנה בס הלחן או המילים: שילוב של שניהם המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע: לדעתי זה ממש רע. אבל בחיים לא הייתי במצב שלהם אז אני לא יכולה לשפוט אותם. אתם יודעים לשיר בכלל :p :בטח! אממ אתם יכולים לשאול את הבן אדם האחרון ששרתי לידו והתאבד.. בעצם זאתי הסיבה האמיתית להתאבדותו של קורט. הקליפים או המוזיקה: אממ תלוי אם הזמר יפה.......... סתם בטח שהמוזיקה!! מוסיקה או מוזיקה: מוזיקה

../images/Emo13.gif

מהארץ: זמר אהוב - יוני בלוך
, אביב גפן, ברי סחרוף, מתי כספי ועוד.. זמרת אהובה- אפרת גוש
להקה אהובה - מוניקה סקס, משינה, ובטח שכחתי מישהו.. להקה שנואה- גיים בויז, וכל השיט האלה.. מחו"ל: זמר אהוב- וואי.. 'גון לנון, אריק קלפטון, קורט קוביין כמובן, ועוד.. זמרת אהובה- איימי לי
, אלניס מור..., פינק, ולא עולה לי עוד.. להקה אהובה-וואיי יש יותר מדי, נירוונה, פינקפלויד, ביטלס, לוסטפרופטס, בלט פור מיי ולנטיין, אוונסנס, אפיקה, AFI, ועוד מלא..סאם41, בלינק182, פאניק.., להקה שנואה-.. לא עולה לי משהו.. רוק או מטאל? רוק קווין או ביטלס? ביטלס פינק פלוייד או קווין? פינק פלוייד סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס? אי אפשר להחליט פשוט לא! מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? ג'ימי הנדריקס ובוב דילן D: הול או מד סיזן? הול דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? קצת פסנתר לבד, גיטרה בערך שנה מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? שילוב של שניהם לדעתי המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? תלוי, אנשים צריכים להרוויח כסף אבל אם זה לא פוגע באיכות של השירים וואטאבר.. אתם יודעים לשיר בכלל :p?! אוי :// נקודת חולשה יקירי.. הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה כמובן מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה כמובן

chili menta

New member
ממממ ../images/Emo9.gif

מצאתי שאלון נחמד, אבל שיניתי\ הוספתי בו כמה שאלות:) מהארץ: זמר אהוב - אביב גפן
זמרת אהובה- אין להקה אהובה - משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, החברים של נטשה. ו.. אמ.. שייגעצ? להקה שנואה- גיים בויז מחו"ל: זמר אהוב- ג'ון פרושיאנטה זמרת אהובה- מ.. לא יודעת >< להקה אהובה- איירון מיידן, רד הוט, נירוונה, להקה שנואה- בקסטריט בויז רוק או מטאל? גם וגם. בזמן האחרון התחלתי לשמוע קצת יותר מטאל קווין או ביטלס? ביטלס פינק פלוייד או קווין? פינק פלויד סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל ג'ם נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה לד זפלין או גאנס אנ רוזס? גאנס מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה. סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? בוב דילן הול או מד סיזן? הול דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים 5 דיסקים אהובים- The Number of the beast- Iron maiden Nevermind כמעט כולם של רד הוט דארק סייד אוף ד'ה מון The Best Of PANTERA מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? אתם יודעים לשיר בכלל :p?! הקליפים או המוזיקה עצמה? מוסיקה או מוזיקה?

chili menta

New member
פאק לא עניתי על השאר ><

מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? גיטרה 4 שנים. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? המילים. אני לפעמים מקשיבה יותר ללחן. אבל המילים. כעיקרון בלי שילוב של שניהם פחות. אז גם צריך לחן טוב. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? בכלל לא טוב!!!! אתם יודעים לשיר בכלל :p?! ממ עדיף שלא תשמעו אותי שרה הקליפים או המוזיקה עצמה? המוזיקה מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה :) נטלי.

nothingman1

New member
שאלון קשה...

מהארץ: זמר אהוב -קובי פרחי מאורפנד לנד זמרת אהובה-עופרה חזה להקה אהובה -אורפנד לנד להקה שנואה-הגיימבויז מחו"ל: זמר אהוב- אדי ודר, כריס קורנל, ליין סטיילי, ג'ף באקלי, מת'יו בלאמי זמרת אהובה-קורני לאב, דולורס אוריודן להקה אהובה- אווווו... להקה שנואה- לא יודע רוק או מטאל? שילוב של שניהם קווין או ביטלס? קווין פינק פלוייד או קווין? לא יודע סאונדגארדן או פרל ג'ם? פרל נירוונה או אליס אין צ'יינס? אליס לד זפלין או גאנס אנ רוזס? גאנס מטאליקה או נייטוויש? מטאליקה פי 10000000 סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט פי 100 ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? ג'ימי הול או מד סיזן? מד סיזן דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים כשיש כסף
5 דיסקים אהובים-

קובי 666 עונה

מהארץ: זמר אהוב -המ...יוסי בנאי זמרת אהובה-המ...קרן פלס להקה אהובה - אינפקציה להקה שנואה-היהודים מחו"ל: זמר אהוב-המ...יש הרבה אבל נגיד שמייקל גרייבס זמרת אהובה-המ...קלי קלרקסון להקה אהובה- יש המון אבל ברגע זה זה Rise Against להקה שנואה-יש יותר מדיי.רוב הבלאק מטאל והדת' מטאל רוק או מטאל?פאנק! קווין או ביטלס?קווין פינק פלוייד או קווין?קווין סאונדגארדן או פרל ג'ם?סאונדגארדן נירוונה או אליס אין צ'יינס?אליס אין צ'יינס לד זפלין או גאנס אנ רוזס?המ...גאנס מטאליקה או נייטוויש?מטאליקה(איפה הקשר בין שני הלהקות?) סיסטם אוף א דאון או רד הוט?שנתייהם ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?שניהם הול או מד סיזן?הול דיסקים צרובים או מקוריים?נגני אמ.פי.3 למינייהם 5 דיסקים אהובים- 1.Offspring - Americana 2. Rise Against - Siren Song Of The Counter Culture 3. A.F.I - The Art Of Drowning 4. Trivium - Ascendancy 5. I Am Ghost - Lover's Requiem מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?על גיטרה...מתחיל שנה רבעית מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?השילוב של שניהם המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?רע...רע מאוד אתם יודעים לשיר בכלל :p?!המ...אני חושב שכן הקליפים או המוזיקה עצמה?המוזיקה עצמה. מוסיקה או מוזיקה?מוזיקה!

שטרודל

מהארץ: זמר אהוב -חמי רודנר זמרת אהובה-בתי להקה אהובה -אינפקציה להקה שנואה-בית הבובות מחו"ל: זמר אהוב-דני פילת' זמרת אהובה-לא יודע >< להקה אהובה-סיסטם להקה שנואה- רוק או מטאל? רוק קווין או ביטלס? קווין פינק פלוייד או קווין? קווין סאונדגארדן או פרל ג'ם? לא מכיר מספיק את סאוונדגארדן נירוונה או אליס אין צ'יינס? לא מכיר מספיק את אליס לד זפלין או גאנס אנ רוזס? גאנס מטאליקה או נייטוויש? לא מכיר את נייטוויש סיסטם אוף א דאון או רד הוט? סיסטם ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? ג'ימי הול או מד סיזן? לא מכיר מספיק את שניהם דיסקים צרובים או מקוריים? מקוריים (אבל אין לי^^) 5 דיסקים אהובים- ככה מפנקים-אינפקציה, זמן סוכר-איפה הילד, הו הו-מופע הארנבות של ד"ר קספר, 1990-פורטיסחרוף, מזמרייז-סיסטם מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? לא, אין לי מספיק כח רצון מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? שילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? ברור שרע אתם יודעים לשיר בכלל :p?! חח אני לא מזייף
הקליפים או המוזיקה עצמה? ברור שהמוזיקה מוסיקה או מוזיקה? אני אישית מעדיף בלי זין

Girl In The Box

New member
.............

מהארץ: זמר אהוב -ממ..אביב גפן(למרות שאני לא מכירה מלא שירים) זמרת אהובה-לא יודעת.. להקה אהובה -משינההההההההה להקה שנואה-גיי בוייז מחו"ל: זמר אהוב-פרדי מרקורי,ליין,קורט,אדי וודר ועוד.... זמרת אהובה-קורטני להקה אהובה-אליס,מטאליקה,קווין... להקה שנואה-דה קילרז
רוק או מטאל?שניהם קווין או ביטלס?קשה..נראה לי קווין פינק פלוייד או קווין?קווין סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל ג'אםםם נירוונה או אליס אין צ'יינס?אליס לד זפלין או גאנס אנ רוזס?זפלין מטאליקה או נייטוויש?מטאליקהה /m\ סיסטם אוף א דאון או רד הוט?שניהם ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?הנדריקס הול או מד סיזן?שניהם..לא יודעת דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים 5 דיסקים אהובים-דירט-aic,גרייטסט היטס-קווין,מאסטר אוף פופטס-מטאליקה,גולדן ביטלס.... מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?גיטרה קלאסית,קצת יותר משנה וחצי מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?שניהם המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?רע... אתם יודעים לשיר בכלל :p?!לא משו.. הקליפים או המוזיקה עצמה?המוזיקה עצמה מוסיקה או מוזיקה?מה זה משנה שניהם אומרים את אותו הדבר

Celebrity Skin

New member
../images/Emo183.gif.

מחו"ל: זמר אהוב-בקריירת סולו? ממ אין. זמרת אהובה-מממ פאטי סמית' וקורטני לאב.P: להקה אהובה-נחשו. להקה שנואה-ממ אין. רוק או מטאל?רוק,למרות שאף אחד לא ישנה את דעתי על כך שמטאל נכלל בתוך רוק,ולא אכפת לי מה תגידו
. קווין או ביטלס?ביטלס. פינק פלוייד או קווין?פינק פלויד. סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל ג'אם. נירוונה או אליס אין צ'יינס?נירוונה. לד זפלין או גאנס אנ רוזס?לד זפלין,כ"כ. מטאליקה או נייטוויש?לא זה ולא זה. סיסטם אוף א דאון או רד הוט?רד הוט. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?ג'ימי הנדריקס. הול או מד סיזן?הול!!1111!!!!!!!!!11111111!!!!!!11 דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים. 5 דיסקים אהובים- 1.LTT-Hole 2.In Utero-Nirvana 3.Ten-Pearl Jam 4.Incesticide-Nirvana 5.האנפלגד של אליס אין צ'ינס. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?גיטרה,שנתיים בערך. מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?מממ תלוי. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?לא אכפת לי,אלא אם כן זה ניהיה נורא. אתם יודעים לשיר בכלל :p?!לא,אני סתם עושה את עצמי. הקליפים או המוזיקה עצמה?מוזיקה עצמה. מוסיקה או מוזיקה?מוזיקה.

נו טוב

מהארץ: זמר אהוב -קובי פרחי זמרת אהובה-אין להקה אהובה -אין להקה שנואה-לאדעת ההומואים האלה מחו"ל: זמר אהוב-ליין סטיילי זמרת אהובה-קורטני להקה אהובה-אליס להקה שנואה-אין רוק או מטאל?שניהם קווין או ביטלס?קווין פינק פלוייד או קווין?קווין סאונדגארדן או פרל ג'ם?פרל נירוונה או אליס אין צ'יינס?אליס לד זפלין או גאנס אנ רוזס?גאנס מטאליקה או נייטוויש?מטאליקה סיסטם אוף א דאון או רד הוט?רד הוט ג'ימי הנדריקס או בוב דילן?הנדריקס הול או מד סיזן?שניהם דיסקים צרובים או מקוריים?מקוריים אבל אין כסף 5 דיסקים אהובים-אין לי כוח עכשיו עזבותי מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן?לא מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם?שילוב המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע?רע אתם יודעים לשיר בכלל :p?!כן אבל גרוע הקליפים או המוזיקה עצמה?מוזיקה מוסיקה או מוזיקה?ז

אני.

מהארץ: זמר אהוב - אביב גפן. זמרת אהובה- לא נראה לי שיש... להקה אהובה - מטרופולין, מוניקה סקס, התעויוט. להקה שנואה- לא יודע... מחו"ל: זמר אהוב- סולו? כנראה שbright eyes זמרת אהובה- מליסה אוף דר מור להקה אהובה- נירוונה. להקה שנואה- לא יודע... רוק או מטאל? גם וגם. קווין או ביטלס? קווין בקצת יותר... פינק פלוייד או קווין? קווין. סאונדגארדן או פרל ג'ם? סאונדגארדן. נירוונה או אליס אין צ'יינס? נירוונה. לד זפלין או גאנס אנ רוזס? גאנס. מטאליקה או נייטוויש? לא ולא... (אולי קצת מטאליקה פעם ב...) סיסטם אוף א דאון או רד הוט? רד הוט. ג'ימי הנדריקס או בוב דילן? הנדריקס. הול או מד סיזן? הול, כי לא שמעתי את מאד סיזן... דיסקים צרובים או מקוריים? תלוי של מי... 5 דיסקים אהובים- Nirvana- In Utero Alice in chains- live Blink 182- Enema of the state אביב גפן- חלולים ולילות לבנים. מנגן על משהו? על מה? וכמה זמן? מנסה על גיטרה, בערך שנה וחצי... מה חשוב יותר,הלחן,המילים או שילוב של שניהם? שילוב. המון זמרים מתמסחרים-האם לדעתכם זה טוב או רע? כל עוד שאני נהנה מהמוזיקה לא אכפת לי ממש... אתם יודעים לשיר בכלל :p?! לא... הקליפים או המוזיקה עצמה? יותר המוזיקה אבל הקליפ מוסיף המון. מוסיקה או מוזיקה? מוזיקה.

למעלה