שאלון

MadManIII

New member
שאלון

1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת? 2. כמה זמן אתה בפורום? 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום? 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית? 5. תוספו משהו מעצמכם.

MadManIII

New member
תשובות

1. 21 ספרים. 2. מאז יולי 04 אז זה יוצא קצת מעל שנתיים.\ 3.Grand dark mage . MadmanII, MadManIII 4. אנגלית. 5.אני מקווה להתגייס במרץ ליחדת חי"ר (רוצה תצפתנים) חג שמח לכל בית ישראל

לה לה לה.../images/Emo54.gif

1. קראתי שבעה מספרי הרומח. 2. שכחתי. 3. פעם הייתי Witch Child. 4. לא קראתי באנגלית, אבל אני מניחה שזה יותר מגניב. 5. היום היה לי "יום כיף", שלא היה כיף בכלל.

Guybrush Marley

New member
אני דווקא שמעתי../images/Emo118.gif

שהיום כיף היה בסדר. לא יודע, אני מניח שלי היה כיף אם הייתי במקומך P= נצל"ש - טליה, כתבת בשרשור לפני שבוע בערך שאת מקנאה בי..למה?

WhiteQueen

New member
באפ שובאפ.../images/Emo54.gif

אני מקנאה בך כי יש לך חברה. גמאני רוצה חברה.

Guybrush Marley

New member
אוה../images/Emo118.gif

כבר חשבתי שזה משהו ספציפית לגבי אביטל. חחע. אל תדאגי, יהיה טוב. תמיד יהיה טוב.

Merik04

New member
אוי...

כולל טרילוגיות? 1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת? 13 (וכולם במהלך שנה), עכשיו אני קורא "אגדות הומה" ואחרי זה את "צבא האובדן" 2. כמה זמן אתה בפורום? לא יודע.. לא הרבה 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום? MERIK 04? 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית? אני קורא בעברית, אבל יכול גם באנגלית.. רק שאין לנו בספיריה שום ספר של הרומח באנגלית... 5. PUNX UNITE (מה הקשר לא יודע..)

somebodddy

New member
תשובון

1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת? 19 2. כמה זמן אתה בפורום? רבע שנה 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום? someboddy 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית? אנגלית 5. תוספו משהו מעצמכם. אין לי מספיק מעצמי בשביל עצמי, למה שיהיה לי בשבילך?

שאלון כלבבי.../images/Emo8.gif

1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת? כ- 16, והם: רשומות (3), אגדות (3), להבת קיץ (1), מלחמת הנשמות (3), אחים לנשק (1), כבשן הנשמה (1),ושני ספרים מששת המפגשים. ( זה שבוא תניס וחלמיש פוגשים את גדילן,והמפגש השישי ) 2. כמה זמן אתה בפורום? כחודש,למרות שעקבתי די הרבה לפני כן. 3. מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום? למרות שאני חדש היו ברשותי 2 ניקים כאן בפורום. הראשון, קרמון מאייר שהוחלף מהר מאד לפני שמישהו יספיק לכסאח אותי לניק הנוכחי. 4. רומח הדרקון בעברית או אנגלית? עברית למרות שאני אשמח בהזדמנות לקרוא גם באנגלית. 5. תוסיפו משהו מעצמכם: אוקיי, הדמות האהובה עלי היא כמובן גדילן קוץ-רגל. ( למרות שקוץ תחת יותר מתאים לו,ואני אומר זאת בחביבות ולא מרשעות ), מקווה לשים את ידי על עוד ספרים בסדרה. ואני מאד מקווה שהייה המשך למלחמת הנשמות, כמו שהיה עד עכשיו פחות או יותר.

לא, אני צדקתי,קראתי 16.

נזכרתי בעוד שניים שלא ציינתי: צבא האבדון והאגדה על הומה. ואגב הסיפור על הומה בכלל לא דומה למה שסיפרו לנו ברשומות. אם לפני כמה ימים כתבתי כאן שהמתרגמים של הרומח היו צריכים להיות בתיאום בניהם,אז זה נכון פי כמה לגבי הסופרים שכתבו את ספרי הרומח.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo150.gif

1. את כל מה שתורגם לעברית פרט לחדש הזה שיצא לא מזמן ול2-3 משישיית המפגשים. 2. שנתיים? 3. yaarangel?
4. עברית
5. למה שתקחי רקקק משהההווו ממממנייי

strahd

New member
אז ככה

1. עשיתי חשבון קטן והתשובה היא: 80 ספרים. 2. אני חושב שמאז תחילתו, כ-4 שנים. 3. תמיד היה ותמיד נשאר: strahd. 4. אנגלית. 5. נולד לי תינוק לפני חודש, השתחוו לפני!

למעלה