שאלון

אהה לא משנה...אבל....

לי אישית אין אנרגיה בלי סינרגיה....עד אליייךךךךךךךךך אבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא........ שובבבבבבבבבבבבב מרגישששששששששששששש אחרררררררררררררררר....כבר לא מוצא מקום........ תיראי זה אני בוכהההההה אל תלכי כי לא נישאר דבר..... הגיע זמן להיתגבר....לא לפחד לצאת שוב לעולם.......... עכשיו ליבי נישברררררררררררררר...... עכשיו גיליתי שאני אשםםםם...אני חושב על זה ולא נושםםםם(מסכן יש לו אסטמה....)חחח.....רוצה לגעת בך ואת רחוקה(אז תתקרב יא מג'נון).... רוצה לדעת שאת לא בוכההההה(אז שאל אותה ותדע..) מה עשיתיייי נישארתי כאן לבד ואין כאן אף אחד שיעזור לי, מה עשיתי וזה מגיע לי עכשיו להיות בך מאוהב.... ואני מאוהב בכם סינרגיה אתם פשוט החיייייייייםםםםםםםםם שליייייייי אויייייייייייייי אני חולהההההההההההההההההההה

אז הנה תשובותיי....

שם: יוני, גיל-17 ועשרה חודשים.....מין: זכר,,עיניים:שחורות.\ שיער:שחור.... גובה: 1.75 פירסינגים: אין...כנ"ל קעקועים.. משקפיים:יש אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי שפות שאתה מדבר/לומד: מדבר עברית...לומד אנגלית... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטף פנים ומצחצח שיניים ושותה נס ארומה... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סוגר תאייסי ובודק דואר באימייל מה מפחיד אותך?כישלון.... מה המזון האהוב עליך?פיצה...ומרק אפונה.... מה אתה שותה במהלך היום?מים קפה או תה:תה פלאפל או שווארמה:שווארמה מועדון או בית קפה:לא זה ולא זה....קפה יש בבית...מוזיקה יש בבית...שונא רעש... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טס לאוסטרליה מעשה טפשי שעשית? בגיל 5 הדלקתי אש בחדר בלוני גז של הבניין ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?מתנשק עם אהבת חיי שלא באה בחוף הים בשקיעה... צבע: שחור 38. בעל חיים:כלב 39.ספר: חיי נער של רוברט מקאמון 40.סרט: סימן חיים שחקן: הוריישיו מ csi מיאמי 42.שחקנית: קיילי מ csi מיאמי 43.שיר: יחד ניתגבר ואת לא כאן של סינרגיה... 44.מקום בילוי: מיטה.. 45. פורום אהוב: אוווו הרבה מאוד... 46. עונה: אביב 47. מקום להעביר בו חופשה:עם אהבת חיי יד ביד לא משנה איפה... 48. רכב: לא מעניין 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אהבת חיי.... 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: כשאתה בורח מהאמת האמת רודפת אחריך... 51. עיתון: ידיעות... 52. סדרה: csi מיאמי 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? שחור 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? ממממ לא יודע... מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? אחי מה נישמע?.... 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? מממ לא יודע.. 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? שום דבר... 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? בחתונה של אחי.. 59. הקאתם? לא... 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? לנשק את אהבת חיי 61.כמה סוכר בקפה? 2 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)?9 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: חרא... 65. למה להתאהב? כי זה טוב לחיים... 66. למה לשנוא? כי צריך לפעמים... 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות?כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? גם וגם... 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? שומע סינרגיה או ווסטלייף 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומע סינרגיה או ווסטלייף 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? אף אחד כולנו חיים חיי חרא... 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה?= ברור...ומה זה למה? איזו מין שאלה זו... מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אהבה כלשהי...שאני מחכה שהיא תתגשם... מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אחי הקטן והנודניק שהעיר אותי בכאפה... 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה... 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה.. 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף חיים... 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? לא זה ולא זה.. 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק?גם וגם.....

voodoo doll

New member
גמני רוצההה!!!111 ../images/Emo9.gif

1.שם: אלין 2.גיל: 17 3.מין: נקבה =) 4.צבע עיניים: כחול\ירוק\אפור =) תלוי בבגדים,איפור ושיט כדומה :] 5.צבע שיער: שחור =) 6.גובה: 1:65 7.פירסינגים: היה בשפה =) 8.קעקועים: נופ. 9.משקפיים: נופ. 10.אייסיקיו או מסנג'ר? יש
11.שפות שאתה מדבר/לומד: רוסית, עברית ואנגלית בקטנה. 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: תמרה וייס מהשיר שלנו ;[ 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מעשנת. 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אולי אני לא יעלה היום לביצפר..." 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבוקר? אבא. אחרי אבא את הילה =] 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא משנה איפה ואיך העיקר שהאנשים שאני אוהבת יהיו שם =) 18.מה מפחיד אותך? >: 19.מה המזון האהוב עליך? חחח אוכל מהיר.. :p 20.מה אתה שותה במהלך היום? קפה בבוקר, שאר היום קולה. 21.קפה או תה: קפה. 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 23.מועדון או בית קפה: בית קפה. 24.מה המוטו שלך בחיים? "כמו שאין למוות סוף אין מה למהר", "אם העולם מסובב לך ת'גב, גע לו בתחת" D: 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? נוסעת לת"א וקונה לי מלאמלאמלאמלא דברים שרציתי ולא היה לי כסף, אחרי זה רשיון נהיגה ואיזה וויקיישן =) 26.מעשה נועז שעשית? >: 27.מעשה טפשי שעשית? חחחח יש יותר מדי. 28.מה יש לך מתחת למיטה? מחברות וספרים חחח... כנראה בגלל זה אני לא ישנה טוב בלילות D: 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: \8 30. לישון או לקום? לישון. 31. שקיעה או זריחה? שקיעה. 32. לילה או יום? לילה. 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 34. קור או חום? קור. 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מייקל לואיס באיזה חוף במיאמי. חחח סתם =) עם האנשים שאני אוהבת, איפשו מחוץ לעיר. דברים אהובים עליך: 37.צבע: ירוק זית, באג', גווני תכלת, שחור ועוד.. :p 38. בעל חיים: כולם. 39.ספר: חח.. בעיה. 40.סרט: מהיר ועצבני
ומממ מת לצעוק? \: לא יודעת :] אימה וקומדיות בעיקר.. :] 41. שחקן: ג'וני דאפ? (הראשון שעלה לי לראש) 42.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי?
43.שיר: יש כלכך הרבה 44.מקום בילוי: מקומות שקטים =) 45. פורום אהוב: אופנה אלטרנטיבית :] 46. עונה: סתיו, חורף. 47. מקום להעביר בו חופשה: כמה שיותר רחוק מהבית, ככה יותר טוב =) 48. רכב: מזה משנה? העיקר שיהיה יפה, טוב ושיסע
49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: עדי? 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני צריכה לעמוד על הידיים כדי שהציצים שלי יראו נורמלי!" חחח סתם.. לא >: נזכרתי בזה במקרה. 51. עיתון: \: לאישה, ראש אחד, כל עיתון שיש בו דברים מעניינים לקרוא חח 52. סדרה: "קריסטין הישנה""ישנן בנות""נשות הכדורגלנים""או.סי""מגרש ביתי""2 גברים וחצי" ועוד מלאלאלאלא. 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? חח עניתי למעלה על זה.\: 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? ירוק עם סגול, חח סתם. הרבה שחור וקצת ורוד זה נחמד. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? כוסעמק? 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? סקייטרים :] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? לא יודעת. \: 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? חח.. מזמן. 59. הקאתם? לא
60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? באנג'י! צניחה חופשית! 61.כמה סוכר בקפה? 2 סוכרזיט או כפית סוכר. 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 5? 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: יאק. 65. למה להתאהב? לא יודעת, לא ייצא לי עדיין. 66. למה לשנוא? באמת למה? 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? אני דיי בטוחה שכן. לא סגורה על זה. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? תלוי. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? חחחחח מעיפה דברים? שוברת? מעשנת? מקללת? מה לא? 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת מוזיקה, ישנה, ממ כלום? 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נשים! לפחות אנחנו חושבות עם השכל ולא עם ה***.
72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? \: 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה נשמע יותר מפתה. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה? חח.. \: 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כייף :p 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? ים :] 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום לאנשים לצחוק. :]

רואים שמשעמם לך... אבל גם לנו!!!

1.שם: בן 2.גיל: 15 3.מין: זכר 4.צבע עיניים: חום דבש 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 1.70 7.פירסינגים: אחד באוזן 8.קעקועים: בקרוב מאוד 9.משקפיים: אין 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד: ערבית,אנגלית,עברית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: פליפה קולומבו 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? זורק את השעון לאלף עזאזל 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קורא ספר 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "מה השעה?" 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בצופים...:) 18.מה מפחיד אותך? אמא שלי בעצבים.. 19.מה המזון האהוב עליך? פיצה 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים 21.קפה או תה: אף אחד...(אני אלרגי..) 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון..:) 24.מה המוטו שלך בחיים? חייך- הכל לטובה 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתקשר לאבא שלי ואומר: אבא זכיתי....לא ספרתי בכמה, אבל זכיתי.." 26.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי הרבה בחיים, אבל הדבר הכי נועז היה שצותתי לחדר מורים והקלטתי את זה....., פרסמתי את זה באינטרנט וכל פעם שאני רואה את זה אני מתפקע..:) 27.מעשה טפשי שעשית? ירקתי על ציפור..:( 28.מה יש לך מתחת למיטה? מצעים........(אתם באמת רוצים לדעת?!) 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצים 30. לישון או לקום? לישון 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? יום 33. בזבזן או חסכן? חסכן 34. קור או חום? קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי באיזה מצב.. 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם עצמי במיטה..... דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול (בלי מחשבות מגונות..) 38. בעל חיים: בז 39.ספר: מישהו לרוץ איתו 40.סרט: טיטאניק 41. שחקן: יובל מנדלסון... 42.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי 43.שיר: לחבק אותם-סינרגיה +מכה אפורה- מוניקה סקס 44.מקום בילוי: צופים...:) 45. פורום אהוב: סינרגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 46. עונה: אביב 47. מקום להעביר בו חופשה: הוואי..:) 48. רכב: טויוטה לאנד קרויזר שחור שנת 2007 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: סבתא שלי..:) 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: ......כרגע ממש לא עולה לי שום ציטוט... 51. עיתון: ראש 1 52. סדרה: חברים 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כחול.. 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? אדום,שחור,צהוב 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? סססס'עמק 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
(חעחעחע) 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? LOVE IS IN THE AIR 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? עם אבא לפני שבוע.. 59. הקאתם? לא.... 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? קעקוע!! 61.כמה סוכר בקפה? לא אוהב קפה.. 62. כמה סוכר בתה? לא אוהב 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 5 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: פלצנים 65. למה להתאהב? כי זה נותן תחושה טובה.........(ככה גם סמים..) 66. למה לשנוא? כי אין לך ברירה.. 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? חוץ ממשפחה כן, חברים טובים....:) 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לחיות ת'רגע.. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? הולך לצד ויושב בשקט... 70. מ אתה עושים כשאתם דיכאוניים? נכנס לאיזשהו פסל בסביבה שלי וצורח ת'נשמה.... 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים.... (נשים במחזור, בהריון, תמיד הם בלחץ..תבינו לבד..) 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? הייתי עושה את זה וישר אחר כך מתאבד, כי היו מענים אותי.. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה.. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה!!!!!!! 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף חיים.. 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? ים!!!!! 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? שגורמים לי לצחוק... ככה לא פולטים עליי ריח של אי צחצוח שיניים.. אור- שמת לב שבין 72 ל-81 חסרים מספרים?1...

ניניניני ../images/Emo3.gif , גיליתי

איך קוראים לך סוף סוף! (כן אני מודה, זה סיקרן אותי..כל הזמן שראיתי את הכינוי שלך נזכרתי במישהו בבצפר שלי ששכבה מתחתיי שדומה לטימי מתשוקות!)

sHiRaNii

New member
בגלל שאני בנאדם משועמם!

1.שם: שירני =] 2.גיל: 17.5 3.מין: נראה לי נקבה שנייה אני אבדוק...=\ 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: שחוררר 6.גובה: וואי הרבה זמן לא בדקתי באמת חח 7.פירסינגים: רק באף... 8.קעקועים: לא.. 9.משקפיים: לכיתה חח אבל לא שמה =\ 10.אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 11.שפות שאתה מדבר/לומד: אממ לומדת אנגלית, וספרדית אני יודעת מתקופת המושפעות מהמורדים XDD 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לא זוכרת כרגע... 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חושבת 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כמה שאין לי כוח לקום.. 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? נראה לי אמא שלי =\ 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים :) 18.מה מפחיד אותך? לאבד דברים שחשובים לי 19.מה המזון האהוב עליך? ספגטי אהבת חיי!! 20.מה אתה שותה במהלך היום? אממ מיים 21.קפה או תה: לא ולא =\ 22.פלאפל או שווארמה: כנ"ל 23.מועדון או בית קפה: מועדון 24.מה המוטו שלך בחיים? החיים לא תמיד נותנים לך את מה שאתה מבקש, אבל הם תמיד ייתנו לך את מה שאתה צריך 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? איי דונט נואו... 26.מעשה נועז שעשית? לא זוכרת כרגע 27.מעשה טפשי שעשית? טחחח יש המווון 28.מה יש לך מתחת למיטה? שדים ורוחות!!!! 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 30. לישון או לקום? לישוווון !! 31. שקיעה או זריחה? שקיעה... 32. לילה או יום? יום 33. בזבזן או חסכן? בזבזן בעע =\ 34. קור או חום? חום! 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה :) 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? אני אשמור זאת לעצמי... דברים אהובים עליך: 37.צבע: ורוד! פקאצה שכמותי!! =] 38. בעל חיים: לא אוהבת...סלחו לי 39.ספר: "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" 40.סרט: אין אחד ספציפי... 41. שחקן: יש הרבה שאני אוהבת!!! 42.שחקנית: אממ..אני...? 43.שיר: סינרגיה-לחבק אותך 44.מקום בילוי: כל מקום שכיף בו :) 45. פורום אהוב: נראה לי שזה חח אני לא בשום פורום אחר 46. עונה: ק=י=ץ 47. מקום להעביר בו חופשה: אשדוד! 48. רכב: זה שאני לומדת בו נהיגה.. לא יודעת איך קוראים לו בכל זאת אני אישה
49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש המון..ואמרתי להם את זה 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "האושר הוא מסע, לא יעד..." 51. עיתון: נגיד שפנאי פלוס חח 52. סדרה: חברים! 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כבר שאלתם את זה לא? חח 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? חום וורוד 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? אמממ... אממ..? =\ 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? =] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? כל שיר של סינרגיה 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? לפני שבוע... 59. הקאתם? בעע לא זכורת 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? באנג'י! ויש עוד הרבה חח 61.כמה סוכר בקפה? 2 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? לא יודעת חח 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: לוחמת 65. למה להתאהב? למה באמת?! 66. למה לשנוא? גם למה באמת?! 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן..החברות שלי (חלקן..) 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לחיות תרגע! אבל לא להרוס תעתיד... 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? רוצחים בדם קר!! 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? אתם לא רוצים לדעת =\ 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נשים !!!! 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? בוודאי =| 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? נראה לי שאוסטרליה לא שהייתי שם אבל... 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף! אבל לא כיף חיים! 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה לשחות, ים להתשזף וכאלהה.. 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? גם וגם =] חחח כאילו שמיישו ייקרא את זה XDD אבל אני אוהבת תשאלונים האלה :)

loolilo

New member
הוו ארוך. אבל בדיוק משעמם לי :]

1.שם: איילת 2.גיל: 15 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חוםירוק 5.צבע שיער: שטני כזה 6.גובה: 1.60 7.פירסינגים: באוזניים..? חח. 8.קעקועים: אין 9.משקפיים: אין 10.אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ספרדית קצת 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'וליה רוברטס.. ממ. אני לא רואה דמיון. 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה נעלי בית חחחחח. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סוגרת את הטלוויזיה. 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אין לי כוח". או "מה,כבר בוקר?" 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אימא, כרגיל חח. 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? תלוי במצברוח [: 18.מה מפחיד אותך? יותר פשוט לשאול מה לא מפחיד אותי, באמת. 19.מה המזון האהוב עליך? צ'ייייייייייייפס. 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים / קולה. 21.קפה או תה: תה 22.פלאפל או שווארמה: שווארמה 23.מועדון או בית קפה: באמת שתלוי במצברוח, בדרך כלל גם במזג אוויר חח. 24.מה המוטו שלך בחיים? 'לאנשים רעים קורים דברים רעים'. 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אין לי מושג,אני חושבת שזה קצת מעציב לחשוב על זה כי זה אף פעם לא בדיוק יקרה, נראה לי. 26.מעשה נועז שעשית? לא לפה :) 27.מעשה טפשי שעשית? לא עולה לי משהו. 28.מה יש לך מתחת למיטה? ריצפה סקסית. 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ממ.. ידיים? זרועות? כן. 30. לישון או לקום? לישון 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? אמצע :) 34. קור או חום? חום 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה כמובן. 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? ממ..
דברים אהובים עליך: 37.צבע: כתום ואדום. 38. בעל חיים: כלב 39.ספר: ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו, הוא ממש טוב. 40.סרט: "היומן". 41. שחקן: פפ.. ג'ייק גלינהאל, שיין ווסט. 42.שחקנית: אין לי ספציפית. 43.שיר: גם אין לי ספציפי, אבל לאחרונה אני ממש אוהבת את Edwin MCcain - I'll be 44.מקום בילוי: כל מיני. 45. פורום אהוב: זה כמובן, ויש עוד אחד. 46. עונה: חורף! 47. מקום להעביר בו חופשה: איה נאפה
48. רכב: אנערף. 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני לא חושבת שיש בן אדם שאם אני אוהב אותו ואעריך אותו אני לא אומר לו את זה. צריך לפרגן. 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Our love is like the wind, i can't see it but i feel it" 51. עיתון: אין. 52. סדרה: סאמרלנד 3> 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? לא כתבתי למעלה? 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? אדום ו... שחור. ווורוד כהה ושחור. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? "אין לי כוח". חחחח. 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? -> :] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? איזה אחד שאני מורידה ולוקח לו שנים. 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? די הרבה זמן. 59. הקאתם? מזמן מזמן. 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? אממ.. 61.כמה סוכר בקפה? לא אוהבת. 62. כמה סוכר בתה? גם תה אני לא ממש אוהבת חח. 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 7. או 6. 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: פ'סדר. 65. למה להתאהב? כי זה כיף וזו הרגשה מדהימה :) 66. למה לשנוא? באמת למה לשנוא. רגש שלילי ואתה סתם מאשים את עצמך על זה שאחרים טיפשים. 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? אבאמא. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? גם וגם. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? הולכת לישון. 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? גם, הולכת לישון. או קוראת ספר, שומעת מוזיקה, מסתגרת בחדר. 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? תנו לי להיות גבר, אני אחווה את זה קצת, ואז אני אחליט :) 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? בטח. וזה די ברור למה, לא? 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? ממ.. אירופה. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה. 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיףכיףכיף 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה. 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום לאחרים לצחוק, מסיבה כלשהי כשאחרים צוחקים ממשהו שאמרתי אני ישר נדבקת. :)

בוקר

1.שם: טל 2.גיל: 16 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: מקורי ג'ינג'י. נוכחי חום כהה 6.גובה: 1.75 7.פירסינגים: טבור תחתון ועליון,דאבל הליקס וזהו 8.קעקועים: נאופ 9.משקפיים: לסרטים ושיט רק 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועברית... 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אליענה בייקר(או איך שלא קוראים לה),ודאפק?! אני לא דומה לה בשיט 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת להשתין 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכוונת שעון מעורר בפלאפון 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אחותי נכנסה לחדר שלי והעירה אותי הדבר הראשון שחשבתי ואמרתי,זה היה "אמא,אני אסדר את החדר!! באמת!!" 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם כמה אנשים משובחים בעיר 18.מה מפחיד אותך? ג'וקים וכו'. נקבה או לא? 19.מה המזון האהוב עליך? בייקוווווווווון :] :] :] (כן,אני חוטאת) 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים 21.קפה או תה: תה. רק פעם אחת בחיים שלי שתיתי קפה,ושנאתי את זה 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שופינג חסר מעצורים :] 26.מעשה נועז שעשית? שומרת על זכות השתיקה 27.מעשה טפשי שעשית? היום בבוקר,לא הלכתי לתולדות האומנות כבר 2 שיעורים..... לא טוב לא טוב. במיוחד שיש לי להגיש עבודה 28.מה יש לך מתחת למיטה? כלום 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 30. לישון או לקום? לישון(מי כותב לעזעזל לקום?!) 31. שקיעה או זריחה? שקיעה. 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? חסכנית 34. קור או חום? חוםםםםם 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מממ,חצי מלאה? 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? דגן,מתחת לשמיכות מתכרבלים :] דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול 38. בעל חיים: כלבים 39.ספר:מממ,האחרון שאני יכולה לחשוב עליו זה הנעלמים 40.סרט: האחים גרים למבוגרים בלבד. משעשע למדי 41. שחקן: ג'וני דפ =] =] =] 42.שחקנית: מממ,אין חביבה במיוחד 44.מקום בילוי: מיטה? אנערף 45. פורום אהוב: אינפקציה(כי כולם סטלנים שם),סינרגיה וכו' וכו' 46. עונה: קיץ 47. מקום להעביר בו חופשה: לונדון :] 48. רכב: אנערף 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: דורית,המרכזת של השכבות העליונות בבצפר שלי. בנאדם מדהים 51. עיתון: בלייזר(או שלא,בין העיתונים הכי מטומטם שיצא לי לקרוא אי פעם) 52. סדרה: חברים :( 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כחול,פעם שנייה 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? שקט 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? סעמק 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? :] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? לא עולה לי בראש שיר כזה 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? בחיים לא השתכרתי
אני ילדה מלאת תמימות 59. הקאתם? משיכורות אף פעם. 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? עשיתי את כול מה שרציתי כרגע אני חושבת 61.כמה סוכר בקפה? לא תודה 62. כמה סוכר בתה? 3 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 4? ליודעת 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: נחמד 65. למה להתאהב? כי,כי,ליודעת נו 66. למה לשנוא? השאלות האלו מתחילות להציק לי 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? לא. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? בגיל הזה,לחיות את הרגע,אבל עם שליטה מסוימת 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? בוכים,צורחים 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? בוכה,הולכת לישון 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? כן,כי,כי,אז לא הייתה שואה..(כאילו שיואו כאילו דא) 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף חיים 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? מממ,לגרום לאנשים לצחוק זה מעייף,אז שיגרמו לי לצחוק קצת

בת אלי91

New member
:))

1.שם: בת-אל 2.גיל: 15 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.55 בערך XDD 7.פירסינגים: אין 8.קעקועים: ^^^ 9.משקפיים: ^^^ 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר :) 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית,אנגלית,ספרדית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ממ אפחד 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? סוגרת את השעון מעורר וממשיכה לישון :) 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? ממ שומעת מוזיקה בדר''כ 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שהיום שבתתתת :)) 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ממ אחותי 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לישוןןןן 18.מה מפחיד אותך? ממ העתיד בעיקר 19.מה המזון האהוב עליך? אוהו חח יש הרבה 20.מה אתה שותה במהלך היום? קולה D: 21.קפה או תה: שוקו :) 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל 23.מועדון או בית קפה: בית קפה 24.מה המוטו שלך בחיים? לא לוותר גם אם המצב עגום ביותר 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצתתתת משמחההההה ואז קונה לי כמה חשמליות :D 26.מעשה נועז שעשית? ממ לא זוכרתXD 27.מעשה טפשי שעשית? חח יש הרבה 28.מה יש לך מתחת למיטה? כרגע כלום 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים :) 30. לישון או לקום? לישוןןןן 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית 34. קור או חום? מה שבינהם 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה=] 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? ממ במיטה ישנהההה עד מחרתיים D: דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול,שחור 38. בעל חיים: כלביםםם 39.ספר: רודף העפיפונים 40.סרט: היומן 41. שחקן: שכחתי את השם שלו :| 42.שחקנית: 43.שיר: יש המון :) 44.מקום בילוי: ים,כל מקום שאני עם החברים :) 45. פורום אהוב: כל מיני=] 46. עונה: סתיו 47. מקום להעביר בו חופשה: המיקום לא כזה משנה...העיקר שאני אהיה עם האנשים שלי 48. רכב: חח איןXD 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כל מי שאני אוהבת או מעריכה כבר מודע לזה :) 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: ממ אין משו מיוחד 51. עיתון: רק בסופי שבוע 52. סדרה: חבריםם,מגרש ביתי =] 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כחול,שחור 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? ממ כל מיני=] 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? ממ לאדעת 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? יום יפה 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? 59. הקאתם? בעע לא זוכרת 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? צניחה חופשיתתת 61.כמה סוכר בקפה? 1 62. כמה סוכר בתה? 1 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 6 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: הזויה 65. למה להתאהב? כי זה אחד הדברים המדהימים שקיימים וזה כיף D: 66. למה לשנוא? לא חושבת שיש לזה סיבה מוצדקת..אבל לפעמים קשה להימנע מזה 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לא זה ולא זה. צריך לדעת לחיות את החיים בכיף ובהנאה אבל כשבמקביל חושבים על העתיד ועל מה שיהיה אחרת מסתבכים.. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? שומעת מוזיקה או מסתגרת עם עצמי 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? ממ שוב שומעת מוזיקה,מנגנת או מדברת עם כל מיני אנשים שעושים לי טוב 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? ממ לאדעת... 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? וואו זה מסובך.. חשק לא חסר אבל בכל זאת בלעדי השואה אולי לא הייתה לנו מדינה כיום..אין ספק שזה דבר נורא והכי איום שיכול להיות אבל זה מה שהביא אותנו לחיות במדינה משלנו. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיףףףףף 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? יםםם :)) 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? שניהם =]

למעלה