שאלון

סינטטית

New member
שאלון

משעמם לי
1.שם: 2.גיל: 3.מין: 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.פירסינגים: 8.קעקועים: 9.משקפיים: 10.אייסיקיו או מסנג'ר? 11.שפות שאתה מדבר/לומד: 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 18.מה מפחיד אותך? 19.מה המזון האהוב עליך? 20.מה אתה שותה במהלך היום? 21.קפה או תה: 22.פלאפל או שווארמה: 23.מועדון או בית קפה: 24.מה המוטו שלך בחיים? 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 26.מעשה נועז שעשית? 27.מעשה טפשי שעשית? 28.מה יש לך מתחת למיטה? 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 30. לישון או לקום? 31. שקיעה או זריחה? 32. לילה או יום? 33. בזבזן או חסכן? 34. קור או חום? 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? דברים אהובים עליך: 37.צבע: 38. בעל חיים: 39.ספר: 40.סרט: 41. שחקן: 42.שחקנית: 43.שיר: 44.מקום בילוי: 45. פורום אהוב: 46. עונה: 47. מקום להעביר בו חופשה: 48. רכב: 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 51. עיתון: 52. סדרה: 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? 59. הקאתם? 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? 61.כמה סוכר בקפה? 62. כמה סוכר בתה? 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: 65. למה להתאהב? 66. למה לשנוא? 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק?

סינטטית

New member
יאללה!P:

1.שם: אור 2.גיל: 17 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: כנ"ל 6.גובה: חסוי!!!! 7.פירסינגים: אין, אני פחדנית! 8.קעקועים: כנ"ל 9.משקפיים: אין 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר עדיף, יותר נוח 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית, צרפתית, ספרדית, ג'יבריש 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: המ 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חושבת לעצמי "כמה נחמד היה אם הייתי יכולה להמשיך לישון עכשיו", מתבאסת על זה, וקמה! 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סבב פורומים קצרצר 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אם מישהו מאוד חמוד ענה לי להודעה
16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? הופעה של סינרגיה 18.מה מפחיד אותך? ג'וקים, רופאי שיניים, טרור, אסונות טבע, ויש לי פוביה רצינית ממחטים (זריקות, פירסינג, קעקועים, אינפוזיה, חיסונים, וכל מה שקשור בזה !!!) 19.מה המזון האהוב עליך? ג'אנק פוד 20.מה אתה שותה במהלך היום? קולה 21.קפה או תה: תה 22.פלאפל או שווארמה: שווארמה 23.מועדון או בית קפה: מועדון 24.מה המוטו שלך בחיים? תחייכו אל החיים, תהיו נחמדים
25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת מאושר! (או אולי עושר?
) 26.מעשה נועז שעשית? צניחה חופשית זה נועז? 27.מעשה טפשי שעשית? אוי, עזבוX: 28.מה יש לך מתחת למיטה? המון בלאגן! 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 30. לישון או לקום? לישון 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית!! 34. קור או חום? קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם גפן, מה זה חשוב איפה
דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול 38. בעל חיים: כלב 39.ספר: עומדים בטור 40.סרט: המסור 41. שחקן: גיא אריאלי 42.שחקנית: המ 43.שיר: ..... 44.מקום בילוי: כל מקום שיש הופעה של סינרגיה! 45. פורום אהוב: סינרגיה 46. עונה: חורף 47. מקום להעביר בו חופשה: 48. רכב: 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני תמיד אומרת... 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 51. עיתון: 52. סדרה: השמיניה, הפיג'מות, החיים זה לא הכל 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כחול 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? חבוב/ה, טירוף! 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? (-: 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? .. 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? אני לא 59. הקאתם? מזמן 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? קורס צניחה 61.כמה סוכר בקפה? 2 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? תלוי 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: שכונה! 65. למה להתאהב? אהבה זה דבר יפה 66. למה לשנוא? לשנוא לא צריך...רק אם זה ממש נחוץ 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? גם וגם 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? מסתגרת בחדר ושומעת מוזיקה 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? חושבת 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נראה לי שגברים, נשים אוהבות להכניס את עצמן לסרטים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? זו שאלה שהתשובה אליה יכולה להיות ממש ארוכה, ממש בגרות בחיבור! 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? תלוי עם מי ובשביל מי 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? שחיה? בריכה. אבל בכללי ים 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? גם וגם

עונה../images/Emo13.gif

1.שם:
מורן 2.גיל:
19 3.מין:
נ 4.צבע עיניים:
חום ירוק 5.צבע שיער:
חום 6.גובה:
1.70 וקצת 7.פירסינגים:
אין 8.קעקועים:
אין 9.משקפיים:
יש 10.אייסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד:
עברית אנגלית ספרדית פורטוגזית איטלקית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:
אמא/אבא 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
מדליקה אור/פותחת חלון (תלוי בעונה) 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?
מכבה את האור 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?
לא בא לי ללכת לחר"פ 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?
אבא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?
לצאת בשישי ולישון כל השבת 18.מה מפחיד אותך?
למות לבד 19.מה המזון האהוב עליך?
פסטה ושוקולד 20.מה אתה שותה במהלך היום?
הכל חוץ ממים 21.קפה או תה:
קפה 22.פלאפל או שווארמה:
תלוי במצברוח 23.מועדון או בית קפה:
מועדון ואח"כ ארומה 24.מה המוטו שלך בחיים?
don't frown because you never know when someone might fall inlove with your smile 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?
צורחת מאושר 26.מעשה נועז שעשית?
חחחח זה לא לכאן 27.מעשה טפשי שעשית?
כנ"ל 28.מה יש לך מתחת למיטה?
עיתונים (חחח כל ארכיון מכבי שלי) 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
שפתיים 30. לישון או לקום?
לישון 31. שקיעה או זריחה?
שקיעה ואח"כ זריחה. באותה יממה. 32. לילה או יום?
יום 33. בזבזן או חסכן?
אין כסף אז חוסכים 34. קור או חום?
חום! 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?
מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?
עם מישהו שלא מזמן אמרתי לו ביי... ולא משנה איפה דברים אהובים עליך: 37.צבע:
צהובכחול 38. בעל חיים:
כלב 39.ספר:
הוביט 40.סרט:
החתונה של החבר שלי 41. שחקן:
אשטון קוצ'ר 42.שחקנית:
ג'וליה רוברטס 43.שיר:
לחבק אותך 44.מקום בילוי:
אין מקומות מוגדרים. כל פעם מקום אחר. 45. פורום אהוב:
חחח יש לי יותר מדיי 46. עונה:
אביב-קיץ 47. מקום להעביר בו חופשה:
האמת המקום לא משנה כל עוד שהאנשים סביבי טובים 48. רכב:
של ההורים 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:
אאוץ'. אל תשאלו. 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:
חחחח עם איניגו מונטויה מהנסיכה הקסומה... אין לי כוח לצטט 51. עיתון:
מעריב 52. סדרה:
בנות גילמור 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם?
שאלתם. צהובכחול 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם?
צהוב כחול 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה?
סבבה 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו?
ספרי 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם?
פשיייי מזמן. אני לא משתכרת בקלות בכלל. 59. הקאתם?
חחחח באותה פעם שהשתכרתי 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות?
חחחחחח נראה לי אני עושה את הדבר הזה מחר אז זה לא רלוונטי 61.כמה סוכר בקפה?
1 וחצי 62. כמה סוכר בתה?
כנ"ל 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)?
7 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת:
בלאגן 65. למה להתאהב?
כי זה כיף
66. למה לשנוא?
שאלה כללית מדיי. 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות?
כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד?
לבנות עתיד אבל אם יש משהו מעניין לחיות את הרגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים?
חחחח מתופפת עם האצבעות על כל מה שזז וגם מה שלא 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים?
מסתגרת 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים?
נשים
72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה?
לא יכולה לענות 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה?
ישראל 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה?
אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה?
תלוי במצברוח 84. בשביל לשחות - ים או בריכה?
בריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק?
שניהם
בסבב. צחוק זה בריא

vered151

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

1.שם: ורד 2.גיל: 16 3.מין:
4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: כנ"ל 6.גובה: 1.68 7.פירסינגים: באוזניים...וחולמת על אחד בלשוןןן
8.קעקועים:
9.משקפיים: עדשות..
10.אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם אבל מעדיפה מסנג'ר... 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברי,ת אנגלית וספרדית מהטלנובלות...
12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מליון ואחד אנשים אחרים...=\ 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה השעה? 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת...... 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך אני גורמת לאמא שלי להאמין שאני באמת גמווורה מעייפות אחרי העצרת והחג מעלות..חחח 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבה...אבל זה לא קורה הרבה :( 18.מה מפחיד אותך? שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת... 19.מה המזון האהוב עליך? לא יודעת...אבל אני יכולה להגיד מה השנוא... ג מ ב ה...איכככככככ 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים... 21.קפה או תה: נס קפה.. 22.פלאפל או שווארמה: שונאת שוואמה! פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון
24.מה המוטו שלך בחיים? תנו
הכל לטובה! (כמה מתאים למה שקרה לי עכשיו...)
25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 1.שם: ורד 2.גיל: 16 3.מין:
4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: כנ"ל 6.גובה: 1.68 7.פירסינגים: באוזניים...וחולמת על אחד בלשוןןן
8.קעקועים:
9.משקפיים: עדשות..
10.אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם אבל מעדיפה מסנג'ר... 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברי,ת אנגלית וספרדית מהטלנובלות...
12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מליון ואחד אנשים אחרים...=\ 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה השעה? 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? חושבת...... 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איך אני גורמת לאמא שלי להאמין שאני באמת גמווורה מעייפות אחרי העצרת והחג מעלות..חחח 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבה...אבל זה לא קורה הרבה :( 18.מה מפחיד אותך? שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת... 19.מה המזון האהוב עליך? לא יודעת...אבל אני יכולה להגיד מה השנוא... ג מ ב ה...איכככככככ 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים... 21.קפה או תה: נס קפה.. 22.פלאפל או שווארמה: שונאת שוואמה! פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון
24.מה המוטו שלך בחיים? תנו 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קודם תורמת לאנשהו...ואח"כ עושה סיבוב מסביב לעולם... 26.מעשה נועז שעשית?
27.מעשה טפשי שעשית? כל דבר בערך...חחח 28.מה יש לך מתחת למיטה? אילן יוחסים של העבודת שורשמים מכיתה ז'..חחחח 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
!!!!!!!!
30. לישון או לקום? לישון
31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית אחושרמוטההה 34. קור או חום? חוםםם שונאת קורר!! 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?זה אותו דבר! 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? *** בים אבל בתנאי שיהיה נעים דברים אהובים עליך: 37.צבע: כוווולם 38. בעל חיים: סוסים וכלבים! 39.ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. 40.סרט: אפקט הפרפר...!!! 1 אבל! 41. שחקן:
42.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי התותחיתת 43.שיר: ואולי... 44.מקום בילוי: מטרוק 45. פורום אהוב: זה, עברי ותיכוניסטים =] 46. עונה: קיץץץץ 47. מקום להעביר בו חופשה: קנדה
48. רכב: בעזרת השם יהיה פג'ו cc חחחחח 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני תמיד אומרת...=] 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת עכשיו 51. עיתון: ראש1 52. סדרה: מגרש ביתי ואוסי 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? לא שאלת את זה כבר?
54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? חום-ורוד 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? אין לי שמץ..חחח 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? לא יודעת 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? חופש גדול אני חושבת... 59. הקאתם? לא..חחח הייתי בסטלה טובה =] 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות?צניחה חופשיתתת 61.כמה סוכר בקפה? 2 וחצי..חח 62. כמה סוכר בתה? כנ"ל 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 6 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: הכל 65. למה להתאהב? כי זה מדהים... 66. למה לשנוא? לא לשנוא!!! 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? אממ...אולי 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? את הרגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? שומעת מוזיקה...ממשש חזק 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שאני אהיה במצב כזה אני אגיד לכם..חח 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים! 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? ברורררררר....מה זה למה?! כי אז אולי 6000000 לא היו מוצאים את מותם?! 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? ישראל אבל אם אני חייבת לענות אז אמריקה... 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? ישראל אבל אם אני חייבת לענות אז אוסטרליה... 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? תלוי במצב רוח 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה! אי אפשר לשחות בים.. 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לצחוק ביחד
חחח

יאללה בלאגן:

1.שם: קרן 2.גיל: עוד 24 (טכנית עוד 23) ימים 17
3.מין: בכיף.
4.צבע עיניים: חום כזה. אני אוהבת
5.צבע שיער: במקור אני בלונדינית-שטנית, כרגע השיער שלי לא מובן כי הוא הרוס מרוב צביעות. 6.גובה: 1.75 7.פירסינגים: היו הרבה, יש קצת, יהיו עוד הרבה. היו גם מוזרים!
8.קעקועים: ב"ה עוד מעט. 9.משקפיים: בקטנה. מספר נורא נמוך. 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שליטה. 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עם דיברתי ערבית, אבל שכחתי. חוץ מזה אני דוברת אנגלית, עברית ורוסית עד כמה שאפשר (כבר שכחתי מלא). 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: סקרלט ג'והנסון. 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים ומגלה את התחת של הכלבה על הכרית השנייה. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? עוצמת עיניים ושומעת את הכלבה שלי מקפצת עליי. 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שיש גשם וזה נהדר
16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אממ אממ.. אמא. 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית עם מוזיקה טובה וכוס תה
18.מה מפחיד אותך? שקט. 19.מה המזון האהוב עליך? יא.. חחח יש מלא. אני אלך על סושי
20.מה אתה שותה במהלך היום? מלא תה ומים. 21.קפה או תה: יאו. שניהם! 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל! 23.מועדון או בית קפה: בית קפה!!!
24.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות. 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? עוזרת למשפחה איפה שצריך ומממנת לעצמי לימודי אמנות בניו יורק. 26.מעשה נועז שעשית? חח אני עייפה מדי בשביל לזכור. 27.מעשה טפשי שעשית? יותר מדי דברים. בעקרון, לא הערכתי אנשים מסויימים. 28.מה יש לך מתחת למיטה? חחחחח מלא פרווה מהכלבה (היא מתנחלת שם הרבה.). מיטת קינג סייז זה כיף
(חח לא קשור.) 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כפות ידיים. יאו. 30. לישון או לקום? אממממ.. ת'כלס לישון כי אני צריכה להשלים שעות שינה, אבל שניהם אחלה. 31. שקיעה או זריחה? זריחה
32. לילה או יום? לילה. נראה לי. חח. 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית על. 34. קור או חום? קור
35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? בשלב הזה של החיים אני מתגאה להגיד חצי מלאה
36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מישהו, שם. |שומרת סודות| דברים אהובים עליך: אוי הרבה. מוזיקה טובה, אמנות, מודיפיקציה, זריחה, טבע, ירושלים, הרים, שמיים, קור, גשם, מסעדה טובה, בילוי עם חברים קרובים, שקט מכוון, טיולים, חיות, אנושות, הלבשה תחתונה, עיניים, כפות ידיים, אוכל טוב, מסאז' בראש (
), הופעות, ספרים. יש עוד
37.צבע: ממ.. נלך על כחול
38. בעל חיים: כולם, אבל הפייבוריט זה כלב
39.ספר: האלכימאי של פאולו קואלו; רזונת של איבי קאסליק. יש עוד נו. 40.סרט: my life without me; green mile; reqiuem for a dream 41. שחקן: לודעת, אנערף. 42.שחקנית: מממ.. סרקלט, פייפר פראבו, אנערף
43.שיר: יש מלא, אבל לא יוצא לי מהלב כמה שנים everything של לייפהאוס. 44.מקום בילוי: בית קפה טוב/מסעדה עם חברה או משו. 45. פורום אהוב: זה ופירסינג וקעקועים
46. עונה: שו? 47. מקום להעביר בו חופשה: הממ.. איזשהו צימר או מקום בטבע, או לחילופין על חוף תקוע. אבל לא כשחם מדי
48. רכב: כל עוד הוא עובד אני מרוצה. 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: וואו. הרבה. בואו נשאיר את זה בצד. 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: יש אחד מספר, אבל הוא ארוך, אז תזכירו לי ובהזדמנות אכתוב אותו
51. עיתון: חח לודעת. 52. סדרה: לודעת. 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כבר אמרתי, לא? כחול נראהלי. 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? ממ שחור עם משו. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? חחחחחחח כוסעמק; הסקט וסקט (בדיחה פרטית עם ידיד מהרצועה); אנערף
; וואט דה פאק?!; דאאאאאאיום. חחח 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? פרצוף מוצצת
או פרצוף שוק :| 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? די נו. עצוב יפה כזה. ]: 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? מממ.. מתישו חודש שעבר נראלי. כמעט נו, עצרתי את עצמי.חח. 59. הקאתם? באותה פעם? לא. אבל היה לי האנגאובר
60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות?
61.כמה סוכר בקפה? 2/2 וחצי 62. כמה סוכר בתה? כנ"ל. לפעמים יותר. משתדלת לצמצם. 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 7 או 8 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: בית. יש מה לשפר בו, אבל זה הבית. 65. למה להתאהב? כי זה מדהים ובלי זה החיים מאבדים בגדול מהמשמעות שלהם. 66. למה לשנוא? אני נגד שנאה. 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן. אין הרבה כאלו, אבל כן. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? שניהם במקביל. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? מוציאה הכל על מישהו. 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? אוכלת כמו נקבה ובוכה. קורה לי יותר מדי, אבל אני בסדר
(מתמודדת עם החלמה מדיכאון שהיה פעם, נו.) 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים, ללא ספק. 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? לא, כי זה חיזק את העם היהודי. בלי השואה, עד כמה שהייתה נוראית, החיים של העם היהודי היו נראים אחרת - כנראה לרעה. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה
82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אסיה
83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? חח מטלה. 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה, אני 'דעת? 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? מממ.. בעיקרון שיגרמו לי לצחוק, אבל זה נורא פשוט אז זה לא מגניב

o r t a l i t

New member
גמאני !

1.שם: אורטל. 2.גיל: 16. 3.מין: נקבה. 4.צבע עיניים: חום דבש. 5.צבע שיער: שטני כזה. 6.גובה: 1.60. 7.פירסינגים: אין \= 8.קעקועים: אין P: 9.משקפיים: נוופ.. 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. 11.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועברית בעיקר, גם ספרדית ומבינה יידישP: 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: יב"ז, נטלי פורטמן :S 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפהקת או משו חחח 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים. 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכרת... 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הממ אמא, כמו תמיד. 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ערב שישי עם חברים ושבת עם הטלוויזיה. 18.מה מפחיד אותך? להיות ממש חולה, אבל לא למות. זתומרת, לסבול קשות. 19.מה המזון האהוב עליך? קשה... >< נניח שצ'יפס. 20.מה אתה שותה במהלך היום? בעיקר מים, לעיתים תה/קפה/שוקו/נסטי/קולה חחח 21.קפה או תה: אעע הממ תה. 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 23.מועדון או בית קפה: בית קפה (אלא אם במועדון יש הופעה של סינרגיה, למשל חח). 24.מה המוטו שלך בחיים? אין ספצ'. 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי עסוקה בלא להאמין ולשמוח חחח 26.מעשה נועז שעשית? נהה.. אני חננה מידיP: 27.מעשה טפשי שעשית? לא יודעת חח 28.מה יש לך מתחת למיטה? כלום >< 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ואע. הממ בטן [עם קוביות וזה]. 30. לישון או לקום? לישון. 31. שקיעה או זריחה? שקיעה. 32. לילה או יום? לילה. 33. בזבזן או חסכן? חסכנית נראלי. 34. קור או חום? קור. 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקהP: 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? וואי. לאמשנה חח דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול :]]] 38. בעל חיים: לא. 39.ספר: לאיודעת. האריפוטר:\ 40.סרט: אין מיוחד. 41. שחקן: ממ הית' לדג'ר. בריאן קראוז. 42.שחקנית: שאנן דוהרטי :] הולי מארי קומבס. 43.שיר: סינרגיה - אלפני זוגות עיניים, SIMPLE PLAN - PERFECT 44.מקום בילוי: לא משנה המקום. 45. פורום אהוב: חחחח לא יודעת. 46. עונה: סתיו. 47. מקום להעביר בו חופשה: לא יודעת, אירופה. 48. רכב: ג'יפ כחול כהה, אין פרטים ספצ' D: 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ואע|: 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Wrong things done from the right reason are still wrong things" מכושפות, 2.02. 51. עיתון: מה ? 52. סדרה: מכושפותD: 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? לא עברנו על זה ? כחול :] 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? הממ כחול וחום S: 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? אולי "לגמרי" חחחח 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? [: 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? עע קפצו לי הרגע 4 של סינרגיה, 4 של סימפל ועוד 4 [היהודים, אביב, גוגודולס ויוני בלוך].. מפחיד חחח 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? נבר. 59. הקאתם? ואע מזמן, אבל עכשיו ישלי בחילה חחח 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? בנג'ייי 61.כמה סוכר בקפה? כפית וחצי. 62. כמה סוכר בתה? שתיים. 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? עוד לא בגיל LOL 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: חייבת 3 : מגעילה אך נחוצה. 65. למה להתאהב? לא יודעת. 66. למה לשנוא? לא יודעת. 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? ממש לא. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? קשה. 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? מוזיקה, מכושפות או ספר. 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? נכנסת לזה עוד יותר חחח 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? חחח לא יודעת... נראלי שגברים פחות סובלים. 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? קשה !! אני לא חושבת שזה היה מונע אותה לגמרי, אולי דוחה ומי יודע איך זה היה נגמר אז ומה עם ישראל וזה... 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה :] 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה. 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? מטלה מעיקה ביותר !! 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה :] 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום להם לצחוק יעשה את שניהם... היהנחמד((:) לילהטוב.

עונה :]

1.שם: יעל 2.גיל: עוד שבוע וחצי 19 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: כחול-ירוק 5.צבע שיער: כתום 6.גובה: 1.61 7.פירסינגים: חור שני באוזן חחח 8.קעקועים: נופ 9.משקפיים: נופ 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ספרדית ועוד קצת מכל מיני 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אבריל לאווין 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את העיניים 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שומעת מוזיקה 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אני לא מאמינה שישנתי רק שעה 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ליאור חברה שלי 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? הופעות.. שינה.. להיות עם אנשים שאני אוהבת.. 18.מה מפחיד אותך? מוות 19.מה המזון האהוב עליך? יש הרבה.. אבל אני שונאת קוטג'! 20.מה אתה שותה במהלך היום? פטל.. מים.. דיאט קולה.. נסתה.. קפה.. 21.קפה או תה: קפה 22.פלאפל או שווארמה:שניהם 23.מועדון או בית קפה: תלוי עם מי ומה המצב רוח 24.מה המוטו שלך בחיים? תחשוב חיובי.. יהיה חיובי! 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת משמחה 26.מעשה נועז שעשית? חחח עזבו 27.מעשה טפשי שעשית? כנ'ל 28.מה יש לך מתחת למיטה? מצעים.. 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים.. זיפים..( אני החלטתי שזה איבר!) 30. לישון או לקום? לישון.. 31. שקיעה או זריחה? שתיהן 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? במידה 34. קור או חום? קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?..... דברים אהובים עליך: 37.צבע: כתום אדום כחול שחור 38. בעל חיים: כלב קטנטן ולבן.. 39.ספר: שבועת רחל.. צלאכים ושדים.. משחק מכור.. נו יש מלא! 40.סרט: וואי.. יש מלא.. 41. שחקן: כל מיני.. אין לי כח עכשיו חח 42.שחקנית: אן התאווי..ג'וליה רוברטס..כנ'ל מה שרשמתי קודם חח 43.שיר: סוף עונת התפוזים.. מה שאני שומעת עכשיו 44.מקום בילוי: אין משו מועדף.. 45. פורום אהוב: סינרגיה :] 46. עונה: אביב-חורף-סתיו 47. מקום להעביר בו חופשה:אירופה...צפון הארץ.. 48. רכב: גולף או ג'יפ :] 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא עולה לי משו.. 51. עיתון: מה שבא.. 52. סדרה: בנות גילמור.. חברים... 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? כתום כחול אדום 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? לא חשבתי על זה.. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? וואלה .. חחח 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? :] 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? אממ 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? לפני שבוע חחח 59. הקאתם? ... 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? וואי יש הרבה.. 61.כמה סוכר בקפה? 2 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: קרקס 65. למה להתאהב? ככה 66. למה לשנוא? כדי להוציא עצבים 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות?כן..מעטים..אבל כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? שניהם 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? מבטי אש.. 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת מוזיקה 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נשים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? עמוק לי מידי.. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? חצי חצי :] 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? תלוי מתי ועם מי 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? שניהם

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gif

1.שם: ענבר 2.גיל: 16 וחצי 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.65+- 7.פירסינגים: נזם 8.קעקועים: אין 9.משקפיים: יש 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ועברית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אלאניס מוריסט 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שמה את השמיכה על הראש 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שמה גלגל"צ 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא בא לי ללכת היום 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא
הוא חזר מחו"ל 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית 18.מה מפחיד אותך? מוות 19.מה המזון האהוב עליך? יש הרבה 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים 21.קפה או תה: תה 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון 24.מה המוטו שלך בחיים? אין 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משלימה את הרצונות שלי 26.מעשה נועז שעשית? - 27.מעשה טפשי שעשית? - 28.מה יש לך מתחת למיטה? אבק [?] 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים 30. לישון או לקום? לישון 31. שקיעה או זריחה? זריחה 32. לילה או יום? יום 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית 34. קור או חום? חום 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? המממ ת'אמת שטוב לי כאן דברים אהובים עליך: 37.צבע: ירוק 38. בעל חיים: סוס וכלב 39.ספר: - 40.סרט: הבועה 41. שחקן: ג'וש הארטנט 42.שחקנית: אולי שרה ג'סיקה פרקר 43.שיר: Everytime We Touch 44.מקום בילוי: - 45. פורום אהוב: שביעיסטים 46. עונה: קיץ 47. מקום להעביר בו חופשה: חו"ל 48. רכב: אחחח היונדאי היפות האלה
49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: המממ עברי?
50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: - 51. עיתון: קוסמו
52. סדרה: הישרדות אהבת חיי
53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? ירוק, כבר הייתה שאלה כזאת 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? - 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? ס'עמק וההטיות
56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? בין הטיפות של רמי קליינשטיין 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? יום שישי 59. הקאתם? לא 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? המממ לא יודעת 61.כמה סוכר בקפה? לא שותה קפה 62. כמה סוכר בתה? 2 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? כרגע לא חשוב לי בכלל 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: את ישראל? פוליטיקה 65. למה להתאהב? כי זה כיף 66. למה לשנוא? כי זה כיף
67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? המממ יש כאלה 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? ת'רגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? צועקת
70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת מוזיקה 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? כן, איזה שאלה. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אירופה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף חיים 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? גם וגם מה.

אני../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif../images/Emo182.gif

1.שם: יוליה 2.גיל: 15 3.מין: נקבה
4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:שחור 6.גובה: 1.75[אולי קצת יותר]
7.פירסינגים: רק באוזניים 8.קעקועים:נופ 9.משקפיים:לביה"ס ולטלוויזיה
10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד:רוסית,אנגלית,עברית,ערבית וספרדית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:לאנשים שהם פגשו פעם
[מישהו אמר לי את זה חחח] 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שירותים
14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?חושבת על היום שהיה
15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שקר לי
16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא
17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בחיק המשפחה 18.מה מפחיד אותך?חושך
19.מה המזון האהוב עליך?סלט[כל מיני סלטים] 20.מה אתה שותה במהלך היום?מים,מוגז,מיצים..מה שיש XD 21.קפה או תה:קפה 22.פלאפל או שווארמה:פלאפל 23.מועדון או בית קפה:בית קפה 24.מה המוטו שלך בחיים?"בסוף הכל טוב ואם לא טוב אז זה לא הסוף" 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה לי דברים שאני רוצה
26.מעשה נועז שעשית?לא זכור לי
27.מעשה טפשי שעשית?היו המון
28.מה יש לך מתחת למיטה?צעצועים ישנים ונעליים XD 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:ידיים ועיניים
30. לישון או לקום?לישון 31. שקיעה או זריחה?שקיעה 32. לילה או יום?לילה 33. בזבזן או חסכן?חסכן 34. קור או חום?קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מי שאני אוהבת באיזה גן דברים אהובים עליך: 37.צבע:סגול
38. בעל חיים:תוכי
39.ספר:"רעלן" 40.סרט:"סיפור אהבה בלתי נשכח" [משהו כזה
] 41. שחקן:קיאנו ריבס 42.שחקנית:סנדרה בולוק 43.שיר: שאלה קשה
44.מקום בילוי:כל מקום שבו יש אנשים 45. פורום אהוב:טלנובלות וסינרגיה 46. עונה:חורף 47. מקום להעביר בו חופשה:מקום גשום
48. רכב: מאזדה 626 [כי זה מה שיש לאבא
] 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:מי שאני אוהבת XD 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"הנהרות יודעים:לא צריך למהר,בסוף הם יגיעו לשם-איך שלא יהיה" הסרט של פו הדוב. 51. עיתון:ויוה+ 52. סדרה:מגרש ביתי 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם?סגול 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם?תכלת וסגול 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה?"מה באמת?" XD 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו?"זה לא ביחד" [סינרגיה] 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם?לא השתכרתי
אני קטנה מדי בשביל זה XD 59. הקאתם?שנה שעברה 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות?ללכת למי שאני אוהבת ולהגיד לו את זה 61.כמה סוכר בקפה?0 XD 62. כמה סוכר בתה?0 XD 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)?8 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת:פלא 65. למה להתאהב?כי זה רגש יפה 66. למה לשנוא?כי זה דורש 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לחיות ת'רגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? עושה ררררר
70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת שירים עוד יותר דכאוניים
71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה?לא יודעת.זה כן ולא בגלל המוןן סיבות. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה?אירופה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה?אסיה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה?כיף חיים 84. בשביל לשחות - ים או בריכה?ים 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק?אנשים שיגרמו לי לצחוק

שלומיתת

New member
אהא יש לי זמן((:)

.שם: שלומית 2.גיל: 15 וחצי 3.מין: נקביתD: 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: בלונדיני כהה..משו לא ברור 6.גובה: אממ:X בסביבות ה1.60...אינלי מושג:X 7.פירסינגים: באוזניים נחשב?XD 8.קעקועים: אין 9.משקפיים: אין 10.אייסיקיו או מסנג'ר?יותר כיף מסנ 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ות'שפות המיוחדות שאני ממציאהXDD 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: עדי הימלבלוי (WTF?!?!?) 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון.באמאשלי. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שפגטXDDDDDDDבאמת..אני עושה ספורט שניה לפני שאני הולכת לישון..לא מומלץXD 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?כוסעמק עוד יום לימודים מחורבן? 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי הקטנה והקרציהXD 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם החברה והמווןןן לישון 18.מה מפחיד אותך? אממ.התחיל להפחיד אותי טיפה להיות קבורה בארון מתיםXD 19.מה המזון האהוב עליך? תלוי.זה יכולהיות פיצה..וזה יכולהיות אפילו סלט.XD 20.מה אתה שותה במהלך היום? קולה:X ומים..אם אני צמאה.. 21.קפה או תה: קפה 22.פלאפל או שווארמה:שווארמה טעימהD: 23.מועדון או בית קפה: לא הייתי במועדון:X 24.מה המוטו שלך בחיים?אממ..אינלי מוטו:| 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קונה גיטרה חשמלית.אאעעעע 26.מעשה נועז שעשית? אמממממממממ.לא זוכרת *סניליות שליטע* 27.מעשה טפשי שעשית? טיייי יש יותר מדיXDD 28.מה יש לך מתחת למיטה? ת'פוף שלי 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אממממממממממ שניה.אצל בנים??XD אממ.גבותXDסתם.עיניים. 30. לישון או לקום? לישווווווווון 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? טיייי בזבזנית 34. קור או חום? קור תתפלאו:p 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי ריקה. 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם בתאל נורית ונוי בהופעה של סינרגיהה דברים אהובים עליך: 37.צבע: שחור ואדום 38. בעל חיים: אממ.לא מתה על בע"ח..אבל אני לאהוב ת'חתולה של חברה שליD: 39.ספר: שניהה..וואי.אנלא זוכרת.אבל אני אוהבת את גיא אוני.אבל יש בטוח משו אחר.פשוט לא זוכרת 40.סרט: אהבתי את חופשיות על הבר מסיבות מסוימות:X.אממ.לוזוכרתXDDDDDDDDDDDDDD 41. שחקן: לאדעת:X 42.שחקנית: הממ.גמלא. 43.שיר: יאו.אינלי כוח לחפור.בעברית זה את לא כאן,מחוץ לזרם.טוב.כל הדיסקים של סינרגיהXD.באנגלית זה כל השירים שאני מכירה של my chemical romanceXD 44.מקום בילוי:לאדעת.אינלי.תלוי עם מי אתה נמצא זה יותר חשוב 45. פורום אהוב: זה כמובןD: 46. עונה: אממ.אני אוהבת ת'התחלה של הקיץ כשעוד לא ממש חם.נראלי קוראים לזה אביב?XDDDDD 47. מקום להעביר בו חופשה: עוד פעם.לא משנה איפה העיקר עם מיP: 48. רכב: הא?!XD 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:נורית תעשי לי ילדהה מחוצ'קנתDDDD: 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אני?ציטוט?נראלכם שיש לי מזפיק זיכרון בשביל זה?:X 51. עיתון: אני קוראת רק בסופ"ש..ד"א הייתה כתבה קטנה על סינרגיה בפרומו במעריב:| 52. סדרה: אממ.חברים:) 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם?לא הייתה שאלה כזאת?OO 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? אדום ושחור(:) 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? מיאווווווווDDDDDDDDDD: 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? (:) 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו?לבי נשבר. 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? לפני איזה שבועיים ככה 59. הקאתם? אממ בחופש הגדול טייי זה היה נוראי. 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? ליסוע עם חברות לחופשהההה(:) 61.כמה סוכר בקפה? 2 כפיות.פרה:) 62. כמה סוכר בתה? אותו דבר 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 7.4XD 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: מטורפת 65. למה להתאהב? כי זה כיף וגורם לך לא להשתעמם כל היוםXD 66. למה לשנוא? כי זה ממלא צרכים פסיכולוגיים מיוחדים וגם גורם לך לא להשתעמםXD 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? בתכלס?אין מישו כזה. 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? צריך לשלב.צריך לעשות דברים כיפיים..ומצד שני ללמוד כדי שיהיה לך עתיד.אבל לא לשקוע בזה ולפספס דברים כיפיים סתם 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים?כותבת פוסט/עושה ספורט/אם אני לבד בבית מקללת בצרחות 70. מה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? בוכה,מנגנת בגיטרה..וכותבת בבלוג..וכמובן מדברת עם אנשים מסוימים.. 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? גברים נראלי..פחות דכאונייםXD 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? יו.איזה שאלההה:|זה מזה מסובך..כי בתכלס יש מצב שאם לא הייתהנ שואה לא הייתה עכשיו מדינה..בדיוק מהסיבה הזאת מזל שאין מצב שזה יקרהDD: 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף:) אם יש מספיק כסף ולא משגעים אותיXD 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? לשחות ברור שבריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? תלוי..יש כאלה שצוחקים מכל דבר אז כיף להצחיקותם..

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifלהלהלהלה

1.שם: מילנה 2.גיל: 15 3.מין: נקבה בפעם האחרונה שבדקתי
4.צבע עיניים: כחול 5.צבע שיער: חום 6.גובה: סביבות 1.65 7.פירסינגים: אין 8.קעקועים: אין אבל אני אעשה בעתיד, של הטריקווטרה 9.משקפיים: אין. ואם אני אמשיך לחרוש על המחשב יהיה 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! 11.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת: עברית, רוסית עילגת, אנגלית לומדת ומדברת בקטנה 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מישהי מספר היסטוריה, ואני לא
13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון XD סתם שוטפת פנים 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? אומרת לאמא מתי להעיר אותי 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אולי אני אעשה לעצמי יום חופש? 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי יושנת
17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לצאת בשישי ולישון כל השבת XD, כשאין מבחן בראשון שהורס את זה 18.מה מפחיד אותך? נחשים, מוות, טביעה\שריפה 19.מה המזון האהוב עליך? גלידה! 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה, קפה, מים בטעם תפוח\אפרסק, התמכרתי
21.קפה או תה: קפה 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל 23.מועדון או בית קפה: מועדון 24.מה המוטו שלך בחיים? תחיה כל יום כאילו זה היום האחרון שלך. 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ הולכת למסע קניות ענק?
26.מעשה נועז שעשית? אני לא כלכך נועזת 27.מעשה טפשי שעשית? הרבה, כל יום אני עושה אחד כזה לפחות. 28.מה יש לך מתחת למיטה? כל האבק שהצטבר כי אני לא מנקה ובטח כל מני דברים שאיכשהו הגיעו לשם 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים וכתפיים, אצל בנים כן? 30. לישון או לקום? לישון!!! 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? יום 33. בזבזן או חסכן? חסכנית 34. קור או חום? קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצ ריקה? כרגע, חצי מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? אממ עם מישהו בים
דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול, שחור וסגול 38. בעל חיים: סוס דולפין וכלב 39.ספר: מלכה מאי 40.סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח 41. שחקן: בראד פיט
42.שחקנית: אליסה מילאנו 43.שיר: רבות הדרכים וקליפורניקישן. 44.מקום בילוי: בית של מישהו
התנחלותתת 45. פורום אהוב: אממ מתלבטת בין סינרגיה אליסה ומכושפות 46. עונה: חורף 47. מקום להעביר בו חופשה: ארה"ב 48. רכב: לא משנה לי 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: חברה 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לא זוכרת כרגע 51. עיתון: ראש1 וידיעות 52. סדרה: מכושפות, פשע מן העבר, נמלטים, המירוץ לאתמול 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? למה הכי חשוב? וכחול 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? כחול ושחור 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? סטלן XD 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? אחלום לנצח
58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? ואוו לפני כמה שבועות 59. הקאתם? נופ 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? להתנשק! 61.כמה סוכר בקפה? 2 62. כמה סוכר בתה? 1 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? כרגע בכלל לא. ובגיל יותר מבוגר 5 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: שלנו 65. למה להתאהב? כי זה אחד הדברים המדהימים שיכולים לקרות לבנאדם. 66. למה לשנוא? כי חייב להיות איזה איזון
67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? בתדודה שלי וחברות 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לחיות ת'רגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? צועקיםםם והרבה 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעים מוזיקה, והולכים לישון 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? נשים
72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? מצד אחד, בטח! אולי כדי למנוע את הטרגדיה הכי גדולה שהייתה ליהודים? ומצד שני, לכל דבר יש סיבה, ואם לא היה את זה, לא הייתה לנו עכשיו מדינה.. אבל אני נוטה לכיוון הראשון. 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אסיה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? תלוי 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום לאנשים, בהתחשב בזה שאני צוחקת מכל דבר

הממ../images/Emo122.gif

1.שם: נורית 2.גיל: 15 3.מין: נקבה 4.צבע עיניים: כחול 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: :| 7.פירסינגים: לא שידוע לי 8.קעקועים: רק של האלה מהדוריטוס! (וגם אותם אני סתם שומרת) 9.משקפיים: לא 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אבא שלי
13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ממלמלת משהו לא ברור 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחקקת מהדברים שמילמלתי בבוקר, ונגנבת מזה שזכרתי מה מלמלתי 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? המבחן במתמטיקה:| 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? המנקה הארורה 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? באי תזוזה 18.מה מפחיד אותך? מממ.. לא יודעת 19.מה המזון האהוב עליך? חומוס:D 20.מה אתה שותה במהלך היום? שוקו יטבתה
, אקטימל (שוש, זה בריא), ומיץ תפוחים 21.קפה או תה: הו בלע 22.פלאפל או שווארמה: הו, בלע 23.מועדון או בית קפה: מועדון 24.מה המוטו שלך בחיים? מממ 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בונה מכונה שתזוז במקומי וקונה את העובדת התיאלנדית בקפיטריה של הבית ספר
26.מעשה נועז שעשית? הממ צעקתי לדין דין אביב שתשבט לי ת'צורה:| רגעים דורשים הדחקה אכן. 27.מעשה טפשי שעשית? ^ 28.מה יש לך מתחת למיטה? אתם לא רוצים לדעת:p סתם, אבק ודברים שלא הייתי רוצה לראות 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ממ עיניים 30. לישון או לקום? באמת יש שאלה כזאת? 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? חסכן בצורה מחרידה 34. קור או חום? ממ אני די קופאת כרגע אז חום 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? אני נוטה להסתכל על החצי ריקה אבל עדיף על החצי מלאה חח 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם שלומצ וגפן... *גבה זוממת* דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול ואדום 38. בעל חיים: דולפין 39.ספר: "מבצר דיגיטלי", "המשחק של אנדר" 40.סרט: שודדי הקאריביים 2 אררר 41. שחקן: הממ ג'וני דפ אחלה 42.שחקנית: אפרת כהן:D טלי שרון גם טובה 43.שיר: "חולצת פסים" עברי לידר, Behind these hazle eyes, Everybody's fool 44.מקום בילוי: ממ קולנוע, קריון, סתם להסתובב 45. פורום אהוב: ממ זה? 46. עונה: אביב 47. מקום להעביר בו חופשה: אילת עם בני דודים מופרעים/ כל מקום אחר עם בני דודים מופרעים 48. רכב: אני נראית בן אדם שמתעניין במכוניות?
כי אם כן למישהו פה יש פזילה קלה... העיקר שיהיה אוטו אדום:} 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ממ יש כמה 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "Pirate *משהו חושני עם השפתיים*" אומר הכל
51. עיתון: --- 52. סדרה: אבודים, הישרדות, חברים, עדי אשכנזי, בוסטון ליגל 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? ציפית שאני ארשום את זה שוב? *זוקף גבה בעצלנות* 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? שחור ולבן, אדום וצהוב, צהוב וצהוב:D, אדום וסגול, אדום וכחול.. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? "הא?" 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
כי אני יודעת לחקות אותו מאגניב 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? "Call me when your sobber" 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? טבעית? כשהתלהבתי מהמידלדל של המורה לתנ"ך 59. הקאתם? הוו מזמן, אבל הייתי על סף הקאה כשחברה שלי החליטה לשתף אותי בזה שפעם לחברה של אימא שלה יצאה תולעת מהתחת, ושחברה אחרת החליטה לפרט לי את שלבי ההקאה שלה-בו זמנית:D 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? לגרום למורה ה-חשה שהיא אלוהים- שלי להגיד שאלוהים יעזור לי:) 61.כמה סוכר בקפה? הא? 62. כמה סוכר בתה? הא? 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? אבוי לי. 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: לא עלובה אבל משהו בסגנון.. 65. למה להתאהב? בשביל ההרגשה שיש בבטן 66. למה לשנוא? הממ 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? כן 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? לחיות ת'רגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? שומעת מוזיקה/ פורקת על האבא המסכן שלי
70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעת מוזיקה/הולכת לישון 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? ממ נראה לי גברים 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? לא יודעת אם הייתי הורגת אותו בעצמי.. אבל הגיע לו למות 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? תלוי עם מי 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? הממ בים יש מדוזות ובבריכה פקאצות.. הותרת אותי בלבט עז. 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום לאנשים לצחוק, הוי לי צורם לי באישונים
לילה טוב.

אני, עם פרישה באמצע

1.שם: דפנה 2.גיל: 17 3.מין: FE 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.50 ומשהו 7.פירסינגים: אין 8.קעקועים: אין 9.משקפיים: אין 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר, ברור 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית. 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: דנה עדיני. לא רואה דמיון 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קמה 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שוכבת 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 'הגרוןןןןןןןן' 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? במיטה 18.מה מפחיד אותך? הרבה דברים 19.מה המזון האהוב עליך? לא יודעת, אבל יש הרבה
20.מה אתה שותה במהלך היום? מים,נסטי,קפה הפוך,קולה,תה,שוקו.. 21.קפה או תה: קפה 22.פלאפל או שווארמה:שוארמה 23.מועדון או בית קפה: ביתקפה 24.מה המוטו שלך בחיים? אנערף 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת 26.מעשה נועז שעשית? לא עשיתי 27.מעשה טפשי שעשית? אנערף 28.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת ירוקה 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ידיים!! 30. לישון או לקום? לישון 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? לילה 33. בזבזן או חסכן? בזבזנית 34. קור או חום? קור 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? יש הרבה אופציות :), לא אופציה שאתם אבל חשבתם עליה! דברים אהובים עליך: 37.צבע: כולם 38. בעל חיים: כלב 39.ספר: 40.סרט: המסור! 41. שחקן: ג'וני 42.שחקנית: 43.שיר: אין לי כוח יותר לשאלון הזה 44.מקום בילוי: מקס ברנר 45. פורום אהוב: הייד פארק, אם כל הכבוד לכאן P: 46. עונה: סתיו 47. מקום להעביר בו חופשה: אוסטרליה 48. רכב: ג'יפ, של אמא אם אפשר. 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני חושבת שאמרתי לכל מי שאני אוהבת ומעריכה. 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 51. עיתון: 52. סדרה: 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? 59. הקאתם? 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? 61.כמה סוכר בקפה? 62. כמה סוכר בתה? 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: 65. למה להתאהב? 66. למה לשנוא? 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? פרשתי באמצע

