שאלון?

AndreaCorr ©

New member
מממ

מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה קיים, אבל יש בזה איזשהי אשליה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? :S את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? S: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? העולם מה את/ה אוהב/ת לעשות? לחייך מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדלת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? מתמרנת בין שניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם אתה דביל את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יש לי לפעמים, הרגשה של דה ז'ה וו האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: כרגע כאילו? ג'ינס וטי שירט איפור: עפרון שחור מאכל אהוב: יו שתקו שתייה אהובה: צצ להקה אהובה: אביתר בנאי. כן, זו להקה סרט אהוב: מועדון קרב גלידה: מקופלת או ריבת חלב עיר בעולם: דבלין ארץ: אירלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחליף לפיג'מה שיר ברקע: פינקפלויד - סי אמילי פליי שעת סיום: 1:42 הודגש באמצעות מדגישומטיק

שאלון?

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

שעת התחלה:00:02 שיר שמתנגן ברקע:עדי אדיוס-בום פם ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש:אני אצליח? :< מה עשית היום?:ביקרתי את האחיינית החדשה.
מה תעשה מחר?:טסט פנימי,בייביסיטר על האחיינית הגדולה[
],לראות את האחיינית החדשה שוב[
] ואולי מסיבת גיוס לשתי חברות. חשק ל...:רישיון P: מה המידה שלך בנעליים?: אוי ויי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?:פה,משינה,אורי אומנותי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?:נשואה עם ילדים[?] וקריירה
מה אתה הכי אוהב לאכול?:ספגטי מוקרם של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?:יש המון :X מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?:עגילים?
[שונאת מחטים.] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?:אממממ. מה הצבע האהוב עלייך?:כחול על כל גווניו מה הצבע השנוא עלייך?:אין כזה.. מה המקצוע האהוב עלייך?:שעת חלון מה המקצוע השנוא עלייך?:כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?:מיוחדת? עיר/ים אהובות:אילת
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?:גיטרה! אבל היא שוכבת בצד של החדר >: לא מכוונת ולא יודעת לנגן עדיין איפה חגגת יומולדת אחרון?:בבית קפה נחמד,מסיבת הפתעה ^_^ ובבית עם המשפוחה איך אתה הכי אוהב לבלות?:במרינה עם החברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?:אוהו
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?:
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?:כן מה היה המבחן האחרון?:מחשבים כמה קיבלת בו?:90 יש לך חברים מחוץ לכיתה?:
ומחוץ לשכבה?:
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?:אתמול? מדוע?:סרט מרגש :< לקחת סמים מתישהו?:נופ אתה מעשן?:נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת?:מממ..NEVER איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?:
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?:לו הייתי רוטשילד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?:ממממ.. ולחבק?:גיסתי
ולנשק?:האחיינית! ולספר לו משהו מהלב?:מממ יש לך חברה?:יש המון ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד?המחשב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מיצימיצימיאו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה שם מיוחד לבן? מיוחד? שם מיוחד לבת? ליאן
מאכל אהוב: *דז'ה וו* מאכל שנוא: *דז'ה וו* דבר אחרון שאכלת: פסק זמן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?: ידיד :< . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? : ג'ינס אתה לומד ביום שישי?:לישון אולי. מה הספר האחרון שקראת?:צלה של הרוח אהבת? חיבבתי מה הסרט האחרון שראית? בקול גדול אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו ? חברה על מה דיברת איתו? ממ.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? ממ.. מה הדבר האחרון שקנית? עגילים כמה הוא עלה? 300 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שלחתי ל2424 את המס' 35 לתחרות 'להקת כל הזמנים'
[פרסומת!] מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק ]; מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים? לא
עשית ישור שיניים?לא
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש וקצת :S מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? בילוי
איך קוראים לאמא שלך?:X יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי?השם מורכב מאותיות מהשם של סבא ז"ל. אתה אוהב ילדים קטנים? מחבבת :p כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מחבבת את כולם. :p בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? :O מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אוהו. ובפנימיות? פחדנית,ביישנית וכ'ו. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא דעת. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ירין :p כמה קומות יש לך בבית? בבניין? 9 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיצוב? עיתונאות? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמ... :p מה עושה לך טוב? המון דברים :) מה מעצבן אותך? המון דברים ): מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב ומים ? מה היית לוקח לאי בודד? *דז'ה וו* אני אמשיך בפעם אחרת :X המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

המלצה לסרט: 'גרין מייל' :< וגם 'אמריקה X' [משום מה זה קפץ לי לראש עכשיו] תוכנית טלוויזיה?: האוס,של מי השורה הזו,עדי אשכנזי...יש עוד,אבל אין לי כוח לרשום :p מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?: אוהו. :) איך את/ה מתגבר על באסה?:מוזיקה..או ללטף את שושו. איפה היית רוצה לבקר בעולם?:לאס וגאס :p מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?:עצבים \: איזה עונה בשנה אהובה עליך?:קיץ! איזה חג אהוב עליך?:פעם הייתי אומרת לכם חנוכה...עכשיו ראש השנה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
כל עוד זה לא פוגע. [ולפעמים זה כן :X] חיית מחמד:שושו
כמה אחים יש לך?:2 אחים גדולים מאמינ/ה באהבה וירטואלית?:אממ. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?:אממ. נפגשת איתו/ איתה?:
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?:לא יצא לי עדיין,אבל כן מהי אהבה בשבילך?:לא דעת :X תחזרו אליי עם זה אחרי שאני אמצא אחת כזו :X את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?: מידי פעם . P: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?: יש המון (= מה את/ה אוהב/ת לעשות?: להיות עם המשפחה / חברים,מחשב,לישון...הבלוג. P: מקומות בילוי מועדפים:בית,המרינה [מקום הבילוי היחיד באשקלון
] את/ה אוהב/ת להיות בבית?:כן P: כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?: אני אהיה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?: באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?:לא. אלא אם כן תרצי\ה את/ה בחור/ה קנאי/ת?: כן,קצת. כולנו? P: מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אממ.. D: האם את/ה מאמינ/ה בה´?:מידי פעם. החיים טובים לדעתך?:בלי עין רעה
לבוש:פשוט. ג'ינס וטי-שירט או מכנסי טרנינג וחולצה מעפנה
[בבית כמובן P:] איפור:רק כשצריך. וגם אז הוא עדין מאכל אהוב:*דז'ה וו* שתייה אהובה:מירנדה
[או :פאנטה תפוזים/לימון] ודיאט קולה להקה אהובה: משינה
סרט אהוב: אייס ונטורה 2.
גלידה: ריבת חלב / וניל עוגיות עיר בעולם: לאס וגאס[?] ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?: אראה ד"ר פיל.
שיר ברקע:יקירתי-אסף אמדורסקי שעת סיום:10:06

a Warming Sign

New member
מתאים לי../images/Emo194.gif

שעת התחלה: 00:08 לפי המחשב המקדים שלי שיר שמתנגן ברקע: Bongo bong ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש: בודהיזם
מה עשית היום? לא הרבה מה תעשה מחר? כנ"ל
חשק ל...: משהו קר..גלידה מה המידה שלך בנעליים? 40 כנראה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רובי,מצעדים וביקורת מוזיקה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בגליל. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא מטורפת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? זה כבר דורש מחשבה מה הצבע האהוב עלייך? כתום מה הצבע השנוא עלייך? יא,אין כזה! עברתי על הצבעים.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניינת עיר/ים אהובות: לונדון
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם פגעתי בהם. היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? נופ חשבת פעם על התאבדות? אוי,די
לקחת סמים מתישהו? עוד לא
,סתם,לא
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? האלבום של רובי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי לא יכולתי לחכות עוד שבועיים!,ואני כן קונה דיסקים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד? יהודה לוי! נראה לכם? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: לחם עם ממרח זיתים כזה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין .איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את "אני,בודהה" אהבת? מאוד! ספר מצויין. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית? 50 דיסקים לצריבה:/ כמה הוא עלה? 50? משהו כזה ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? same מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הוא לא לידי,'צטערת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה! יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך[?] מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואו,שנים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? זכרון
,עיר משו
למה הלכת לשם?
אתה אוהב ילדים קטנים? כל עוד הם מחונכים
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה,דרמה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? five מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בוב כמה קומות יש לך בבית? 1 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שיעשה לי טוב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לצעוק עם רובי את come undone בהופעה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יא מצחיק/ה מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקלי כלשהו מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת זהב לבן מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים
המלצה לסרט: האיש שבפנים,איזה סרט אדיר. תוכנית טלוויזיה? האוס איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה,הודו,ודרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא לצאת פראייר איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא החיים טובים לדעתך? תלוי איך פועלים שיר ברקע:Never touch that swich שעת סיום: 00:30

