אני שונא שזה נמחק לי כל הזמן!!!!!!!
1. שם: אסי 2. גיל: 20 ו4 חודשים 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חולון 5. תאריך הלידה: 27/6/86 6. כינוי חיבה: אססס, אסף, צ'צ'י, שסי, קרציה וכו'... 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? כבר יותר מ- 3 שנים [אני זקן!!!] 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): ממש. הכי הרבה שעשיתי היה עגיל וגם החור שלו נסתם.. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק ומלא ברק
11. מה צבע העיניים שלך ? חום שחור 12. מה צבע העור שלך ? באמצע נוטה לכהה
13. יש לך אח/ות בצבא ? אח. השתחרר לפי חודש הנבלה. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני. 15. את\ה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? ברצון רב. 18. מים ? לא תודה. 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא מת על אלכוהול, אבל אם כבר, קולהודקה, ודקה רדבול.. 20. על האש ? יאמי. 21. צמחוני/ת ? שאלנו לא
22. חתולים או כלבים ? כלבים. במבה
23. יש לך בע"ח ? כע 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: קולדפליי
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? הייתי אמור להיות היום
אבל הוציאו לי את החשק, ואז הבריזו לי. תודה באמת. אז יוצא שההופעה האחרונה שהייתי הייתה של דנה ברגר במועדון התמונע בת"א
. אחלה הופעה, ממומלץ ביותר
26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Sqare one- coldplay, השיר שבחתימה שלי
27. סנפלינג: תמיד רציתי ותמיד פחדתי, אבל אני אעשה כשאני אשתחרר מהצבא, והיום קיבלתי סמל
אז זה לא רחוק... 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אוי...ענייני צ'אט...
29. הצבע השולט בארון שלך: שחור...מה לעשות שזה צבע יפה
ובמקרה גם מרזה יותר
30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אממממ....טוב, נלך על נינט
31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אממממ...נלך על בן אפלק 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? נעמי ווטס
33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? אבא שלי שוטר, אז זה די בעיה. אבל פעם עשיתי תאונה עם מישהו זקנה, וכדי שלא תשפוט אותי הצלחתי לגרום לה לחשוב שהיא אשמה
34. גנבת פעם ? לא. אבל מה, מידי פעם, כשאני בסופר, אני אוכל בורקס, אבל זה רק בגלל התור הארוך שיש שם!! ואז..אני לא אשלם על שקית ריקה, לא
35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה? ממש בקושי 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? פסדר כזה אני יודע... 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אמממ, להפוך את הגוף מרשמלו שלי לקצת שרירים
, את האף קצת
וזהו נראה לי. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני אוהב את השיער שלי. אני חושב..אהבתי אותו יותר לפני הצבא
40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להשאר לבד. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? בזבזנות נראה לי... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? קמצנות
47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? רק אני
...לא
48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא.. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? תלוי, בד"כ לוקח.. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא
51. שברו לך פעם את הלב ? יס.. 52. שברת למישהו פעם את הלב ? אני מניח 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? קצת דרמה
אבל הכל עבר. 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 5 ככה... 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? הרבה. אין לי כוח לפרט
58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8, קוראים לי אסי הדעתן
59. וחזק פיזית ? אממממממ....7. 60. וחזק נפשית ? 0
61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לגמרי 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אולי... 63. שאלה זו צונזרה! 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? כן, אחלה בחור
65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות.