שאלון

lironlondon

New member
אוו אני עונה!

1. למרבה הבושה, קראתי רק עשרה ואני עכשיו בתחילת ה-11... רשומות (מי לא?), אגדות, מלחמת הנשמות (למרות שזה היה מזמן ואני לא זוכרת כלום), ואת הראשון של שישיית המפגשים. אני עכשיו בתחילת "קוואלינסטי" באנגלית. אגב, יש שם רשימה של כל הספרים שיצאו תחת הכותרת "רומח הדרקון", והיו שם בין שלושים לארבעים.... אבל זה ספר ישן, אז יצאו עוד איזה 120 מאז. 2. לא הרבה, לא זוכרת כמה. אני די סמויה פה >< 3. רק lironlondon. איך משנים? 4. קראתי רק בעברית, אני מנסה עכשיו אנגלית, זה קשה. 5. מישהו יודע אם: א. תורגם דרקונים של עידן חדש? ב. בלי קשר- באיזה שפה זה סיילנט היל (הסרט שכל הזמן יש פרסומת שלו כאן בצד --->)? הרמקולים שלי לא עובדים, אז אני לא יכולה לשמוע את הטריילר, והיו שם מילים לא באנגלית... נ.ב: שנה טובה, מלאה בדרקונים, רמחים, אלפים, קנדרים, ירחים בכל מיני צבעים (נשמע כאילו אני על חומר כלשהו, לא? אוי תראו, הירח אדום...
) ואלים מוטרפים עם כובעים.

Gutterball

New member
תשובות

- אי אפשר לשנות ניק, חייבים לפתוח משתמש חדש. - הטריילר הוא באנגלית, אבל כנראה הפקת הסרט צרפתית או משהו אז הכיתוב הוא בצרפתית. - ו- לא, לא תורגמו דרקונים של עדין חדש [והבנתי שזה מסריח אז כנראה גם לא יתורגם
].

Gutterball

New member
יאללה!

1. כמה מספרי רומח הדרקון קראת - *סופר* 14, אם לא פספסתי איזה ספר. 2. כמה זמן אתה בפורום - ממ... שנתיים וקצת אם אנ'לא טועה... הפסקתי לספור אחרי השנה הראשונה. 3.מה הם הניקים שהיו לך במהלך שרותך בפורום הראשון - Silver Lance, השני - Mystic Dragon והשלישי זה הנוכחי. 4. רומח הדרקון- עברית או אנגלית - תמיד הכי טוב לקרוא בשפת המקור, אבל זה מעצבן כל הזמן לבדוק מילים במילון. ככה שאם הספרים מתורגמים אני אקרא בעברית. 5. תוספו משהו מעצמכם - מה שמה של הלהקה שלך ואיך אתם מצליחים [אתה בסיסט שם, נכון?]?

La Gamba

New member
תורי

1. בסביבות ה30 פלוס. כל מה שתורגם ועוד. 2. מאז יומו השני, נראה לי גם בערך 4 שנים וחצי. 3. לה גמבה הנצחי 4. אנגלית- כמובן. 5. איזה כיף לי, נתנו לי לצאת הביתה. יחי הנח"ל המוצנח.

La Gamba

New member
נ.ב.

אני מסכים להמשך הטרנד הזה של שאלונים קצרים, מבורך!

Merik04

New member
נח"ל?

מגניב יש לי 3 חברים שם במחזורים שונים :p אחד היה בלבנון (קלע חוד של פלחות) יכול להיות אתה מכיר.. ואדים קראים לו

La Gamba

New member
*פלחוד

באיזה גדוד? בגלל שאני במסלול של בני גרעינים, יש לי מסלול יחסית ארוך עד לותיקות, אז כנראה שאני לא מכיר אותו.

Wing Chan

New member
אגב בני-

40 אלף וסטים, 10 אלף שכפ"צים קרמיים, 40 אלף פנסי ראש, 50 אלף משקפיים לראיית לילה, 10 אלף מנשאים, 30 אלף קסדות, מספרים דומים של מחסניות ורימונים. מה בניל'ה, מתכוננים מראש הפעם לסיבוב הבא?
חכו לי סעמק!

La Gamba

New member
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום...

איך זה קשור לרומח? חוצמזה, לא רשמת 'מנשאים' למה- מה זה אמור לסחוב? (ומאיפה המידע הזה) וככה זה כשיש תוספת בתקציב.

morashty

New member
בא נראה

1. 21 (ביניהם כמה ספרים ממש נידחים מה-crossroads trilogy לדוגמא') 2. לא משהו קבוע (קופץ לביקור פה ושם) 3.morashty (בווריאציות שונות) 4.אנגלית -אין כמו לקרוא ספר במקור 5.אני יודע שאני לא נמצא פה באופן קבוע אבל בכל זאת.

RoCKeR121

New member
ווהוו שאלון!

1.כל מה שיצא בעברית חוץ מצבא האבדון שלא הספקתי עדיין 2.כמעט שנתיים דאמיט! ואפילו לא שמתי לב 3.רק RoCKeR121 4. למרות שקראתי על המחשב את רוב הומה באנגלית ונהניתי מאוד אני מעדיף עברית כי ככה הכל יותר ברור לי(ולא מדובר פה על הרמה של האנגלית) 5.לא הכי טוב לי כרגע אז סליחה על התגובות התוקפניות

למעלה