להביא את המכה

שעת התחלה: 12:39AM. שיר שמתנגן ברקע: הדג נחש והפי אר טרופרז - להביא את המכה. ספר קצת על עצמך: אני משעממת. מחשבה שעוברת בראש: "אוף" מה עשית היום? עבדתי. מה תעשה מחר? אעבוד, אלך לקוסמטיקאית ואהיה בשיעור פסנתר. חשק ל...: עבודה שתגזול לי פחות מהחיים. מה המידה שלך בנעליים? 9. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סקס לנוער. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת, מקווה שלא יהיה. מה אתה הכי אוהב לאכול? דברים משמינים. מה אתה הכי שונא לאכול? דגים, פטריות. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? מי לומד.. מה המקצוע השנוא עלייך? .. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה. עיר/ים אהובות: ת"א, לונדון, ירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא קיבלתי. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעות.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין לי בית ספר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ^^ מה היה המבחן האחרון? עממ יום חמישי. כמה קיבלת בו? לא קיבלתי, עברתי והופה קופאית. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני מדברת המוווווון עם המדפסת בסופר והשיקים, נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים. מדוע? כי דיברתי עם אמא על אבא.. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? איכס, לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שנתיים משהו. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ההוא של פרגי? אהבתי אותו. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אירמה. ולחבק? בע ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם את זה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שלום/לירון. שם מיוחד לבן? ליאור. שם מיוחד לבת? ליאור. מאכל אהוב: אני עייפה. עממ.. שוקולד, פיצה, גלידה, נוקידס. מאכל שנוא: גם את זה שאלו וגם את זה שמעליי. דבר אחרון שאכלת: מעדן עם גרנולה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא רוצה אף אחד. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? לא לומדת. מה הספר האחרון שקראת? משהו של יאיר לפיד. אהבת? באמצע. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לירון. על מה דיברת איתו? על הזכרון הנייד שתפוז שלחו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מדלן. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מגל, היא התנצלה על מה שעשתה. למי אכפת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אתן". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? זיוה. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? הפסקתי. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 8 חודשים ככה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתיבות. למה הלכת לשם? לעבוד. איך קוראים לאמא שלך? אתי. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא, ליאורה. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 24. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הכל. ובפנימיות? הייתי רוצה למצוא עניין אמיתי במשהו.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התנתקויות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה, קומדיה, מד"ב. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אחת מהעובדות.

...

למה? כי יש לה חופש מחר. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני לא אהיה גדולה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? עאא. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא כדאי לכם לדעת כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד האנטנות הסלולריות. מתי זה היה? מזמן. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כלום. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 18.3.04, אני והוא יושבים ביחד בתחנת הרכבת על ספסל, הראש שלי על הרגליים שלו, ופשוט מדברים.. הפעם הראשונה(והאחרונה) שבה באמת הייתי רגועה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יש לך כרטיס מועדון?"
מה עושה לך טוב? ... מה מעצבן אותך? טיפשות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, כסף, משאף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב, 6? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדני דיאט. מה היית לוקח לאי בודד? מטוס, טייס. מטוס. המלצה לסרט: מועדון קרב, נערה. תוכנית טלוויזיה? נמלטים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מאזינה למוזיקה, יוצאת לנהוג.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכולו לערך. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות, חוסר הפראייריות הזה..:\ איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: אין. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? באלגן בראש.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כלום. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: לא שאלו את זה? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש, תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. :\ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "יש לך כרטיס מועדון?"
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לבוש: ג'ינס-טי שירט. איפור: בסיסי? מאכל אהוב: אולי די שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: פינק פלויד. סרט אהוב: שוב? גלידה: פקאן, ריבת חלב. עיר בעולם: לונדון. ארץ: אנגליה.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול ארוחת צהריים. שיר ברקע: הדג נחש והפי אר טרופרז - להביא את המכה. שעת סיום: 1:17AM. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוהבת שאלונים אני :].

שעת התחלה: 01:01 שיר שמתנגן ברקע: Embrace - come back to what you know. ספר קצת על עצמך: אני אף פעם לא יודעת מה לענות לזה X: מחשבה שעוברת בראש: שזה מוזר, שאף פעם אין לי מה לעשות לשאלה שמעל. מה, אני עד כדי כך משעממת? =\. מה עשית היום? קמתי בצהריים, אכלתי, רבצתי מול הטלוויזיה, ניסיתי להכין שיעורים, הלכתי לקורס, חזרתי ומאז אני פה. מה תעשה מחר? אקום בבוקר, אעזור לאמא לנקות את הבית, אולי שוב אנסה להכין שיעורים. הפעם חדשים. נרבוץ, בעיקר. חשק ל...: שוקולד. מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה, ועוד כל מיני. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא בארץ, לדעתי. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? הו, יש יותר מידיי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא נראה לי שעשיתי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הו, יש יותר מידיי כאלו ]: מה הצבע האהוב עלייך? סגול. מה הצבע השנוא עלייך? אדום. מה המקצוע האהוב עלייך? כימיה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קקה מייקה. עיר/ים אהובות: אינטרלאקן < מה, לא הגבלת את זה לארץ >. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תיק. איפה חגגת יומולדת אחרון? במקס ברנר. איך אתה הכי אוהב לבלות? בצחקוקים עם חברה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כן, אנחנו דיי בבת"צ פה 0_O. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה, כן. מה היה המבחן האחרון? אחרון לעכשיו ? ספרות, נדמה לי. כמה קיבלת בו? 93. יש לך חברים מחוץ לכיתה? היו, כן. ומחוץ לשכבה? לא. ומבית ספר אחר? לא. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כשהם מעצצבנים אותי, כן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? בשבוע שעבר, נדמה לי. מדוע? סרט כלשהו. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ראשונה ואחרונה - לפניי כמה חודשים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואי, כלכך לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני טיפוס של שירים, ולא של אלבומים שלמים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? @#$%$# ולחבק? ]: ולנשק? ]: ולספר לו משהו מהלב? ]: יש לך חברה? אני מניחה שבשבילי המקבילה לשאלה תהייה " יש לך חבר ?", אז התשובה היא לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אם היה חבר, אז כנראה שאותו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ]: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף איש לא מחובר. שם מיוחד לבן? זה לא כלכך מיוחד, יותר אהוב - רוני. שם מיוחד לבת? זה לא כלכך מיוחד, יותר אהוב - רוני. מאכל אהוב: עוף עם ירקות בתנור בדבש. מאכל שנוא: כל דבר עם בצל. דבר אחרון שאכלת: ביסקוצ'אדה עם ממרחית מעל. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה ישנה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנב שחור אחד. אתה לומד ביום שישי? כן, שוב, אנחנו בבת"צ. מה הספר האחרון שקראת? כעקרון, אני לא קוראת ספרים. אבל איזה אחד. אהבת? לא. מה הסרט האחרון שראית? משהו עם מכנסיי ג'ינס. אהבת? כן, דיי אהבתי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא. על מה דיברת איתו? על האם לגרש את אחותי לישון. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה קרובה. על מי אתה יודע הכי הרבה? על החברה הקרובה. מה הדבר האחרון שקנית? חולצות. כמה הוא עלה? 30 כל אחת. ממי הsms האחרון שקיבלת? משהו מיבגני P: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? משהו אל יבגני P: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? זה לא מילה, זה ציור כזה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בא לי לשתות מים, האמת. יש לך עדשות/ משקפיים? שניהם. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא הייתי מעולם, לדעתי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בצו הראשון 0_O. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? למפגש פורום. איך קוראים לאמא שלך? זה הכרחי ? יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה 20 או משהו כזה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את האלו מצד האמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שלי טוב לי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הו, מה לא. בעיקר את העובדה שיש לי משקפיים. ובפנימיות? להיות יותר אופטימית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התלהבות יתר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אחת מהמכושפות, לא משנה לי מי. למה? נראה לי מגניב. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 ? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? זה יותר כמו " איך אפשר רק מילה ? ". מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? =\. כמה קומות יש לך בבית? 2. הלכת פעם להפגנה? לא זכור לי. הפגנה נגד (או בעד) מה? ---- מתי זה היה? ---- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא ידוע עדיין. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה כאלה. האחרון היה לגלות שעברתי טסט. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? " תכלס " ו " פסיכי ". מה עושה לך טוב? רגעים מאושרים ושמחים. מה מעצבן אותך? כל דבר בערך. מה תמיד צריך להיות בכיס? הידיים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור, נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר במחיר, כן ? שעון שקיבלתי במתנה לגיוס. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חייב שיהיה שוקולד לבן עוגיות. חייב. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה. המלצה לסרט: אין לי כרגע. תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי קסם אישי. איך את/ה מתגבר על באסה? קשה, קשה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא במיוחד. חיית מחמד: --- כמה אחים יש לך? אח ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לצערי =\. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? אכזבה מתוקה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הצלחה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרבוץ. מקומות בילוי מועדפים: מרינה בהצליה D: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת, כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא היה לנו משהו כזה כבר ? - " תכלס ", " פסיכי ", " הכי...בעולם ". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת. החיים טובים לדעתך? לרגעים קצרים. לבוש: זרוק. איפור: במקרים מיוחדים- עפרון שחור, ואולי אולי צללית. מאכל אהוב: היה כבר. בוודאות! שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: Lifhouse. סרט אהוב: " אור השחר הראשון ". גלידה: פקאן סיני. עיר בעולם: אינטרלאקן. ארץ: שוויץ. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כנראה שאלך לישון. שיר ברקע: Black sabbat - heaven and hell שעת סיום: 01:32

בויאקאשה

שעת התחלה: 01:07 שיר שמתנגן ברקע: "רד מעל מסך הטלויזיה" - רמי פורטיס ספר קצת על עצמך: אני עמית. מחשבה שעוברת בראש: איך לענות על השאלה הזאת. מה עשית היום? כל מיני. לא הרבה האמת. מה תעשה מחר? כל מיני. לא הרבה האמת. פורטיסחרוף!!!!11 חשק ל...: פורטיסחרוף!!!!!11 מה המידה שלך בנעליים? 43-44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 164, 896, 935, 1193, 258, 932, 65, 879 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ. מה אתה הכי אוהב לאכול? סנדויצ'ים איכותיים. מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכל דברים שאני שונא לאכול. חומר למחשבה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נולדתי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נולדתי. מה הצבע האהוב עלייך? שחור-כחול-סגול. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא עברה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כמעט ולא קיבלתי מתנות ביומולדת הזה. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא י'דע... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 3:00-4:00 מה היה המבחן האחרון? אזרחות נראה לי. כמה קיבלת בו? 30 אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. לקחת סמים מתישהו? לא ממש. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא השתכרתי ממש. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מוריד כבר הרבה זמן. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את פרילי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אני בצ'ט של פורום מתגייסים. שם מיוחד לבן? בן ים שם מיוחד לבת? רוגע מאכל אהוב: זה לא היה כבר? מאכל שנוא: זה לא היה כבר? דבר אחרון שאכלת: עוגת שמרים - שוקולד. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אוסנת. מכירים? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא י'דע... אתה לומד ביום שישי? לא. מה הסרט האחרון שראית? "אסקימוסים בגליל" כמדומני. אהבת? כן. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי. מה הדבר האחרון שקנית? טופס ווינר ודיאט פאנטה אשכוליות. כמה הוא עלה? 16 ביחד. ממי הsms האחרון שקיבלת? מורה שלי לשעבר שנולד לו בן
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכר. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, למען האמת. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? משו כמו שבועיים-שלוש. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה נראה לי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבעון. למה הלכת לשם? כי בא לי. איך קוראים לאמא שלך? נורית. יש לך שם שני? מהו? יש. זה סוד. אתה קרוי על שם מישהו? מי? השם השני. על שם סבא. אתה אוהב ילדים קטנים? בגריל, עם סלט ירוק ליד. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפ'חד מהם
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 4 או 60. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') זו שאלה אווילית. (סליחה ליאור) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם פרילי. למה? כי ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודע. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ליאור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שבא לי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אובייקטיבי". מה עושה לך טוב?
מה מעצבן אותך? דברים מעצבנים כמובן. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממ... אולי מצלמת וידאו. כן. סביר להניח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המון דברים. מה היית לוקח לאי בודד? את פרילי. המלצה לסרט: "עיר הילדים האבודים". תוכנית טלוויזיה? "אולפן ליגת האלופות,. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואי... לא יודע. איך את/ה מתגבר על באסה? בלית ברירה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכולו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שאלה טובה. אין לי תשובה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? החורף. איזה חג אהוב עליך? לא יודע... סוכות, פסח, חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: טולי ופרילי. כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודע. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא יודע. נפגשת איתו/ איתה? לא ממש. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודע. מהי אהבה בשבילך? לא יודע. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודע. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודע. מה את/ה אוהב/ת לעשות? המון דברים. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, מסעדות, רחובות מגניבים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן ולא. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אשתדל שלא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יודע. משתדל שלא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אובייקטיביות. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. היא כלבה מרושעת. החיים טובים לדעתך? כן ולא. מאכל אהוב: זה לא כבר היה? מזה פה, שאלון 300..?? שתייה אהובה: דיאט קולה לימון. להקה אהובה: הRHCP. סרט אהוב: "רובין הוד - נסיך הגנבים,. גלידה: וניל איכותי. עיר בעולם: לא י'דע. ארץ: צרפת. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשלח אותו. כנראה. שיר ברקע: "Take Me Out" של פרנז פרדיננד. שעת סיום: 01:32 הודגש באמצעות מדגישומטיק

DrKasperrrr

New member
טוב לראות עוד מכורים לפורטיסחרוף

אם רק היה לי כוח הייתי עונה על השאלון הזה..

מה סליחה ליאור? לא אני חיברתי. P:

"מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ליאור"
נכון יפה?

AndreaCorr ©

New member
וואו באת מה זה בטוב

שעת התחלה: 1:31 עפ"י שעון המחשב שלי שיר שמתנגן ברקע: החברים של נטשה - עשי לי את המוות ספר קצת על עצמך: מגניבה ברמות מחשבה שעוברת בראש: המילים של השיר מה עשית היום? עבדתי, הייתי בת"א, הייתי אצל החבר מה תעשה מחר? אלך לבנק ואעבוד חשק ל...: לצחוק ממש חזק מה המידה שלך בנעליים? מכירים את ביגפוט? אז זהו באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הוליווד מה אתה הכי אוהב לאכול? אנאערף מה אתה הכי שונא לאכול? בשר. דגים. חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? צבעוני מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? פילוסופיה, לשעבר מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה, לשעבר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: ת"א, דבלין, ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בית של חברה, פאב איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה קבועה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה מה היה המבחן האחרון? מועד ב' מתמט' כמה קיבלת בו? 65 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שעתיים בערך מדוע? סוד לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 3 שבועות נדמה לי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של מתי כספי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה בא לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש שניים, והם עדיין בתוקף ולחבק? חבר, וחיבקתי ולנשק? כנל ולספר לו משהו מהלב? כנל יש לך חברה? חבר, כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חבר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ידיד שלי שם מיוחד לבן? ארז שם מיוחד לבת? איילה מאכל אהוב: אבל כבר עברנו על זה מאכל שנוא: >: דבר אחרון שאכלת: תפוח ירוק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אם נתקתי עם מישהו קשר, סימן שהגיע לו . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? על העוורון אהבת? לא במיוחד מה הסרט האחרון שראית? 'השטן לובשת פראדה' אהבת? חמודי כזה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד כרגע על מה דיברת איתו? הא ודא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין לי מושג על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג מה הדבר האחרון שקנית? קפה כמה הוא עלה? 8 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יו!" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים לא בשימוש עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יה! לפני שבוע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא למה הלכת לשם? חבר איך קוראים לאמא שלך? רונית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כשהם ישנים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אלף כמה בני דודים יש לך מצד אמא? נו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת של אחות של אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שאלה מעיקה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מפעולה ומד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אני מניחה שיש כזה, אבל לא עולה לי כרגע למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בדיוק שברתי את כדור הבדולח שלי, סורי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? even, בגלל איזה שיר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יושי כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? התעללות בבע"ח מתי זה היה? נדמה לי שהייתיב ת 14 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ג'יזס מה עושה לך טוב? הרבה מה מעצבן אותך? הרבה מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום, כיסים ריקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? סנטימנטלית? עותק ישן של התפסן מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תפוחים מה היית לוקח לאי בודד? סירה המלצה לסרט: טריינספוטינג תוכנית טלוויזיה? עקרות בית נואשות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? נו באמת איך את/ה מתגבר על באסה? פוגשת מישהו איפה היית רוצה לבקר בעולם? אירלנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשאול את השאלה הדפוקה הזו איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף או סתיו איזה חג אהוב עליך? יום העצמאות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל תלוי חיית מחמד:
כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות

בא לי בטוב השאלון הזה

שעת התחלה: 13:33 שיר שמתנגן ברקע: תומר יוסף- אל תטוסי ספר קצת על עצמך: משוגעת מחשבה שעוברת בראש: מה ללבוש הערב מה עשית היום? קמתי, אכלתי, ראיתי טלויזיה, סידרתי תחדר מה תעשה מחר? עבודה, לשטוף תרצפה חשק ל...: להיות עם חברה שלא יוצא לי לראות הרבה מה המידה שלך בנעליים? 43, יש לי רגליים בגודל של גבר באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פירסינג וקעקועים, מוזיקה שחורה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ מה אתה הכי אוהב לאכול? לביבות של אמא מה אתה הכי שונא לאכול? גבינה לבנה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואי, לא יכולה לחשב על משהו ספציפי עכשיו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? דברים כשהייתי שיכורה מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? כסף מה המקצוע האהוב עלייך? היס' מה המקצוע השנוא עלייך? כל מה שקשור לתנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה של סטלה וסבבה עיר/ים אהובות: י-ם, ת"א, לונדון, אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כלמיני דיסקים איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאבים בעיר איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים על בירה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה. בין 12 ל 3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בית ספר? מזה? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?--- מה היה המבחן האחרון?--- כמה קיבלת בו?--- יש לך חברים מחוץ לכיתה?--- ומחוץ לשכבה?--- ומבית ספר אחר?--- ומהעיר אחרת?--- אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? השבוע מדוע? בגלל סרט מטומטם לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודש בערך איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משו של אביב גפן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כן קונה דיסקים, אבל רק של אמנים שאני רוצה לתמוך בהם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? בנו, וגם הרבצתי לו ולחבק? דינוש ולנשק? - ולספר לו משהו מהלב? נועה יש לך חברה? חח, כן. הרבה ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אני לא נכה את מי היית לוקח לאי בודד? וואלה, לאיודעת. מי שיבוא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לוידעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד שם מיוחד לבן? אליה שם מיוחד לבת? יהלי מאכל אהוב: עזבו אותי באמשלכם מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ' פסטרמה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמ.. עדי לומינגו . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? פיג'מה.. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? ספרות זולה/ צ'רלס בוקובסקי אהבת? לא. מבולבל מדי, אבל ככה זה בוקובסקי מה הסרט האחרון שראית? טיסה 93 אהבת? כן. עצוב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על הסנדוויץ' פסטרמה שהוא עשה לי.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? וואו, נועה נראה לי. מה הדבר האחרון שקנית? ציגרטות כמה הוא עלה? 16.5 (ווינסוטן) ממי הsms האחרון שקיבלת? עמית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הודיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? טובה! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? כה עשית ישור שיניים? כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לאא זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? עכשיו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה למה הלכת לשם? לעשות ראסטות איך קוראים לאמא שלך? אמא יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא טובה אתה אוהב ילדים קטנים? כן, הם טעימים.. מואהה אהה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמרתי כבר איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד מהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הו, המון דברים ובפנימיות? לא הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חנניות יתר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אצלי הכל הולך עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בת זוגו של אורלנדו בלום למה? כי היא עם אורלנדו בלום, לעזאזל כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סקס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לונה כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כה הפגנה נגד (או בעד) מה? וואלה לא זוכרת כבר מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: דברים שגדולים עושים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נראה לי שהוא עוד לא קרה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעומו מה עושה לך טוב? דברים טובים מה מעצבן אותך? שקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? חצאית של נעמה בצלאל מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? אההההה. לא עונה על זה המלצה לסרט: כל מה שג'וני דפ נמצא בו תוכנית טלוויזיה? כרגע ' סטארטינג אובר' מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? הו, לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? עושה דברים שאני אוהבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה שוב, סין, דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דיבור עברית.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? ממ, ל"ג בעומר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אני עושה את זה כל הזמן חיית מחמד: לוני כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? תלוי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? צומי ממישהו מיוחד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאיודעת, עוד לא בחנתי את זה מספיק מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים טובים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לבלות מקומות בילוי מועדפים: בלו הול, אולד פרינד, סטארדסט, וופל בר,הדירה של דינה את/ה אוהב/ת להיות בבית? עד נקודה מסוימת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואלה?, בן/ת זונה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? כן לבוש: עכשיו כאילו? מכנסיים, וטישרט איפור: שאריות של שחור בעיניים מאתמול מאכל אהוב: עהעעההע שתייה אהובה: הייניקן, קולה להקה אהובה: חלבה סייטן וייבס! סרט אהוב: מממ, הסיוט שלפני חג המולד גלידה: פרוזן עיר בעולם: י-ם ארץ: בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש בשיעמום שיר ברקע: רימיקס לארבעה ראפרים/ 51% שעת סיום: 14:08

Drorrrrrr

New member
שאקירה שאקירהההההה

שעת התחלה1801 שיר שמתנגן ברקע? קחי לך זמן- יציאת חירום. ספר קצת על עצמך: לא אוהב ככה. מחשבה שעוברת בראש: עייפות כללית. מה עשית היום? צבא, אח"כ נסעתי לת"א הורדתי לאפה יפה והכנסתי את הגיטרה החשמלית לתיקון. מה תעשה מחר? מקווה ששופינג
. חשק ל...: מקלחת. מה המידה שלך בנעליים? 49. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס. מה אתה הכי שונא לאכול? בצל. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא מטורף מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סמכתי על אנשים. מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז. מה הצבע השנוא עלייך? לבן. מה המקצוע האהוב עלייך? סיימתי בי"ס. מה המקצוע השנוא עלייך? כנ"ל. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שתהיינה יותר טובות. עיר/ים אהובות: לא יודע. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודע. איפה חגגת יומולדת אחרון? כל מיני בתי קפה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודע. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 00:00-01:00. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מתחיל או בשמונה או בשתיים-עשרה וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מדים? מה היה המבחן האחרון? בסוף החפיפה
. כמה קיבלת בו? "עובר"? יש לך חברים מחוץ לכיתה? המ. ומחוץ לשכבה? די. ומבית ספר אחר? דייייי. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? אפשרי. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר. מדוע? לא זוכר. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "אל האור"- אבי גרייניק. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לי. ולחבק? לי. ולנשק? לא יודע. ולספר לו משהו מהלב? רן. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, ראיתי "שיר נולד"
. את מי היית לוקח לאי בודד? מירי בוהדנה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא שאלנו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? יהונתן. שם מיוחד לבת? תאיר. מאכל אהוב: כבר עברנו על זה. מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: שווארמה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אולי מורן. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס הקצר. אתה לומד ביום שישי? עובד, לעיתים. מה הספר האחרון שקראת? "אם יש גן עדן"- רון לשם. אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? "ללכת על המים". אהבת? סביר. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שהפועלים שבונים בניין לידנו הם רומנים ולא ערבים
. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע. מה הדבר האחרון שקנית? שווארמה!!!!!!!111 כמה הוא עלה? 26
. ממי הsms האחרון שקיבלת? לא יודע, מחקתי את האחרונים, חושב שרן. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רן. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "תודה". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? תפוח אדום. יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חנוכה אחד לפני האחרון. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום ירושלים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? לאכול שווארמה ולתקן את הגיטרה. איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? בערך. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודע. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא לפה. ובפנימיות? להפסיק להיות מופנם כ"כ. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא יודע להגדיר. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בובוקובו. למה? כי הוא החבר של מירי בוהדנה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "בצל". מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? "יגאל". כמה קומות יש לך בבית?1. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מאמין בהפגנות. מתי זה היה? דייייייייי!!!!!!!!!1111111111 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שאני אוהב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בנננננזונה". מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? טיפשות.

Drorrrrrr

New member
סמירה סמירה

מה תמיד צריך להיות בכיס? חוגר, תחבושת אישית ודיסקית
. פלאפון וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה על פסנתר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים. מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה. המלצה לסרט: לא עולה לי משהו. תוכנית טלוויזיה? "איש משפחה". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודע. איך את/ה מתגבר על באסה? מנגן. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מקסיקו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סקרנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? ראש השנה/ יום עצמאות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. חיית מחמד: איכס. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודע. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? פרץ רגשות חזק וחיובי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודע. מה את/ה אוהב/ת לעשות? די כבר, אוף. מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.זה אומר לשנות את כל העולם. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "בנזונה", "לפנים", "אוי ואבוי". האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא יודע. החיים טובים לדעתך? לא יודע. לבוש: כרגע מדים. איפור: אין. מאכל אהוב: שוב?! שתייה אהובה: מיץ תפוחים. להקה אהובה: The Verve, קולדפליי. סרט אהוב: דיייייייייי!!!!!!!!!!1111111111111 גלידה: וניל. עיר בעולם: יוהנסבורג? ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתקלח. שיר ברקע: "אל תעזבי את ת"א"- טנגו. שעת סיום: 1814

מילים לא אומרות מאום.

שעת התחלה: 18:15, לא יודעת אם השעון מכוון. שיר שמתנגן ברקע: אבטיפוס - תשאירי לי מקום לחבק אותך. ספר קצת על עצמך: עדיף לא.. מחשבה שעוברת בראש: למה. מה עשית היום? הייתי בבסיס, התבלגנתי על החיים, חזרתי הביתה. מה תעשה מחר? אשן, סופסוף חשק ל...: לבכות. מה המידה שלך בנעליים? 9. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביב גפן, סדירים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שאי אפשר יהיה לראות. מה אתה הכי אוהב לאכול? קוסקוס? מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכלת מה ששנוא. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נסעתי בטרמפים לאילת? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? השמנתי. :| מה הצבע האהוב עלייך? סגול כהה. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? חיבור, לשון. מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: הרצליה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שקט. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מה? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה. מה היה המבחן האחרון? בסוף הקורס, מבחן מסכם. כמה קיבלת בו? 80 נראה לי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? של ביצפר. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? היום. מדוע? לא היה לי כוח כבר. לקחת סמים מתישהו? אולי. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכרת כבר.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי זוכר, זה היה שבוע שעבר. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? גיא. ולחבק? נתי. ולנשק? ענבר. :| ולספר לו משהו מהלב? נתי. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? ענבר. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? המ, אמור. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רק עם פיח. שם מיוחד לבן? מעיין, טל. שם מיוחד לבת? ענבר. מאכל אהוב: חסה. מאכל שנוא: עגבניות. דבר אחרון שאכלת: ארוחת צהריים בבסיס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רן. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים? :| אתה לומד ביום שישי? טח. מה הספר האחרון שקראת? שמחה גדולה משמיים. אהבת? לא, הפסקתי באמצע. מה הסרט האחרון שראית? מי זוכר.. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי. על מה דיברת איתו? "היי גילי! מה המצב?!" -"טוב." וזהו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג... מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה דיאט, זה מזעזע וחסר טעם. כמה הוא עלה? לא יודעת, שילמתי באשראי. ממי הsms האחרון שקיבלת? פיח. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לפיח, בחזרה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "I" - מהתקופה שהיה אפשר לכתוב באנגלית. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר! יש לך עדשות/ משקפיים? כן. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש וחצי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחג. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה. למה הלכת לשם? הבסיס שם. איך קוראים לאמא שלך?
. יש לך שם שני? מהו? לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המוון.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא השתנה בחצי שנייה הזו. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ניר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל. ובפנימיות? גם. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה \ קיטש. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהי יפה. למה? יהיה נחמד להרגיש איך זה.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? טח. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לילה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רון. כמה קומות יש לך בבית? 2 וחצי. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו של השמאל, לא מעניין. מתי זה היה? לפני 3 שנים כמעט. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמות. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 14.8.04 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תנוח\י". מה עושה לך טוב? שקט בין כל הבלאגן. מה מעצבן אותך?אנשים מטומטמים. מה תמיד צריך להיות בכיס? לובלו. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מערכת? אנערף. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג'. מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה. המלצה לסרט: סיפורה של מרי קיי לטורנו. תוכנית טלוויזיה? להתחיל מחדש. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מי מתגבר. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בא לי על טבריה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתור. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב.. איזה חג אהוב עליך? יומעצמאות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. חיית מחמד: אחותי הקטנה. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? נדנדה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? היא. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון למוות. מקומות בילוי מועדפים: הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי, לאחרונה לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? די. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: דירבנו על זה כבר לא? האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים. החיים טובים לדעתך? החיים של מי? לבוש: איפור: מאכל אהוב: למה לחזור על דברים למה. שתייה אהובה: דיאט קולה. להקה אהובה: אלג'יר. סרט אהוב: ארמגדון. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: הרצליה. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש משהו לאכול. שיר ברקע: Garbage - I Think I'm Paranoid שעת סיום: 18:31

למעלה