../images/Emo108.gif
שעת התחלה:00:02 שיר שמתנגן ברקע:עדי אדיוס-בום פם ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש:אני אצליח? :< מה עשית היום?:ביקרתי את האחיינית החדשה.
מה תעשה מחר?:טסט פנימי,בייביסיטר על האחיינית הגדולה[
],לראות את האחיינית החדשה שוב[
] ואולי מסיבת גיוס לשתי חברות. חשק ל...:רישיון P: מה המידה שלך בנעליים?: אוי ויי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?:פה,משינה,אורי אומנותי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?:נשואה עם ילדים[?] וקריירה
מה אתה הכי אוהב לאכול?:ספגטי מוקרם של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?:יש המון :X מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?:עגילים?
[שונאת מחטים.] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?:אממממ. מה הצבע האהוב עלייך?:כחול על כל גווניו מה הצבע השנוא עלייך?:אין כזה.. מה המקצוע האהוב עלייך?:שעת חלון מה המקצוע השנוא עלייך?:כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?:מיוחדת? עיר/ים אהובות:אילת
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?:גיטרה! אבל היא שוכבת בצד של החדר >: לא מכוונת ולא יודעת לנגן עדיין איפה חגגת יומולדת אחרון?:בבית קפה נחמד,מסיבת הפתעה ^_^ ובבית עם המשפוחה איך אתה הכי אוהב לבלות?:במרינה עם החברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?:אוהו
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?:
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?:כן מה היה המבחן האחרון?:מחשבים כמה קיבלת בו?:90 יש לך חברים מחוץ לכיתה?:
ומחוץ לשכבה?:
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?:אתמול? מדוע?:סרט מרגש :< לקחת סמים מתישהו?:נופ אתה מעשן?:נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת?:מממ..NEVER איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?:
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?:לו הייתי רוטשילד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?:ממממ.. ולחבק?:גיסתי
ולנשק?:האחיינית! ולספר לו משהו מהלב?:מממ יש לך חברה?:יש המון ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד?המחשב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מיצימיצימיאו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שם מיוחד לבן? מיוחד? שם מיוחד לבת? ליאן
מאכל אהוב: *דז'ה וו* מאכל שנוא: *דז'ה וו* דבר אחרון שאכלת: פסק זמן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?: ידיד :< . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? : ג'ינס אתה לומד ביום שישי?:לישון אולי. מה הספר האחרון שקראת?:צלה של הרוח אהבת? חיבבתי מה הסרט האחרון שראית? בקול גדול אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו ? חברה על מה דיברת איתו? ממ.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? ממ.. מה הדבר האחרון שקנית? עגילים כמה הוא עלה? 300 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שלחתי ל2424 את המס'
35 לתחרות 'להקת כל הזמנים'
[פרסומת!] מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק ]; מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים? לא
עשית ישור שיניים?לא
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש וקצת :S מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? בילוי
איך קוראים לאמא שלך?:X יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי?השם מורכב מאותיות מהשם של סבא ז"ל. אתה אוהב ילדים קטנים? מחבבת

כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מחבבת את כולם.

בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? :O מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אוהו. ובפנימיות? פחדנית,ביישנית וכ'ו. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא דעת. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ירין

כמה קומות יש לך בבית? בבניין? 9 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיצוב? עיתונאות? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמ...

מה עושה לך טוב? המון דברים

מה מעצבן אותך? המון דברים ): מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב ומים ? מה היית לוקח לאי בודד? *דז'ה וו* אני אמשיך בפעם אחרת :X המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: