שאלון

strahd

New member
תודה רבה לכולם!!

קוראים לו יוסף ואצרף תמונה שלו בקרוב.

RoCKeR121

New member
מזל טוב סטראד!

אני נלץ להודות שאני לא מת על ילדים קטנים ולכן לא אשתחווה אבל קידה בהחלט מגיעה לך(בכל זאת, ערפד עם ילד זה לא משהו נפוץ) ברכותי

flint15

New member
גם אני רוצה לענות

1. 14(איזה כיף לי) 2. חצי שנה 3. flint15, flint15,flint15 4. לא משנה, שניהם כיפיים 5. יש לי עוד יומיים יומהולדת 17 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון(גם פה אני מרשה לעצמי להוסיף את שילוב המילים:"איזה כיף לי")

Guybrush Marley

New member
עוד יומיים 17? אתה רציני?../images/Emo118.gif

וואו, לפי הכתיבה שלך בפורום חשבתי שאתה בן 13 או משהו כזה

flint15

New member
ממש מצחיק

זה שאני רוב הזמן ילדותי זה לא אומר כלום מה אסור לי להיות ילדותי?

FiRePOweR

New member
אז ככה

1. יש לי 92 בבית + איזה 10 בערך שקראתי אבל לא רכשתי ( :(:(:( ) אז בערך 100 רק 25 קראתי בשנה האחרונה נראה לי 2. כמה זמן אתה בפורום - נראה לי די מהתחלה למרות שאני לא הכי מתמיד לרשום תגובות. 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום - Fire רודף אותי עוד מהתקופה של ה BBS אז הממממממממממון זמן. 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית - אנגלית אבל כל ספר בעברית אני אקרא בנוסף. 5. תוספו משהו מעצמכם -> אני משועמם אז שמעתי את כל הספרים שיצאו ב audio books עוד לפני שהשגתי אותם וזה כולל את האחרון של ה dwarven.

שאלון (עם תשובות)

1. קראתי את שלוש הרשומות, את שלוש האגדות ואת דרקוני להבת קיץ. חוץ מזה קראתי את כבשן הנשמה ואחים לנשק, וגם את שני הספרים הראשונים (והגרועים) של שישיית המפגשים. בסך-הכל...אחד-עשר ספרים. 2. הייתי איזה שלוש שנים כאן ועזבתי לפני אולי שנתיים כבר, ועכשיו אני רק מציץ קצת מדי פעם. 3. רייסטלין מאגר. 4. עברית. 5. הידעת? הפעם היחידה שבה הייתי אצל רופא שיניים הייתה בשביל ניקוי אבנית. מעולם לא היו לי חורים ואין לי שום סתימות או שום דבר כזה. הכל טבעי ב-100%. זה נקרא להוסיף משהו מעצמי?

python 4

New member
הו כמה אני אוהב שאלונים!

1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת? ובכן.. הממ.. אני מתבייש להודות שקראתי רק איזה 20 - ויש לי כמעט את כולם (150 ומשהו). 2. כמה זמן אתה בפורום? 3 שנים בדיוק! זה הפורום השני שכתבתי בו בתפוז. 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום? תמיד python 4, אם כי פעם היו קוראים לי (משום מה) ליאור. 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית? אנגלית כמובן! איפה עוד יש 150 ספרי רומח הדרקון? 5. תוספו משהו מעצמכם. שנה טובה לכולם!

Merik04

New member
OMFG!

DUDE! אלווי עלי כול כך הרבה ספרים! פאק! יש פול ספרים שאני מת לקרוא אבל אין לי איך! ולך יש 150 וקראת רק 20.. SHAME ON YOU! SHAME ON YOU!

למעלה