גמני רוצההה!!!111 ../images/Emo9.gif
1.שם: אלין 2.גיל: 17 3.מין: נקבה =) 4.צבע עיניים: כחול\ירוק\אפור =) תלוי בבגדים,איפור ושיט כדומה :] 5.צבע שיער: שחור =) 6.גובה: 1:65 7.פירסינגים: היה בשפה =) 8.קעקועים: נופ. 9.משקפיים: נופ. 10.אייסיקיו או מסנג'ר? יש
11.שפות שאתה מדבר/לומד: רוסית, עברית ואנגלית בקטנה. 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: תמרה וייס מהשיר שלנו ;[ 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מעשנת. 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אולי אני לא יעלה היום לביצפר..." 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבוקר? אבא. אחרי אבא את הילה =] 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא משנה איפה ואיך העיקר שהאנשים שאני אוהבת יהיו שם =) 18.מה מפחיד אותך? >: 19.מה המזון האהוב עליך? חחח אוכל מהיר..

20.מה אתה שותה במהלך היום? קפה בבוקר, שאר היום קולה. 21.קפה או תה: קפה. 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 23.מועדון או בית קפה: בית קפה. 24.מה המוטו שלך בחיים? "כמו שאין למוות סוף אין מה למהר", "אם העולם מסובב לך ת'גב, גע לו בתחת" D: 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? נוסעת לת"א וקונה לי מלאמלאמלאמלא דברים שרציתי ולא היה לי כסף, אחרי זה רשיון נהיגה ואיזה וויקיישן =) 26.מעשה נועז שעשית? >: 27.מעשה טפשי שעשית? חחחח יש יותר מדי. 28.מה יש לך מתחת למיטה? מחברות וספרים חחח... כנראה בגלל זה אני לא ישנה טוב בלילות D: 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: \8 30. לישון או לקום? לישון. 31. שקיעה או זריחה? שקיעה. 32. לילה או יום? לילה. 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 34. קור או חום? קור. 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מייקל לואיס באיזה חוף במיאמי. חחח סתם =) עם האנשים שאני אוהבת, איפשו מחוץ לעיר. דברים אהובים עליך: 37.צבע: ירוק זית, באג', גווני תכלת, שחור ועוד..

38. בעל חיים: כולם. 39.ספר: חח.. בעיה. 40.סרט: מהיר ועצבני
ומממ מת לצעוק? \: לא יודעת :] אימה וקומדיות בעיקר.. :] 41. שחקן: ג'וני דאפ? (הראשון שעלה לי לראש) 42.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי?
43.שיר: יש כלכך הרבה 44.מקום בילוי: מקומות שקטים =) 45. פורום אהוב: אופנה אלטרנטיבית :] 46. עונה: סתיו, חורף. 47. מקום להעביר בו חופשה: כמה שיותר רחוק מהבית, ככה יותר טוב =) 48. רכב: מזה משנה? העיקר שיהיה יפה, טוב ושיסע
49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: עדי? 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני צריכה לעמוד על הידיים כדי שהציצים שלי יראו נורמלי!" חחח סתם.. לא >: נזכרתי בזה במקרה. 51. עיתון: \: לאישה, ראש אחד, כל עיתון שיש בו דברים מעניינים לקרוא חח 52. סדרה: "קריסטין הישנה""ישנן בנות""נשות הכדורגלנים""או.סי""מגרש ביתי""2 גברים וחצי" ועוד מלאלאלאלא. 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? חח עניתי למעלה על זה.\: 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? ירוק עם סגול, חח סתם. הרבה שחור וקצת ורוד זה נחמד. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? כוסעמק? 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? סקייטרים :] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? לא יודעת. \: 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? חח.. מזמן. 59. הקאתם? לא
60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? באנג'י! צניחה חופשית! 61.כמה סוכר בקפה? 2 סוכרזיט או כפית סוכר. 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 5? 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: יאק. 65. למה להתאהב? לא יודעת, לא ייצא לי עדיין. 66. למה לשנוא? באמת למה? 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? אני דיי בטוחה שכן. לא סגורה על זה. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? תלוי. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? חחחחח מעיפה דברים? שוברת? מעשנת? מקללת? מה לא? 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת מוזיקה, ישנה, ממ כלום? 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נשים! לפחות אנחנו חושבות עם השכל ולא עם ה***.
72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? \: 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה נשמע יותר מפתה. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה? חח.. \: 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כייף

84. בשביל לשחות - ים או בריכה? ים :] 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום לאנשים לצחוק. :]