Lost Lullaby

New member
גם לי../images/Emo9.gif

1.שם: ליבי 2.גיל: 17 3.מין: נ 4.צבע עיניים: ירוק 5.צבע שיער: חום כהה(?) 6.גובה: 166 7.פירסינגים: לובים 8.קעקועים: נופ 9.משקפיים: חדשות:] 10.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, רוסית 12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אע 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? עוצמת אותן 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? היום? ממ מה השעה ועוד כמה זמן נשאר לי לישון 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? סבתא 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לא בבית P: 18.מה מפחיד אותך? 19.מה המזון האהוב עליך? פיצה ושניצלתירס, לא ביחד D: 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים 21.קפה או תה: גםוגם 22.פלאפל או שווארמה: לא אוכלת בשר ולא סובלת פלאפל 23.מועדון או בית קפה: בית קפה 24.מה המוטו שלך בחיים? שאלה טובה 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שאלה טובה 26.מעשה נועז שעשית? אוהו 27.מעשה טפשי שעשית? יש הרבה
28.מה יש לך מתחת למיטה? אבק! 29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 30. לישון או לקום? תלוי 31. שקיעה או זריחה? שקיעה 32. לילה או יום? תלוי 33. בזבזן או חסכן? אין לי כסף, אז לא ולא:< 34. קור או חום? 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה מלאה 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? מישהו מסויים:[ דברים אהובים עליך: 37.צבע: כחול\שחור\אדום 38. בעל חיים: חתול 39.ספר: 40.סרט: הראיון עם הערפד 41. שחקן: אנתוני מייקל הול 42.שחקנית: 43.שיר: 44.מקום בילוי: 45. פורום אהוב: 46. עונה: סתיו 47. מקום להעביר בו חופשה: 48. רכב: כזה שנוסע 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: there's still time 51. עיתון: 52. סדרה: החצי האפל 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? 56. מה הסמיילי האהוב עליכם? 57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו? 58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? 59. הקאתם? 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? 61.כמה סוכר בקפה? 62. כמה סוכר בתה? 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? קצת 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: ישראל D: 65. למה להתאהב? למה לא 66. למה לשנוא?
67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? לוידעת 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? משהו באמצע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה? 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? כיף!!! 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? בריכה. ים זה בשביל כיף P: 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק? לגרום להם לצחוק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shusha05

New member
עונהה

1.שם: שי 2.גיל: 14 3.מין: נ 4.צבע עיניים: סוג של כחול..חיחיי 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: אממ.. לא זוכרת אבל די גבוהה 7.פירסינגים: לא.. ולא רוצה.. 8.קעקועים: אולי בעתיד.. 9.משקפיים: לא.. 10.אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם.. אבל בקושי משתמשת במסנג'ר.. 11.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אינגליש וקצת אספניול..(ספרדית
12.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ...........................ביסלי.. 13.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתמתחת וחושבת על כמה לא בא לי ללכת לבצפר.. 14.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? אמממממ... 15.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ששחכתי לעשות שיעורי בית 16.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי.. (נו מי נראה לכם העיר אותי?!) 17.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה טובה ולבלות עם הטלוויזיה.. 18.מה מפחיד אותך? עכבישים 19.מה המזון האהוב עליך? ספגטי.. 20.מה אתה שותה במהלך היום? מים/קולה 21.קפה או תה: תה (עם חלב) 22.פלאפל או שווארמה: פלאפל.. 23.מועדון או בית קפה: אממממ.. קשה להחליט..
24.מה המוטו שלך בחיים? Always Look On The Bright Side Of Life (תדמיינו ת'שריקה הזאת מהשיר..) 25.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת חצי לאנשים נזקקים.. 26.מעשה נועז שעשית? אממ.. סנפלינג/אומגה/טיול גמלים.. (זה לא קל כמו שזה נראה!!) 27.מעשה טפשי שעשית? הרבהה.. (אני פשוט לא זוכרת אותם כרגע..
) 28.מה יש לך מתחת למיטה? אבק..
29.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים!! 30. לישון או לקום? לישוןן!! 31. שקיעה או זריחה? שקיעה
32. לילה או יום? יום 33. בזבזן או חסכן? לרוב בזבזנית 34. קור או חום? קוררר.. 35. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה!! 36. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?........................... דברים אהובים עליך: 37.צבע: כ-ח-ו-ל-! 38. בעל חיים: חתולה.. 39.ספר: "אלכס לרנר, דפי ואני" 40.סרט: במבי.. אל תצחקו!! 41. שחקן:Chad michael murry(אם ככה כותבים את זה) 42.שחקנית: 43.שיר: אממ.. goo goo dolls- Iris! ושל סינרגיה.. "לחבק אותך!!" 44.מקום בילוי: בנחל שבקיבוץ שליי.. מדהיםם!! 45. פורום אהוב: חח.. נחשו.. 46. עונה: חורף!!
47. מקום להעביר בו חופשה: שוויץ /איטליה.. 48. רכב: לימוזינה חחח.. 49. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אממ.. להקת סינרגיה אבל לא אמרתי להם כי עוד לא הייתי בהופעה שלהם אפעם..
50. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "תתחיל הכי מהר שלך לאט לאט תגביר.. D: 51. עיתון: ידיעות אחרונות 52. סדרה: האנטומיה של גריי 53. הכי חשוב... מה הצבע האהוב עליכם? אממ לא שאלתם את זזה כבר למעלה?? טוב בכל זאת כחווול!! 54. מה השילוב צבעים האהוב עליכם? חום וכחול חום וורוד.. 55. מה מילה שאתם אומרים הכי הרבה? כזה, כאילו חח.. סתם.. 56. מה הסמיילי האהוב עליכם?
57. איזה שיר ממש בא לכם לשמוע עכשיו?" זה לא ביחד" אני בדיוק שמה אותו..
58.מתי פעם אחרונה השתכרתם? חח.. לפני שנה בערך..
59. הקאתם? לא.. זה לא היה רציני.. 60. מה הדבר שאף פעם לא עשיתם אבל אתם מתים לעשות? סקי מים!! 61.כמה סוכר בקפה? 2 תודה.. 62. כמה סוכר בתה? כנ"ל 63. כמה סקס חשוב במערכת יחסים (מ1 עד 10)? 7..פחח.. 64. תגדיר את המדינה הזאת במילה אחת: יאללהבלאגןחחסתאםאחלהארץ!! (תקראו באמת כתוב שם משו..) 65. למה להתאהב? למה לא? 66. למה לשנוא? למה כן? 67. האם אתם סומכים על משהו (לא כולל עצמיכם) בעיניים עצומות? אמא 68. לחיות ת'רגע או לבנות את העתיד? ת'רגע 69. מה אתם עושים שאתם עצבניים? שומעים שירים עצבניים!! 70. ה אתה עושים כשאתם דיכאוניים? שומעים שירים דכאוניים. 71. איזה מין חי חיים יותר מאושרים, גברים או נשים? שאלה טובהה.. 72. אם היית יכול לחזור אחורה בזמן ולהרוג את היטלר ובכך למנוע את השואה, היית עושה את זה?למה?כן!! נו למה?! 81. מקום לגור - אירופה או אמריקה? אמריקה.. 82. מקום לטייל - אסיה או אוסטליה? אוסטרליה.. 83 שופינג - כיף חיים או מטלה מעיקה? לפעמים ככה ולפעמים ככה.. 84. בשביל לשחות - ים או בריכה? ים 85. אתם מעדיפים לגרום לאנשים לצחוק, או שאנשים יגרמו לכם לצחוק?גם וגם..

למעלה