שאלון

ליטול B

New member
שאלון

טוב זה שאלון שלירון מקפי הביאה מאיזה פורום שאני לא זוכרת את שמו
(אבל בגלל שלא פתחת הודעה לזה אני פתחתי כי יותר קל לענות ככה
מקווה שאת לא כועסת
) 1. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. את\ה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ?

a k c

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo26.gif

1. שם: עדי 2. גיל: 13 וחצי 3. זכר/נקבה: נקבה
4. מיקום בארץ: ים המלח 5. תאריך הלידה: 7.4.93 6. כינוי חיבה: אין
7. יש חבר/ה ?? לא
8. רישיון נהיגה ? בארורררררררר
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום ירוק 12. מה צבע העור שלך ? צהוב
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ?
17. קולה ?
18. מים ?
ככה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אם שותים לא נוהגים!! (במקרה שלי אני לא שותה ולא נוהגת
) 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ? לא שאלת את זה כבר?
22. חתולים או כלבים ? לא 23. יש לך בע"ח ? פעם היה דג
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: לא במיוחד... קצת אוונסנס ודה ורוניקסס
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? בפסח 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אין 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? ממממ לא יודעת... אבל הייתי עושה צניחה חופשית
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור/לבן/ורוד 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? אין לי תשוב
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש הרבה
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? בערך
מה זה השאלה הזאת?? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? את הבטן
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא יודעת
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אני מושלמת
חחח סתם... לא יודעת
תשאלו אחרים... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שוויצריות, אגואיסטיות וכו וכו וכו...
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? אכן 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? יאפ 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? ממממ בד"כ למחכה שזה יעבור ואם זה לא עובר, אז לוקחת כדור
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?
51. שברו לך פעם את הלב ? כן
52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן.....אויייששש שקט עדי!! יש דברים שאת לא צריכה להגיד
55. מה היו התוצאות ? לא היו 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? יש לי הרה..חח
מממ בערך איזה 7 כחברים הכי טובים 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? כתבתי, בשל הראל סקעת.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 3
60. וחזק נפשית ? 4 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. שאלה זו צונזרה!
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אין לי רראש עיר 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי שנה טובה לכולם
{ותתחילו להתגעגע אלי כבר מעכשיו
)

ליטול B

New member
עונה:-

1. שם: מירב
(אדר מבינה
) 2. גיל: 16.9 3. זכר/נקבה: נקבה נראה לי(אם ליאור אי אפשר לדעת
) 4. מיקום בארץ: קרית אתא 5. תאריך הלידה: רוצים גם תעודת זהות? 6. כינוי חיבה:ליטול B 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? בדרך 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בתכנון עגיל באף 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי-מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ? חום בהיר 12. מה צבע העור שלך ? שחום(תמניה
) 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן אח.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתית 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? בטחח
18. מים ? מה אני אמורה לענות פה? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אני לא שותה אלכוהול ואם כן זה רק רד בול או XL 20. על האש ?מה איתו?
21. צמחוני/ת ? לא שאלו כבר את זה 22. חתולים או כלבים ? כלב 23. יש לך בע"ח ? ציפור 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: Panic!at the disco,The Veronicas 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ?אמממ לפני חצי שנה בערך 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Panic! At the disco-London Beckond Songs About Money Written By Machin 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? בנג'י היה מדהים
אהה גם שכבתי באמצע הכביש אבל זה היה מעפן 29. הצבע השולט בארון שלך:נראה לי כחול לאאא אדום בעצם שחור וואלה לא יודעת
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? אני
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? יש הרבה..
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אני..לא סתם אמממ לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כן,עברתי במעבר חציה באור אדום חחחח 34. גנבת פעם ? כמו רובנו..כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? יאפ 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא יודעת.. אולי את השיניים
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? האף 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהגרוק שבמומינים 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך?עקשנית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? לא יודעת אם זה תכונה אבל את זה שהם שופטים לפי מראה חיצוני 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? יעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא
51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ?כן 55. מה היו התוצאות ?הוא לא גילה
56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 5 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? רק קומונה של הורוניקס
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ? 10 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? יאפ 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. שאלה זו צונזרה!שיט 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ?בטחחחח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? למה? מעוניינים להתגנב?

adida12

New member
עונה...../images/Emo75.gif

1. שם: עדי 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: חור ליד ירושלים (עדי, זה כן חור חח) 5. תאריך הלידה: 21.8 6. כינוי חיבה: דידי,דידה 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לאאא
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון):לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל 11. מה צבע העיניים שלך ?ירוק 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית... אבל שומרת 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? לאאא 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בריזר
20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? חתוליםםם 23. יש לך בע"ח ? אממ... שרקן ודגים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: גרין דיי 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? לא מתנגן 27. סנפלינג: הלוואי שהיה לי אומץ 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא יודעת 29. הצבע השולט בארון שלך: סגול 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? חח 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממ.. אחד... 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אממ.. קריסטין דאנסט 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? חח זרקנו בלוני מים על מכוניות 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? אממ... לא? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? חח בריזר 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא ממש 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? שיער 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות של מישהו קרוב 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? יש הרבה 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שלפעמים לא אכפת להם 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אממ... לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? בין 2 ל-3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אממ... אלאניס.. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 2 60. וחזק נפשית ? 6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא יודעת חח 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטיי

addicted to u

New member
עונה

אה....וד"א...אני ליאור....ליאור addcited to you תפוזבל הזה לא נותן לי להתחבר מהמשתמש השני אז הייתי צריכה לרשום אחד חדש...שינוי קטן מאד וממש לא כזה מורגש...אבל עדיין 1. שם: ליאור 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: ראשל"צ 5. תאריך הלידה: 1.1.90 6. כינוי חיבה: לולי, לילוש, אורי, אור, בוב וכל מיני חחחח 7. יש חבר/ה ?? כעעע 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל בעע 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? אממ...חום בהיר מאד? 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חוזרת בתשובה
15. את\ה צמחוני/ת ? כשמתחשק לי 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? קוקה 18. מים ? מה איתם? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בעע שניה אני אתחיל לספור 20. על האש ? תלוי מה 21. צמחוני/ת ? כבר היה
22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? דגים נחשב? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: FOB 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? מזמןןן 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? שום שיר 27. סנפלינג: בעע מה איתו? 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? חחחחחחח בוב הדס ממש טיפשששששששש 29. הצבע השולט בארון שלך: קצת מכל צבע
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? מורן ---->>ושלא יהיו אי הבנות...מורן מהפורום! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממ...דרו פולר 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ג'סיקה אלבה, אליסה מילאנו 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? פילחתי משהו מהמכולת 34. גנבת פעם ? \/ 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא בדיוק
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? כשיש משהו מעניין 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לאאאאאאאא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? כלום 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שבוב יעזוב אותי
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אממ....לא יודעת 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? טיפשות כמו של הדס...זה פשוט הורג אותי...בא לי להוריד לה כאפה על כמה שהיא טיפש 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כןןןןן
גם היום
45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? איככככככ לא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי כמה זה כואב 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא יודעת 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? של? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2-3 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ?
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 9 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן
63. שאלה זו צונזרה! למה לצנזר? לא יפה

TheMoonLight

New member
../images/Emo163.gifאוה, בוב!

14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חוזרת בתשובה (
יאיייי) 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? שבוב יעזוב אותי (בוב אני לעולם לא אעזוב אותך..)

TheMoonLight

New member
שאלום אני ברווז../images/Emo9.gif

1. שם: מורן? 2. גיל: 16 וחצי 3. זכר/נקבה: לויודע. 4. מיקום בארץ: נתניה סיטי. 5. תאריך הלידה: 14.2
6. כינוי חיבה: בוב
7. יש חבר/ה ?? כה 8. רישיון נהיגה ? בדרך...
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני מתה לנזם באף ובגבה כמו שיש לעומרי
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? לויודע, תלתלים בעיקרון אבל רוב הזמן הוא חלק
11. מה צבע העיניים שלך ? חום ארגמן ירוק זית
12. מה צבע העור שלך ? כמו של לחם שנשרף בתנור
אחח... תמנים רולז
13. יש לך אח/ות בצבא ? כה 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתייה...
נכון? 15. את\ה צמחוני/ת ? לפעמים
16. אתה טבעוני/ת ? שזה אומר......? 17. קולה ? כה! 18. מים ? רצוי... 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: ממ עדיין לא מצאתי
20. על האש ? לא, פעם אהבתי ועכשיו זה כבר הגיע לשלב שזה מגעיל אותי 21. צמחוני/ת ? כבר עניתי למעלה
22. חתולים או כלבים ? לא זה ולא זה
23. יש לך בע"ח ? בעעעעעעעע נבר אנד אבר! 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסאנס 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לוזוכרת ואין לי כוח להתחיל לחשוב 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? אביב גפן - בשבילך 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אממ לא אומרת 29. הצבע השולט בארון שלך: אדום חום ירוק צבאי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? ליאור
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? סנופקין! 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אומה ת'ורמן 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כה, נהגתי בלי רישון
34. גנבת פעם ? מסטיק 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לאאאאאאאא
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? שוקו, אני מכור. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? כלום 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? חושך
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? פחד מיותר מידי דברים
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקר והעמדת פנים
43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? חחח כה 44. נישקת בחורה ? כן, היום.
45. נישקת בחור ? כן, היום.
46. אתה סטרייט/ית ? לאא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא... 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לא, אני לא יודעת לבלוע כדורים
50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של בוב בלבד. 51. שברו לך פעם את הלב ? כן. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן. 53. בגדו בך? כן. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא. 55. מה היו התוצאות ? - 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 או 3
57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? לויודע אין לי כוח יותר לענות... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ? 6 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן...
62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן, בוב. 63. שאלה זו צונזרה! מה כואב לכם?
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מאיפה ליייייייייי
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? לויודע איך קוראים לזה, זה שתי קומות ויש לנו גינה יאווו אני מת מעייפות...

addicted to u

New member
בובבבבבבב לאב יווווווו ../images/Emo99.gif

היה משהו בסט היום! חחחחחחח הדס יצאה כזאת טיפש! חחחחח
אני לא מאמינה 15 שקל! חחח היא הולכת לדבר על זה מחר בבצפר
ברווזים זה כזה רולז!

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo26.gif

1. שם: אור 2. גיל: 14 וכמעט וחצי 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: אזור השרון 5. תאריך הלידה: 12/4 6. כינוי חיבה: אין 7. יש חבר/ה ? לא 8. רישיון נהיגה ? הלוואי 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא ולא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? שחור 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני - מסורתי. 15. את\ה צמחוני/ת ? לא. בשר רולז 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יאמי 18. מים ? אם אין משהו אחר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא שותה 20. על האש ? בסדר 21. צמחוני/ת ? שוב, לא 22. חתולים או כלבים ? אף אחד מהם 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: The Corrs 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכר 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כלום 27. סנפלינג: מפחיד 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא זוכר... 29. הצבע השולט בארון שלך: אין לי "צבע שולט" 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אממ.. זה דורש מחשבה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? XD. לא אני 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? ריס ווית'רספון
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא חושב 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכס, לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? סביר. לא מרוצה אבל גם לא חותך לעצמי את הוורידים בגלל זה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אני מניח שכן, לא יודע עכשיו משהו ספציפי 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אממ לא יודע. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? שאני נורא ביישן 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שקרנים, מתחזים וכו', אני פשוט מתעב את הדברים האלה. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן XD. 44. נישקת בחורה ? עוד לא , יגיע הזמן הנכון
45. נישקת בחור ? לא XD 46. אתה סטרייט/ית ? כע 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? אני מקווה שלא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אני לא יודע. אבל אני די מפונק XD 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אני מקווה שכן. זה מגניב
53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ?אני לא זוכר. אני לא מספר דברים משמעותיים מדי 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? יש לי חבר אחד הכי טוב , כל השאר זה חברים אבל לא הכי קרובים. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? איידול ורוקסטאר ונינטייב 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10, כשאני רוצה משהו אני משיג אותו 59. וחזק פיזית ? 5
60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. שאלה זו צונזרה! טוב 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות. קומה 2 שולטת.

Charmed Gal

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

1. שם: גל. 2. גיל: 19 פחות 3 חודשים.
3. זכר/נקבה: זכר? :-: 4. מיקום בארץ: חיפה. 5. תאריך הלידה: 7.1.88. 6. כינוי חיבה: לרוב זה גלו, יש גלץ', גלוש, גלי, גליק, גלוצ'קה, גלינקה ועוד... 7. יש חבר/ה ?? נופ. 8. רישיון נהיגה ? ודאי.
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): בעוד 3 שנים.
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק ושקסי.
11. מה צבע העיניים שלך ? חום הייזל.
12. מה צבע העור שלך ? לבן בהיר?
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא, אבל יש לי את הפיצול אישיות שלי שם.
14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני, איי גס. אבל אני לא באמת מאמין ביהדות או כל דעת אחרת. 15. את\ה צמחוני/ת ? לא. 16. אתה טבעוני/ת ? לא. 17. קולה ? דיאט.
18. מים ? בכיף. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: איכס, שונא אלכוהול. 20. על האש ? נחמד. 21. צמחוני/ת ? כבר שאלתם. @@ 22. חתולים או כלבים ? חתולים, מה. 23. יש לך בע"ח ? היה עד לפני חודשיים בדיוק מהיום. ז"ל.
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אוונסנס, ט'רי דייס גרייס, פול אאוט בוי, פאניק! אט דה דיסקו, סימפל פלן ועוד...
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא זוכר.
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Me against the world. 27. סנפלינג: לא יצא לי. 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא'דע. אבל לאחרונה עשיתי המון שטויות והרוב היה כיף.
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור וכחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? הולי מרי קומבס.
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא יודע, אני?
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? הולי. אבל יש עוד כמה שאני ממש אוהב. כל הקאסט של באפי ומכושפות בערך.
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? יאפ, ולא נכנס לפרטים. אבל לא משו רציני. דברים שכל ילד עושה.
34. גנבת פעם ? כן.
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? פעם בחודש-חודשיים, טיפונת, במועדונים. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא. איכס.
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל?
39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים, אני מניח. ואת השיער שהיה לי פעם...
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לעולם לא להיות מאושר, נאהב ולא להצליח להגשים את החלומות שלי. שאני מניח שלהיות מאושר ונאהב זה חלק מהם.
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? רגישות יתר. רגישות עצמית ולאחרים. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? רוע ושינאה על בסיס משהו כמו צבע או דרך חיים וכל דבר בסיגנון. יאנו שינאה על בסיס לא אישי אלא בגלל שמישהו הוא משהו ספציפי בהגדרה או במראה החיצוני. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן. 44. נישקת בחורה ? כן. 45. נישקת בחור ? כן. 46. אתה סטרייט/ית ? לא מאמין בהגדרות, ולא, זה לא תירוץ או הודאה בשום דבר.
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? חס וחלילה. לפגוע ברגשותיהם של אחרים מפחיד אותי. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? המפ, אולי פעם אחת. אבל זה לא ככה, זה מורכב.
49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור. תמיד. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? של אף אחד?
51. שברו לך פעם את הלב ? יאפ. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לצערי. יש אנשים מוזרים בעולם, מי מתאהב בי. ]; 53. בגדו בך? לא יודע. 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? אני מניח... 55. מה היו התוצאות ? מעולם לא קרה שום דבר רציני, אני מניח שזה היו רק דברנים קטנים גג וזה נשאר בסוד עם האדם האחד שסיפרתי לו, אז כלום. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? *חושב* 2-3 שאני בטוח ב-100%. איזה 6-7 שאני בטוח ב-95%. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הו, יותר מידי.
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7. 59. וחזק פיזית ? חזק.
60. וחזק נפשית ? 5. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? יאפ. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? יאפ. 63. שאלה זו צונזרה! כן המפקדת! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אני חושב שכן, כי הוא היה נחמד אלי באופ אישית. לחץ לי את היד רבע שעה.
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות, צערי. בית פרטי.

OK

1. שם: הדר 2. גיל: עוד 5 ימים 16
3. זכר/נקבה: נ 4. מיקום בארץ: הרצליה 5. תאריך הלידה: 26.9.90 6. כינוי חיבה: הדרי [?] 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אני מתכננת כשיהיה לי 16
10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? גלי 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? אמממ....בהיר? 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? מה איתה? 18. מים ? טוב לדיאטה! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה [ותסלחו לי על זה שאני לא מבינה בשמות] 20. על האש ? איכ 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? כן,כלבה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: פינק פלויד,וויטין,בלאקפילד,ליקוויד,דורס...ויש עוד מלא 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? ווואי. שנים. אני חושבת שהאחרונה היתה ברוק"צ! 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? missing של אוונסנס 27. סנפלינג: מגניב 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? X: 29. הצבע השולט בארון שלך: חחחחח אמממ...שחור וורוד? 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? חה?! 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כל גבר מכוער בעולם
. 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודעת 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? קניתי סיגריות? 34. גנבת פעם ? כשהייתי קטנה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן,קופסא ביומיים בערך[?] 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? לא,אבל גם אם כן אז ממש טיפה,אני לא מתה על אלכוהול 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? לא 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הכל 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את השיער? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לאבד מישהו קרוב 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? רגישה מדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אנטיפטיות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן
44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? בחיים לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אממ 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? כלום לא קרה 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 1 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? אמממ...אין לי כוח למנות אותם 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 10 59. וחזק פיזית ? 1 60. וחזק נפשית ? 0 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? למי איכפת 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בבית פרטי עם קומות [?
] איזה שאלון מוזר. מי קרא?

Blue Aura

New member
אני. ../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif

פלחסע, יא מגעילה, את מעשנת

Blue Aura

New member
אוונסנס שולטים../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo189.gif

ועונה.
1. שם: הילה. 2. גיל: 16. 3. זכר/נקבה:
4. מיקום בארץ: עמק הירדן. 5. תאריך הלידה: 16.2.1990.
6. כינוי חיבה: לולי, לולה, בוביק... 7. יש חבר/ה ??
8. רישיון נהיגה ?
9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): אין. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל גלי. 11. מה צבע העיניים שלך ? כחולות. 12. מה צבע העור שלך ? לבן. 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית. 15. את\ה צמחוני/ת ?
16. אתה טבעוני/ת ?
17. קולה ?
18. מים ?
19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בלע אלכוהול.
20. על האש ?
21. צמחוני/ת ?
22. חתולים או כלבים ? כלבים. 23. יש לך בע"ח ?
24. להקה שאת/ה אוהב/ת: נושא של ההודעה.
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? וואו, הרבה זמן. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Taking Over Me, של אוונסנס. 27. סנפלינג:
28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? להתגרות בפרה.
29. הצבע השולט בארון שלך: כחול. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אני? את.
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אור.
32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש הרבה. 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא עברתי. 34. גנבת פעם ?
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? איכ, בחיים לא!
36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? ^^. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? הייתי אומרת שלא יזיק לי להוריד הרבה כמה קילוגרמים.
38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? כן, ^^. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? את העיניים. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? הרבה.
41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? לא יודעת.
42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? שמשקרים בלי סיבה. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ?
, לא. 44. נישקת בחורה ?
45. נישקת בחור ?
46. אתה סטרייט/ית ?
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? ממש לא וממש לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? לוקחת כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא. 51. שברו לך פעם את הלב ?
52. שברת למישהו פעם את הלב ?
53. בגדו בך?
54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא שאני זוכרת. 55. מה היו התוצאות ? ... 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אוריה, שלי, תאיר, אבישג. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מכושפות, אוונסנס לפעמים... 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 5. 59. וחזק פיזית ? 5. 60. וחזק נפשית ? 6. אבל פעם הייתי נפגעת מכל דבר קטן. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אין לי ראש עיר. אני חיה בקיבוץ... 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי.

למעלה